Testování s Perfect Clinic: Odborníci již vybírají vhodné kandidátky

15.03.2017 | Testování

Naše testerky se mohly v minulých dnech hlásit do ojedinělého testování operace očních víček s prestižním centrem estetické medicíny Perfect Clinic. Patříte mezi přihlášené i vy?

Operace horních i spodních víček patří k vůbec nejčastějším estetickým zákrokům, které odborníci na klinice provádějí. A dvě naše testerky si jej budou moci vyzkoušet na vlastní kůži!

Poměrně jednoduchá operace je účinným způsobem, jak omladit obličej. Nelichotivá spadlá víčka a „pytle“ pod očima totiž na první pohled podtrhují smutný a unavený výraz ženy či muže. Stačí otevřít pohled a vypadáte daleko odpočatěji, svěžeji, zkrátka o dost lépe.

Co se děje nyní?

Přihlášky do testování byly již uzavřeny, nyní lékaři pražské Perfect Clinic vybírají podle zaslaných fotografií testrek vhodné kandidátky pro operaci víček.

Šest z nich pozvou na další konzultace do centra estetické medicíny a následně vyberou dvě testerky, které 4. a 5. dubna 2017 podstoupí zákrok.

Patříte mezi přihlášené? Pak vám držíme palce, aby se štěstí usmálo právě na vás! Jména testerek, které pozveme na vstupní konzultaci zveřejníme na začátku příštího týdne.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat