TESTOVÁNÍ: Vysokotlaký parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+

11.03.2019 | Testování

Žehlička s parním generátorem Pro Express Ultimate+ (GV9620E0) přináší profesionální účinnost díky kombinaci nejsilnějšího parního výkonu a nové technologie Smart Steam. Vyzkoušely ji v rámci Zážitkového testování i naše testerky. Jaké budou jejich hodnocení a recenze?


Celkové hodnocení: 95%

Hodnocení: 35 testerek


Inteligentní čidlo, které rozpozná pohyb žehličky a automaticky reguluje páru, poskytuje dokonalý zážitek z žehlení. Se svým jedinečným parním výkonem a chytrými moderními funkcemi je tato nová žehlička vysoce technologicky zdatným spojencem, který zaručuje ten nejlepší zážitek z žehlení pro dokonalé výsledky bez námahy.

Technologie Smart Steam představuje inteligentní čidlo, které rozpozná pohyb vaší žehličky a zajišťuje páru automaticky pro dokonalý zážitek z žehlení. Nevýkonnější žehlička od Tefalu s parním generátorem s technologií vysokotlakého bojleru s až 8 bary. Intenzivní parní ráz si poradí i s nejodolnějšími záhyby a je ideální při žehlení silných látek. Dokonalá technologie napařování optimalizuje spotřebu vody a poskytuje mimořádný nepřetržitý parní výkon 180 g/min. Pokaždé tak podává skvělé výsledky a usnadňuje rozžehlení záhybů.

Nová technologie Durilium AirGlide poskytuje nejlepší kluznost z výrobků Tefal, což přináší rychlé a nenáročné žehlení, díky 33% zvýšení kluznosti, a dlouhodobý výkon.

Cena: 12 999 Kč

Více informací na www.tefal.cz

25.01.2023

Vysokotlaký parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ je perfektní a určitě se vyplatí

17.01.2023

Skvělý pomocník do domácnosti mohu ho jen doporučit

16.01.2023

Tento parní generátor skvěle žehlí oblečení, doporučuji.

Zadne

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

Skvělý pomocník v domácnosti, určitě můžu doporučit

28.10.2022

Kvalitní známa značka Tefal, skvěle napařuje a žehlí

21.06.2020

Parní generátor je skvělý pomocník na žehlení. Lze žehlit i více vrstev najednou.

18.06.2020

Parní generátor je velice kvalitní výrobek, který má opravdu skvěle výsledky žehlení. Žehlit s ním je hračka. Pořadí si i s ručníky, povlečením a různými materiály.

Musím říct že i přes vysokou kvalitu je cena generátoru opravdu přehnaná a sám bych si ho za takovou cenu nikdy nekoupil. Proto dávám jen polovinu hvězdiček

13.11.2019

Cena je v tomto případě asi jediným záporem výrobku, ale kdo opravdu hodně žehlí a tuto činnost nenávidí, pro něj je tento model s parním generátorem tou nejlepší investicí. Líbí se mi i design výrobku.

24.07.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

14.07.2019

Žehlička s parním generátorem Pro Express Ultimate+ má velmi vysoký parní výkon a spoustu chytrých moderních funkcí, které zaručují dokonalé vyžehlení. Intenzivní parní ráz si poradí i s nejodolnějšími záhyby a je ideální při žehlení silných látek. Rozhodně doporučuji.

03.07.2019

Děkuji všem testerkám za ohodnocení tohoto výrobku. Již nějakou dobu uvažuji o výměně stávající žehličky za "něco" nového a upřímně musím říct, že tolik kladných ohlasu mě nahlodalo a začínám uvažovat o parním generátoru :-)

26.06.2019

Tento výrobek se Tefalu moc povedl. Prádlo k žehlení vám rychle ubývá pod rukami. Žehlení je bezpečné i pro jemné tkaniny. Silný proud páry usnadní žehlení, prádlo dezinfikuje. Žehlicí plocha je dokonale hladká, dobře klouže po žehlených materiálech. Žehlička samotná je lehká, šikovně padne do ruky. Velký pomocník do domácnosti.

10.05.2019

Žehlička s parním generátorem Pro Express Ultimate+ (GV9620E0) je se svým silným parním výkonem velkým pomocníkem při žehlení pomačkaného prádla, poradí si i s nejodolnějšími záhyby a lze s ní žehlit i silné tkaniny či složené cíchy, které zároveň parou i dezinfikuje. Dobře padne do ruky a žehlení s ní je příjemné a bez velké námahy.

09.05.2019

Vysokotlaký parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ mu nemám co vytknout, jen trochu vyšší cenu, ale to se očekává, když si pořizujete něco kvalitního do domácnosti. Je super, jídlo je z něj chutné a rychle udělané

08.05.2019

Žehlička, která si díky nejmodernějšímu zpracování poradí i s tuhými, velmi pomačkanými látkami. Pára vpravovaná do žehlených oděvů pod velmi vysokým talkem prádlo vyhladí, ale také dezinfikuje. Integrované čidlo samo reguluje pohyb a intenzitu napařování. Praktická do ruky, bezpečná, elegantní.

02.05.2019

Zase jedna žehlička od značky Tefal. Ze zajímavosti jsem se na ní byla podívat v elektru a vzhledově mě velmi zaujala. Žehlička je do ruky velmi lehonká, hezky se s ní manipuluje a od kolegině, která ji vlastní, vím, že slibované vlastnosti jsou skutečně úžasné. Díky pardnímu generátoru vyžehlí téměř vše.

Cena je mírně vyšší a je potřeba více místa pro uskladnění.

28.03.2019

Žehlička s parním generátorem Pro Express Ultimate+ (GV9620E0) má Inteligentní čidlo, které rozpozná pohyb žehličky a automaticky reguluje páru, dobře padne do ruky, jednoduchá na ovládání, dlouhý kabel, což je super

28.03.2019

Do nedávna jsem nesnášela žehlení, ale teď je těm úmorným dnům konec. Žehlička s parním generátorem Pro Express Ultimate+ je ideální pomocník v domácnosti. Je dobře ovladatelná a prádlo vyžehlí snadno a rychle.

26.03.2019

Sofistikovaný výrobek pro náročné. Díky propracované technologii je žehlení velmi snadné a efektivní. Přiměřený tlak páry pro tu kterou tkaninu usnadní pohyb žehličky po povrchu. Generátor sám ohlídá, co je zrovna třeba. Žehlička samotná je elegantní, dobře padne do ruky. Skvělý, dokonale klouzavý povrch. Snadné a bezpečné ovládání.

23.03.2019

Krasny den preji opet dalsi vecicka ktera usnadni zivot snad vsem i tem kteri neradi zehli to je snad i muj pripad budeme porizovat domu jelikoz po vyzkouseni jsem se nemohla rzhodnout anio jinak proste bomba.

22.03.2019

Je pohodlný a praktický. Velmi se mi líbí jednoduché skladování a přenášení díky systému zámku. Generátor je lehký a snadno se ovládá. Žehlička žehlí sama, není třeba jí moc přidržovat, stačí pouze vést. Samotné žehlení je velmi snadné. Žehlička má dokonalý tvar pro všechny záhyby. Musím říci, že nejlepší je, že s touto žehličkou stačí téměř vše žehlit jen z jedné strany a to je neskutečná úspora času. Jak vyžehlí - bezchybně a hlavně rychle – téměř cokoliv. Dosud jsem se s takovým výkonem u žádné jiné žehličky nesetkala.Velké plus je jednoduchost plnění zásobníku na vodu i při žehlení a rychlá odezva na změnu teplot u žehlících programů.

22.03.2019

Vysokotlaký parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ určitě se jedná o dokonalý přístroj pro dnešní dobu. Žehlení párou je velmi příjemné a hlavně veškeré prádlo po vyžehlení vypadá dokonale, díky funkcím tohoto přístroje.

Vyšší cena, určitě na úkor kvality.

21.03.2019

vykonny a taky musim uznat, ze krasny parni generator který nejen super vypada,ale je i hodne uzitecny. hlavne když mate vetsi rodinu jako je to u nas, rozhodne doporučuju poridit. sama o nem porad uvazuju. protoze je hodne vykonny, ale prekvapive lehky do ruky. para je opravdu silna, takze není problém vyžehlit všechny zahyby nebo hodne silne latky. dulezity je i hodne dlouhy kabel. ten ocenite i u vertikálního zehleni. skoro by se dalo rict, ze by s nim zehleni člověka i bavilo. no uvidíme jestli mi doma takova investice projde…

cena precejen neni nejmensi

20.03.2019

Žehlička má čidlo které rozpozná pohyb a automaticky zajišťuje páru. Dokáže vyžehlit i velmi silné látky. Žehlička je pro vhodná pro velké rodiny, kde má trvalé místo a je připravená k velké službě. Je to výkonný pomocník a proto vhodná i pro krejčovství, butiky...

20.03.2019

Žehlička budoucnosti Express Ultimate s parním generátorem s dostatečně velkou nádržkou - udělá radost tam, kde se žehlí denodenně- technologie SMART dnes není ničím výjimečným. Žehlička má moderní vzhled - je úžasná, je krásná.

Cena.

20.03.2019

Nerelevantní hodnocení smazáno redakcí.

19.03.2019

Tento parní generátor mě opravdu nadchnul. Hned na začátku musím vyzdvihnout skvělý design generátoru. Vzhledem k tomu, že takový přístroj v domácnosti jen tak nepřehlédnete, je pro mě důležité, že vypadá opravdu dobře. Co se funkcí týče, tak tahle žehlička v podstatě žehlí za vás – automaticky reguluje páru podle pohybu ruky, takže se nemusíte o nic starat. Kromě toho je pára opravdu hodně silná, takže vůbec není problém vyžehlit třeba silné závěsy apod. Podle mě je ideální nejen do domácnosti, ale také třeba do restaurací nebo třeba do krejčovství. Navíc povrch žehličky je krásně hladký, takže žehlení je snadné a rychlé. Na to, jak přístroj působí robustně, je s ním žehlení opravdu snadné. Jestli sháníte parní generátor, tak je Tefal Pro Express Ultimate skvělá volba.

Snad jen cena je opravdu vyšší, ale myslím, že odpovídá.

19.03.2019

Žehlička s parním generátorem Pro Express Ultimate+ je teda už extra třída, silný parní ráz, nízká hmotnost, snadná manipulace. Zkrátka co víc si přát. Díky velké nádobce na vodu můžete žehlit bez problémů delší dobu, aniž byste si pořád museli hlídat vodu. S žehličkou lze žehlit i vertikálně, pára je tak silná, že to jde naprosto skvěle. Pokud si potrpíte na dokonale vyžehlené košile a halenky, tak je naprosto bezkonkurenční. Žehlička má dostatečně dlouhý „kabel“ od bojleru, takže se s ní žehlí velmi pohodlně.

18.03.2019

Žehličku s parním generátorem Pro Express Ultimate+ určitě ocení domácnost s více členy, kde je žehlení na denním pořádku. U této žehličky oceňuji její lehkost, pokud žehlíte delší dobu, tak rozhodně poznáte rozdíl. Co se týče výkonu, tak je to nejvýkonnější žehlička od Tefalu, takže si poradí opravdu se vším i s velmi tvrdými nepoddajnými tkaninami. S touto žehličkou lze také žehlit vertikálně a díky silnému parnímu rázu, je to hračka. K vertikálnímu žehlení také doporučuji přikoupit speciální rukavici na žehlení, která žehlení dost usnadní. Celá žehlička včetně bojleru je velmi kompaktní a dá se snadno přenášet, oceňuji i ochranný kryt.

16.03.2019

Vysokotlaký parní generátor Tefal Pro Express Ultimate+ i kdyžse řadí mezi drahé, jsem ráda, že jsem investvala. Je opravdu skvělý, líbí se mi i jeho vzhled a díky němu je vše pěkné a jak má být. Doporučuji pro náročné :)

15.03.2019

Dobra vec do kazde domacnosti, usnadni praci s materialy, ktere by byly jinak nevyzehlitelne, a to hlavne pomoci pary. Narovna svetry, saka, kosile, kabaty...velky rozdil proti klasicke zehlicce..takze nezbyva nez zkusit

14.03.2019

N parním generátoru mě okamžitě zaujala síla páry, nemusím žehlit je klasicky, ale i zavěšené košile nebo záclony a závěsy rovnou na okně, to je dle mne velká výhoda. Pak se mi líbí lehkost žehličky a velikost nádržky na vodu, která se po chvilce žehlení nemusí znovu doplňovat. Voda se používá běžná z kohoutku, nemusí se kupovat destilovaná.

14.03.2019

Z parního generátoru jsem nadšená. Líbí se mi lehkost žehličky, výkon páry. Žehlička krásně klouže po prádle, netřeba jí nastavovat na jednotlivé materiály. Generátor má velkou nádržku na vodu, odpadá tedy neustálé běhání pro vodu. Dá se s ní žehlit i vertikálně. Žehlení s tímto generátorem je snadnější a rychlejší.

Bohužel pro mě je dražší. Nežehlím tak často, aby se mi investice vyplatila.

13.03.2019

Moc se mi líbí silný výkon. I vzhledově vypadá dost dobře. Navíc umí supr věci. Hodně usnadní a urychlí práci se žehlením. Člověk už nemusí nad tím strávit půl dne a ještě do toho vkládat sílu a energii.

Cena

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat