TESTOVÁNÍ: Hybridní zastřihovač vousů Rowenta Forever Sharp

25.02.2019 | Testování

S hybridním zastřihovačem vousů Rowenta Forever Sharp bude každý muž vypadat skvěle. Tento všestranný a voděodolný přístroj 3 v 1 pro zastřihování, tvarování a holení má samoostřicí čepele ze 100% nerezové oceli, které není třeba měnit. Přesvědčte se o tom v rámci našeho testování! Hledáme 10 testerek. Jaké budou jejich zkušenosti a hodnocení?


Celkové hodnocení: 95%

Hodnocení: 45 testerek


Dopřejte svému partnerovi (tatínkovi, bratrovi...) mimořádně efektivní a přesné holení jediným tahem. Forever Sharp nabízí nepřekonatelně dlouhou výdrž baterie až 2 měsíce bez dobíjení, a je tak věrným společníkem pro dokonalou úpravu vousů.

Pro dokonalý vzhled

A čím se zastřihovač Rowenta Forever Sharp (TN6000F4) může pyšnit? Tak například vysoce kvalitními břity ze 100% nerezové oceli, které není nikdy třeba měnit. Nabízí dokonalé zastřihování, tvarování a holení všech druhů vousů díky extrémně ostré oboustranné čepeli. Samoostřicí technologie je zárukou dlouhodobého výkonu a dokonalého zastřižení jedním pohybem.

Dopřejte si 2 měsíce zastřihování bez starostí a dobíjení zastřihovače vousů. Můžete být zcela bez obav díky chytrému ukazateli nízkého stavu baterie. Lithium-iontová baterie poskytuje 120 minut nepřetržitého provozu. Velice praktická funkce rychlého dobití za 4 minuty vám poskytne dostatek energie pro kompletní zastřižení. Plné nabití trvá 1,5 hodiny.

Všestranný zastřihovač dokáže zastřihovat, tvarovat i holit pro dokonalou úpravu podle vašeho přání. Dodává se se třemi hřebenovými nástavci (1, 3, 5 mm) vhodnými pro všechny délky vousů. 3 hřebenové nástavce pro dokonalé zastřižení vousů všech délek: 1 mm pro krátké vousy, 3 mm pro třídenní strniště a 5 mm pro hustý 10denní plnovous.

Speciálně zkonstruovaná profilovaná čepel, která zajistí precizní tvarování i na těžko dostupných místech. Oboustranná čepel nabízí výbornou viditelnost a dokonalou kontrolu. Oboustranná čepel pro blízký kontakt s kůží. Nedráždí pokožku, protože neholí tak dohladka jako klasická žiletka. Hladká čepel a zaoblené okraje jsou zárukou příjemného pocitu na kůži.

Kompaktní design pro snadnou manipulaci a použití bez kabelu. Velmi praktické možnosti nabíjení: můžete použít klasickou zástrčku nebo kabel USB, takže si s sebou můžete zastřihovač vzít kamkoli.

Zastřihovač je navíc voděodolný a hodí se jak na suché, tak i mokré použití (společně s holicím gelem či pěnou).

Doporučená cena: 1299 Kč

Více informací na www.rowenta.eu

vybraná testerka | 04.07.2019

Strojek má pěkný design a dobře padne do ruky :) Baterie má celkem dlouhou výdrž, jen je strojek trochu hlučnější. Vousy ostříhá kvalitně, jen je vhodnější pro muže, kteří nevyžadují zcela hladkou tvář. Nedráždí pokožku. Cena se mi zdá přijatelná, Rowenta je kvalitní značka.

Hlučnejší

vybraná testerka | 24.04.2019

Hned při rozbalování strojku jsem si říkal, že parádně sedí v ruce. Jedná se o velmi skladné a snadno přenositelné zařízení. Jako druhá věc, co mě napadla byla zaměřena na nabíjecí adaptér. Ten má proprietární konektor a tím pádem nelze zastřihovač dobíjet nabíječkou na mobil. Určitě by byl vhodnější konektor USB-C, který se v dnešní době rozšiřuje na všechna mobilní zařízení. Rovnou jsem si vyzkoušel, zda půjde zastřihovač provozovat se zapojenou nabíječkou do elektrické sítě. Nastalo zděšení, strojek se nerozeběhl. No nic, řekl jsem si, snad to nějaký čas na tu baterku vydrží. První holení probíhalo tak, že jsem pořádně nevěděl, jak to chytnout. Po chvilce je však používání intuitivní a snadné. Po holení nezůstává pokožka úplně hladká jako po zásahu břitvou. Pro mé účely však plně dostačující. Co bych určitě vyzdvihl, tak to je snadná a rychlá ovladatelnost při zastřihávání kontur, například kníru podél rtu. Na tento úkon jsem si ničím jiným netroufl, dnes však již můžu. Abych jen nepěl ódy na radost, tak trošičku zápasím s holením proti směru růstu vousů. Nevím, zda je to mým umem, ale občas se mi stane, že břit zájede do otvoru v kůži, ze kterého vyrůstají vousy. Strojek se tam zasekne a je to nepříjemné. Každopádně toto jsem vypozoroval pouze při holení proti směru růstu vousů a jen na krku. Za 14ti denní používání jsem nemusel zastřihovač dobíjet, což mě uklidnilo a v případě, že budu někde na cestách, můžu s klidem nabíječku nechat doma. Když to všechno shrnu, zastřihovač vousů ROWENTA je fajn pomocník pro chlapy, kteří si pravidelně upravují své vousy. Sám mám plnovous a jsem vcelku skoupý na pravidelnou “údržbu” 😀. Díky tomuto zařízení o sebe pečuji pravidelněji.

vybraná testerka | 13.04.2019

Tento zatřihovač bych hodnotil jako dobrý. Baterie dlouho vydrží a docela lehce odstraňuje vousy. Je spíše vdodný pro muže s měkčími vousy. Občas tahal, ale nakonec byla tvář hladká. Také oceňuji jeho lehkost a nástavce. Dlouhou výdrž baterie a skladnost.

Zastrihavac mi přišel trochu hlučný

vybraná testerka | 12.04.2019

estovani Rowenta Forever Sharp Tento zastrihovac ma velmi moderni a inspirativni obal. Pri prvnim pouziti jsem byl nadsen lehkosti a snadnosti ovladani. Co se tyce doplnku je vse dostacujici. Za me je osobne zastrihovat velmi dobry pomocnik na upravu kotlet, kniru ci vousu.

Hladke oholeni neni jako s klasickou ziletkou

vybraná testerka | 12.04.2019

Zastřihovač vousů Rowenta vyzkoušel hlavně manžel. Velká výhoda je jeho lehkost a snadná manipulace. Možnost nabití a dalšího používání bez kabelu. Skladnost pro cestování. Určitě můžeme jen doporučit.

Hlučnost a vyšší cena, ale jinak žádné zápory.

vybraná testerka | 10.04.2019

Tento zatřihovač bych hodnotil jako dobrý. Baterie dlouho vydrží a docela lehce odstraňuje vousy. Myslím si ale, že je spíše vdodný pro muže s měkčími vousy. Občas to i zatahalo, ale nakonec byla tvář hladká. Také oceňuji jeho lehkost a nástavce.

Zdá se mi hlučný a některé místa je nutno přejet vícekrát. Také má kratší nabíjecí kabel než ostatní strojky.

vybraná testerka | 10.04.2019

Skvělý zastřihovač, přítel si ho nemůže vynachvalit, holi se skoro ob den kvůli práci a tento zastrihovac mu strašně ulehci práci, nástavce super a baterie vydrží dlouho což je velké plus. Hlavně může nabíjet kdekoli díky USB nabíječe. Za nás super

Trošku hlučnější

vybraná testerka | 10.04.2019

Ultra lehký do ruky a ideální na cestování. Nejvíc překvapila výdrž baterie (po dvou oholení vousů a dvě hlavy pořád jede). Cena je přijatelná a lepší, než u jiných značek. Muž ocenil tah tam a zpět při holení hlavy. Na údržbu strniště každý den super.

Docela hlučný. U tvrdších vousů je třeba opakovaně přejet jedno místo = jiný strojek to dá rychleji. Má jen 3 základní nádstavce (manželovi chyběla 7" na dokonalejší úpravu a ponechání bradky).

vybraná testerka | 09.04.2019

Baterie vydrži dlouho.dobře se snim manipuje je lehky a vhodný pro leváky i praváky.Dobře nastavitelna delka.Nabiji se přes usb a to už je dneska všude.Udržuje se dobře pod vodou i na sucho.Celkový dojem super.

Kratka dobijeci kabel.Na krku se musi přejet vice krat.

vybraná testerka | 08.04.2019

Strojek je lehký a nabití dlouho vydrží. Vhodný pro zastříhávání vlasů s nástavci a zastřihávání delších vousů.

Strojek tahá za vousy a neholí do hladka kratší vousy.

vybraná testerka | 07.04.2019

Strojek vyzkoušel můj manžel. Využil na holení vousů a na zastřižení vlasů. Nosí velmi krátký sestřih,takže strojek je na to ideální. Byl spokojený i při holení. Výhodou strojku je jeho nízká hmotnost a celkově rozměry. Není mohutný a dobře se s ním proto manipuluje. Bude ideální na cesty,dá se nabít a při holení proto nepřekáží žádné kabely. Také velmi hodnotíme,že nože jsou samoostřící ,to je velké plus. Za nás velká spokojenost,děkujeme za možnost testování tohoto skvělého strojku.

Cena se mi zdá zbytečně vysoká, jinak jsme žádné zápory nenašli.

vybraná testerka | 06.04.2019

Strojek testoval především můj manžel a dále můj otec. Oba byli velice spokojeni. Je lehký do ruky a snadno se s ním manipuluje při zastřihávání a úpravě vousů. Velikou výhodou je že nikde nepřekáží žádný kabel a baterie po nabití dlouho vydrží. Především je velice ostrý a vousy při holení netahá, dobře se přizpůsobí i nerovnostem na obličeji.

Neoholí úplně do hladka jako žiletky, ale jen na úpravu vousů ideální. Jinak žádné jiné zápory.

vybraná testerka | 05.04.2019

Strojek testuje můj přítel a je nadšeny. Dříve si vousy holil strojkem na vlasy. Oproti němu je Rowenta lehčí do ruky a praktičtější, že nemusí mít napájecí kabel. Musel si tedy trochu zvyknout na sklon, držení a celkově manipulaci ale dlouho mu to netrvalo :-) . Výhoda jsou nástavce kde si může zvolit délku střihu na úpravu bradky. Super je také to, že je voděodolný. Jako asi za nejlepší kladnou věc považujeme, že nože jsou samoostřící, tudíž už není třeba dalších investic na dokupování břitů. Nyní už jen čas ukáže, jak dlouho strojek vydrží "ostrý" .

Na žádné zápory jsme zatím nepřišli. Stříhá velice pěkně.

vybraná testerka | 04.04.2019

- snadná manipulace - rovnoměrný střih - možnost 3 délek (1,3,5 mm) - lehký strojek - nabíjení přes USB - využila jsem i na stříhání vlasů syna, dostala jsem se na místa, kam se mi běžný strojek na vlasy nedostal

- více částí, chybí nějaký látkový sáček na uskladnění - největší nástavec je na 5 mm (manžel by uvítal nástavec větší) - uvítala bych strojek, který se nemusí promazávat

vybraná testerka | 02.04.2019

Výrobek Rowenta Forever Sharp ocenil můj zeť a dva vnuci, hodnotili jej jako lehký, příjemný i jednoduchý na ovládání.To, že je vodě odolný taky zeŤ velmi kladně hodnotil. Výborný je i na cestování, velmi skladný.Dostatečně dlouhá šňůra je další klad, velmi oceněný.Má elegantní vzhled snadnou údržbu.Moji muži jej hodnotí na výbornou a doporučují dalším zájemcům.

Po dobu testování žádný zápor nenalezen.

vybraná testerka | 25.03.2019

Výrobek Rowenta Forever Sharp jsme vyzkoušeli s přítelem i se synem. U přítele jsem vyzkoušeli na zastřižení vousů a u syna k zastřižení vlasů - u obou můžu hodnotit kladně. Výrobek se dobře drží, je menší, ideální i na cesty. Voděodolný. Manipulace snadná. Doporučuji

Jinak při srovnání s jiným zastřihovačem mi přijde při používání trošku hlučnější . Vyšší cena

vybraná testerka | 25.03.2019

Zastřihovač vousů ROWENTA opravdu překvapil :) Spolehlivý, kvalitní výrobek :) Na výrobku nejvíce oceňuji, že je praktický, lehce přenositelný a snadno se s ním manipuluje. Zastřihování vousů je rychlé a elegantní. Cena výrobku je přijatelná. Zastřihovač za sebe velmi doporučuji.

11.10.2023

Tento hybridní zastřihovač vousů jsem pořídila svému otci a jeho oblíbený

06.02.2023

zastřihovač vousů Rowenta Forever Sharp je perfektní.Používá ho přítel a moc si ho chválí

20.11.2022

přítel zkoušel a nemůže si to vynachválit, skvělý produkt

27.10.2022

Lehký, snadná manipulace. Skvělý pomocník pro každého muže.

15.08.2020

Dala jsem ho bratrovi na vánoce a je velmi spokojen. určitě lepší než žiletky. Navíc vousy netahá, nebolí to.

nic

18.07.2020

Bratr tento zastřihovač používá a je s ním moc spokojený.

14.07.2020

Skvěle upraví vousy. Snadné použití a údržba. Vhodné pro moderní muže.

13.11.2019

Myslím, že je to pěkný dárek k Vánocům pro partnera, bráchu i tatínka, který má rád přirozené a mužné strniště. Strojek je hlučnější, což může vadit pro ranní ptáčata, ale jinak splňuje, k čemu byl navržen.

26.08.2019

Strojen na vousy od značky Rowenta nejen, že krásně padne do ruky a má pěkný vzhled, ale spokojenost muže je ke klidnému životu důležitý. Se strojkem se krásně manipuluje a to co muž chce na chce na své tváři vykouzlit, tak se mu snadno povede. Co mě překvapilo je jeho výdrž. Jelikož vždy zapomenu použít dobíječku, tak jsem ráda, že i dýl jak 14 dní vydrží bez dobití :-)

24.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

14.07.2019

Hybridní zastřihovač vousů Rowenta Forever Sharp je výborný pomocník každého muže. Největším plusem jsou samoostřící nože. Je lehký do ruky a snadno se s ním manipuluje. Je bateriový bez kabelu, což je super. Rozhodně všem mužům doporučuji vyzkoušet.

13.07.2019

Strojek je super, je celkem výkonný. Co. Mě na něj nejvíc zaujalo je výdrž baterie, která vydrží několik měsíců. Nehodi se ale na husté a tvrdé vousy, potom strojek tahá a není to příjemné. Jinak ale doporučuji pro muže s jemnými vousy.

Nehodí se pro husté a tvrdé vousy.

13.07.2019

Strojek je super, je celkem výkonný. Co. Mě na něj nejvíc zaujalo je výdrž baterie, která vydrží několik měsíců. Nehodi se ale na husté a tvrdé vousy, potom strojek tahá a není to příjemné. Jinak ale doporučuji pro muže s jemnými vousy.

Nehodí se pro husté a tvrdé vousy.

02.07.2019

Přítel se neholí úplně do hladka, ale nechává si tzv. třídenní strniště, které strojek parádně zvládne. Je docela rychle nabitý a poměrně dlouho vydrží. Jelikož se holí tak 2x do měsíce, nabíjíme ho tak po půl roce.

Žádné

20.05.2019

Hybridní zastřihovač vousů Rowenta Forever Sharp je super, manzelovi sjme ho poridila k vanocum, a od te doby se nicim jinym neholi a to je velka konzerva ktera druv vyuzivala pouze holitko s brity, je to rychle snadne a ciste

12.05.2019

Hybridní zastřihovač vousů Rowenta Forever Sharp je super. A myslím, že když jsme ho pořídila domů, tak jsem neudělala vůbec chybu. Doma je v provozu několikrát týdně a já jsem ráda, že jsem ho kooupila. Super strojek

09.05.2019

Hybridní zastřihovač vousů Rowenta Forever Sharp bylopravdu skvělá trefa, když jsem ho dala partnerovi k narozeninám. byl nadšený. Zastřihovač netahá a jeho výsledek je opravdu dokonalý. Za muže doporučuji dále :)

08.05.2019

Skvělá kombinace zastřihovače vlasů i vousů. Propracovaný mechanizmus umožní snadné, dokonalé a přesné upravení účesu a také vousů bezpečně a rychle. Pevné a odolné použité materiály zaručují dlouhou životnost a snadnou údržbu strojku. Od osvědčené značky a za dobrou cenu.

01.05.2019

Zastřihovač od Roventy je ultralehký a všestraný pomocník.Ocenuji lehké a snadné ovládání, dále skladnost a nabíjení baterie, která vydrží dlouho.Balení obsahuje tři hřebenové nástavce.Velmi se mi i líbí moderní desing.

Nic

24.04.2019

Skvely darek pro meho muze, ktery take podlehl trendu a zrekl se hladkeho oholeni. Tento zastrihovac vousy velice rychle a kvalitne upravi na pozadovanou delku, dobre se drzi v ruce, ma skvely design a hlavne jeho baterie nepotrebuje caste nabijeni a vydrzi opravdu dlouho. :-)

12.04.2019

Manžel je s tímto zastřihovačem od Rowenty maximálně spokojený. Má mírné strniště a úprava mu zabere jen chviličku. Skvěle prý padne do ruky, ovládání je snadné. Super je výdrž baterie, i když jede na služební cestu. Cena podle mě odpovídá, měl od jiné značky, který byl dražší ale tak spokojený s ním nebyl (má ho už jen na chatě). Navíc se strojek netupí.

05.04.2019

Zastřihovač Rowenta Forever Sharp (TN6000F4) má vysoce kvalitními břity ze 100% nerezové oceli, které není nikdy třeba měnit. Dále nabízí samoostřicí technologii - zastřihne se jedním pohybem. Dokonalá mašinka - supet :-)

31.03.2019

Hybridní zastřihovač vousů Rowenta Forever Sharp je určitě velmi dobrý výrobek pro muže, kteří dbají na úpravu vousů, protože technické vybavení uvedeného přístroje uspokojí i náročného muže. Určitě bych doporučila tento výrobek.

23.03.2019

Poridily jsme ho pritely a nemuze si ho vynachvalit zastrihava krasne veskere chloubky na tvarich dokonce i krasne zastrihava vlasy sice jen ty kratsi ale itak jsme nad miru spokojeni z timto vyrobkerm

19.03.2019

Rowenta přístroje na úpravu vlasů a vousů všeho druhu skutečně umí. Tento zastřihovač je praktický, funkční, snadno sestavitelný a hlavně dobře omyvatelný. Manžel je nadšený a já také. Mnoho ušetřeného času a peníze se po nějaké době "vrátí" také. Moderní, pevné materiály a propracovaná technologie dělají strojek odolným, pevný, Důležité části jsou kovové. Kabel dostatečně dlouhý. Ovládání velmi snadné a hlavně bezpečné. Ideální na cesty díky možnosti přednabití baterie. Doporučujeme!

13.03.2019

Šikovný, spolehlivý výrobek, který vám ušetří mnohé vydání a mnoho času, který byste ztratili u holiče. S tímto výrobkem renomované značky krásně zkrátíte na požadovanou délku nejen vlasy, ale také vousy. Přístroj je voděodolný, takže se nemusíte bát jeho poškození ve vlhku. Smoostřící stříhací mechanizmus bud stále ostrý, funkční. Má elegantní vzhled, pěkně padne do ruky. Ovládání je snadné, také tak údržba.

12.03.2019

Krásný, elegantní a hlavně funkční a bezpečný výrobek od renomované značky. Poradí si i s velmi tvrdými a odolnými vousy, jaké má můj manžel. Díky kvalitním materiálům a profesionálnímu zpracování je výrobek snadno ovladatelný, šikovně padne do ruky. Použití snadné i na cestách, díky dobré baterii. Elegantní vzhled i doplňky a hlavně bez pořezání.

11.03.2019

Už na první pohled mě zaujal svým vzhledem, vypadá opravdu pěkně. Nebála bych se koupit někomu jako dárek. Úžasný jsou vysoce kvalitní břity ze 100% nerezové oceli. Další výhodou je že je to raz dva nabité a zastřihovač je voděodolný.

Cena

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat