TESTOVÁNÍ: Dopřejte své podlaze péči s mopem Ultramax od Viledy

12.09.2017 | Testování

I pevné podlahy vyžadují důkladnou péči, aby se na nich neusazovaly bakterie, prach a zaschlé nečistoty. Při pravidelném opakování navíc vytírání nezabere tolik času. Vrhněte se na podlahy s inovovaným mopem Ultramax, odborníkem na efektivní úklid. Osm z našich testerek tohoto šikovného pomocníka vyzkoušelo doma!


Celkové hodnocení: 94%

Hodnocení: 62 testerek

Doporučeno: 132x


Mop Vileda Ultramax prošel mnoha vylepšeními. Přesvědčte se o tom na vlastní kůži (či spíše podlahu).

Novinky pro efektivní úklid

Nejviditelnější změnou je zdokonalený ždímací koš, díky kterému je vsunutí mopu do ždímače ještě jednodušší. Vaše ruce to ocení asi nejvíce, protože se k špinavé vodě nebudou muset ani přiblížit, takže zůstanou suché a čisté.

Koš je navíc zdokonalen o novou technologii ždímání power press. Nový unikátní systém lamel snižuje námahu až o 30 % a umožňuje vyždímat mop maximálně efektivně. Ultramax je proto vhodný na všechny typy tvrdých povrchů, použít ho můžete například i na citlivé parkety.

Zásadního vylepšení se dočkala i samotná hlavice mopu, která je nově tvořena ze dvou druhů vláken. Mikroaktivní vlákna pohltí a setřou mastnotu a šmouhy, abrazivní část zase účinně odstraňuje i zaschlé nečistoty. Textilní hlavice díky tomu lehce absorbuje vodu a zanechává po sobě suchý a ošetřený povrch. Lze ji jednoduše vyprat v pračce a opakovaně použít.

Čistota i pohodlí

Výhodou tohoto mopu je také přizpůsobitelná délka teleskopické tyče pro ideální držení. Bez ohýbání, trápení s nasáklým hadrem, bolestí zad a zmáčených rukou se použitím inovovaného mopu Vileda Ultramax dočkáte okamžitého výsledku.  

  • 2 druhy vláken  – lépe odstraní nečistoty. Mikroaktivní vlákna pohltí a setřou mastnotu a šmouhy, abrazivní vlákna lépe odstraní i zaschlé nečistoty.
  • Power zóna až 10× zvýší tlak oproti běžnému plochému mopu a odstraní špínu mnohem snadněji.
  • Rozměr hlavice: 36×14 cm.
  • Dvoudílná teleskopická tyč s nastavitelnou délkou až 140 cm.
  • Vhodný na všechny druhy tvrdých podlah  – PVC, plovoucí podlahy, parkety, dlažba.
  • Lze prát až na 60 °C, nepoužívejte aviváž ani sušičku.
  • Vyrobeno v Itálii.
vybraná testerka | 23.10.2017

U mopu Vileda Ultramax jsem nejvíce ocenila vylepšené ždímání – je rozhodně pohodlnější a snadnější než u předchozího typu, co jsem měla doma. K pohodlí jistě přispěje i nastavitelná tyč. Další věc, se kterou jsem moc spokojená, je kvalita vytření podlahy – po celém domě mám „náchylnou a citlivou“ dřevěnou podlahu a sebemenší vlhké šmouhy na ní zůstávaly vidět. V tomto případě ani náhodou. A i tužší nečistoty kolem kuchyňské linky (přece jen se při vaření sem tam něco na podlaze objeví a zaschne) mi šly s mnohem menším úsilím odstranit. Za mě palce nahoru a ráda doporučuji dále!

vybraná testerka | 09.10.2017

Vytírání je s tímto mopem snadné, dobře se všude vejde i pod nábytek. Kyblík má objem tak akorát, vody je dost, aby ji člověk neroznášel špinavou po polaze, ale zas se nemusí tahat s těžkým kýblem. Na ždímání si člověk musí zvyknout, ale stejně když potřebujete hodně suchou podlahu, je účinnější prostě ždímat v ruce. Jinak ale spokojenost a rozhodně doporučuji.

vybraná testerka | 09.10.2017

Jsem ráda, že jsem se mohla testování zúčastnit. Už nějakou dobu jsem po nějakém mopu od Viledy pokukovala, takže jsem měla radost, že jsem dostala možnost vyzkoušet mop Ultramax. Splní vše, co slibuje. Vytírá se s ním snadno a je fakt účinný, i když před vytíráním míň zametete, taksi s prachem poradí. Skvrny taky nejsou problém. Ždímací systém je šikovný a účinný (jak už tady někdo psal, chce to trochu trénink, aby byl hadřík opravdu suchý, ale je to o cviku), teleskopická tyč se přizpůsobí každé výšce postavy. S tímhle mopem necuděláte chybu.

vybraná testerka | 06.10.2017

byla jsem zvyklá spíš vždycky na třásně, ale plochý mop také dobře vytírá. přijde mi, že jde líp do rohů. umyla jsem s ním i omyvatelnou stěnu v koupelně, bylo to docel apohodlné. ždímací mechanismus má občas své mouchy, ale spíš jde o to, že jsem byla zvyklá na jiný systém. možná by mohl být hadřík sušší. ale vytírá opravdu dobře, nemůžu si stěžovat. a suchý dobře saje, takže když něco vylijete, klidně po mopu sáhněte. já mohu doporučit.

jen maličkosti, které nejsou nijak na závadu

vybraná testerka | 06.10.2017

Mop je skvely, funguje presne, jak ma, vytira i rohy a snadno se dostane i do prostoru pod linkou apod. Nezanechava chlupy na podlaze. Manipulace s kyblem a "zdimacem" je take velmi snadna, ale obcas mam pocit, ze hadr neni tak vyzdimany, jak bych potrebovala...podlaha je dost mokra, i kdyz mozna to chce jen vic praxe se zdimacem. Teleskopicka nasada je super, prizpusobi se prckum i obrum. No a cervenoseda kombinace je prostě elegantni ;)

vybraná testerka | 06.10.2017

Mop Vileda mě mile překvapil už tím, že hadřík má po celém okraji mopu, pak je tedy maximální šance vytřít veškerý roh a zákoutí. S čím jsem ale trochu bojovala je rukojeť, která je sice prodlužovací, ale stále se mi stávalo, že rukojeť zajížděla tam a zpět i po zajištění. Bohužel se mi i dvakrát rukojeť úplně odšroubovala od mopu, nevím, co s tím dělám:-D Kyblík je dostatečně velký, což oceňuji, ale ždímací plocha pokryje větší část kyblíku a tak už moc vody nepobere…. :/ Každopádně je mop velmi super a podlahy jsou díky němu dokonale čisté a lesklé! Úklid je během chvilky hotový! Oceňuji hlavně výškově nastavitelnou tyč – to je velké plus! A hadřík z materiálu, který vyčistí i odolnou špínu! A také muj šestiletý syn chtěl poprvé vytírat a moc se mu to líbilo, takže Viledě moc děkuji!!! :-)

Občas jsem trochu bojovala s tyčí, ale to bude spíš moje chyba než chyba mopu:-D

vybraná testerka | 04.10.2017

Vileda zase nezklamala. Měla jsem kdysi mop jiné značky, ale tento testovaný ho na plné čáře porazí. Líbí se mi materiál textilní hlavice, poradí si s každou nečistotou a ani po vyprání nevypadá nějak opotřebovaně. Teleskopická tyč se také hodí, alespoň mohli vytírat i jiní členové naší domácnosti, i když někteří nepříliš nadšeně:-) Kyblík má dostatečný obsah, ždímací mechanismus je také propracovaný a funguje, jak má.

vybraná testerka | 04.10.2017

Nemám s mopy moc zkušeností, ale Ultramaxem jsem byla jen pozitivně překvapená:-) Vytírání je s ním snadné, krásně klouže po podlaze, ale přitom fakt odstraní jakoukoli špínu i prach. Trošku jsem se bála toho ždímacího systému, že když se do něj pořádně opřu, tak se mi převrhne kbelík, ale teď si ho nemůžu vynachválit. Jak je v kýblu voda, ani se nehne a hlavice mopu se krásně vyždíme (chce to trochu cviku, než člověk přijde na to, jak hadr vyždímat úplně do sucha, ale jak říkám, jsem v tomhle úplná začátečnice). Takže za mě určotě spokojenost, doporučuji.

nejsou

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

Velice doporučuji mop videla, je kvalitní a dlouho vydrží

27.10.2022

Skvělý pomocník do každé domácnosti

Žádné jsem neshledala

19.08.2021

Mám a za mne super. Nemusím si máchat ruce ve vodě a dostanu se skoro pod všechen nábytek

25.06.2020

Super pomocník , vychytané jednoduché ždímání a vytírání už je hračka

05.07.2019

Tento mop moc doporučuji. Vyhovuje mi, že si nemusím máchat ruce jako u ostatních mopů, u kterých je nutné hadr z násady sundávat. Také se nemusím k ohýbat, takže moje záda mi také děkují. Vileda je zárukou kvality :)

09.05.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

27.09.2018

Mopy od Viledy mám velmi ráda, ale bohužel tento mě mírně zklamal. Co na tomto produktu oceňuji, tak jako na ostatních je to, že povlak se dá prát v pračce a teleskopickou tyč. Bohužel u tohoto typu mi moc nevyhovuje technika ždímání. Hadr to příliš nevyždímá a podlaha je na můj vkus příliš mokrá. Ale to je můj názor :-)

07.06.2018

Je super.Je lehky.Cens prijatelna.Mohu doporucit.Sama mam mop a tento je skvely.Miluji znacku Viledu.Ma krasne kvalitni vyrobky a u tohoto je skvele ze lze prat a usetri cas.Vycisti vse a mate po starostech.

16.03.2018

Tenhle mop jsem měla možnost vyzkoušet u maminky. Vzhledem k tomu, že jsem celkem náročná na množství vody, které v mopech všeobecně zůstává, tak jsem k němu přistupovala s určitým despektem. Nicméně samotný mop a hlavně jeho důmyslný ždímací systém mě opravdu překvapil. Doporučuji ho všem hospodyňkám, které chtějí svou plouvoucí podlahu ochránit a ne ji utopit.

14.03.2018

tento mop od viledy je špička horizontu, jeho ergonomické uchopení, které se luxusně drží v ručicce. Nevím zda bez tohoto mopu mohu existovat je prostě super vykonny a bravozni. Doporučiji koupit sluníčka

03.03.2018

Vileda zase nezklamala. Měla jsem kdysi mop jiné značky, ale tento testovaný ho na plné čáře porazí. Líbí se mi materiál hlavice, poradí si s každou nečistotou a ani po vyprání nevypadá nějak opotřebovaně..Kyblík má dostatečný obsah, ždímací mechanismus je také propracovaný a funguje, jak má.Je velmi výborný doporučuji

06.02.2018
Doporučení: 89

Mop Vileda Ultramax je velice praktický pomocník při úklidu. Lehce se s ním manipuluje, skvěle ždímá, odstraní i zaschlé nečistoty, krásně padne do ruky a ušetří mi spoustu času. Za mě určitě doporučuji

26.01.2018

Ultramax od Viledy je perfektní mop vhodný a praktický snad do každé domácnosti.Snadno se s ním manipuluje,je lehoučký a dostane se i do nejrůznějších rohů a zákoutí.Jsem s tímto mopem velice spokojená

07.12.2017

pěkný moc Ultramax od Viledy mám ráda. Dokonce si ho oblíbily i děti a manžel, takže jsem ráda, že nejsem na uklízení sama. Mop pěkně myje, čistí podlahu a sebere i chlupy ze zvířat. Od té doby co ho mám, nepoužívám koště

vysoká cena :/

30.11.2017

Ultramax od Viledy je perfektní mop na jakékoliv podlahy.jednoduchá manipulace,krásný vzhled .perfektní ždímací systém. S mopem jsem naprosto spokojená a nemohu jinak než doporučit

27.11.2017

Tak už jsem se taky odhodlala ke koupi, když v testování nemám nikdy štěstí :) a musím říct, že nelituji. Investice stojí určitě za to. S mopem se výborně manipuluje, zaujal mě především materiál hadříku, který si poradí s každou nečistotou a teleskopická tyč, kterou si může každý člen domácnosti přizpůsobit sám sobě. Na ždímací systém je potřeba si chvíli zvyknout, ale když člověk vytírá téměř denně, zvládne to raz dva :)

25.11.2017

Nový mop Ultramax od Viledy je perfektní. Ostatně tak jako všechny výrobky od této značky. Je lehounký, krásně se s ním manipuluje a úplně nejlepší je systém ždímání, který šetří naše ruce. Stačí sešlápnout pedál a je vyždímáno. Rozhodně doporučuji.

23.11.2017

Velice bych ocenila na tomto mopu, že má lepší ždímání než jakýkoliv mop. Je lehce uchopitelný,univerzalní. Jsem velice ráda, že nemusí člověk námahat záda. Každá maminka jej ocení, ušetří si čas a má chvilku pro sebe.

21.11.2017

U tohoto mopu se mi hrozně líbí to zdimani. Nikdy jsem nevytíral, ale s tímto kopem mě to hrozně baví. Je to takový urychlovač. Vybírání je pohodlné a rychlé. Je lepší před použitím vysát nebo zamést, ale to je jen detail. Super.

21.11.2017

Úklid s mopem Vileda Easy Wring Ultramat je jednim spvem opravdu rychlovka. Vybírání je hrozne pohodlné, rychle a efektivní. Při zdimani se člověk nenadře. Ušetří spoustu času, který jsem dříve normálně trávila vytíráním.

16.11.2017

Značku Vileda mám ráda, a už více výrobků jsem od nich měla. I tento mop má u nás už své místo. Parádní je, že se dobře vyždímá a není moc mokrá podlaha, navíc je nastavitelná délka tyče to je také fajn

15.11.2017

Mop Vileda Ultramax je výborným pomocníkem při úklidu podlah. Líbí se mi, že je vhodný na všechny povrchy, takže s ním hravě vytřu jak lino a dlaždičky, ale i parkety. Ždímací mechanismus vyždíme mop na tak akorát, takže nezůstávají na podlahách louže (vlhčí místa). Líbí se mi i teleskopická tyč, kterou si může nastavit každý vytírající přesně podle sebe. Dávám palec nahoru. Nebo rovnou dva palce ;-)

07.11.2017

s mopem Ultramax od Viledy jsme byla spokojena tak napul, za me jetedy mnohem lepsi ten trasnovy mop od Viledy myslim Turbo, tento take neni spatny nicmene ten hadr se musi rucne sundavat a trpi nehty, jinak stira dobre

02.11.2017

novovativní mop Ultramax od Viledy znam je suprovy jako vsechny vyrobky od firmy Vileda, pracuje se s nim jednoduse, ciste bez vetsi namahy, setri bolava zada a hlavne pokozku rukou, libi se mi system zdimani

31.10.2017

Ultramax od Viledy je dalším kvalitním výrobkem od této značky. Používáme od ní více výrobků a musím říct, že kvalitnější neznám. Houbičky a hadříky vydrží dlouhý čas a mop je skvěle propracovaný. :)

29.10.2017

Moc jsem si ho přála a tak jsem dostala od manžela k narozeninám a jsem za to vděčná. Skvělý pomocník do domácnosti. Žádné zohýbání, žádná bolavá záda, žádné namáčení ruk do špinavé vody. Dokonce i moje děti my s tím pomáhají. Je to lehké a příjemné. Určitě doporučuji dál.

25.10.2017

Miluji čistotu doma a s motorem od viledy to jde o hodně lépe než s původním kolem co jsme měli doma ,kde jsem musela věčně sundávat hadr ,a Machát se ve vodě a zdimat,s motorem od Viledy už toto nedelam a podlahy se umývají jedná radost

21.10.2017

Výrobky od Viledy jsou skvělým pomocníkem pro každou domácnost. Máme doma hodně pomocníků a je to velké usnadnění práce. U babičky používáme starší tip mopu, ale jsme s ním naprosto spokojeni. Dobře vytírá a hlavně jde práce rychle do ruky.

19.10.2017

Sice mam doma starsi tip tohoto mopu ktery ma jiny system zdimani hadriku ale jsem snim moc spokojena tento bude jiste stejne dobry. Az se pokazi koupim si od viledy plochy mop urcite znovu. Je super!

12.10.2017

Ráda bych si dopřála své podlaze péči s mopem Ultramax od Viledy. Zatím ho nemám, ale stále přemýšlím si ho dopřát k Vánocům. Podle vašich hodnocení je dobrý a účinný. V současné době používám úplně obyčejný mop.

12.10.2017

Báječný produkt. Mám dokonce dva. Moc mi vyhovuje teleskopická tyč, která dosáhne i pod nábytek a pak samozřejmě geniální ždímací systém, díky kterému odpadne máčení rukou ve špinavé vodě. Vhodný jak na lino atak dlažbu. Praktický, efektivní a cena přiměřené.

07.10.2017

Dopřejte své podlaze péči s mopem Ultramax od Viledy - tento mop je skutečně skvělý,všem ho doporučuji.Zdokonalení vážně hodně pomohlo a tak se s ním uklízí vážně o hodně snáze než s jinými mopy i než s předchozím typem..

03.10.2017

Tento mop mám doma již 7 let. Využívám ho pravidelně, jelikož naše domácnost je drobkatá od dcerky. Vyhovuje mi systém ždímání mopu, pouze se sklopí a vyždíme ve ždímátku. Pozitivum je i to, že má pratelný stírací hadr, který se dá koupit nový. Objem kýble je pro mě dostačující.

03.10.2017

Super mop který jsem si nedávno koupila a musím říci už bych jiný do domacnosti nechtěla.Vytírání s ním je naprosto jednoduché dostane se skoro do všech rohů.Z vláken se dá odstranit co nejvíce špinavé vody takže podlaha je krásně čistá.Kybl je ideálně veliký a uskladnění také moc místa nezabere

02.10.2017

Nejlepší výrobek od viledy. Dokonce i manžel s ním rád vytírá. Máme doma zvířata a děti a vytíráme snadno. S tímto pomocníkem je to raz dva. Kbelík šikovně velký, ždímací systém propracovaný a tyč šikovně padnoucí do ruky. Hygienické a efektivní.

01.10.2017

Vileda je značka, na kterou nedám dopustit, používám různé houbičky, hadříčky, mop už mám z této značky druhý a právě tento testovaný, je opravdu super, líp jsem nemohla vybrat a značce Vileda zůstávám věrná i nadále. Doporučuji.

28.09.2017

mám mop doma a práce je s ním hračka ,i můj syn rád vytírá s tímto mopem vše je čisté dokonale i když máme doma zvířecího mazlíčka naprostá spokojenost doporučuji všem

27.09.2017
Doporučení: 11

Značka Vileda je kvalitní, osvědčená a opravdu dobrá. Hadříky a houbičky užívám a rozplývám se chválou nad jejich funkčností. Velice mě překvapil hadřík na mytí oken. MOP se musím přiznat ještě nemám. Ale účastním se každého testování!!!

27.09.2017

Značku Vileda mám moc ráda, používám od ní téměř vše od hadříků, houbiček až po mop. Tento mop je velmi kvalitní a skvěle se s ním pracuje. Odnímatelný hadr lze jednoduše sundat a vyprat. Za mě velká spokojenost :-)

27.09.2017

Díky značce vileda je domácí úklid snadnější. Tento mop vlastním a používám již nějaký čas. Nejvíce se mi líbí multifunkčnost. Použitelnost na dlažbu, vinyl i parkety, protože je mop dobře vyždímaný díky skvělému inovativnímu systému. Mopík pěkně zaleze pod nábytek i do koutů.

27.09.2017

Značka Vileda je pro mně (a myslím, že nejen pro mně) jedničkou na trhu s pomocníky při úklidu domácnosti. I tento mop se jim velice povedl. Díky němu snadno a rychle uvedeme podlahy v domácnosti do perfektní čistoty. a to bez větší námahy.

26.09.2017

mopy od viledy jsou ty nejlepší pomocníci krásně se snimi vytírá podlaha je čistá beze šmouh do testování jsem se přihlásila bohužel jsem vybrána nebyla můj pomocník mi dosloužil tak mám aspoň inspiraci na nový model

26.09.2017
Doporučení: 11

tento mop jsem si koupila zejména pro velmi kladné recenze na tuto značku ...ve srovnání se starým mopem oceňuji rychlejší vytírání, snadná vymáchání , ruce zůstávají téměř suché (bohužel v domě mám prahy) , skvěle se s ním vytírá i schodiště, oceňuji i možnost výměny a praní hadru ....s tímto mopem mě vytírání baví určitě víc

teleskopická tyč ...140cm je pro mě ač nejsem nijak vysoká poměrně krátká a dlouho mi trvalo než jsem si na délku zvykla , další negativum je vypadávání tyče během vytírání, zejména pokud se zapomene pod nábytkem

26.09.2017

Značku Vileda považuji za velkého pomocníka v domácnosti a mopy nevyjímaje :-) Ultramax byl první mop u nás doma a byla jsem s ním velice spokojená. Dobře se s ním manipuluje, teleskopickou tyč si nastavím dle potřeby, dokonce i dětem, když chtějí pomáhat :-) Kyblík je dobře skladný a hodně oceňuji prací návlek mopu. Mop jsme používala jak na dlažbu, tak i na plovoucí podlahu. Nyní ho tedy používám spíše na chodbu v domě, protože máme doma oblíbence celé rodiny, se šlapacím kyblíkem, který děti milují a šlapou na něm i když se nevytírá :-D

Nemám k němu výhrady (neporovnávám rozdíly mezi tímto mopem a třásňovým Turbem).

26.09.2017

Vileda je značka na kterou dlouhodobě nedám dopustit používám od této značky mop, houbičky, hadříky i mikrohadříky a jsem naprosto spokojená. Vše je vyrobeno z kvalitních materiálů a precizně. Životnost těchto výrobků je dlouhodobá.

26.09.2017
Doporučení: 11

Značka vileda je prostě nejlepší.Ať se jedná o houbičky,hadříky ap.Vždycky když se objeví v testování mop,neváhám ani minutu a hned se hlásím.Bohužel zatím mám smůlu.Já mám mop od jiné značky,už mi dosluhuje a až budu řešit mop nový,rozhodně vyhraje vileda.

25.09.2017

Tento mop velice doporučuji. Sama tuto značku využívám už sedm let a neměnila bych. Vše, co s ním vytírám je krásně čisté a uklizené. Poté se jen hadr sundá a vypere a může se znovu vytírat. Doporučuji jeho koupi.

25.09.2017
Doporučení: 10

Jedná se o velmi dobrého pomocníka do domácnosti. Je to variabilní výrobek, který usnadní práci v bytě a úklid s ním je velmi příjemný. Podlaha je čistá, lesklá. Bohužel, mnohokrát jsem se snažila vyhrát tento skvělý výrobek, ale štěstí mi nepřálo, tak si ho do budoucna budu muset koupit.

25.09.2017

Mop od Vileda je báječný pomocník do domácnosti. Dostane se do všech koutů a pod nábytek. Výsuvná tyč je upraví na potřebnou velikost. Při vytírání zůstanou ruce suché. S kolem vytřete a podlaha není samá lože. Mohu jen doporučit.

25.09.2017

Geniální mop. Nejvíce oceňuji možnost sundat potah a vyprat jej, dále teleskopickou tyč, takže stírat doma podlahy může i můj velmi vysoký partner. Robustní provedení mopu, cena tak akorát. Značka zárukou kvality.

25.09.2017

Tento mop mám doma již několik let a jsem sním maximálně spokojená. Oceňuji, že se dá "hadr" na vytírání snadno sundat a vyprat v pračce. Teleskopická tyč je v dolní části vybavená kloubem, takže je možné se dostat pod většinu druhů nábytku a pohodlně vytřít i tam. Mop je lehký, dobře ovladatelný. Vřele doporučuji

25.09.2017

Tentokrát jsem se nehlásila do testování. Znám tento výrobek velmi dobře. Mám již druhý a jsem s ním spokojena. Zvládne vytřít všechny povrchy v domě. Bez zbytečného namáčení a loužiček vody, protože jeho ždímací systém je vynikající. Také ruce jsou suché a čisté. Šikovný kbelík a správně funkční tyč mopu. Paráda.

25.09.2017

Miluju všechny domácí pomocníky od Viledy a mop Ultramax není výjimkou. Mám ho už docela dlouho a rozhodně ho mohu doporučit. Podlaha je krásně čistá bez dřiny, sebere všechny vlasy a chuchvalce, manipulace je skvělá.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat