TESTOVÁNÍ: Kloubní výživa KLOUBY FIT

28.01.2019 | Testování

Klouby jsou nezbytnou částí těla, díky které se vůbec pohybujeme. Jejich zdraví je tedy základ, a aby správně fungovaly a nebolely, potřebují naši pozornost. Ruku na srdce, většina z nás začíná problém řešit až v okamžiku, kdy už je pozdě a klouby se začnou ozývat bolestí. Pečujte o ně s doplňkem stravy KLOUBY FIT od Terezia Company! O jeho účincích se bude moci přesvědčit 30 z našich testerek! Jaké budou jejich zkušenosti a recenze?


Celkové hodnocení: 94%

Hodnocení: 65 testerek


Nenechme své klouby trpět a dopřejme jim kvalitní péči pro bezproblémový „chod“.  Kloubní výživa v podobě doplňků stravy je ideálním řešením, které vhodným způsobem doplní zdravou stravu a pravidelný pohyb.

KLOUBY FIT pro vaše klouby a kosti

Doplněk stravy KLOUBY FIT od TEREZIA COMPANY je 100% přírodní produkt, který se lidem dostal do povědomí díky unikátní složce AQUAMIN. Jedná se o unikátní multiminerální komplex získávaný z mořské řasy s obsahem vápníku, hořčíku (v dobře vstřebatelné podobě) a dalších 74 stopových minerálů. Pochází z červené mořské řasy Lithothamnion calacareum, kterou lze nalézt pouze na 3 místech na celém světě, a to na dně oceánu u jihozápadního pobřeží Irska a u Islandu. Během své růstové fáze do sebe řasa absorbuje důležité minerální látky z mořského prostředí. V další fázi životního cyklu řasa zvápenatí, postupně se rozpadá a přirozeně se usazuje na mořském dně, odkud se šetrně se těží tak, aby se celý cyklus mohl neustále opakovat a nebyl narušen ekosystém, v němž řasa roste.

V souvislosti s Aquaminem je důležité vědět, že právě mořská vegetace je 10-20 krát bohatší na minerální látky než suchozemská vegetace a  mořská voda obsahuje stejný poměr nutrientů jako má lidská plazma.

KLOUBY FIT je dále obohacen o vitamin D, který přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku, boswelii která posiluje činnost kloubů a celkově tak v synergii s vitaminem D napomáhá pohybovému aparátu, rakytník a šípek, který přispívá k pevnosti kloubních spojení a pomáhá udržovat zdravé a pohyblivé klouby. Součástí produktu je i sušený prášek houby shii-take.

Pro koho je vhodný?

KLOUBY FIT je významným pomocníkem pro všechny seniory, kteří chtějí svým namáhaným kloubům pomoci při každém kroku, a chtějí tak žít aktivním životem plným nekončících her s vnoučaty, chozením na procházky a objevováním stále nových míst. Věk není překážkou, překážkou by mohla být nedostatečná péče o klouby a kosti.

Jak bylo zmíněno výše, KLOUBY FIT patří k oblíbeným doplňkům i u sportovců, jejichž klouby dostávají každý den pořádně zabrat. Velkou oblibu si získal také u žen procházejících obdobím menopauzy, které je spojené s ubýváním hormonu estrogenu.

Při vývoji produktu jsme mysleli rovněž na vegetariány a vegany, kteří mohou díky celulózovým kapslím KLOUBY FIT užívat, a rovněž je vhodný pro osoby s celiakií.

Doporučená cena: 299 Kč

Více informací na www.terezia.eu

Patříte mezi lidi, kteří mají problémy s klouby či pohybovým aparátem obecně, trpíte osteoporózou, artritidou nebo artrózou, máte doléčenou zlomeninu, procházíte obdobím klimakteria nebo jste prostě sportující či aktivní člověk, jehož klouby jsou zatěžovány pohybem? Pak právě pro vás je určené naše testování!

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 30 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, jak se u nich potíže s klouby projevují a které aktivity by se kvůli bolavým kloubům nikdy nechtěly vzdát.
HLASTE SE DO 6. ÚNORA 2019.
Vybrané testerky získají doplněk stravy KLOUBY FIT.
PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Podmínka účasti na testování:

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami.

vybraná testerka | 18.04.2019

Na výrobku Klouby fit mě zejména zaujalo velmi odlišné složení od jiných přípravků na klouby a také to, že je vhodný i pro celiaky, vegetariány a vegany. Výrobek jsem užívala 2 měsíce 2 tablety denně. Kapsle byly pro mě dost velké na polykání, ale o tom svém problému však vím. Vedlejší účinky jsem nezaznamenala. Kloubní výživa Klouby fit má dobré účinky. Nenastupují ale hned, zlepšení jsem pocítila po zhruba 5 týdnech užívání. První měsíc se mi potíže zhoršily a začala mi bolest všech kloubů. Začala jsem uvažovat o tom, že test ukončím. Přesto jsem v užívání pokračovala. Pak teprve nastalo zlepšení a bolest začala mizet. Takže je potřeba vytrvat. Výrobek hodnotím výborně a doporučila bych ho svým příbuzným a známým.

Velké tablety

vybraná testerka | 17.04.2019

lehce se polyká žádná pachuť v ústech nezůstává příznivá cena český výrobce kapsli mohou uívat i osoby s celiakií, což je můj případ. velké plus za horčík výborné na moji artrozu v noze (1. stupeň) aspoň se mi díky kapslím ji podařilo podchytit, teď budu s kapslemi jen udržovat artrozu v klidu. Po dobré zkušenosti koupím jako dárek i mé babičce

vybraná testerka | 16.04.2019

Testování kloubní výživy mne potěšilo, kapsle se polykají snadno a výsledek je v mém případě znát. Cítím se lépe. Mám zároveň pocit, že kloubní výživa poskytla i mým kloubům úlevu. Necítím již takové napětí v kolenech. Pro aktivní a sportovní život tyto tabletky doporučuji.

vybraná testerka | 15.04.2019

Jsem ráda, že jsem mohla kapsle Terezia Company Klouby fit otestovat, protože jsem pocítila pozitivní změnu v koleni, které mne již dlouho bolelo. Ne, že by přestalo bolet úplně, ale po užívání těchto kapslí asi sedmý týden se bolest zmírnila. Již dříve jsem zkoušela různé kloubní přípravky a myslím, že tento je nejlepší. Hlavně oceňuji 100% přírodní produkt. Doporučuji ostatním.

vybraná testerka | 15.04.2019

Zbývá mi plato a půl a pociťuji , že mě kolena bolí velmi málo , takže moc doporučuji tento výrobek.Kdysi jsem užívala - Colafit ,ale vůbec mi nepomohl..Jsem v práci na nohou 12 hodin, takže jsem moc ráda za tento výrobek.

-

vybraná testerka | 15.04.2019

Tobolky jsem využívala, ale mohu říci, že nejlépe bylo vidět účinek na mých nehtech. Rostly mi pevnější a poměrně rychle. Takže paráda, ale zase jsou vidět a lépe se s nimi pracuje, protože už něco vydrží a ta pevnost je důležitá.

U mých kloubů jsem čekala více, ale to bude asi tím, že na tom nejsem tak zle. U mírnějších obtíží se pravděpodobně účinek projeví za delší dobu.

vybraná testerka | 15.04.2019

Jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet tento doplněk stravy. Kapsle se mi dobře polykají a po týdnu pravidelného užívání jsem i pocítila změny na mém těle. Mám dlouhodobé problémy s levou kyčlí a po dobu užívání kapslí jsem žádné problémy a bolesti nepocítila. Za mě velká spokojenost.

vybraná testerka | 15.04.2019

Kloubní výživa Klouby fit má dobré účinky. Nenastupují ale hned, zlepšení jsem pocítila po zhruba 5 týdnech užívání. Kapsle jsou možná pro někoho velké na polykání, ale já jsem s tím problém neměla. Líbí se mi že je to přírodní produkt.

vybraná testerka | 15.04.2019

Tento přípravek je na přírodní bázi a to mě nadchlo. První měsíc se potíže s bolestmi kolen zhoršily, kromě kolen mě začala bolest všech kloubů. Přesto jsem v užívání pokračovala, bolest kolen nepominula, ale ostatní bolest ano. Takže na mé neduhy přípravek je třeba užívat asi déle.

Zhoršily se problémy , přípravek se musí v mém případě užívat dlouhou dobu

vybraná testerka | 15.04.2019

Měla jsem možnost testovat přípravek a jsem velmi mile překvapena s jeho účinností. Mám velké problémy s klouby hlavně u kolen a prstů na ruce kdy v urřotém obdobéí prsty hrosně bolí. Po vyzkoužení přípravku jsou bolesti o hodně mírnější a snesitelnějsí. Mohu jen doporučit

žádné

vybraná testerka | 15.04.2019

Děkuji za možnost testovat tento skvělý výrobek! Vyzkoušela jsem už více podobných výrobků a můžu s čistým srdcem napsat,že tento patří mezi ty nejlepší!Už po prvním balení jsem poznala změnu k lepšímu a můžu jenom doporučit!

Žádné

vybraná testerka | 15.04.2019

S kloubní výživou jsem spokojená. Mám problémy s koleny, tudíž užívat tyto preparáty je pro mě nezbytnost. Jsem proto ráda, že jsem mohla využít nabídku k otestování výrobku. Bolest kolen se po pravidelném užívání zlepšila a cenově vychází tento doplněk také dobře. Mohu jen doporučit.

vybraná testerka | 15.04.2019

Moc děkuji za možnost vyzkoušet tento skvělý výrobek,musím říct,že jsem měla velké problémy s chůzí do schodů a i po rovině mě delší chůze dala zabrat,no asi po třech týdnech se moje chůze o hodně zlepšila,necítím ,že by mě něco "drhlo" nebo bolelo a navíc,můj žaludek neutrpěl žádnou ujmu a vš dobře snášel.Za mě dávám ano,navíc i cenově je to dostupné pro širší veřejnost.

Já tedy nemám žádné.

vybraná testerka | 13.04.2019

Testovala jsem po operaci kolene ač je mi 26 let , s koleny mam problém už od 15 let . Mohu říct že mi přípravek velice pomohl v hojení . Koleno již nebolí při chůzi, do schodů .Přestalo v něm "vrzat" a dokonce i výplň na kontrole u doktora je znatelně lepší :) I sám doktor konstatoval že přípravek urychlil léčbu , brala jsem jej 2 měsíce a zlepšení se dostavilo již po měsíci , je rozhodně dobré opakovat třeba 3-4 měsíce po sobě pak si dát 2 měsíce pauzu a opakovat :) přípravku nemohu nic vytknout.

vybraná testerka | 08.04.2019

Ač jsem docela mladá, tak s klouby mívám pořád problémy, nejen kolena, ale také dost často i lokty, zápěstí. S těmito prášky jsem spokojená, samozřejmě chce to čas a pravidelnost užívání, aby začly působit, ale rozhodně mi od obtíží pomohly, takže za mě bych určitě doporučila :) U mě začaly působit zhruba po 4 týdnech užívání.

nevím o ničem

vybraná testerka | 03.04.2019

Myslím, že je potřeba se o své klouby začít starat již v "mládí", aby nebylo poškození kloubů znatelné a jejich zdraví bylo lehce udržitelné. Takovéto přípravky k tomu určitě pomohou - cítím určitě o dost menší bolest a lehčí pohyb.

vybraná testerka | 02.04.2019

S kloubní výživou jsem spokojená. Zlepšení jsem začala pozorovat při užívání po dobu cca sedmi týdnů. Lépe se mi vstává z postele. Bolest kloubů se hodně zmírnila. Určitě to chce čas. Po doužívání přípravku, si ho zaručeně budu kupovat. Všem velice doporučuji!

Nevím o ničem

vybraná testerka | 02.04.2019

S touto kloubní výživou jsem velmi spokojená. Už po třech týdnech užívání se objevily změny přestaly mě bolet kolena při chůzi do schodů a také se mi ráno lépe vstává z postele. Budu užívat i nadále, protože i cena je velmi přijatelná.

vybraná testerka | 31.03.2019

Jsem s kloubní výživou neskutečně spokojena. Skrz práci se musím udržovat fit a pravidelně cvičit. Poslední dobou jsem nemohla už ani vyjít schody, jak mě bolely kolena. Už po 2 týdnech pravidelného užívání, jsem pocítila velké pokroky a konečně vylezu schody bez slzy u oka :D :)

vybraná testerka | 25.03.2019

S kloubní výživou jsem velice spokojená. Bolesti kotníku a kolene jsou mnohem méně časté a celkově mi přijde kloubní struktura i při sportu čí větší denní zátěži více "ohebná" a po ránu ne tak zatuhlá. Určitě bych tento produkt doporučila nejen starším lidem, kteří mají problémy s klouby, ale také lidem, kteří svůj kloubní systém více zatěžují.

vybraná testerka | 23.03.2019

Mám teď hlavně potíže s kolenem a kloubní výživa vážně pomáhá.Po pár dnech jsem cítila zlepšení všech kloubů na těle a koleno mě méně bolelo.Predtim bolelo dost Takže já tento přípravek mohu jedině doporučit.

vybraná testerka | 21.03.2019

Tento výrobek mě zaujal již na první pohled svým zajímavým designem a také výrobcem, což je známá firma Terezia Company, která má velice široké portfolio výrobků. Doplněk stravy na klouby jsem užívala 2 měsíce a musím uznat, že mi pomohl. Po ránu už necítím zatuhlost kloubů ani vrzání, které mě dříve trápilo. Daleko lépe se mi vstává z postele nebo ze židle a celkově cítím lepší a méně bolestivé podněty v těchto místech. Určitě budu pokračovat v braní i nadále, protože čím delší dobu tím lépe.

žádné

vybraná testerka | 16.03.2019

Po měsíci pravidelného užívání dle návodu pociťuji drobné změny. Kolena mne ani po delší námaze, například během, či delší chůzí do kopce nebolí a zmizelo i nepříjemné vrzání v kloubech. Tento přípravek jsem doporučil svým rodičům, kteří mají s bolestí kloubů po námaze větší problémy.

Žádné negativní účinky jsem nepocítil.

vybraná testerka | 10.03.2019

Po měsíci testování se již projevily velmi významné změny-již mi tak nevrže v kolenou a ranní vstávání a rozhýbání není tak problematické. Bylinky obsažené v tomto produktu blahodárně působí na celý organismus. Za mě musím všem doporučit.

vybraná testerka | 10.03.2019

Jsem moc ráda za možnost testovat preparát na klouby, beru pravidelně nyní třetí týden a vstává se mi z postele lépe, sice kolena mě stále trápí, ale už to není tak intenzivní jako v zimním období, myslím, že tomu prospělo i to, že jsem shodila pár kilogramů a začala jsem se víc hýbat. Velmi pozitivně hodnotím cenu výrobku, která je v dnešní době konkurenčních výrobků nižší. Určitě si opět koupím. Moc děkuji.

vybraná testerka | 04.03.2019

Sem moc ráda , že jsem tento výrobek mohla testovat.nasadila jsem ho svému muži ,který má náročnou práci je automechanik věčně klečí a strašně ho pobolívají kolena ...máme sice zatím 14 dní , ale už ted mu v kolenu méně lupe...určitě doporučuji a určitě ještě koupíme na delší užívání...

vybraná testerka | 19.02.2019

Terezia Company je skvělá a kvalitní značka. Líbí se mi, že se jedná o 100% přírodní přípravek. Nemusím se bát nežádoucích účinků. Už po měsíci užívání se mi zdá, že se mi ulevilo. Klouby jsou doopravdy fit.

06.02.2023

Kloubní výživu KLOUBY FIT užívá mamka na doporučení kamarádky a klouby jí tolik nebolí, ale je třeba užívat déle

20.11.2022

skvělá výživa na klouby, produkt pomohl po měsíci užívání, doporučuji

27.02.2021

Po pravidelném používání kolena a klouby bolí mnohem méně

16.10.2020

Při dlouhodobějším používání klouby přestávají bolet a jsou pohyblivější.

23.11.2019

Pravidelně kupujeme dědovi na Vánoce a narozeniny a v 86 letech běhá kde se mu zachce :)

24.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

14.07.2019

Kloubní výživa KLOUBY FIT je velmi důležitým doplňkem stravy jako pomoc i jako prevence pro zdravé klouby. Výživa se dobře snáší a po několikatýdenním užívání se dostvily pozitivní účinky zejména co se týká bolesti kolen a kyčlí. Bolest byla o poznání menší. Určitě doporučuji vyzkoušet.

09.05.2019

Značku Terezia mam moc rada a moc rada zkousim jeji rpodukty, dtei berou jeji Vitamin D a proto sjme koupila manzelovi Kloubní výživu KLOUBY FIT ,bohuzel ale bez efektu , koleno i kotnik jej stale dosti boli...takze bez ucinku

25.04.2019

Pripravek KLOUBY FIT me mile prekvapil. Trpivam pri chozeni do schodu nebo ze schodu neprijemnou bolesti kolen, ktera po dvoumesicnim uzivani odeznela a nemam zadne problemy. Znacku Terezia Company mam moc rada, protoze je zarukou kvality. Uzivam od ni mnohem vice produktu.

16.04.2019

Díky akci v lékárně jsem začala pravidelně užívat kloubní výživu KLOUBY FIT, . Zaujalo mne bioaktivní složení a vhodnost přípravku i pro děti od 3 let. Odlišné složení od jiných kloubních výrobků mne i k užívání velmi motivovalo. Lehce a snadno se polyká, nezatěžuje organismus. Užívání se snažím doplňovat dalšími vitamíny. Líbí se mi, že je to vhodný přípravek i jako prevence pro správný pohyb kloubů . Vedlejší účinky jsem nezaznamenala.

02.04.2019

Tuhle kůru, jsme koupili naší hodně paní sousedce, co nám občas hlídá děti. A po 4 týdnech poznala, že jsou její klouby v lepším stavu. Poznala to především při vstávání z gauče a z vany, kdy je potřeba velké množství energie. Především komfortní pohyb na zahradě nyní je naprosto bez problémů s kycli

23.03.2019

Značku Terezia jsem si oblíbila. Doplňky stravy mají přírodní složení. Pilulky se snadno polykají. Věřím, že při pravidelném užívání přinesou úlevu od bolesti kloubů. Cena produktu je dostupná. Mohu doporučit všem, kdo má bolesti kloubů

19.03.2019

Nejvíce u tohoto výrobku oceňuji, že kolagen, o který při léčbě a ochraně kloubí nejvíce jde je přírodní, mořský. Také další důležité účinné látky jsou na přírodní bázi a přitom účinné. Pro sportovce stejně jako pro seniory. Už několikrát jsme tento preparát darovali jako dárek pod stromeček. Balení je praktické, lehké.

14.03.2019

Skvělý pomocník na bolavé a namáhavé klouby. Musí se ovšem brát pravidelně, teprve po pár týdnech jsou vidět pozitivní výsledky. Je levnější než ostatní produkty kloubní výživy, takže člověk ušetří.

07.03.2019

snažím se sportovat a udržovat v mém věku v kondici a tento přípravek mi - jako jediný - opravdu zabírá a pomáhá. obsahuje vápník , hořčík a další dobře vstřebatelné minerály, které mi opravdu pomohly a proto doporučuji všem

07.03.2019

Aquamin, červená řasa, potřebné vitamíny, to vše dělá z tohoto výrobku naší oblíbené firmy Terezia skvělý výrobek pro všechny generace. Pro starší jako lék a mladší sportovce jako preventivní opatření. Snadno se užívá, snadno ho vezmete sebou na cesty. Složení je čistě přírodní, takže není zátěží pro organizmus. Výsledky jsou dobře patrné. Už několikrát si o něj napsalo Ježíškovi hned několik členů naší aktivní rodiny. Doporučuji.

06.03.2019

Velmie učinná kloubní výživa, i když jsem nikdy nebyla příznivcem doplňků stravy. Potíže a bolesti v kolenou mě však přiměly k tomu, že jsem tuto kloubní výživu vyzkoušela...a musím říct, že jsem velice spokojena . Velmi důležité je pro mně, že tato klubní výživa je na přírodní bázi. Za sene mohu jen doporučit

05.03.2019

Oceňuji 100% přírodní složení těchto tablet. Lehce se polykají (příjemná velikost pilulky). Pokud přinesou očekávanou úlevu od každodenních bolestí kloubů, budu jen ráda. Cenově mi přijdou dostupné. .

02.03.2019

Velice učinná kloubní výživa.Je na přírodní bázi což ocenuji.neobsahuje téměř žádné chemické složky.JIž po pár použití mám pocit volnějšího pohybu bez většího omezení,za sebe doporučuji.spokojenost...

02.03.2019

Velice kvalitní výživa která opravdu pomáhá.Líbí se mi že je čistě přírodní a dokonce není testován na zvířetech což velice ocenuji.Po každodenním použití mám pocit že chůze je méně bolestná,za sebe doporučuji

01.03.2019

Tento přípravek jsem pořídila svojí babičce, která si ho celkem pochvaluje, snadno se užívá a je přírodní. Obsahuje spoustu prospěšných látek a nemá ani tak přemrštěnou cenu jako některé konkurenční výrobky.

-

27.02.2019

Kloubní výživa KLOUBY FIT mi vyhovuje v mnoha smětecgh. Není mi po ní šatně a ani nestojí majlant. kOukala jsem se na složení a podle mě má složení skvělé. PO krátké době vidím pozitivní účinky. Doporučuji

26.02.2019

Doplněk stravy KLOUBY FIT od TEREZIA COMPANY je 100% přírodní produkt, což já preferuji nejvíc. Obsahuje spoustu minerálů a vitamínů, potřebných pro výživu kloubů. Jelikož denně sportuji a klouby namáhám, zkusila jsem tento přípravek a jsem spokojená. doporučuji.

26.02.2019

Terezia Company je skvělá značka a nabízí samé kvalitní doplňky zdraví s přírodním složením. Používáme je v rodině pravidelně, hlavně děda, co byl na operaci. Je mi sice teprve přes třicet, i tak ale neustále křupu v ramenou i kolenou, takže podobné přípravky vyhledávám a užívám denně.

23.02.2019

S kolenama mám problémy od dětství už ve 14j měla první operaci a dodnes m problémy.ruzne přípravky jsou dávno vzdala až na tento.zaujsl mě a proto mu dav šanci abych si trochu ulevila když už musím být celý den na nohách

19.02.2019

Přípraven je vhodný pro výživu kostí a kloubů. Zvláště klouby jsou ve starším věku často bolavé. Přípravek obsahuje minerály z moře, které účinně vyživují kloubní chrupavku. Pravidelné užívání se vyplatí i sportovcům a hlavně starším lidem.

16.02.2019

Kloubní výživa KLOUBY FIT mi pomohla v mnoha směrech. Nejenže se moje kolena po užívání cítí lépe,a le taky si mohu toh více dovolit. Už mě tak moc nebolí chodit do schodů. Výrobek jsme pořídila pak i patnerovi a ten byl také nadšený. Mohu doporučit

16.02.2019

Velmi mi vyhovuje, že je tento přípravek vhodný jak pro seniory v naší rodině, tak pro mladší, více či méně aktivní sportovce. Unikátní složení a přítomnost aquaminu z přírodní mořské řasy dělá preparát jedním z nejúčinnějších na trhu. My jsme podobných výrobků doma už pár zkusili. Snadno se užívá, snadno ho vezmeme sebou na cesty. Doplní aktivnímu tělu potřebné dávky a jeho výrobce e u nás oblíbenou značkou.

15.02.2019

Terezia company je skvela znacka a i tento vyrobek na zdrave klouby ode me dostava jednicku. Zvlast po 40uz klouby potřebují podporu zvenci a tento vyrobek ji poskytuje na maximum.klouby nevrzou a neboli.

Nic

15.02.2019

Kloubní výživa je velmi důležitá.Tento výrobek Kloby Fit,je 100% přírodní produkt.Osahuje unikátní složku z mořské řasy.Obsahuje také vápník,hořčík a dalších 74 stopových prvků,což naše klouby potřebují pro správnou funkci.Proto tento výrobek doporučuji.

Žádné.

14.02.2019

Kloubní výživa Klouby fit mě zaujala.Já sama i přes svůj nízký věk mám problémy s koleny,bolí mě a některé pohyby nezvládnu plně udělat :( krom toho při každém pohybu mi v kolenou křupne,takže péče o klouby je pro mě velmi důležitá, dle recenzí ráda vyzkouším a zakoupím

13.02.2019

Kloubní výživa KLOUBY FIT pomohla nejen mě, ale i mojí mamince. Výživa nemá žádné vedlejší účinky, u jiných mi bylo někdy špatně. navíci cena není závratně vysoká a jak sportovec ji budu užívat dále a mohu doporučit

13.02.2019

KLOUBY FIT od TEREZIA COMPANY je určitě výborný produkt, který si určitě zakoupím a to díky jeho složení, jelikož je zcela přírodní. Mám v mém věku již artrózu 2. stupně v obou kolenou a věřím, že se občasné bolestí zmírní, abych mohla stále sportovat. Také mě o jeho účincích přesvědčily i pozitivní hodnocení testerek a čtenářek.

11.02.2019

Nejvíce nadšená jsem z toho, že se jedná o stoprocentně přírodní výrobek. Po porodu mě bolest kloubů hodně trápila a tak sem vyzkoušela tento přípravek, který mě nadchnul a překvapivě mi velmi pomohl.

11.02.2019

S bolestí kloubů se v poslední době potýká hodně lidí. Doplněk stravy KLOUBY FIT od TEREZIA COMPANY obsahuje pro mě neznámou složku AQUAMIN. Je to unikátní multiminerální komplex získávaný z mořské řasy s obsahem vápníku, hořčíku (v dobře vstřebatelné podobě) a dalších 74 stopových minerálů. Pochází z červené mořské řasy Lithothamnion calacareum. Během růstové fáze do sebe řasa absorbuje důležité minerální látky z mořského prostředí. Což je velmi zajímavý poznatek.

10.02.2019

Užívají všechny naše babičky a dědové, také proto, že Terezia je naše osvědčená značka. Jedinečný aquamin je unikátní a doplněný o další prospěšné látky je tento preparát účinný. Nejen pro seniory, ale také pro další aktivní osoby. Snadno se užívá, příbalový leták je srozumitelný. Složení nezávadné a cena v poměru ke kvalitě.

08.02.2019

Už na první pohled moc zajímavý doplněk stravy. Největší plus je že se jedná o 100% přírodní produkt, který je zajímavý právě díky unikátní složce AQUAMIN. Jde o komplex získávaný z mořské řasy s obsahem vápníku, hořčíku a dalších 74 stopových minerálů. Věřím že na klouby pomůže.

08.02.2019

TESTOVÁNÍ: Kloubní výživa KLOUBY FIT Přípravek již dlouhou dobu používá moje babička a prý je moc spokojena. Líbí se jí čistě přírodní původ a poměrně dobrá cena. Přípravek se jí osvědčil mnohem více než Kamzík atp. Doporučuje!

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat