TESTOVÁNÍ: Krmivo pro malé psy Brit Care Mini

16.04.2018 | Testování

Máte doma čivavu, jorkšíra, maltézáčka, pomeraniana, krysaříka, grifonka nebo třeba trpasličího jezevčíka či pudlíka? Tak právě jim a dalším zástupcům malých psích plemen je určeno krmivo Brit Care Mini, jež je těmto pejskům šité přímo na míru. Přesvědčit se o tom bude moci v rámci testování i 20 z našich testerek a jejich miláčků. Jaké budou jejich zkušenosti a recenze?


Celkové hodnocení: 97%

Hodnocení: 74 testerek

Doporučeno: 23x


Typickým znakem malých plemen psů je velmi dlouhá délka života. Při přepočtu na lidský věk se malí pejsci dožívají více než 100 let. Odrazem naší lásky a péče je to, že uděláme maximum, aby naše malé velké lásky prožily celý svůj život v plném zdraví pro naše společné štěstí.

Pro šťastný a dlouhý život

Předpokladem dlouhého života malých pejsků je zdraví. V jejich výživě musí být uplatněny takové složky, které přímo pozitivně zdraví ovlivňují. Tyto složky jsou označovány jako superpotraviny. Mezi ně patří například cizrna a pohanka, které jsou zároveň řazeny mezi Top 20 antioxidačních potravin a jsou obsaženy v recepturách Brit Care Mini.

Základem zdraví, odolnosti a dlouhověkosti je vždy také zdravé trávení a zdravá kůže, které představují dvě hlavní centra imunity. Krmiva Brit Care Mini obsahují celou řadu nástrojů na podporu buněčné i mikrobiální imunity – rakytník, vitamin C, probiotika MOS, FOS a inulin. Skvělý vzhled a zdraví srsti a kůže zajišťuje vysoký obsah omega-3 mastných kyselin z mořských řas a lososového oleje.

Psi malých plemen mají krátký trávící trakt, proto musí mít krmivo vysokou stravitelnost. Do Brit Care Mini je díky nové výrobní technologii přidán čerstvý jehněčí protein či losos bez kostí. Malí psi jsou navíc nároční na výběr potravy, a proto v recepturách Brit Care Mini najdete nové, netradičně používané zdroje proteinů té nejvyšší kvality – tuňáka, králíka a zvěřinu. Jsou vysoce výživné a zároveň hypoalergenní. Kvůli opačným vlastnostem je vynecháno kuřecí.

Organismus malých pejsků potřebuje spoustu energie, a je tedy zbytečné jej zatěžovat ještě krmivem s obsahem obilovin. Proto jsou krmiva řady Brit Care Mini bez obiloviny, tedy grain free. Tím je rovněž zajištěn nízký glykemický index krmiva, prevence obezity, nižší zátěž trávicího traktu a stabilizace hladiny krevního cukru.

Na míru vašemu pejskovi

Krmiva Brit Care Mini se vyrábějí v šesti variantách, a tak si můžete vybrat, které bude pro vašeho psa to pravé.

Brit Care Mini Grain Free Puppy

  • Hypoalergenní receptura s čerstvým jehněčím, bez obsahu obilovin pro štěňata miniaturních plemen (2 týdny až 10 měsíců) a jejich matky.

Brit Care Mini Grain Free Adult

  • Hypoalergenní receptura s čerstvým jehněčím, bez obsahu obilovin pro dospělé psy miniaturních plemen.

Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin

  • Hypoalergenní receptura s lososem a sleďem, bez obsahu obilovin pro dospělé psy miniaturních plemen s dlouhou srstí, hedvábnou srstí nebo vyžadujících péči o srst.

Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised

  • Hypoalergenní receptura s králíkem a lososem, bez obsahu obilovin pro psy miniaturních plemen s nadváhou nebo po sterilizaci.

Brit Care Mini Grain Free Sensitive

  • Hypoalergenní receptura se zvěřinou, bez obsahu obilovin pro citlivé psy miniaturních plemen.

Brit Care Mini Grain Free Yorkshire

  • Hypoalergenní receptura s čerstvým lososem a tuňákem, bez obsahu obilovin pro jorkšírské teriéry. 

Nezapomeňte v Rozstřelu testerek uvést, které krmivo chcete se svým mazlíčkem vyzkoušet!

Více informací na www.krmivo-brit.cz

vybraná testerka | 07.06.2018

Granule jsou opravdu cítit po mase. Příjemná lososová vůně, praktické balení s perfektně vymyšleným uzávěrem, který skvěle utěsní granule, takže nepouští pachy. Naší čivavě nakonec zachutnaly.. Rozhodně doporučuji a i nadále budeme našemu pejskovi tyto granule kupovat. Pejsek očichal a odešel. Až když jsem ho krmila chviličku z ruky, tak začal žrát granule sám. Výrobek bych svým přátelům doporučila.

Pejsek očichal a odešel. Až když jsem ho krmila chviličku z ruky, tak začal žrát granule sám.

vybraná testerka | 05.06.2018

Krmivo Brit nám již doporučoval náš veterinář a po tomto testování už vím, že oprávněně. Náš čivavák má po nich krásnou a lesklou srst. Máme řadu pro kastrované psy s tendencí k nadváze. Ta se zatím nijak nezměnila, ale na to je potřeba delší doba. Určitě doporučuju vyzkoušet.

Nevím.

vybraná testerka | 04.06.2018

Granulky našemu rozmlsanému pejskovi moc chutnají. Jsou malinké, krásně se mu vejdou do jeho malého čumáčku a dobře se mu rozkousaji. Složení granulek je vyvážené, takže víme, že pejskovi dopravame vše, co potřebuje. Kladný je i bohatý vyber druhů.

vybraná testerka | 03.06.2018

Granulky jsou malé, tak se dobře papají. Pejskovi chutnají, ale až když má opravdu hlad. Granule používáme jako doplněk ke kapsičkám a za ty by je náš mlsal nevyměnil. Ale musím uznat, že obvykle granule jí až když ho opravdu honí mlsná, nebo v obdobích kdy má více pohybu, tak mu více vyhládne a v tomto případě si na ně chodil po večerech i když více aktivity neměl.

vybraná testerka | 02.06.2018

Jen co mi balíček došel mi naše civavka začala skákat u nohy po rozbalení a následném otevření mi i vlezla do pytlíku s granulemi. Musím říct že granule od téhle firmy nesklamali, naší civavce velice chutnají natolik že.nam začala grindat. Po tomto testovani u granulí Brit care senzitivní zůstanu. Jsou nejlepší co jsme doposud měli

vybraná testerka | 31.05.2018

Pejskům chutná až tolik, že když jim nasypete misku, celou ji ihned sní. Granule jsou vlhčí, což svědčí o větším obsahu masa. Vůně je výrazná, masová. Pejskům obvykle dávám nejlevnější granule, takže si myslím, že je to i skvělá změna a určitě bych ráda tyto granule kupovala nadále :)

vybraná testerka | 31.05.2018

Příjemná lososová vůně, dokonalé balení s perfektně vymyšleným uzávěrem, který skvěle utěsní granule, takže nenavlhnou ani "nezamoří" byt či dům "odérem" z granulí. Náš jorkšírek díky nim začal zase krásně prospívat a přibral na svou původní váhu. Rozhodně doporučuji a i nadále budeme našemu pejskovi tyto granule kupovat.

žádné zápory jsem neshledala

vybraná testerka | 30.05.2018

Jen co jsem granule přinesla domů a otevřela je naše jorkšírka už poskakovala kolem a vrtěla ocáskem. Značku Brit jsme už používali, ale u těchto granulí je fajn, že jsou menší a pěkně se jí chroupali. Balení je tak akorát pro menší plemena. Myslím, že i chuťove to pro Viki byla příjemná změna.

vybraná testerka | 29.05.2018

Zpočátku jsem se obávala ,že naše Annie žádné granule jíst nebude, protože na ně není zvyklá, a v první chvíli to tak i vypadalo, ale nakonec ji moc zachutnaly, pořád chtěla další a další. Varianta "sensitive" je pro ni jako stvořená, protože má problémy se zažíváním a obyčejné granule nesnese. S Brit Care Mini však vůbec žádný problém neměla a ještě si pochutnala. Ani se nedivím, složení vypadá opravdu skvěle, kvalitně! Až nám testovací balení dojde, určitě koupíme další ;-)

vybraná testerka | 29.05.2018

Granulky jsou velikostne prizpuseobeny pro nasi malou civavu. Samozrejme jak byly nove, tak se staly stredem pozornosti a ihned jsme se pustili do testovani Lamb. Zatim jsme nezaznamenali zadnou zmenu v srsti ani nic dalsiho. Tudiz na nove krmivo si hafan zvykla verim, ze ude spokojen i nadale. Jelikoz mam male plemeno, vyhovuje mi i velikost baleni i kdyz samozrejme vice KG je cenove vyhodnejsi. I tak krmivo odpovida cenou. Za nas zatim spokojenost.

vybraná testerka | 29.05.2018

Tak tyhle granule mohu jen doporučit. My jsme zkoušeli Grain Free Puppy Lamb. Ochutnalo je hned několik pejsků a všem mooooc chutnaly. Lily moc granule nechtěla, ale tyhle si oblíbila. Jsou hezky malé, takže jsou vhodné pro malá plemena a asi pejskům příjemně voní, protože vždycky, když jsme je rozbalili, tak se pejskové seběhli a čekali, kdy dostanou tuhle dobrůtku. Dokonce za mnou přišly paničky, abych jim napsala, co to je za granule, že je budou muset koupit, protože jejich pejsci jiné nechtějí.

vybraná testerka | 29.05.2018

Super strašně to nasim malým civavam chutná asi budeme kupovat již jen tyto granulky..... Ještě nikdy se nám nestalo, že se po granulích takhle rychle zaprasilo. Jsme nadšeni.... Takže za nás mohu jen doporučit tyto granulky.

vybraná testerka | 28.05.2018

Granule mám ve verzi Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin. Můj čivavák je dost vybíravý, proto mě velmi překvapilo, že hned po nasypání běžel k misce. Granule jsou cítit lososem, což je dělá pro pejsky zajímavějšími. Jsou malé, přesně vhodné pro tyto malé plemena. Všimla jsem si, že jsou trochu tvrdší, než ty, na které je náš pejsek zvyklý, ale myslím, že to je dokonce i dobře. Účinky na srst zatím nemohu posoudit, ale samotné granule se mi zdají velmi dobré.

vybraná testerka | 28.05.2018

Ahoj, měla jsem možnost testovat granulky pro našeho Yorkshira. A jsem moc nadšená, možná že ještě víc je nadšený náš pejsek :D je jako mlsný kocour a tak se mu jen tak s něčím nezavdecim. Tyhle granule snědl okamžitě, chutnali mu moc a u tohoto výrobku zůstáváme. Jako další plus, musím říct že mu už nepáchne z pusy, a to opravdu koukám jako blázen. Zkoušeli jsme ledacos a nic nezabralo. Vůbec bych nečekala že zrovna teď se nám tenhle problém podaří překonat,jsem vážně nadšená a moc děkuju za možnost testování ❤️

vybraná testerka | 27.05.2018

Granulky pro naši půl roční holčičku jsou, jak se zdá, to nej nej nej :) do teď jsme zkoušeli co ji sedne, zachutná, nebude ji dráždit, vysušovat srst, prohánět střívka.. A konečně Brit je nejspíše to pravé :) Dala jsem si na čas s hodnocením, abych psala s rozvahou..ale už teď mame doma další balení do zásoby a jsme maximálně spokojeni, srst se leskle, bobky ideální konzistence, není nevrlá, je to veselá psí holčička, s chutí do života i k jídlu :)

Nemam jim co vytknout :)

vybraná testerka | 26.05.2018

byla jsem vybrána k testování krmiva Brit Care Mini Grain Free Light & Sterilised, můj yorkšírek je od prosince po kastraci, zlenivěl, jen pospává a neustále má hlad, proto přibírá. Tyto granulky mu moc chutnají (ale mu chutná poslední dobou vše), ale důležité je, že se jeho váha o trošičku snížila, takže mají něco do sebe a granulky zřejmě budu kupovat.

vybraná testerka | 21.05.2018

Dostala jsem k testování granule Hair a Skin s lososem a sleděm. Máme pomeraniana a byla jsem velmi zvědavá, zda mu granulky budou chutnat, protože je velmi vybíravý. Granulky jsou velmi cítit po lososu a pejsek se do nich okamžitě pustil. Mističku spapal celou. Jsem moc ráda, že mu chutnají. Jaký vliv budou mít na srst poznám časem. Granulky určitě budeme kupovat.

Nemám nic negativního.

vybraná testerka | 20.05.2018

Naše malá čivava Baruška si vše pečlivě očichala a pak do toho dala. Granule ji chutnají, je spokojena. Brit care jsme už kdysi dávno měli, ale testovaná varianta Barušce více chutná než to co jsme měli.

vybraná testerka | 17.05.2018

Tak včera došly granulky pro našeho psíka.. Jsem nad míru spokojená.. Pejsek je zbaštil hned a ještě jsem mu musela i trochu přidat :D skvěle mu chutnají... a budu přemýšlet o koupi většího balení...:-)

Nic jsem zatím nenašla ..:-)

vybraná testerka | 17.05.2018

Máme doma variantu pro obézní nebo sterilizované psy. Naše čivava už je starší (9 let) a před dvěma roky jsme ji museli ze zdravotních důvodů částečně vykastrovat. Od té doby se trápíme s menší nadváhou, i když se snažíme chodit na delší procházky. Z důvodu vyššího věku také musíme nakupovat malé granule a namáčet je do vody. Tyto granulky hned ochutnal i tvrdé a nenamočené a zdá se, že zachutnaly hned napoprvé. To nebývá běžné a musíme ho k jídlu spíše nutit. Tyto jsou s příchutí lososa a je pravda, že jsou trochu cítit po rybině. Není to ale na překážku a určitě je budeme po dobré zkušenosti kupovat i nadále :-)

21.11.2022

Skvělé krmivo pro vaše milované mazlíčky doporučuji.

21.10.2022

Naši čtyřnozí miláčci je mají neskutečně rádi. Brit je opravdu kvalitní značka a pejsci tak dostanou všechny potřebné živiny.

16.05.2020

tohle krmivo jsem netestovala přímo já , ale používá jej kamarádka pro jejich mazlíčka (čivavu) a j es ním velmi spokojená

23.04.2019

Opravdu kvalitní psí granule!Jsou příjemně cítit a mají skvělý uzávěr!Rozhodně budeme našemu pejskovi kupovat, je to kvalita za kterou si ráda připlatím a ocenuji složení!Dále se mi líbí také, že má více druhů!

nic

22.02.2019
Doporučení: 15

Krmiva pro malé psy Brit Care Mini našemu jorkšírovi moc chutnají. Kupujeme je pravidelně, protože nabízí vysoký obsah masa bez obilovin, krásně voní a poskytují velký výběr příchutí. Za mě určitě doporučuji

08.02.2019

Super granule, náš pes měl horší zažívání a tohle mu pomohlo, takže za mně velká spokojenost. Trvalo nám to sice dlouho, než jsem na to přišla. Navíc, vždy když je vytáhnu, tak pes okamžitě začne vrtět ocáskem.

02.12.2018

Tyto psí granule naším dvou fenkám moc chutnají. Měly jsme je pouze jako krmivo na vyzkoušení, ale nakonec jsme je dávaly i štěňátkám, které se nám narodily. Je to cenově dostupná a chutná značka, která má více provedení, tak aby zde našel každý pejsek to své mlsání.

07.10.2018

Krmivo pro malé psy Brit Care Mini naší malé fenečce moc chutnalo. Krmivo je vyvážené, lehké, maso je opravdu cítit, složení je kvalitní. Myslím, že i jiní pejsci si ho moc oblíbí. Určitě doporučuji vyzkoušet.

23.07.2018

Psovi zpočátku moc nechutnalo, trvalo mu než si zvyknul.. ale po pár týdnech jí granule normálně. Srst má lesklou dlouhodobě, takže nějaké změny nevidíme. Britem krmíme i kočku (kočíčími granulemi), tam se změn projevila.

18.07.2018

Máme čivavu kluka a tyto granule nám doporučil i sám pan veterinář. Náš mazel si na ně velmi rychle zvykl (předtím jsme měli granule jiné značky). Změna granulí mu však nedělala žádný problém a pan veterinář nám sdělil, že právě tyto granule mají ty správné výživové hodnoty, který náš malý pejsek potřebuje.

17.07.2018

Tyto granule jsou opravdu skvělé, naší dva malý trhači mi nic nežrali. Měnili jsme každá měsíc granule a modlili se aby konečně začli žrát, na doporučení veterináře jsme zkusili granule brit a nemůžu si je vynachválit, opravdu skvělé. DOPORUČUJI

14.07.2018

Výrobek jsem dala na vyzkoušení psovi svého kolegy, kterého nosí denně do kanceláče. Granule jsou cítit po mase. Bála jsem se takového toho typického smradu, co granule mají, ale nevadilo mi to. Filípkovi moc chutnali a co vím, tak je kupují pravidelně.

12.07.2018

Granule Brit Care jsme používali už když byli Miki s Eny štěňata. Granule jim chutnají dodnes a dodnes se po nich mohou utlouct. Hezky voní. Jen ty borderky to mají vždy tak rychle pryč, že by mohli dělat ještě i větší pytle. :-D

10.07.2018

Vyzkoušeli jsme vzorek krmiva Brit Care Mini Grain Free Adult a našemu pejskovi granule moc chutnaly. Oceňuji, že jsou granule malé velikosti a také to, že mají novou recepturu přímo pro malá plemena.

02.07.2018

Doma mám francouzskou buldočku a značku Brit care dostává od malička. Brit care mini jsem dostala na vyzkoušení ve zverimexu a mojí buldočce chutnal. Oblíbila si lososa a nechce nic jiného. Granule se skvěle skladují díky dobrému uzávěru. Brit care je kvalitní značka a ani nestojí závratné sumy jako jiné značky.

17.06.2018

Jako velký plus označují a oceňují velký výběr druhu a chutí. Psovi krmivo moc chutná, je vyvážené, lehké, maso je opravdu cítit, složení je kvalitní a tak víme, že našemu domácímu mazlickovi dopravame to nejlepší.

11.06.2018

Náš jorkšírek je velice vybíravý, ale na tyto granule se vrhl hned. Vždy se nemohl dočkat až mu dám další nášup. :D Měli jsme tuňáka s lososem a nejspíš budeme kupovat další :) Granulky nějak nezapáchaly, což bych u takové příchutě čekala, voněly jako sushi, ale nic hrozného.

11.06.2018

Krmivo Brit znám moc dobře protože ho občas kupuji své Jessince :-) Krmivo je opravdu velice kvalitně vyvážené obsahující samé dobré věci pro normální funkci střev.Pejsek se po něm cítí opravdu velice dobře a toto krmivo mohu jen doporučit

08.06.2018

Brit pro mensi plemena radi koupuje a muzeme jen doporucit.Cena super a pejskovi hodne prospiva.S recenzemi mohu tedy jen a jen souhlasit.Krasne voni a nabizeji se ruzne varianty krmiv takze si kazdy muze vybrat dle sveho.

07.06.2018

do tohoto testovani jsem se nezapojila sama nemam doma male plemeno psa ale poradne velkeho! myslim ze tato znacka krmiv je dostatecne kvalitni, slozene kvalitni pro srst a zuby psa mozna bych byla radsi za nizsi cenu

07.06.2018

Gratuluji vsem vybranym testerkam,super krmivo kvalitni a muzu rii premiove.Jeden cas jsme kupovli dost casto nasi civavce a ta ty granulky milovala.Super cena krasne voni hezke baleni proste a jednoduse vse super

07.06.2018

Asi jsme si pěkně rozmazlili našeho miláčka :-) Na návštěvě u rodičů dostal granule jiné značky a když k nich přičichl, tak se na mne podíval s výrazem - "Tohle nejsou moje oblíbené - to jíst nebudu." :-)

06.06.2018

Granulky pejskovi moc chutnají. Jsou malinké, krásně se pejskovi polikali. Tyhle granule nám už doporučoval jeden veterinář a musím říct že měl obrovskou pravdu. Kladný je i bohatý vyber druhů granulí....

31.05.2018

Krmivo pro malé psy Brit Care Mini je ideální potravou pro každého pejska. S krmivem Brit mám dlouholeté zkušenosti, protože ho kupuji naší kočičce, která má po něm moc krásnou srst a je spokojená!! :)

30.05.2018

krmivo Brit Care Mini je zárukou opravdové kvality, jednou za čas jej našim psům kupujeme, holky se po něm mohou utlouct, zboznuji vsechny prichute co jsme vyzkouseli asi 4 druhy, srst maji pak vyrazne hebci a jsou spokojene :)

29.05.2018

Nase 9 ti leta maltezacka Selly miluje Brit Care Mini Grain Free Hair & Skin. Jsou to malinke kosticky, presne tak akorat jak ona potrebuje. A takovych mensich kvalitnich granulek je na trhu malo. Vzdy vse podctive sezere takze usuzuji, ze ji chutnaji :) uz nekupuji zadne jine

17.05.2018

S temito granulkami jsem ja a moji pejsci moc spokojena. Velikostne odpovidaji miniaturnim rasam, na ktere vyrobci v minulosti zrovna moc nemysleli. Mym pejskum chutnaji a u znacky Brit mam vzdy zaruku, ze je krmivo zdrave a dobre nakombinovane.

16.05.2018
Doporučení: 8

Brit care mini krmivo pro pejsky je opravdu kvalitní. Kupuje ho sousedka mrňavému Ebonimu. Krmivo obsahuje důležité vitamíny, omega- 3 mastné kyseliny. Sousedův pes je po něm veselý, divoký. Pobíhá po zahradě a štěká na každého. Je vidět, že mu svědčí!!!!

11.05.2018

Krmivo Brit Care Mini je malým pejskům opravdu šité přímo na míru. Obsahuje vše potřebné pro jejich výživu a důležité je taky, že naše čivavka si na granulky zvykla okamžitě, moc jí zachutnaly a teď krmíme jen těmito.

10.05.2018

vysoce kvalitní krmivo které má vysoký obsah minerálů a bilkovin,takže pejsek je ve vynikajcí kondici a také má mnohem lepší srst.ocenuji velikost granulek adekvátní pro velikost psa.za sebe doporučuji.

10.05.2018

Brit care mini krmivo pro pejsky je opravdu hodně kvalitní. A já pro své pejsky chci opravdu jen to neljepší, protože si to určitě zaslouží. Pejskům chutná a mají i lepší srst a mají lepší kondici. Doporučuji

09.05.2018

Má první zkušenost s granulema Brit byla pro činčilky a díky vyváženému chutnému složení jsem se pro ně rozhodla i když jsme si pořídili pejska. Štěněčí granulky s jehněčím a rýží byla skvělá volba, máme vyzkoušené už i dospělácké a opět spokojenost.

09.05.2018

Našemu pejskovi Pepíčkovi je osm roků,tak mu kupujeme výhradně toto krmivo Brit care mini.Střídáme rúzné druhy.Všecky mu chutnají.Obsahují super potraviny,které jsou velmi důležité pro správnou výživu.Jsou lehce stravitelné.Myslím si,že je to nejlepší strava,kterou můžeme pejskům dopřát.

Žádné

09.05.2018

Značka již dlouhou dobu oblíbená u našich pejsků a tím pádem i u nás. Široký výběr různých druhů a všechny na stejně vysoké úrovni co se složení týče. Bez zbytečných zatěžujících látek, naopak s vitamíny a minerály. Chuť nejspíš vynikající, misky jsou pokaždé rychle vyprázdněné.

08.05.2018

Krmivo Brit je dle složení pro.pejsky to nejvhodnější složením a vyváženosti... malý pejsci potřebují někteří speciální péči a stravu a tahle značka to umožňuje .takže vřele doporučuji pro.panicky co.maji.male pejsky

07.05.2018

Krmivo značky Brit patří na trhu k tomu nejlepšímu, co lze domácím mazlíčkům dopřát. Toto krmivo je vyvážené, zvířátkům chutná a mají po něm hezkou srst a jsou vitální. Doporučuji. Jedná se o TOP produkt.

06.05.2018

Krmivo této značky krmíme nejen pejskům, ale také kočkám. Jsme spokojeni všichni. My, protože nám zvířátka prospívají a oni, protože se pochutnají a zároveň dostanou do těla potřebné prospěšné, důležité látky. Na výběr z mnoha variant. Cena vyšší, ale snesitelná.

06.05.2018

Pejska já osobně nemám.Malého pejska yokšírka má moje neteř,která krmivem "Brit" krmí,Pejskovi chutná má lepší trávení a je v dobré kondici.Zjistila jsem,že krmivo se vyrábí i pro kočičky a já tomu našemu mazlíčkovi krmivo "Brit" dopřeju také.Doufám že bude spokojená

05.05.2018

Krmivo na ktere nedam dopustit. Znacka Brit je velice oblibena u naseho psiho milacka. Po krmivu od Britu má krásnou zdravpu srst, na dotek jemnou. Za nas i za naseho pejska dokazi rict, ze nejlepsi krmivo na trhu.

05.05.2018

Skvělý krmivo pro malé pejsky. Je prima je že to hypoalergenní. Pejsci se můžou dožít dlouhého a zdravého věku. Právě díky kvalitní potravě. Je to dobré na trávení a taky na jejich srst. Navíc je pěkný sledovat jak jim chutná 😊

04.05.2018

Máme doma malého psíka Meggi . Od firmy Brit Care hodně kupujeme granulky. Jsme s nimi moc spokojení.Copak my, ale hlavně Meggi. Jsou kvalitní a dobré. Prospívá ji to. Má krásnou srst a zdravé zuby.

04.05.2018

Brit Care Mini Grain Free Puppy s jehněčím naším psům chutnaly, jsou super stavnate a dobre se kousou, krásně voni a psi se po nich mohou utlouci, cena je trosku nadsazena tudiz vyssi,jendou za cas pro zlepseni jidelnciku super

04.05.2018

Pejska nemáme, ale toho krmivo jsem zakoupila pro pejska pro babičku. Hafíkovi moc chutnalo, hned se na něj vrhnul a ještě se dožadoval další porce. Babička poté začala Brit Care Mini kupovat pravidelně, jekož její hafan je na něm skoro závislý. Krmivo je kvalitní, pěkně voní a psovi se dobře kousalo.

Vyšší cena

03.05.2018

Znacka Brit je super-krmili jsme ji uz naseho prvniho hafana,ktery se tak tesil vyborne kondici a dozil se krasnych 17 let. Nyni jsme do nej opet sli a nas novy psi kamarad je opet jednoznacne spokojenym stravnikem.

02.05.2018

TESTOVÁNÍ: Krmivo pro malé psy Brit Care Mini. Je skvěle hlavně ve výběru surovin zaměřené pro určitý problém. Malé plemena psu si na nich určitě skvěle pochutnaji. Výborná volba pro psího mazlicka.

02.05.2018

Skvělá značka jak pro pejsky, tak pro kočky. Široké portfolio výrobků. Drobné, křupavé kousky mnoha příchutí pro nejnáročnější strávníky. Vhodné i pro citlivé trápení a pro všechny věkové kategorie. Pořizovací cena je přiměřená.

01.05.2018

mame malickeho pejska a kupujeme toto krmeni.Mohu jen doporucit.Pro pejska lehke a traveni po nem skvele.Cenove dostupne a maji mnoho variant.Jsme velice spokojeni.Recente jsou pekne tak se pripojuji take

nic

30.04.2018

TESTOVÁNÍ: Krmivo pro malé psy Brit Care Mini.Skvělé na tomto krmení pro psy je to že je na výběr z mnoha variant krmiva a z mnoha druhů dle složení i potřeb zvířete.Díky tomu může tato strava ideálně působit.

30.04.2018

Tak granulky jsem si pořídila na zkoušku a můžu říct, že mojemu jorksirkovi moc chutnaly. Takže určitě mu je ještě pořídím,ale už ve větším balení :) :) :-) Měla jsem dva druhy a oba s radostí zbaštil.

30.04.2018

Výrobky firmy Brit milují všichni naši domácí mazlíčci, ať už kočky, nebo pejsek. Nejprve jsme používali výrobky určené pro zvířecí miminka, a tak jak zvířátka rostla jsme postupně přešli na výrobky pro příslušné věkové a také váhové kategorie. Fain je také to, že granulky pro malé pejsky odpovídají i velikostně, takže ani ta nejmenší plemena nemají problém s jejich konzumací. Za naše čtyřnohé přátele výrobky Brit doporučuji :-)

29.04.2018

Já osobně jsem s výrobkem hodně spokojená. Tedy moje fenka. líbí se mi na nich, že jsou malé, nepáchnou jako ostatní a moje fenka si na nich vždy pochutná. Má lepší zažívání a také lepší srst a to je hlavní

29.04.2018

Je to číslo 1 na trhu ,pro pejsky..velmi kvalitní a hlavně našemu pejskovi vždy moc chutná....měl problémy se zuby, měl extremní zubní kámen..a když jsme dávaly tyto granule ,tak ho něměl tolik..určitě bych doporučila svým známím ,

je vyšší cena...

29.04.2018

Krmiva Brit jsem používala často a bylo to první jídlo pro našeho jorkšíra. Moc mu chutnaly, rychle si na ně zvykl a neměl zažívací problémy jako z jiných krmiv. Pes po nich nestrádá a to je pro mě důležité.Má po nich krásnou srst.

28.04.2018

O značce Brit jsem hodně četla a její kvalita je velmi dobře hodnocena. Je to zdravé krmivo pro domácí mazlíčky, kde jsou obsažené všechny důležité složky pro zdravé krmení těchto malých psíků. Určitě bych ho doporučila.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat