TESTOVÁNÍ: Konopný šampon Ryor

12.02.2018 | Testování

Stává se vám, že vás pokožka hlavy svědí, pálí, můžete se uškrábat a objevují se lupy? Svědící pokožka hlavy může mít mnoho důvodů, ať jsou to časté zimní změny teplot, hormonální nerovnováha, psychické vypětí, citlivá nebo atopická pokožka. Přesně pro takové případy je tady novinka od české kosmetiky RYOR Konopný šampon se zklidňujícím efektem, který bude moci v rámci našeho testování vyzkoušet 25 našich testerek! Jaké budou jejich zkušenosti a hodnocení?


Celkové hodnocení: 91%

Hodnocení: 71 testerek

Doporučeno: 74x


Ryor jako první firma v České republice použila do své konopné kosmetiky kanabidiol (CBD). Kanabidiol (CBD) je látka, obsažená v konopí, má výborné regenerační účinky na jakkoliv podrážděnou pokožku.

Konopný šampon pro zdraví a krásu vlasů

Jedná se o jemný a šetrný šampon s obsahem vzácného kanabidiolu, konopného oleje, rostlinných a jogurtových proteinů. Zklidňuje nejen pokožku hlavy, ale přispívá i ke zlepšení kvality vlasů. Je vhodný zejména pro péči o pokožku zarudlou, svědivou nebo s výskytem lupů.

Obsažený vzácný kanabidiol a konopný olej pokožku výrazně klidní a regeneruje. Směs rostlinných a jogurtových proteinů zajišťuje hydrataci pokožky, zesílení a lesk vlasů.

„Šampon vznikl na základě proseb zákazníků, kteří poznali úžasné výsledky naší konopné kosmetiky. Často se setkáváme s odezvami, jak konopná řada zákazníkům pomohla od problémů s přecitlivělou pokožkou těla nebo problematické pleti a jediné co jim v této řadě chybělo, byl právě konopný šampon,“ říká zakladatelka firmy RYOR Ing. Eva Štěpánková.

Cena: 183 Kč

Více informací najdete na www.ryor.cz

Trápí vás podrážděná pokožka hlavy nebo lupy? Pak se přihlaste do našeho testování Konopného šamponu Ryor!

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 25 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, jak dlouho je potíže s pokožkou hlavy či lupy trápí a jakou nejbláznivější babskou radu na tyto problémy vyzkoušely.
HLASTE SE DO 22. ÚNORA 2018.
Vybrané testerky získají k otestování Konopný šampon Ryor.
PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Podmínka účasti na testování:

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami.

vybraná testerka | 06.04.2018

Výrobek krásně voní a pění. Ráda si s ním mydlím vlasy. Zatím nevím, jak pomáhá na pokožku vlasů, každopádně po umytí pokožka nesvědí, nepálí. Šampon se dobře oplachuje a stačí ho dát opravdu pouze malinko.

vybraná testerka | 22.03.2018

Jsem velice spokojená,jelikož tento šampon je první,po kterým mě nesvědí pokožka hlavy (ta mě svědčila,asi alergie a lupy - nevím přesně čím to bylo). Stačí do ruky méně šamponu a vytvoří se krásná pěna.

vybraná testerka | 19.03.2018

krasny obal jednoduchy a samponu dobre se drzi v ruce ,po umiti samponem jsem nemela mastne vlasy krasne voni a je moc prijemnny vlasy mam dlouhe po zadek a sly krasne rozcesat i bez kondicioneru

bohuzel po umiti za par hodin me pokozka strasne svedela a mela jsem lupy jeste snad vic jak predtim bohuzel a nejen ja ale i syn ktery taky vyzkousel

vybraná testerka | 18.03.2018

Šampon Ryor používám každý druhý den a mohu říci, že i za tak krátkou dobu je to úleva. Má příjemnou vůni☺ Velmi mě pokožka dříve svědila, ale nyní vůbec nesvědí .Takže za mě určitě mohu jen doporučit.☺

vybraná testerka | 18.03.2018
Doporučení: 34

Ač mám kosmetiku značky Ryor, tak tentokrát mé hodnocení nebude moc pozitivní. Testoval manžel, kterého lupy trápí už od dětství. Pozitivem šamponu je, že krásně voní a mu hlavu odmastil a lupsy vysušil, ale k jejich ubytku bohužel nedošlo. Naopak se zvětšilo svědění hlavy

Nedošlo k ubytku lupů Vysušení způsobilo svědění.

vybraná testerka | 17.03.2018

Děkuji za možnost testovat tento výrobek značky Ryor, kterou jsem zatím neměla vyzkoušenou. Šampon Ryor mi pomohl s mými problémy s vlasy. Po použití nejsou vlasy tolik mastné a lupy se už nevyskytují v takovém množství jako dříve. Je znát,ze po použití jsou vlasy více lesklé.

Možná jen, že vůně není příliš výrazná a vlasy potom tolik nevoní, v porovnání s jinými šampony.

vybraná testerka | 17.03.2018

S výrobkem od Ryoru jsem byla spokojená. Pořádně vlasy vyčistil a měl příjemnou vůni. Můžu ostatním lidem doporučit, aby si koupili. Snad se bude moc zakoupit i v drogérii a ne jenom na e-shopu. Ráda jsem testovala.

Akorát mi přišlo, že když po něm nepoužijete kondicionér. Tak po něm lehce elektrizují vlasy.

vybraná testerka | 16.03.2018

Hezká jemná a nevtirava vůně, konzistence dobrá, dobře peni, vlasy jsou jemné a jdou po něm dobře rozcesat. Lupu je s každým použitím šampónu míň a míň,pokožka už tolik nesvedi a vlasy po něm hezky voni.

Obsahuje sulfaty, coz je špatné pro životní prostředí. Kdyby nebyly, hodnocení by bylo za všechny hvězdičky.

vybraná testerka | 16.03.2018

Šampon používám na mytí vlasů každý druhý den a mohu říci, že pro pokožku hlavy je to úleva. Velmi mě pokožka svědila, ale nyní vůbec nesvědí a vlasy mi příjdou načechrané. Navíc šampon příjemné voní, nic přehnaně parfémováno, ale vůně vydrží. Takže za mě doporučuji

Asi bych zvětšila objem balení.

vybraná testerka | 15.03.2018

Příjemně voní, vlasy voní i dva dny po umytí. Nevysušuje pokožku hlavy, ani mě pokozka hlavy nesvědila vůbec. Vlasy mi připadají pevnější a objemnější. Doporučuji všem kteří mají citlivou pokožku hlavy.

Špatně se rozčesává, byla bych ráda kdyby k šampónu byl i kondicionér.

vybraná testerka | 15.03.2018

Rozhodne jedna z pozitív je tá, že nezapácha tak zle ako iné konopné šampóny. Nemusím sa teda báť toho, že si ľudia budú na mňa divne pozerať po tom ako si umyjem hlavu. Rovnako je príjemný a pomohol mi. Pokožka hlavy je na tom lepšie čo si všímam a je aj menej mastná.

vybraná testerka | 15.03.2018

Miluji přírodní šampony. Tento navíc krásně voní a na rozdíl od jiných přírodních šamponu i dost pění. Vlasy jsou svěží a bohaté, pokožka příjemná bez pálení. Určitě si ji budu kupovat i do budoucna. Jsem moc spokojená.

Nic

vybraná testerka | 14.03.2018

krásně voní,vlasy si normálně umývam každy den ale potom to šamponu jednou za tři max čtyři dny takže za mě super.vlasy jsou pevnější,lesklejší,a stačí jen malé množství a krásně pění,vřele doporučuji!!!

škoda že není větší balení!!!!!

vybraná testerka | 14.03.2018

Krásná vůně si mne ihned získala, navíc po týdnu používání jsou vlasy krásné zdravé a lesklé. Na pohled jsouv pevnější a v lepším stavu. Pokožka hlavy je klidná a i lupy zmizely. Šampon bych všem doporučila a sama jej začnu používat.

Vlasy se hůře rozčesávají, nic co by kondicioner nezachránil :)

vybraná testerka | 14.03.2018

-Šampon krásně voní - lehce mi to připomíná vůni březového šamponu - krásně pění a stačí málo -lehce se oplachuje -vlasy se mi nemastili -pokožka nesvědí a já se už konečně nemusím drbat -používáním mi zmizeli i lupy -

-žádné

vybraná testerka | 14.03.2018

Vlasy si umývám obden, a musím říct že po prvním použití už bylo znát zlepšení hlava mě tolik nesvědila a část lupů zmizela, po týdenním používání musím říct že hlava už mě nesvědí a lupy též zmizeli, určitě si ho sama koupím.

brala bych kondicionér nebo nějakou intenzivní masku na vlasy

vybraná testerka | 11.03.2018

Dokonalost, jednim slovem.. Byla jsem ráda, ze me vybrali, protoze po porodu jsem mela silene vlasy s plno lupy. Behem jednoho tydne jsem bez lupu a vlasy vypadaji lepe! Proste se stal zaaazrak, diky.

Jedine negativum je takova zvlastni vune, ale co bych nevydrzela, jen at jsou zdrave. 😊

vybraná testerka | 11.03.2018

Produkty od Ryoru patří dlouhodobě mezi mé nejoblíbenější, proto jsem byla na tenhle šampon dost zvědavá. Šampon má velmi příjemnou vůni, dobře a rychle pění a výsledky jsou také vidět. Hlava tolik nesvědí, nešupinatí a lupů mám také mnohem méně. Bohužel nepoužívám dlouhodobě, takže dlouhodobé účinky budu moci zhodnotit až po čase.

vybraná testerka | 10.03.2018

Konopný šampon mě velmi příjemně překvapil. Má jemnou vůni, lehce se rozpění a přináší okamžitou úlevu vlasové pokožce Ve výsledku jsou vlasy dokonale čisté, krásně hebké a nabydou většího objemu. Tento výrobek bude mít v naší koupelně své stálé místo.

vybraná testerka | 09.03.2018

ryor nezklamal, vůně stejná jako u ostatních výrobků, prostě mají svou typickou vůni. Šampon je krásně vláčný a ihned po prvním použití jsem pocítila, že moje pokožka je klidnější než po použití jiných šamponů, po dalším použití se mi zdá, že i pokožka se méně loupe a nemám pocit pnutí a svědění a neškrábu se neustále, šampon stoprocentně doporučuji

nejsou

vybraná testerka | 09.03.2018

Šampon Ryor je skvělý výrobek. Krásně čistě voní i bohatě pění, má takovou příjemnou jemnou strukturu. Navíc pokožka byla zklidněná a hlavně bez lupů. Tento šampon budu jedině doporučovat. Vlasy po něm krásně dlouho voní a hlavně vydrží dlouho svěží a čisté.

K tomuto šamponu by se podle mě hodil i kondicionér s podobným složením.

vybraná testerka | 05.03.2018

Sampon nejen,ze pekne voní,ale i zklidnil mou pokožku podrážděnost prave lupy :/ Asi by to k dokonalosti chtělo i nějaký kondicioner s podobným složením,ale i tak zastal zatim svou práci dokonale. Používala jsem různé konopne sampony a výsledek trval vždy jen chvilku,tak později dam vědět zda výsledek přetrvává více jak par dni ;)

Rada bych též kondicioner

vybraná testerka | 05.03.2018

Kvalitní značka, šampon bohatě pění, hydratuje vlasy a je šetrný k citlivé pokožce.vlasy vypadají mnohem zdravěji,nejsou tolik krepate,a pokožka hlavy již není podrážděná.za mě velká spokojenost doporučuji

20.11.2022

Doporučuji, výživné na vlasy, vyrostli mi po měsíci o 5 cm což je velice krásné

27.10.2022

Skvělý šampon na vlasy od skvělé značky

Žádné jsem neshledala

30.09.2020

Ryor je značka kvalitních a přitom nepředražených produktů - šampon rozhodně nezklamal , nadchla mne jeho vůně

-

13.02.2019

S tímto šamponem z konopím jsem nadšená.Stačí ho opravdu maličko, zajistuje hydrataci pokožce vlasům.Skvěle se hodí na lupy a různé alergie.Vlasy po umytí tímto šamponem jsou skvěle rozčesat i bez použití kondicionéru.

11.02.2019

Ryor značka je má oblíbená,vždy se k ní ráda vracím a proto když se mi z obchodu dostal do ruky vzoreček z konopné řady neváhala jsem a hned jeden domů donesla.Partner má problémy se suchou svědivou pokožkou ,na hlavě má pořád lupy a červené fleky.Zatím zkouší vše možné,snad se Ryor osvědčí a zůstaneme u něj,konopí zatím pomáhá :)

10.02.2019

Dlouho mi trvalo, než jsem se k tomuto šamponu dostala.. Ale byla to láska na první umytí. Ačkoli je šampon konopný, není pro mne nijak nepříjemná jeho vůně, naopak, neuhádli byste to. Je vhodný snad pro všechny typy vlasů, což je velké plus..

20.12.2018

Přiznám se, že tento výrobek nepovažuji za TOP. Vlasy sice umyje, dobře pění a vymývá se, ale co se vlasové pokožky týče, tam změnu nepozoruji. Také jeho vůně mně úplně nesedí. Ale samozřejmě je to individuální a někdo může mít úplně jiné zkušenosti...

05.12.2018

Znacku Ryor jako takovou mam moc rada.Vyrobky ma kvalitni a nepredrazene.Konopný šampon Ryor pouzivam uz pomerne dlouho a jsem s nim moc spokojena.Perfektne peni takze staci opravdu trosku.Moc mi pomohl

31.10.2018

Produkty z konopí zatím nikdy nezklamaly a tak to bylo i u tohoto šampónu na vlasy. Jelikož mi vždy produkty, které obsahovaly konopí pomohly, rozhodla jsem se koupit i tento z řady od značky Ryor. Šampón příjemně voní a při nanášení na vlasy dobře pění a pokožka hlavy nesvědí. Vlasy jsou po umytí jemné a krásně lesklé. Při dlouhodobém používání je jasně znatelné, že vlasům svědčí :-) Doporučuji :-)

05.06.2018

Pokozku mam citlivou a vubec na hlave.Lupy,svediva pokozka.Vyzkousela jsem snad vse.Miluji znacku Ryor a pouzivam i jeji kosmeticke produkty.Tento jsem take vyzkousela a jediny mi pomohl.Ma pokozka je krasna a zdrava a cena? Super

01.05.2018

Konopný šampon Ryor používám moc ráda. Krásně voní a na rozdíl od jiných přírodních šamponu i dost pění. Vlasy jsou svěží a bohaté, pokožka hezky zklidněná bez nepříjemného pálení a svědění. Rozhodně doporučuji.

29.04.2018

Krásný obal! :D Takže konopné krémy a ostatní produkty z konopí mám ráda. Opravdu je to účinné. Moc dobře pění a pokožka je pak fajn není vysušená a myslím, že má pozitivní účinky. Takže doporučuji:) 🌸🌸

Žádné

16.04.2018

Šampon Ryor jsem také vyzkoušela a mé vlasy byly po týdnu používání vyditelně méně mastné a celkově jsem neměla problémy se svědením pokožky. Balení je moc hezky provedené , šampon pěkně pění a voní .

03.04.2018

Konopný šampon od mé oblíbené české značky Ryor je pro mě vítanou novinkou. Do teď jsem kupovala manželovi na lupy šampon jiné značky, ale po vyzkoušení tohoto šamponu "přecházím" na Ryor. Vlasy jsou po něm krásně hebké a voňavé. Pokožka hlavy ho nesvědí. Úbytek lupů se asi projeví do delším používání.

27.03.2018

RYOR Konopný šampon se zklidňujícím efektem, je super vyrobek, velmi rychle regeneruje mou suchou kuzi na pokozce hlavy, hlava mepak nesvedi a muj zevnejsek nenarusuji supinky kuze na obleceni, cena za kterou se da porodit je take celkem prijemna

26.03.2018

Kupodivu příjemná vůně, dobře pění, nedráždí pokožku hlavy, lehce se nanáší, zanechává vlasy hebké a nemastící se. Vyzkoušeno na mně a mamce druhý den bez problému s rozčesáváním. Doporučuji pro problematické vlasy

24.03.2018

Občas mě trápí svědivá pokožka hlavy a tento šampon patří mezi mé oblíbence, kteří mi pomohou ulevit od nepříjemných příznaků svědivé a citlivé pokožky hlavy. A navíc také velice příjemně voní a dostatečně pění.

22.03.2018

Šampon má příjemnou vůni, dobrou konzistenci a vlasy jsou po něm lesklé, vyživené a troufám si říci, že lupy jsou méně vidět na mé hlavě. Vůně sice nevydrží, ale jinak spokojenost. Ostatně tato značka mě nikdy nezklamala.

22.03.2018

Konopný šampon Ryor má moc pěkné balení a krásně voní.poměrně dobře pění.Po použití mám o něco méně lupů než dříve a ani mě tolik nesvědí hlava.mám příjemě jemné vlasyRozhodně ho doporučuji za mě je super

17.03.2018

tento konopný šampon od značky ryor mě po přečtení recenzí oslovil sama mám barvené vlasy takže jsem se rozhodla vyzkoušet i tento druh s konopnými sampony mam totiž zkušenost a teda chválím nestipe super

14.03.2018

Po chvilce pouzivani nemuzu posoudit ci pusobi dobre ci spatne,ale krasna vune ktera je velmi intenzivni je poznat ze to neni nic chemickeho.Prizniva cena,mohli by k nemu delat vice produktu ktere by se dali ozkouset

14.03.2018

tento šampon používá celá naše rodinka, obvzláště maminka si ho chválí. Vůně je příjemná, nijak se nevtírá a hlavně neštípe oči. Za mne tedy doporučuji vyzkoušet všem, které mají problematické vlasy .

14.03.2018

Nemuzu hodnotit za sebe ale co jsem slysela od kamaradky tak se pry po tomto samponu udelalo hodne lupu a je to velmi neprijemne.Proto musela sampon prestat pouzivat,bez parfemace bez jakekoliv vune...

12.03.2018

Vůně nic moc, ale vše přebije pozitivy účinek šamponu. Pokud máte citlivou pokožku hlavy, trpíte v malém i větším množství tvorbou lupů, určitě vyzkoušejte konopný šampon od Ryoru, což je česká značka s puncem kvality prověřeným mnoha zákazníky.

09.03.2018
Doporučení: 20

Konopný šampon Ryor mi opravdu vyhovuje, protože je účinný, hydratuje, mám po něm pevnější vlasy, nevysušuje pokožku hlavy, příjemně voní, ale za co jsem nejvíc ráda je to, že jsem se konečně zbavila lupů. Za mě jednoznačně doporučuji

09.03.2018

Přítelkyni trápí svědící pokožka hlavy a objevují se jí i lupy..Celkem často se škrábe a pak má pokožku na hlavě podrážděnou ještě víc. Já jako muž používám konopné produkty.Mám sprchový gel a i krémy na ruce a jsem s těmito výrobky opravdu spokojený. Přítelkyně si tento šampon koupila a je spokojená. Pokožka na hlavě se jí celkem zklidnila a nedrbe se tolik jako dřív. Vlasy má krásně leské a vypadají lépe. Šampon navíc moc pěkně voní.

Možná vyšší cena.

09.03.2018

Tento šampon mě mile překvapil. na moje polodlouhé vlasy ho stačí použít málo, protože dostatečně pění. Trpěla jsem na lupy a svědění hlavy, které zmizelo po používání tohoto šamponu. Ikdyž zastak nevoní, jeho učinnost na pokožku hlavy je skvělá.

08.03.2018

Kvalitní šampon,bohatě pění,hydratuje a zklidnuje pokožku hlavy.Pokožka hlavy méně svědí a lupy jsou méně viditelné.Šampon krásně voní.A vlasy vypadají mnohem zdravěji,jsem velice spokojená,za sebe doporučuji

07.03.2018

Sampon me prekvapil svou ucinnosti. Po svedeni hlavy ani pamatky. Jsem maximalne spokojena. Krasne voni a vlasy jsou po nem lesklejsi a zdravejsi. Rada vyzkousim i dalsi vyrobky z teto rady-uz se tesim.

04.03.2018

konopné produkty od značky Ryor používám, např. tělové mléko na citlivou pokožku je super, konopný výživný gel mám taky v oblibě, zrovna tak jako tento šampon, kanabidiol a konopný olej pokožku výrazně klidní a regenerují, Myslím, že tato kosmetika je dobrá volba

03.03.2018

Konopný šampon od Ryoru jsem zakoupila na doporučení kamarádky. Svědivá pokožka mě trápí hlavně v létě. Řekla bych, že již po několika použitích se výsledek dostavil. Pokožka je klidnější, nepřecitlivělá, jako byla před časem. Šampon nenápadně voní, lahvička je akorát velká. Splnil má očekávání.

02.03.2018

Konopný šampon působí blahodárně na pokožku hlavy. Lupy mizí, pokožka nesvědí, je klidná a dobře ošetřená.Šampon dobře myje vlasy, které jsou hebké a příjemně poddajné. Šampon mohu doporučit na problémy s lupy.

01.03.2018

Konopný šampon Ryor je úžasná záležitost na trhu. Nikdy jsem tuhle značku nepoužívala, ale nadchla mě a budu v ní pokračovat. Vlasy mám po ní krássně lesklé a vyživené. Krásně voní. Vřele doporučuji.

01.03.2018

Konopný šampon Ryor je skvělý a jak vidím, tak česká značka opět nezklamala. Jsem ráda, že takový výrobek na našem trhu je, protože ho ocení mnoho lidí včetně mě a mého manžela, který tento šampon také používá. Doporučuji

01.03.2018

Konopný šampon Ryor je skvělý pro citlivé vlasy bez lesku a rozřtepené či krepaté vlasy, které podle mého názoru skvěle oživý a rozzáří. Zatím jsem ho použila jen dvakrát, ale jsem spokojená a mohu ho doporučit dál :)

žádné

01.03.2018

Značka "RYOR" je na trhu už spoustu let.Pamatuji si že ho používala i moje maminka.Konopný šampon jsem vyzkoušela asi před rokem u své kamarádky kadeřnice a od té doby nepoužívám jiný.Moje vlasy se zbavily lupů a vypadají zdravěji

28.02.2018

Značka RYOR je u nás známá mnoho desítek let. Je to značka, která má tradici a je prověřený. Od RYORU používám mnoho produktů a vždy jsem byla maximálně spokojena. I s cenou produktů. Konopný šampon Ryor patří mezi další skvělé produkty této společnosti! Krásně pění a vlasy jemně myje, pokožka je po použití šamponu klidná!

28.02.2018
Doporučení: 20

Dnes se využívá účinků konopí ve zdravotnictví, proč tedy nevyužít jeho význam na vlasech. Na trhu je novinka od české kosmetiky RYOR Konopný šampon se zklidňujícím efektem určený na svědící pokožku hlavy, na lupy. Pokožka se zklidní. Užívejte si síly konopí.

27.02.2018

Ryor je prostě bezkonkurenční značka, navíc naše česká a já ji používám řadu let, stejně tak moje maminka. Na tomto šamponu se mi líbí, že voní a hlavně ozdravuje vlasy, na což si já velice potrpím. Doporučuji

žádné

27.02.2018

Značku Ryor znám a poslední dobou jsem si ji velice oblíbila.Vyzkoušela jsem od ni skoro všechny výrobky a i konopný šampon a kondicioner.Vlasy jsou krásně jemné,hebké a konopím i vyživené.Po uschnutí se vlasy krásně tvarují a pokožka hlavy po tomto šamponu ani trochu nesvědí

27.02.2018

Konopný šampon od Ryoru jsem zakoupila na doporučení kamarádky. Svědivá pokožka mě trápí hlavně teď, v období čepic. Řekla bych, že již po několika použitích se výsledek dostavil. Pokožka je klidnější, nepřecitlivělá, jako byla před časem. Šampon nenápadně voní, lahvička je akorát velká. Splnil má očekávání.

27.02.2018

Určitě se jedná o velmi kvalitní výrobek, který je specifický na deklarované problémy. Jde o rostlinný preparát, který neobsahuje žádné parabeny ani ostatní škodlivé látky. Pokud bych měla uvedené problémy, určitě bych si ho koupila.

27.02.2018

Také mám ráda produkty české značky Ryor. Konopný šampon jsem si koupila kvůli potlačení svědění pokožky hlavy, na její zklidnění. Zlepšení jsem pozorovala téměř ihned. Menší podráždění a nižší tvorba lupů. Pěkně, přírodně voní, přiměřeně pění, snadno se beze zbytků vymývá.

27.02.2018

Konopný šampon Ryor jsem vyzkoušela teprve nedávno a jsem s ním velmi spokojená. Vlasy jsou pak jemné, lesklé a nevysušují se. Tuto značku mám moc ráda a používám i jiné přípravky s kterými jsem spokojená.

27.02.2018

Zkoušela jsem různé druhy konopné kosmetiky a většinou se mi dost osvědčily. Také tento šampon je dobrý. Také je od mé oblíbené české značky, což je další plus. Není drahý, balení je přiměřeně velké. Pokožku hlavy nedráždí, nevysušuje. Vlasy jsou posílené, zdravějšího vzhledu.

26.02.2018

Pokud možno, dávám přednost českým značkám a Ryor patří mezi mé oblíbené. Široké portfolio kvalitních výrobků a konopná řada mě příjemně překvapila. Šampon používám krátce. Vyhovuje mi proto, že zklidňuje pokožku hlavy, potlačuje tvorbu lupů a vlasy jsou po něm pěkné, lesklé. Velmi jemně, nevtíravě voní. Jsem s ním spokojena.

26.02.2018

Kosmetiku Ryor jsem poznala už velmi dávno. Konopný šampon od této kosmetické značky jsem začala používat před nedávnem. Protože mám lupy, rozhodla jsem se, na doporučení známé, tento šampon vyzkoušet....a....nelituju.

26.02.2018

TESTOVÁNÍ: Konopný šampon Ryor.Přímo šampon jsem nezkoušela ale byla jsem spokojená s konopným krémem od ryoru na akné,myslím si že tyto látky skutečně dobře fungují,v krému i v šamponu.Je dobré je vyzkoušet..

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat