Kterých 20 testerek vyzkouší vysavač Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic?

03.08.2017 | Testování

Také většina členů vaší rodiny (o domácích mazlíčcích ani nemluvě) prchá, kdykoli vytáhnete vysavač, protože v tom hluku prostě nemohou vydržet? Pak zkuste vsadit na nový vysavač z řady Silence Force Multi-Cyclonic od Rowenty. Dvacet z našich testerek se o jeho výkonnosti i tichém chodu přesvědčí na vlastní kůži!

Neuvěřitelně nízká hlučnost 68 dB a mimořádná účinnost vysávání i filtrace – to je bezsáčkový vysavač SILENCE FORCE MULTI-CYCLONIC ANIMAL PRO (RO8370EA), který vám pomůže uklidit veškerý prach a nečistoty z koberce, dlažby či dřevěné podlahy. Vysavač disponuje velkým výběrem hubic, objemnou nádobou na prach a kvalitní filtrací – co vysajete, tak zůstane ve vysavači.

Vysokou účinnost při úklidu všech typů povrchů zajišťuje multicyklonová technologie – výkon se nesnižuje ani při naplnění nádoby. Cyklony postupně filtrují ze vzduchu i nejjemnější prach (až 99,98 % prachu je zachyceno uvnitř vysavače, je tedy zcela vhodný pro domácnosti s alergiky), což ve výsledku znamená trvale vysoký sací výkon a nižší frekvenci údržby filtrů.

Nádoba na prach s velkým objemem (2 litry) se dobře udržuje a jednoduše vysypává – díky Clean Express Ergo systému lze pohodlně a hygienicky vysypat nádobu jednou rukou. Součástí příslušenství je EasyBrush – integrovaný kartáček na rukojeti, MAXI a MINI turbokartáč, parketová a výsuvná štěrbinová hubice.

Které testerky se mohou těšit na vysavač Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic?

V Rozstřelu jsme se našich testerek ptali, kdo se u nich doma nejčastěji snaží vysávání vyhnout. Jak se zdá, někteří členové rodiny – hlavně ti nejmladší – zkrátka nemají pro vysávání podlah potřebné vlohy, o vůli nemluvě. Které z testerek jsme nakonec vybrali?

Balíček s vysavačem Rowenta Silence Force Multi-Cyclonic už je na cestě k těmto testerkám: bambuca30, martasm, myel a dalším. Seznam všech vybraných testerek najdete ZDE. Gratulujeme!

Proč jste se ještě nestala testerkou?

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami. Pokud tyto údaje ve vašem profilu nejsou vyplněné nebo nejsou kompletní (tj. chybí telefon, nebo adresa), jste bohužel automaticky vyřazena.

Máte-li s nahráním údajů jakékoli technické problémy (např. s nahráním fotografie), neváhejte nás kontaktovat na redakce@bety.cz.

Po přihlášení k vybranému testování také NEZAPOMEŇTE přidat svůj příspěvek do Rozstřelu testerek! Klíč, podle kterého vybíráme, vždy najdete v textu u daného testování.

Nenechte se zbytečně připravit o možnost být jednou z testerek!

Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů!

Testujte s námi nové výrobky či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat