Kterých 100 testerek ochutná a otestuje celozrnné lupínky Semix?

11.05.2017 | Testování

Snídaňové cereálie druhé generace od Semix obsahují vše, co váš organismus (nejen) po ránu potřebuje. A právě 100 našich testerek bude mít možnost tyto jedinečné celozrnné lupínky vyzkoušet! Jste mezi nimi i vy?

Otická společnost Semix Pluso jako jediná ryze česká firma vyrábí takzvaný celozrnný lupínek, který je základem snídaňových cereálií druhé generace. Lupínky se vyrábějí z ovsa, pšenice, ječmene, špaldy, žita, pohanky, rýže, jáhel a kukuřice. Například ovesný celozrnný lupínek nejenže uchovává všechny výživové hodnoty ovsa, ale dokonce nabízí přidanou hodnotu – na rozdíl od tradiční škrobnaté vločky je příjemně křupavý a má podmanivou chuť.

Ovesné lupínky jsou vyráběny z celého zrna, včetně obalových vrstev, jsou tedy celozrnné a mají vysoký obsah vlákniny (10–12 %). Je tomu tak proto, že obsah vlhkosti v nich je sušením snížen až na cca 5 %, vláknina a ostatní prospěšné látky jsou tedy zkoncentrovány. Například běžná mouka, i celozrnná, vyrobená v mlýně, má 11 až 12 % vlhkosti. Lupínky jsou připraveny k okamžité konzumaci bez nutnosti vaření, přesto jsou lehce stravitelné.

Více informací najdete na zdraveprodukty.zdravyzivot.com

Které testerky celozrnné lupínky Semix vyzkouší?

V Rozstřelu testerek jsme se tentokrát ptali, jak si představujete ideální ráno a ideální snídani. Z vašich odpovědí vyplynulo, že pro dokonalá rána není důležité jen to, co najdete na talíři, ale také společnost blízkého člověka (který v mnoha případech oblíbenou snídani doručí až do vaší postele). Které z vás jsme nakonec vybrali?

Balíček s 200gramovým balením některého z pěti druhů celozrnných lupínků už je na cestě k těmto testerkám: popyna, lidka28, zuko, Lennisek, Kikwak a mnoha dalším. Celý přehled najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoliv technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!






Celkem 3 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat