REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Angličtina pro nejmenší hrou s Kids&Us

20.09.2017 | Testování

Jak to vypadá, když se ti nejmenší zástupci naší redakce vydají na svou první lekci angličtiny? O tom jsme se společně s nimi mohli na vlastní kůži přesvědčit na jazykovém kurzu Kids&Us!


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 41 testerek

Doporučeno: 72x


Ve škole Kids&Us se děti naučí anglicky podobně, jako se učí svůj mateřský jazyk. To je důvod, proč lekce angličtiny začínají už od prvního roku a následují stanovený postup získávání jazykových znalostí pro jakýkoli jazyk - naslouchání, porozumění, mluvení, čtení a psaní. Tímto způsobem děti maximálně využijí svůj vrozený potenciál, který mají v prvních letech života, aby položily základy k tomu naučit se plynně cizí jazyk, což pro ně bude v budoucnosti nedocenitelné.

A jak taková lekce angličtiny vypadá v praxi?

Učení musí být zábava


Naše obchodnice Denisa a malí testující - čtyřletá Valinka s prvňákem Matýskem.

Do kurzu angličtiny, který probíhal formou lekce zábavného vaření pro nejmenší, jsme vyslali šestiletého Matýska a jeho čtyřletou sestřičku Valinku, společně se stejně starým Tobískem, jemuž sekundovala dvouletá sestřička Valentinka.

Ani jedno z dětí do té doby nemělo s angličtinou žádné zkušenosti, ale to rozhodně nebylo na překážku!

Ve škole Kids&Us děti a jejich maminky přivítaly usměvavé lektorky. S češtinou se tu příliš nezdržují, ostatně jedna z učitelek je rodilá mluvčí, a tak si naši žáčci mohli rovnou poslechnout, jak pěkně angličtina zní. Po krátkém vstupním pohovoru začala samotná lekce. V hlavní roli bylo zábavné vaření pro děti!


Dvouletá Valentinka a její šestiletý bráška Tobísek společně s maminkou Denisou.

„Jsme zvyklí na to, že děti potřebují, aby vše bylo ohromně zábavné. Pokud není, děti ztratí zájem. Přístupy jako trpělivost a vytrvalost jsou pomalu zastaralé a ruku v ruce s tím jde nedostatek dlouhodobých cílů. Krátkodobá radost vyprchá stejně rychle, jako se objevila. Nikdy nebyl kladen takový důraz na motivaci žáků a podporu rovných příležitostí jako právě nyní. Osobně si myslím, že problém leží v lidech, kteří předávají své postoje dětem,“ uvádí Natàlia Perarnau, zakladatelka a autorka metody Kids&Us.

Jak uvařit banana sushi?


Výraz opravdového soustředění aneb Když se vaří banana sushi.

Jaké gurmánské zážitky byly vlastně pro naše malé testery a testerky připraveny? Mohli si vyzkoušet výrobu banánového sushi, a to hned na dva způsoby - jednou balili banán s nutelou do palačinky, podruhé pak do toastového chleba.

„Výběr jídla jsem musela ocenit, protože to jsou přesně ty dobroty, které milují snad všechny děti,“ říká maminka Tobíska a Valentinky, naše redakční pravá (a levá) ruka Denisa. „Tobík si přece jen věděl s vařením víc rady než Valentinka, která ze všeho nejdřív začala hlavní surovinu ochutnávat, takže jí pak už nezbylo moc banánu na balení. Ale rozhodně oceňuji, že to nikdo příliš neřešil. Prostě žádné drama. Když si chce dítě pochutnat ještě na surovinách, lektorky rozhodně nikoho neomezují. Nejen proto výuka probíhá v naprosté pohodě,“ usmívá se Denisa.


Banány, palačinky, čokoláda. A k tomu spousta úsměvů, písniček a zábavy. I tak může vypadat výuka angličtiny!

Ostatně usměvavé lektorky chválila také druhá maminka, jejíž děti se redakčního testování v Kids&Us zúčastnily, naše obchodnice Denisa (ano, také Denisa). „Moc se mi líbil přístup obou paní učitelek. Neztrácejí úsměv na rtech, s dětmi mají nekonečnou trpělivost, jsou laskavé. Po chvíli děti přestanou vnímat, že na ně někdo vlastně mluví a zpívá jim v cizím jazyce. Toho jsem se trochu bála hlavně u Valinky, ale sama jsem byla překvapená, jak rychle si děti zvykly a jak skvěle se všechny bavily,“ říká maminka Matýska a Valinky.

Kromě surovin se děti v angličtině ještě naučily i některé barvy, a to díky barevným talířkům, které jim ve škole připravili. „Matýsek mě překvapil, protože si zapamatoval snad všechny barvy, které mu paní učitelky ukázaly. No a Valinka celý večer opakovala 'banana' a 'chocolate',“ směje se naše obchodnice, která dodává, že ji mile překvapilo, jak jednoduše lze děti nový jazyk učit.

Kids friendly. A hlavně s úsměvem!


Jedna z věčně usměvavých lektorek Kids&Us, rodilá mluvčí Lauren.

„Za sebe ještě musím pochválit prostředí školy Kids&Us. Všechno je úžasně barevné a hlavně opravdu přizpůsobené dětem. Bezpečnostní prvky, uzpůsobení velikosti nábytku či toalet... Možná to zní jako maličkosti, ale když máte doma dva malé neposedy, vážně je oceníte,“ vyzdvihuje redakční Denisa.

A jak se lekce angličtiny líbila samotným dětem? Vaření je zkrátka skvělým způsobem, jak je zatáhnout do výuky, aniž by měly pocit, že se dozvídají něco nového. Ani na chvilku se nenudily, buď zaujatě poslouchaly písničky či vyprávění lektorek, nebo se věnovaly kulinářským pokusům.

Prvňáčka Matýska nejvíc bavilo palačinkové sushi. A jaká slovíčka si z lekce odnesl? „Umím chocolate, banana, red, blue, yellow...“ popisoval nadšeně Matýsek, který je od září prvňáčkem.


I když je sympatická Veronika Češka, jiný jazyk než angličtinu tu neuslyšíte. A dětem to rozhodně nevadí!

Ostatně stejně starý Tobísek odcházel s podobně bohatou slovní zásobou. Vadilo mu, že na něj paní učitelky mluvily cizí řečí? „Vůbec ne,“ kroutí hlavou Tobík a dvouletá Valinka, kterou zaujaly dárečky, jež děti na konci lekce dostaly, přikyvuje.

„Myslím, že metoda, kterou používají v Kids&Us je skvělým způsobem, jak děti seznámit s cizím jazykem. Žádné násilné učení, prostě zábava a úsměvy. Vždycky jsem byla trochu skeptická k výuce jazyků u opravdu malých dětí, ale po lekci v Kids&Us věřím, že se s cizí řecí mohou bez potíží seznámit už roční děti, které se mohou kurzů také zúčastnit,“ uzavírá obchodnice Denisa.

Více informací najdete na www.kidsandus.cz

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

Doporučuji maličká se už učí anglicky a je to velice efektivní učení

25.06.2020

O téhle formě výuky jsem četla moc zajímavý článek a myslím , že je to skvěle zvolená forma učení hrou - to bych možná naučila něco i já , naprostý jazykový neuměl

05.03.2019

Učení hrou je základem pro naše děti. Prostě je musíme něčím zaujmout a vzbudit v nich tak přirozenou chuť objevovat. U cizích jazyků tohle platí dvojnásob, takže určitě tyto hravé výukové programy mají smysl.

06.12.2018

Jako malou mě rodiče hlásily na kurzy angličtiny teda až od první třídy každý rok a teď jsem za to ráda. Je pravda, že i dnes si vzpomenu, jak jsme na angličtině stavěli robota z různých materiálu, hráli divadlo červenou karkulku i s písničkami na konci před všemi z rodiny a mnoho dalšího. Taktéž si pamatuji, když jsem vyrostla a kurz se změnil ze zábavného na vcelku náročné odpoledne. Stimulace dětí při výuce je velmi důležitá a proto je lepší výuka, u které si nevšimnou, že se učí. Jen mě mrzí, že tato škola nemá pobočky i v našem městě. Takovýto styl výuky zaujme každého ;-)

10.05.2018

Obdobnou cestou jde i naše učitelka ve školce a nejen, že děti jsou nadšené, ale také si velmi rychle zapamatují slovíčka, písničky nebo i různé krátké věty. J.A.Komenský nebyl daleko od pravdy --. škola hrou :-) Když to děti baví, tak jim to jde i rychleji do hlavičky.

14.04.2018

Angličtina pro nejmenší hrou s Kids&Us je pro mě jasnou volbou! A podle mého názoru by měla být pro všechny. Jsme v době, kdy je angličtna důležitá. Navíc s tímto je učení hra, děti to baví a tak je to o něco lehčí

03.03.2018

Určitě by se děti měli učit cizí jazyk co nejdříve, je to pro ně mnohem snadnější než když začnou ve školním věku abudou stím mít problémy.Kurz se mi moc líbí.Doporučuji všem,musíte to všichni vyskoušet.

06.02.2018
Doporučení: 72

Angličtina pro nejmenší hrou s Kids&Us je velmi úžasný kurz, protože se tam učí angličtinu přirozeným způsobem, a to už od jednoho roku jejich věku. Učí se na základě příběhů. Nejvíc se mi líbí, že každý kurz má svého hrdinu, který je ve stejném věku jako žáci a prožívá stejné životní situace jako oni

26.01.2018

V dnešní době je opravdu třeba znám alespon anglický jazyk .A čím dříve se děti začnou učit angličtinu tím lépe jim to potom jde .Kurz se mi opravdu moc líbí a věřím že dětem také:-) určitě je dobře když se děti učí angličtinu

10.12.2017

Tyto vynálezy Angličtina pro nejmenší hrou s Kids&Us já absolutně podporuji!! Sestra tohle má a je s ním nadmíru spokojená a já se nedivím. V dnešní době je skoro základ umět anglicky a co potom za deset let!

nic

10.12.2017

Nerelevantní hodnocení smazáno redakci!

Nic

30.11.2017

určitě by se děti měli učit cizí jazyk co nejdříve :-) je to pro ně mnohem snadnější než když začnou ve školním věku.kurz se mi moc líbí a dětem určitě také

25.11.2017

Výborná forma učení se novému cizímu jazyku. Jsem toho názoru, že v praxi se lépe a snadněji naučíme cizí jazyk. Velice dobrý nápad, jak naučit děti od nejmladšího roku. Rozvíjet jejich talent a schpnosti. Tyto kurzy by se měly jen a jen rozvíjet.

25.11.2017

Jsem zastáncem toho, že děti by se dle mě měli učit cizí jazyk už ve třech letech. Já to mám v plánu a už ted doma mám pár dětských učebnic. Tohle jsem viděla u sestry a ta je spokojená. Navíc je angličtina formou hry a to děti baví. Nemusí nudně sedět a jen se povinně učit

nic

25.11.2017

Celý koncept Angličtiny pro nejmenší hrou s Kids&Us je skvěle postavený. Děti se učí angličtinu přirozeným způsobem jako svůj mateřský jazyka a baví je to. To je super. Každému, kdo perfektně ovládá angličtinu se otevírají nové obzory a skvělé příležitosti. rozhodně doporučuji.

21.11.2017

Hra Kids&Us je opravdu uzasna. Dokonce i já si s ní už něco ž te anglictiny zapamatoval. Zabaví a hrave naučí. Všechny nás to baví. Pro menší děti i pro větší je to úžasné. Doporučuji všem, co chtějí nějak začít.

16.11.2017

Angličtina pro nejmenší hrou s Kids&Us je výborný kurz jak děti zabavit a formou hry a učení jim zanechat v paměti i cizí slovíčka, bez kterých se naše děti už v budoucnu neobejdou. čím dřív tím lépe.

06.11.2017

Angličtina je v dnešní době velmi důležitý jazyk, který je třeba ovládat. Opravdu si myslím, že je vhodné učit ji děti již od mala. A výuka formou hry a zábavy je pro ně nejsnazší a nejpřijatelnější. Děti se zabaví a ani jim nepřijde, že se učí něco nového.

05.11.2017

Učení angličtiny hrou a zábavnou formou je nejlepším řešením pro malé děti. Ani tak nevědí, že se vlastně učí, je to něco jiného než ve škole a rozhodně je to baví a přitom si osvojují nová anglická slovíčka. Super projekt!

03.11.2017

Myslím, že malé děti se velmi rychle učí a učit je jazyk od útlého věku je velice dobrý nápad. Tato forma se mi zdá velmi zajímavá a určitě bych to jednou pro své děti využila :) Opravdu dobrý nápad! :)

25.10.2017

Je to super učení hrou , naše malá se někdy kouká na pohádky v angličtině, a tohle je dobrý zpusob aby se naučili přirozené a ještě aby je to i bavilo,nic nemá být umělé vytvořeno a pokud se to dětem má líbit tak určitě takhle škoda že za nás nic takového nebylo

19.10.2017

Metoda, kterou používají v Kids&Us je to moc pěkný způsob, jak děti seznámit s cizím jazykem. Žádné násilné učení, prostě zábava! Děti si pochytají cizí řeč hodně rychle a budou pamatovat jí celý život.

16.10.2017

Angličtina pro nejmenší hrou s Kids&Us je báječná věc. Dětský mozeček vstřebává všechny informace přirozeně a nenuceně. Dětičky se prostě učí a při tom o tom ani neví. Přirozená výuka pomocí hry to je , podle mně, ta správná cesta.

06.10.2017

Angličtina pro nejmenší s Kids&Us je báječná věc, malé děti velmi snadno a rychle učí, navíc formou hry je to pro ně úplně nejlepší a vůbec jim nepřipadne, že se něco učí, v dnešní době je nějaký jazyk potřeba znát a čím začnou děti dřív, tím líp.

27.09.2017

Dle mého názoru: Čím dříve, tím lépe. Malé děti hodně odposlouchají, rychleji se učí slovíčka. Rychleji tomu přijdou na chuť. Moji rodiče mi naopak říkali: Nemluv na ně anglicky, nejdříve se musí naučit pořádně rodný jazyk. Dnes již chodí do školy. Musím je zkoušet před písemkou. Hned bych vstala ze židle, když vidím, že dcera píše slovíčko jinak. Je teprve v páté třídě a syn ve čtvrté.

26.09.2017

REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Angličtina pro nejmenší hrou s Kids&Us je dobré když se děti učí nenásilně a hrou.V příjemném prostředí zajímavé školy,zajímavými metodami třeba formou vaření kdy se naučí i další věci..

26.09.2017

myslím že je to super učit dětičky angličtinu hrou pro ně je to určitě zábavné nenudí je to na druhou stránku se odmala něco naučí a myslím že je k tomu nemusíme nutit že rádi sami se budou učit když je nějaká zábava

26.09.2017

Angličtina pro nejmenší hrou s Kids&Us mi přijde jako báječná věc, protože se malé děti velmi snadno a rychle učí, navíc formou hry je to pro ně úplně nejlepší :) Takže si myslím, že to je parádní způsob, jak děti zabavit a ještě učit :)

26.09.2017

Super,ucit deticky anglictinou hrou a zabavou.anglictina je dnes prioritni a nejvice svetovy jazyk v celem svete.Pokud je ucime deti tak,aby Z ni prjimaly co nejvice,je to skvele.😍 Vice si zapamatuji a mene se stresuji.

Nic

25.09.2017

Tak to je super. U nas ve skolce je take moznost kurzu anglictiny ale jsme tam teprve 14 dni a zatim bojujem i s pobytem... postupem casu do kurzu take prihlasim ale neni to zrovna tahle skola co se testovala... to by se mi pro deti moc libilo ale na male vesnici hold takovy kurz nesezenu. Ale jsem prekvapena a moc se mi to libi!!

23.09.2017

Angličtina je pro děti naprosto nezbytná, dnes prostě musí umět anglicky, jinak se ve světe neuplatní. Čím více se budou učit hrou, tím více je to bude bavit a lépe se tak naučí nová slovíčka a fráze.

23.09.2017

Perfektní záležitost, být dítě jsem tam hned, pečená, vařená....angličtina a vaření, velmi zábavné a praktické k tomu, pro malé děti formou hry a zábavy, není lepší způsob, než kombinovat výuku takto..

22.09.2017

Co se v mládí naučíš, později jako když najdeš. Proto také naše dítko navštěvuje podobné zařízení. Veselé obrázky, krátké písničky milé slečny učitelky a funguje to. Pokaždé si odnášíme několik nových slov, jednoduchou říkanku a podobně. Rozhodně jsem pro podobná zařízení.

22.09.2017

Navštěvovaly jsme s dětmi přítelkyň podobné kurzy pro nejmenší. Učitelky byly skvělé. Usměvavé, trpělivé. Připravené na každou hodinu a také na to, že nejmenší neudrží pozornost dlouho. I tak se ale naučily mnoho základních slovíček, pohrály si, seznámily se s tím, že nejen česky se mluví na světě.

22.09.2017

Naše děti také chodily do podobného zařízení a dodnes s láskou vzpomínají na paní učitelku Mary. A hlavně dodnes užívají slušnou slovní zásobu, kterou se naučily právě v takovéto škole, kde učení je hrou a zábavou. Mladý mozek rychleji vstřebává a na dlouho ukládá nové poznatky a když je štětí na trpělivou, milou lektorku či lektora, je to dobrý základ do budoucna.

21.09.2017

Tuto výuku angličtiny využil můj vnouček Edík.Byl s toho úplně nadšený.Skvělá atmosféra,úžasná paní učitelka a výuka formou hry.Edík není zrovna klučina,který by rád chodil do kolektivu,jelikož si těžko zvyká na kolektiv,ale sem se moc těšil.Jsou mu teprve 3 roky a dokázal celý den mluvit o tom co se učili a co vše dělali.Určitě v tom nadále budou pokračovat.Proto to doporučuji všem rodičům pro jejich děti.

Žádné.

21.09.2017

Velmi zajímavé kurzy pro děti, které naučí již děti od útlého věku učit se anglicky zajímavou a nenásilnou formou. Určitě doporučím dceři aby se vnoučátka podobného kurzu také zúčastnili. Je to super nápad takovýto kurz :-)

21.09.2017

To se mi moc a moc líbí. Své děti bych také chtěla učit angličtinu od co nejmenšího věku a nějak přirozeně, takže takové projekty jednoznačně podporuji a ráda se do nich také zapojím. Super a fandím vám.

20.09.2017

Naše děti navštěvují velmi podobné zařízení. Je to doslova škola hrou. Základem jsou milé, sympatické a trpělivé lektorky. Důležitý je také první dojem, který děti získají. Poznatky naučené v raném dětství jsou neocenitelné a podobná zařízení velmi podporujeme a schvalujeme.

20.09.2017

Těmto kurzům velice fandím, protože dokážou děti upoutat a učení je pro ně snadné, vše si mohou vyzkoušet a dobře si zapamatovat. Kdybych měla malé děti, určitě bych se takových kurzu velice ráda zúčastňovala.

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat