TESTOVÁNÍ S MÁMOU: Aby se pyl jednoduše smyl

18.05.2018 | Testování

Možná jste to také četli – jaro mizí ze seznamu ročních období. Po zimě se ani nenadějeme a šup – máme tu téměř tropické letní teploty. Než si užijeme jarní svěžest, už padáme na ústa vedrem a mažeme se krémem s vysokým faktorem. Ale jeden jarní evergreen by tu byl – všudypřítomný pyl.


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 52 testerek

Doporučeno: 103x


Popíšu vám svůj každoroční pocit z nadcházejícího jara: zoufalství! Už od března mám v permanenci kapky do nosu i očí, antihistaminika v pilulkách i konvičku na vyplachování dutin.


Do boje s pylem zapojila máma Hanka i děti. S mopem Vileda Ultramat TURBo to bylo snadné!

Kdyby bylo po mém, nevylezu celou jarní pylovou sezonu z bytu a budu s nadějí sledovat, jak stromy rychle odkvétají. No dobře, to je poněkud nesplnitelná vize. A víte, co? I kdybych zůstala sedět doma jako pecka (ze které určitě vyroste strom, rozkvete a já začnu kýchat), tak mě to od nánosů pylu neochrání. Ta mrcha nažloutlá se totiž dostane všude!

Každý den mám na podlaze (kdo měl ten blbý nápad s tmavou barvou, na které je vidět každý drobek?!? Asi někdo, kdo nemá děti…) vrstvu žlutého poprašku, který když se okamžitě nesetře, tak víří bytem a začne tvořit téměř saharské duny.

Pokud bych to chtěla popsat slovy básníka, pak „ani všechny slzy, které mi kanou z alergicky rudých očí, by nemohly ten nános spláchnout“. Jenže na poezii není v životě alergikově mnoho prostoru – zejména pokud máte oči opuchlé jak angorský králík. Je nutná rychlá akce! Vytřít. Nikoli zrak, ale pyl a prach.

Zábavný způsob vytírání

Mám opakovaně skvělou zkušenost s mopy Vileda. Ale Ultramat TURBO je prostě pecka (doufám, že z ní nic nevyroste a nevykvete). Vzhledem k tomu, že má vychytaný rotační systém na pedál, který stačí sešlápnout a mop je vyždímaný téměř do sucha – vlhkost postačí na to, aby se setřel pylovou vrstvu.


Dřív se v domácnostech šlapalo zelí – dnes se šlape Vileda! Díky ždímacímu mechanismu nemusíte máchat ruce ve špinavé vodě a podlaha bude během chvilky zcela suchá.

Je to vlastně docela zábavný způsob vytírání – pokud máte doma trošku větší děti, určitě se rády nabídnou k této brigádě. Dřív se v domácnostech šlapalo zelí – dnes se šlape Vileda! Navíc teleskopická tyč lze nastavit tak, aby jí drobotina mohla ovládnout a nezápasila s ní jako při skoku vysokém.

Nemyslete si však, že k úklidu zneužívám pouze své potomstvo. I když mám z všudypřítomného pylu nervy v kýblu, nelením a tento pohodlný kbelík s mopem ovládnu sama a s radostí.

Vyhovuje mi, že použitá mikrovlákna kromě nenáviděného žlutého poprašku setřou i mastnotu v kuchyni a abrazivní části si zase poradí s nalepenými zbytky po nekulturním stravování mého batolete. A ani nemusíte moc tlačit na pilu. Tedy na mop, který vás zbaví pylu.

Jednoduchost vytírání, obsluhy i údržby je příjemná zejména proto, že v jarním období je jeho používání na denní bázi nutností.

Vileda Utramat TURBO

  • Jednoduché a velmi efektivní vyždímání mopu díky vylepšenému a zjednodušenému vkládání mopu do ždímacího koše a vyždímání díky rotačnímu systému poháněného pouhým sešlápnutím pedálu.
  • Díky pedálu není při ždímání potřeba žádné námahy.
  • Dokonale vyždímaný mop pak zanechá vaší podlahu rychle suchou.
  • Návlek: 2 druhy vláken, které lépe odstraňují nečistoty a perfektně vyčistí vaší podlahu: Mikroaktivní vlákna pohltí a setřou mastnotu a šmouhy; Abrazivní vlákna: lépe odstraní i zaschlé nečistoty.
  • Snadnější zacházení s produktem.
  • Mycí návlek lze prát až na 60 °C, nepoužívejte však aviváž ani sušičku.
  • 180° úhel: pro snadné dosažení i těch nejvíce obtížných oblastí jako pod postelí a nábytkem.
  • Vhodný na všechny typy tvrdých podlah.
  • Tvar ždímače brání vystříknutí vody při ždímání.
  • Vyroben z recyklovaných materiálů.
  • Kvalitní trojdílná teleskopická tyč s volitelnou délkou (max. délka tyče 125 cm).
20.11.2022

velice praktický a jednoduchý mop do domácnosti i pro náročné

27.10.2022

Skvělý pomocník do každé domácnosti

Žádné jsem neshledala

25.02.2021

další z parádních domácích pomocníků od Viledy - jednoduché vytření bez námahy a mokření rukou - super

-

04.02.2021

nejlepší pomocník při úklidu. Jedno šlápnutí a hadřík nekape. Nemusím se věčně ohýbat. Je supr Že hadřík vůbec z mopu nepadá a dá se potom vyprat v pračce. Dají se i samostatne hadříky dokoupit takže další plus. Manipulace je velmi snadná akorát kyblík na vodu je poměrně těžší ale dá se na to zvyknout

těžší kyblík

02.12.2020

líbí se mi, ze hadr se dá zacvaknout, da se vyprat. vymyšlené to je skvělé. po jednom šlápnuti se vody zbavíte, určitě si sami vlhkost hadru, tohle se mi líbí.

jediný co mi vadí, že rukojeť není dost vysoká.

02.12.2020

Velmi šikovný, jiný bych už nechtěla. Za mne opravdu doporučuji 🤩

02.08.2020

Mop a zdimací systém od Viledy je skvělý. Mop se dostane i do hůře přístupnÿch míst.

11.01.2019

Je krásně lehoučký a skvěle se s ním manipuluje. Místnost je umytá raz dva a suché je to taky hned. Můj starý mop jsem vždy ždímala pět minut a stejně byla podlaha příliš mokrá, což dlouho schlo. Jednoznačně doporučuji. Navíc je to docela zábava.

10.01.2019

V létě jsem si tento produkt koupila a je super. Proto jsem ho objednala nyní znovu mamce k vánocům. Tento produkt vřele doporučuji. Velmi jednoduše se s ním pracuje. Úklid už ted není tak zdlouhavý a vyčerpávájící.

02.12.2018

Pracuji jako uklizecka a pouzivam mop kazdy druhy den,drive mi to trvalo vecnost,nez sem uklidila ale ted je hotovo za chvilku a hlavne sucha podlaha.uz sem si dokoupila i nahradni navleky,jem zacvaknu a je priprave 😉

Nevyhoda je,ze nema oddelenou nadobku na spinavou vodu a kdyz uklizim velke prostory,musim vodu casto menit

01.12.2018

Oproti mému starému rotačnímu mopu je lehoučký jak pírko,vytřu s ním všude kam jsem se starým nedosáhla a hlavně co oceňuji nejvíce je hned sucho pod nohama.Mám doma parkety,lino i dlažbu a mop to zvládl s přehledem

16.10.2018

Tento mop mohu všem vřele doporučit, jelikož moje spokojenost je u tohoto produktu vysoká. Upřednostňuji tento typ mopu před tím třásňovým a to z toho důvodu, že mi přijde, že podlaha je po použití víc čistá. Líbí se mi technika ždímání, která je totožná u všech druhů od značky Viledy a vždy jsem s ním spokojená, jelikož mop to vyždíme přesně tak, jak je potřeba.

26.07.2018

musím si koupit nový mop bohužel se mi už pokazil.. ale je to nejlepší mop na světě vřele doporučuji jiný už bych asi ani nechtěla!!! snadná manipulace a rychle vytřeno.. ocení maminky malych čuníků kteří pořád brindaj na podlahu...

17.07.2018

Vzhledem k tomu, že máme doma malé dítě - ročního syna, tak musím luxovat a vytirat každý den. Vileda je klasika a já oceňují kvalitu, nízkou váhu, super design. Člověk se u toho úklidu tolik nenadre.

14.07.2018

Vileda prostě umí :-) máme s partnerem velký dům a povrchy určené k vytírání, a ráda užívám výrobky, při jejichž užívání člověk při úklidu netrpí jako zvíře. Jednoduchá manipulace, nízká váha a snadné uržování. Používám ho téměř denně.

04.07.2018

Tento mop je dokonalý. Vzhledem k naši velké domácnosti a mnoho členům a to hlavně čtyřnohým mohu potvrdit že vytírání je jedna báseň. Samotný mop je lehký a potah, který se dá vyprat a i tak se neponičí a stále funkčně zachytí chlupy, prach i jiný nepořádek tak doporučuji.

24.06.2018

Používali jsme ho v práci na úklid nové budovy a na úklid sálu a za mě tady perfektní:), bez čmouh, rychle vytřeno. Přežil i agresivní dezinfekci. Určitě pořídím i domů. Počkám si, ale až bude v akci.

vysoká pořizovací cena

21.06.2018

Vileda Utramat TURBO zboznuji, nicmene jako ostatnmi vyrobky od firmy Vileda je i tento mop naprosto dokonaly :) skvele se s nim pracuje, je lehky, snadno prenosný, dobre se zdime, podlaha neni po nem mokra

20.06.2018
Doporučení: 79

Vileda Utramat TURBO je opravdu perfektní pomocník do domácnosti. Dobře se s ním pracuje, nenechává na podlaze louže vody, hodně usnadní úklid a hlavně oceňuji jednoduchý ždímací systém, který při odstřeďování nestříká

17.06.2018

Po mě je tento mop jedním z nejlepších. Po pravdě jsem vyzkoušela asi čtyři druhy a tento mi vyhovuje nejvíc. nejen svou schopností, al i cenou. Za tu cenu má opravdu skvělou vlastnost a proto ho doporučuji

17.06.2018

Pro mě je tento skvělý mop na podlahy opravdu perfektní. Oceňuji na něm jeho skladnost a lehkou váhu, takže se mi s ním dobře vytírá. Navíc kbelík je hodně praktický a přijde mi o hodně lepší než obyčejné kalsické.

13.06.2018

S výrobky Vileda jsem velmi spokojená. Mám téměř vše od různých houbičeka utěrek až po mop s kterým jsem maximálně spokojená. Tento jsem ještě neměla možnost vyzkoušet, ale dle hodnocení je také velmi kvalitní.

10.06.2018

Bohužel jsem neměla štěstí a nebyla vybrána k tomuto testování, ale výrobky firmy vileda znám již několik let a jsem maximálně spokojená. Nejraději doma používám právě mop od Viledy. Zacházení s ním je jednoduché, krásně se dostane i do hůře přístupných míst, např. rohy apod.

08.06.2018

vileda je skvela ve vsech smerech.Manzelka ma snad vsechny produkty a hodne usetri narozdil od ostatnich obycejnych potrebnych veci.Krasne stira,je lehky a vymete krasne i kouty v byte.Usetri cas a uz zadny hadrik.

07.06.2018

Miluji výrobky Vileda a utramap turbo je úžasný pomoc ik pro domácnost, jak se.mi nikdy nechtělo do vytírání tak s ním je to jedna radost a hlavně se nemusí člověk ohýbat a Machát se ruka i ve vodě až po lokty

07.06.2018

Vileda Utramat TURBO používám již delší dobu a jsem s ním absolutně spokojena. Je lehoučký, krásně se s ním manipuluje. Dostanu se s ním pod všechen nábytek a systém ždímání nemá chybu. Dvakrát šlápnu a je vyždímáno. Rozhodně doporučuji.

07.06.2018

Vileda asi nejlepsi znacka domacich spotrebicu,je to super mop z vice moznostmi nedavno se mi rozbila sterka na okna a tak mne napadlo z mopem umyt okna a ono to umylu primo bjecne.Ja rikam vsestrany pomocnik

05.06.2018

Povedený kousek od Viledy. Ždímací systém vám ušetří máčení rukou ve vodě. Je báječný je šikovný, kbelík je tak akorát a násada mopu je taky super. Úklid je rychlý a snadný. Vhodný na všechny podlahy v domě.

05.06.2018

Další povedený kousek od Viledy. Jedinečný ždímací systém vám ušetří máčení rukou ve špinavé vodě. Báječný je šikovný, přiměřené velký kbelík a sofistikovaná násada mopu. Úklid je rychlý, dokonalý. Vhodný na všechny povrchy podlah v domě.

03.06.2018

Mopy od Viledy jsou prostě super. Jsou to opravdu skvělí a kvalitní pomocníci do každé domácnosti. Tento mop jsem si oblíbil dokonce i já.Vytírat s ním mě baví. Líbí se mi,že jde nastavit délka tyče a že je podlaha téměř okamžitě suchá. Ulehčí práci a úklid s ním je hračka.

31.05.2018

Je lehky a super.mohu jen doporucit.😊Mam doma.Mam velky byt a je mi obrovskym pomocnikem.Zadmy hadr a usetreny cas.Ma dve deticky,takze vytiraji je skoro na dennim poradku.Cena vyhovuje a urcite mate vse rychleji.

31.05.2018

Mop Vileda Ultramat TURBO je dalším skvělým produktem mé oblíbené společnosti Vileda. Tento mop je kvalitně zpracovaný a báječně funguje. Viledu jsem si oblíbila pro jejich kvalitní výrobky, které opravdu dlouho vydrží!

24.05.2018

Tohle je naprosty skvely a uzasny pomocnik, niceho se nemusite dotknout, skoro, slapaci a zdimaci system vam pomuze uklizet skoro s cistou rukou, zjednodusene receno. Nemusite si namacet ruce ve spinave vode nebo pouzivat gumove rukavice, kdyz je nemate radi, vyborne.

23.05.2018

Tohoto pomocníka mám doma a nemuzu si ho vynachválit . Nastavitelna rukojet diky které krasne vytru i pod posteli a gaucem . Kýbl dostatečne velký a ždímání na jednicku . Vytreno mam za chvilku a ,,hadřík'' mohu snadno odepnout a vyprat . Nejlepši mop který se mi doposud dostal do rukou .

22.05.2018

Je to super pomocník v domacnosti.. Není nikde nacakano vse se pekne vyzdime ve zdimacím systemu.. rukojet je teleskopicka tekze ho muze vyuzivat i muj maly syn ktery stresne rad pomaha.. a velice ho bavi prave zdimat. vrele bych doporucila vsem. skveli pomocnik kdyz nekoho boli zada

nemam nic negativniho

22.05.2018

Je to již druhý mop značky Vileda , který mám. Ale tenhle nový se systémem ždímání je prostě skvělý. Velice oceňuji také teleskopickou tyč - takže vytírat může i můj syn, který je vyšší :-) A systém ždímání je nápomocný i lidem s omezenou hybností zad.

21.05.2018

Báječný vynález. Kombinuje příjemné s užitečným. Velmi moderní zpracování. Teleskopická tyč je moc šikovná a ždímací šlapací systém také. Vhodný pro všechny druhy podlah. Vyždímaná vytírací plocha nenechává na podlaze zbytečnou vodu. Doporučuji.

21.05.2018
Doporučení: 12

Mop jsem dostala nedávno k narozeninám.A už ho nedám z ruky.Oproti mému starému rotačnímu mopu je lehoučký jak pírko,vytřu s ním všude kam jsem se starým nedosáhla a hlavně co oceňuji nejvíce je hned sucho pod nohama.Mám doma parkety,lino i dlažbu a mop to zvládl s přehledem.

21.05.2018

Superrrrrrrr, jsem velice spokojena se znamou znackou Vileda, nejen kvuli houbicka, hadrikum, ale take hlavne kvuli mopen s kyblikem s pedalem. Mop je vysouvaji, velmi dobre otocny, dokaze vlezt az pod vafky. Kyblik s pedalem je pro ulehceny prace. Opravdu chvalim kde se da.

20.05.2018

Stále ještě vytírání úplně nemiluji, ale s tímto vytíracím pomocníkem je to o mnoho snazší, rychlejší a dokonalejší. Velmi oceňuji nastavitelnou délku tyče, upraví si ji každý podle své potřeby. Inovativní ždímací systém je skvělý, odstraní přebytečnou vodu z hadříku opravdu dokonale a nezanechává tak za sebou zbytečné loužičky.

20.05.2018

Tento mop Vileda je fajn. Určitě se tolik člověk nenamáhá. Pouze namočí a párkrát sešlápne a je vykrouceno. Nemusíme si tak křivit záda. Dostaneme se do každého rohu a návlek můžeme kdykoliv vyprat. Není nad super pomocníka.

20.05.2018
Doporučení: 12

VILEDA je jednička. Poradí si se špínou, tak i s pylem. S mopem od Viledy vytírá i dcera a jde jí to, ani se nemusí moc namáhat. Oceňujeme ždímací systém. Prostě účinný pomocník. Všem ho rádi doporučujeme. Jde o takové zpestření moderní doby.

20.05.2018

Vileda Utramat TURBO je super pomocník na umývání všech druhů podlah. díky ždímacímu mechanismu se vůbec nemusím namáhat - jen párkrát sešlápnu a mop je vyždímaný tak akorát, že podlaha je za chviličku suchá. Návlek se dá prát v pračce. dva druhy vláken stírají opravdu dokonale, teleskopická tyč je také výhodou - prostě doporučuji.

19.05.2018

TESTOVÁNÍ S MÁMOU: Aby se pyl jednoduše smyl.Mopy značky Vileda mám také ráda,skutečně je rozdíl v kvalitě oproti jiným značkám,které jsem měla možnost vyzkoušet,také ocenuji moderní systém ždímání...

19.05.2018

Na tenhle mop jsem byla opravdu zvedava,protoze patrim mezi narocnejsi hospodynky,ktere se snazi plovouci podlahu neutapet ve vetsim mnozstvh vody,nez je treba. Musim rict,ze zdimaci mechanismus je zase o kousek dumyslnejsi,ale ja si s timhle mopem jeste na plovoucku netroufnu.

18.05.2018

Ultramat TURBO je skutečně skvělý výrobek, jeho deklarované funkce jsou zárukou velmi kvalitního i příjemného úklidu a hlavně snadného ovládání, při kterém se nemusíme namáhat. Výsledkem je dokonalý úklid, a proto ho velice doporučuji.

18.05.2018

Tento mop je velký pomocník, vytírá se s ním opravdu velmi dobře. Díky otočné hlavici se s ním dostanete opravdu všude. Na hadr nemusíte vůbec sahat díky rotačnímu ždímání a je možnost ho i vyprat. Jsem s ním velmi spokojená.

žádné

18.05.2018

Tento mop je velmi kvalitním pomocníkem do každé domácnosti.Je vhodný na všechny typy podlah.Na návlek se usadí všechny nečistoty.Jednoduché ždímání,což usnadní práci.Je vyroben recyklovaných materiálů.Navíc se dá návlek prát v pračce.Doporučuji všem.

Žádné.

18.05.2018

Líbí se mi provedení. Určitě je taky fajn že je cenově celkem dostupná. Ovládání není nijak zvlášť složité takže to zvládne každý a do úklidu se tak může zapojit kdokoliv. Nejvíc asi oceňuji že člověk šlápne a má vyždímáno.

18.05.2018

Jak jsem již psala, tento způsob vytírání zdá se být velmi šťastným. Nejen, že se do vytírání hrnou i ostatní členové rodiny, ale i mně to s ním jde pěkně od ruky. Moc mi vyhovuje nastavitelná délka tyče, se kterou se dosáhne i pod nábytek a pak samozřejmě skvělý ždímací systém, který zaručí suché, čisté ruce. Prostě účinný pomocník.

18.05.2018

Bez tohotoí mopu už si nedovedu vůbec úklid představit, a to hlavně tam, kde jsou v celém bytě či domku plovoucí podlahy. Konec sehnutým zádům, odřeným kolenům a rukám špinavých od ždímání hadru. Tomu, kdo tenhle mop vymyslel, bych dala Nobelovku.

18.05.2018

Po tom, co se tady Vileda testovala a já přečetla všechny recenze jsem si ji opět zakoupila. Mohu říct že jsem maximálně spokojená , vyždímá se dobře, takže na plovoucí podlaze není tolik vody. ,,Hadr,, se dá sundat a vyprat. I cena je dostupná 👌

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat