TESTOVÁNÍ: Hra pro malé i velké Dům snů od Blackfire

15.11.2018 | Testování

Vánoční svátky a s nimi i vánoční prázdniny jsou za dveřmi. Co takhle během nich odtrhnout děti od obrazovek televizorů a společně s nimi si zahrát nějakou deskovou hru? Třeba Dům snů od Blackfire, kterou ještě před svátky v rámci testování vyzkouší se svými ratolestmi 10 z našich testerek. Jaké budou jejich zkušenosti a recenze?


Celkové hodnocení: 98%

Hodnocení: 45 testerek

Doporučeno: 12x


Jak by měl vypadat váš vysněný dům? Chtěli byste raději velkou ložnici s elegantní postelí s nebesy, nebo prostorný obývací pokoj s dostatkem místa na klavír? Proměňte své představy v realitu!

Architektem snadno a rychle

Ve hře Dům snů se vžijete do role architekta a návrháře, který bude postupně plánovat dům a rozšiřovat jej o další a další místnosti. Rozhodujte o nejvhodnějších pokojích, o nejlepší barvě pro vaši střechu a o vybavení, které se nejlépe hodí jako dekorace pro váš domov.

Během hry budete stavět svůj vlastní dům. Toho dosáhnete tak, že budete stavět různé místnosti a doplňovat je o vybavení. Hra trvá dvanáct kol a v každém kole budete postupně vkládat pokojové karty na svoji osobní herní desku, která představuje váš dům. Po využití všech karet z balíčku hra končí a hráči sečtou svoje body. Na konci hry bude mít každý hráč postavený celý dům a vítězem se stane ten, jehož dům bude nejlepší.

Hra je určena pro 2 až 4 hráče od 7 let. Délka hrací doby je cca 30 minut

Cena: 899 Kč

Více informací na hraj.cz

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 10 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, jaká hra pod vánočním stromkem udělala jim nebo jejich dětem největší radost a proč.
HLASTE SE DO 25. LISTOPADU 2018.
Vybrané testerky získají hru Dům snů od Blackfire.
PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Podmínka účasti na testování:

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami.

vybraná testerka | 14.12.2018

Hru Dům snů jsem doposud neznala. Máme osmiletého syna, takže se hra opravdu skvěle hodí. Ač jsem si myslela, že hru moc neuvítá, že bude říkat, že je spíš pro holky, je nadšený :) a my také. Hra syna velmi bavila a stále ji chce hrát. Sice je na ni potřeba delší čas, ale vůbec nám to nevadilo. Hra má jednoduchá a snadno pochopitelná pravidla, což je velké plus. Doma máme deskové společenské hry moc rádi, proto jsem byla nadšená z testování. Dále se velmi těším na Silvestra, kdy se scházíme se sousedy a že hru vyzkoušíme i jen jako dospěláci :) Pokud někdo na hrou uvažuje, určitě ji můžu doporučit, je to ideální dárek k Vánocům :).

vybraná testerka | 14.12.2018

Krásná barevná hra. Jsme rodina, kde se deskové hry upřednostňují nad tabletem a televizi. Hráli jsme s dětmi 10 a 7 let. Super pochopitelná pravidla, kvalitní zpracování kartiček. Ideální “zimní” hra, která rozvíjí fantazii. Je kreativní, zábavná. Užijí si jini dospěli. Doporučuji!

vybraná testerka | 12.12.2018

Děkuji za možnost testovat tento výrobek. Mám syna 4 roky, neteře 4,8let a rády si spolu hrají různé hry, tak tento výrobek jsme otevřeli a spolu jsme si zahráli. Zaujal nás dům na pevném podkladu a kartičky, kde si opravdu každý může dovolit si vybrat a postavit dům snů. Zahráli jsme si rodina, já se sestrou jsme malým radili a zvládli jsme to. Herní plánek i pravidla hry jsou srozumitelná.

vybraná testerka | 11.12.2018

Tato hra je vynikající, velice kreativní, každý hráč v ní něco vytváří, buduje. Navíc tuto hru můžou hrát už děti předškolního věku. Deskovka je pěkně zpracovaná, obrázky jsou opravdu povedené.Pravidla hry jsou velice dobře a stručně popsané. Tuto hru hrajeme každý den a ještě nás neomrzela 🙂. Všem vřele doporučuji 🙂ideální dárek k Vánocům 🙂🎁

vybraná testerka | 10.12.2018

Testování hry Dům snů od Blackfire bylo velice zábavné a záživné. Děti se opravdu vžili do role architektů a návrhářu, plánovali si své vysněné domy. Hra zaujala jak 5 letého syna tak 7 letou neteř a mě také. Hraje se poměrně dlouho ale hra děti ani trošku nenudila a vydrželi u ní sedět, což je velké plus protože jsou to malí neposedové. Naopak myslím že je velmi zaujala protože si o ní dokázali povídat. Celá rodina milujeme deskové hry, je jich taková spousta,ale některé jsou nezáživné, Dům snů od Blackfire k nim nepatří, mohu doporučit, je to bezvadná hra, máme ji týden a stihli jsme ji už odzkoušet několikrát a to i v tuto uspěchanou adventní dobu. Neteři se zalíbila natolik že ji od nás dostane k Vánocům.

vybraná testerka | 04.12.2018

Perfektní hra pro malé i velké, kteří miluji deskovky. Testovala jsem já, holka 5 a 10 let a kluk 8 let. Každý si v té hře vytvářel svůj dům, podle svého a podle věku. 5- léta holka hrála na body, postupně pochopila princip hry, kdy může rozšiřovat pokoje, pochopila to sice později, ale i přesto hraje na body dále. 8-lety kluk hral, aby mu seděli místnosti, aby to nějak vypadalo, velice ho zajímali karty míchačka, lešení apod. a teprve potom ho zajímali body. 10-léta holka hrála na design, body a strategii. Nejlepší kombinace těchto tří vlastnosti. Mě hra nadchla, dá se přizpůsobit věku a má mnoho možností hry. Strategie, kombinace pokojů, nástroje, žetony.. Po dlouhé době velmi dobrá hra.

Možná bych uvítala rozšíření hry.

vybraná testerka | 04.12.2018

Desková hra Dům snů od Blackfire má podtitul pro malé i velké, což můžeme potvrdit. Hraní bavilo i mne a hlavně se mi líbilo, co se dozvím od dětí o jejich představě vysněného bydlení. Hra krásně rozvíjí fantazii dětí. Líbí se nám i barevné zpracování. Hra je na delší dobu, takže na zimní večery je ideální. Doporučujeme.

vybraná testerka | 02.12.2018

Dobrá hra i pro menší děti, které zabaví a donutí i přemýšlet - rozvíjet představivost. Částečně taky pro spoluhráče dospěláka je dobré, že více pozná, co si děti myslí o tom, jaký má být "dům snů", co by si přály, že by tam mělo být atd. Výborná hra. Kdo si hraje, nezlobí!

žádné

vybraná testerka | 01.12.2018

Mezi klady bych určitě zařadila zpracování hry. Dětem se to líbí a vlastně se to líbí i nám, dospělým. Hra je zábavná a všichni u ní dokážou zúročit svou bohatou představivost, jak děti, tak dospělí, kteří si tak mohou "vybudovat" své vysněné bydlení.

Zápor to má jen jeden, a to ten, že nemůžeme děti dostat do postele.

vybraná testerka | 29.11.2018

Je to super hra, miluji deskové hry než nějaké na počítači nebo telefonu. Zábavi se celá rodina. Mohli bychom to hrát klidně celý den v kuse. Za mě top věc kterou jsem kdy testovala! Děkuji že mám tu možnost

09.02.2023

Bezvadná hra , která zabaví děti i dospělé .Doporučuji

je trochu dražší

19.12.2022

Tato hra je kreativní každý hráč vnímá své místo a zapojí se každý

19.12.2022

Velmi dobrá hra, doporučuji si zahrát. Doporučuji

Žádný

20.11.2022

skvělá desková hra, nikdy neomrzí hrát

žádné nejsou

27.10.2022

Krásná desková hra pro hráče všech věkových kategorií

13.03.2021

hra, která zabaví snad úplně každého, je fakt pro celou rodinu

24.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

28.02.2019

Nedávno jsme strávili víkend na chatě v Jeseníkách a v dětském koutku jsme našli tuto hru.Deskové hry hrajeme dost často,a tak jsme ani chvilku neváhali a vyzkoušeli i tuto.Podotýkám,že pravidla jsou jednoduchá a dětem se hned zalíbila.Líbí se mně celkové provedení hry.

nemám nic

15.01.2019

Hra pro malé i velké Dům snů od Blackfire je velice dobře zpracováná hra, kde se stává dospělí i prcek architektem a může tak vytvářet svůj překrásný dům. Hra pro malé i velké Dům snů od Blackfire je super dárek

10.01.2019

Tohle je jedna z mála her, kterou hraje opravdu celá naše rodina. Má výborný nápad, skvěle vypadá, má jednoduchý herní mechanismus (který pochopí i ti menší), ale zároveň toho jde poměrně hodně vymyslet (což mají rádi ti větší). Je tak k zulíbání, že kolikrát po dohrání si jen tak postavíme ze všech karet svůj vlastní dům snů, vytáhneme lego panáčky a ve svých domečcích se pak navštěvujeme :)

10.01.2019

Dům snů od Blackfire je opravdu skvělý pro všechny, kteří se rádi baví a rádi zahánějí nudu něčím zábavným. S tímto se doma bavíme všichni a všechny nás moc baví. Hlavně ho oceňují děti, kteří se zabaví a já si mohu vychutnat kávu

01.01.2019

U nás podobné hry milujeme a společně trávíme hraním mnohé chvíle. Tato se nám moc líbí. Nejen nám, holkám, ale i kluci mají dobré nápady a velkou fantazii. Pěkné zpracování, dobrý nápad, dobře zvolené barvy, jasná pravidla a cíl, to vše budí kreativitu a zapojuje mnohé smysly. Za nás určitě skvělá zábava.

30.12.2018

Hra pro malé i velké Dům snů od Blackfire je velmi zábavná hra, se kterou si celá rodina užije spoustu zábavy. Hra je pro děti snadno pochopitelná a není časově náročná. Určitě doporučuji vyzkoušet. :-)

30.12.2018

Hry tohoto tipu miluju. Připomíná mi to dostihy a sázky z mého dětství. Hra je nápaditá, zaujme a děti u ní vydrží docela dlouho, což je v dnešní době obrovský úspěch, když nesedí jen u počítače nebo mobilu.

24.12.2018

Krásná barevná hra která nadchne nejen děti ale i dospělé. Hra je pro děti snadno pochopitelná, a dokáže si je udržet.jen je neomrzí. Navíc hra není časově náročná, takže pro děti perfektní. Za sebe doporučuji

24.12.2018

Hra Dům snů od Blackfire pro mne byla velkým překvapením. Dle popisu mne totiž moc nenadchla, asi bych si ji sama nekoupila, ale když jsem měla možnost si ji zahrát, pochopila jsem, jak skvělá je. Pravidla se nemusíte určit dvě hodiny, je skvěle zpracovaná a pobaví všechny napříč věkovými kategoriemi.

21.12.2018

Tak tuhle hru jsme před týdnem hráli u sousedů a naprosto mě nadchla. Takže super tip na vánoční dárek. Je to velmi hravá zábava, která vás pohltí na 100%. Moc pěkné a kvalitní zpracování herních pomůcek.

16.12.2018

Jelikož jsem fanouškem deskových her, tak každá novinka mě zajímá. Tato hra mě velmi zaujala, jelikož jako dítě jsem milovala stavění a vybavování domečků a je to jiný druh deskové hry než nějaká hra na úkoly či otázky, a nebo obcházení figurky pořád a pořád do kola. Je velmi dobře zpracovaná a pěkné barevné kombinace. Pravidla jsou jednoduché i pro menší děti. Ideální na dlouhé zimní večery či škaredé počasí. Doporučuji! :-)

13.12.2018

Dům snů od Blackfire je výborná hra pro menší a klidně i pro větší děti. Přiznám se, že i já jsem si docela vyhrála, když mi ji ukazoval vnouček od kolegyně. Hra podporuje kreativitu a představitost dětí. Navíc je hra velmi hezky zpracovaná.

11.12.2018

Desková hra Dům snů od Blackfire je ideální dárek pro rodiny s dětmi,máme koupeno pod stromeček už se těším až si společně zahrajeme,líbí se mi barevné zpracování,hra rozvíji dětskou představivost a fantazii,moc se těšíme.

11.12.2018

Líbí se mně trávit s dětmi čas a hrát třeba hry. Tato hra je vynikající v tom, že člověk v ní něco vytváří, buduje. Navíc ji dokážou hrát už děti předškolního věku. Deskovka je pěkně zpracovaná, obrázky jsou opravdu povedené.

06.12.2018

Deskové hry, nejlepší dárek pod stromeček. Na Vánoce ideální aktivita k zabavení dětí i dospělých. Tuto hru doporučuji. Děti se nenudí, zapojí se...tato hra nebude ležet ve skříni a prášit se na ni. Super.

06.12.2018
Doporučení: 7

Skvělé načasování testování teď před vánoci. Skvělá zábava pro děti Dům snů. Během hry stavíme svůj vlastní dům. Stavíme místnosti a vybavení - hra trvá dvanáct kol. Děti i rodiče se zabaví, podpoří jejich myšlení, plánování. Dobrá hra - nemám, co vytknout.

05.12.2018

Desková hra Dům snů od Blackfire je moc pekna.barevna.Deti si ji prali od Jeziska takze jsme ji jeste nehrali, ale i ja se na ni uz moc tesim.Hry hrajeme moc radi a to predevsim v zime kdyz se neda jit ven

04.12.2018

Čas trávený společně nad zábavnou, poučnou hrou je pro rodinu k nezaplacení. Tato pobaví holčičky i kluky všech věkových kategorií. Probudí fantazii, povzbudí nápady a kreativitu. Krásně vypracované jednotlivé prvky. Snadná pravidla a přijatelná cena.

03.12.2018

Báječná hra pro malé architekty a bytové návrháře. Pro holky i kluky, menší i větší. Pomáhá zapojit fantazii a aktivovat představivost. Vyhrává ten nejlepší. Snadno pochopitelná pravidla a možnost zapojit klidně i dospěláky. Pěkné zpracování všech komponent.

03.12.2018

Toto e opravdu skvělá hra pro všechny. Hrajeme ji s dětmi a to dkonce i v družině, kde je plo dětí a tato hra je dobře a na douhu dobu zabaví. Baví i mě a ostatní učitelky. Je to super dárek na vánoce :)

02.12.2018

Toto je opravdu skvělé a naučná hra, která učí děti navíc i logice. Nehraj ji jen děti, ale i my dospělí si u ní užijeme spoustu legrace. Myslím, že přes svátky hru budeme hrát nejvíce v kruhu rodiny. Doporučuji

30.11.2018

Hra pro malé i velké Dům snů od Blackfire je opravovým skvostem mezi stolními hrami. Zabaví na dlouhý čas menší i větší hráče a nebo mohou hrát obě skupiny dohromady :) Hra pro malé i velké Dům snů od Blackfire je super dárek k Vánocům!

30.11.2018

Skvělá hra pro dlouhé zimní večery. Zabaví celou rodinu, malé i velké. V dětech probouzí fantazii a kreativní představivost. Kdo by si nechtěl navrhnout a do detailu vypracovat vlastní dům, vlastní pokoj a ještě se u oho pobavit. Hra je nenáročná na pochopení, trvá přiměřeně dlouho a pohrají si i menší děti. Cena dobrá. Pravidla sepsána srozumitelně. Pěkné barevné zpracování.

29.11.2018

Nemám moc ráda tyto společenské hry,ale dle popisu tato hra působí hodně zajímavě a myslím si že bude dost dobrá,téma stavění domu se hodí asi všem,dětem i dospělým.U dětí to přispívá k jinému typu myšlení..

29.11.2018
Doporučení: 5

Úžasný dárek.Člověk se vžije do role architekta a návrháře.Plánovat celý domov musí každého bavit,jako by si člověk plánoval svůj dům.Stavět místnosti a zařizovat vybavení je super,na představivost.Doporučuji všem.

Žádné

28.11.2018

Tohle super hra.Snažím se aby děti hrály více deskové hry než ty na interneru a tohle bezva,že dětem tato hra rozvíjí fantazii a podporuje jejich sostředěnost.Rozhodně tuto hru dětem pořídím k vánocům.

28.11.2018

Je to parádní hra. Vůbec nejlepší je když se děti zabaví pěknou deskovou hrou než když jsou závislé pouze na elektronice. Často děti hlídám a podobné deskové hry zabaví nejvíc. Ve hře Dům snů se vžijete do role architekta a návrháře. Budete plánovat dům a rozšiřovat jej. Děti rozvíjí fantazii a můžou přemýšlet jaký styl a dekorace se jim líbí.

27.11.2018

Takové hře velice fandím, protože děti se zapojí do hry spolu i s rodiči a tím si rozvíjejí svoje schopnosti a paměť. Také je důležitá při hře soustředěnost a to je opravdu v dnešní době pro děti velmi podstatné.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat