TESTOVÁNÍ: Dětská kosmetika Linteo Baby

14.10.2019 | Testování

Máte doma miminko či batole a snažíte se při péči o ně používat jen ty nejkvalitnější kosmetické výrobky? Pak s námi otestujte ty z řady Linteo Baby! Vybrané testerky získají balíček obsahující vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and Fresh, dětský olej po koupeli Linteo Baby a ochranný krém na citlivou pokožku v oblasti plenek Linteo Baby. Jaké budou jejich zkušenosti a recenze?


Celkové hodnocení: 94%

Hodnocení: 68 testerek


Co bude moci 15 vybraných testerek společně se svými nejmenšími otestovat?

Dětský olej po koupeli Linteo Baby

Obsahuje certifikovaný extrakt z Bio měsíčku lékařského. Má regenerační a pečující účinky.

Olej po koupeli s přírodním mandlovým olejem spolu s čistě přírodním olejem ze semínek vinné révy a pupalky dvouleté přirozeným způsobem vyživuje a chrání pokožku. Bylinné oleje z rozmarýnu, levandule a tymiánu dodávají oleji jemnou vůni, která uvolňuje mysl a zklidňuje před spánkem.

Olej lze použít také k jemné masáži a prokrvení pokožky. Výrobek je vhodný i pro používání v těhotenství a po porodu s cílem sjednotit vůni matky a dítěte.

Ochranný krém na citlivou pokožku v oblasti plenek Linteo Baby ml

Ochranný krém na citlivou pokožku v oblasti plenek Linteo Baby obsahuje certifikovaný extrakt z Bio měsíčku lékařského.

Krém s oxidem zinečnatým a včelím voskem má ochranné a regenerační účinky. Vytváří na kůži voděodolnou ochrannou vrstvu, která brání nadměrnému přístupu vlhkosti a zároveň dovoluje pokožce dýchat.

Krém s přírodním olejem z mandlí, kokosovým olejem a bambuckým máslem pokožku vyživuje, hydratuje a zvláčňuje. Navrženo s cílem podporovat přirozený vývoj zdravé pokožky.

Vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and Fresh

Vlhčenými ubrousky Linteo Baby jsou ideální pro jemnou a šetrnou očistu pokožky vašeho děťátka.

Čistící ubrousky jsou napuštěné pečujícím mlékem s obsahem extraktu měsíčku lékařského.

Ubrousky čistí, zjemňují a pečují o dětskou pokožku v oblasti opruzenin.

Více informací na www.linteo.cz

vybraná testerka | 21.11.2019

Příjemná vůně, co se týká olejíčku, díky tvaru láhve se jednoduše aplikuje tam, kam je potřeba. Do doby testování jsem s olejíčkem neměla zkušenosti, po vyzkoušení určitě ráda zakoupím a budu doporučovat i kamarádkám.

Na žádné jsem nepřišla.

vybraná testerka | 20.11.2019

Tato řada nas nadchla. Ubrousky i olej po koupeli ma krásnou vůni a olej se prijemne nanáší. Ubrousky maji tu výhodu ze maji prakticky uzavíratelny obal, takze nejsou vyschle. Jednotlivé ubrousky jsou tak akorat navlhcdne, nektere značky bývají premokrele nebo skoro suche. V této značce budu rada dale pokracovat.

Zadne zápory jsem nenasla.

vybraná testerka | 19.11.2019

Tyto výrobky naprosto doporučuji. Myslela jsem, ze tato značka patří k těm obyčejným, ale opak je pravdou. Je to sázka na jistotu. Krásná jemná vůně teď provází jak mě, tak i mé dva malé syny. Mají krásnou a zdravou pokožku a člověk nemusí utratit horentní sumy.

vybraná testerka | 17.11.2019

Česká kosmetika značky Linteo je bezkonkurenčně nejlepší. Vlhčené uvousky jsou výborné, jiné ani nepoužívám. Po olejicku a krému na zadeček má dceruška výrazně lepší pokožku. Výrobky krásně voní a mají pěkný obal,a cena je více než příjemná. Za me Top a vřele všem DOPORUČUJU :-)

Žádný

vybraná testerka | 13.11.2019

Dětská kosmetika Linteo Baby patří mezi nejkvalitnější.Dětský olej pokoupeli obsahuje přírodní složky,které chrání pokožku.Má jemnou příjemnou vůni a dobře se nanáší.Ochranný krém na pokožku v oblasti plenek chrání dítě proti opruzeninám.Je v BIO kvalitě a dobře se roztírá a vstřebává.Vlhčené ubrouskyLinteo jsou ideální pro jemnou a citlivou pokožku dítěte.Jsou velmi šetrné.Jsou napuštěné mlékem,který má dobrý vliv na pokožku.Ubrousky dobře čistí a zjemňují kůži.Naší Elišce se dokonce zlepšila vyrážka.

Žádné

vybraná testerka | 11.11.2019

S vlhčenými ubrousky linteo mám již zkušenosti a jsem s nimi spokojená. Nedráždí pokožku, dá se s nimi i odličovat pleť a na obalu oceňuji praktické zavírací okénko 👍 Co se týče krému a oleje, byla to naše premiéra. Syn má často začervenalou pokožku zadečku. Příjemně mě překvapilo, že již po prvním namazání je pokožka lepší a po další aplikaci již nebylo po zčervenání ani památky. A olej? Na ty jsem náročná i já. Pokud mne olej štípe a pálí na mé atopické pokožce, či mi zhorší ekzém, to nedávám ani dětem. A? To u tohoto oleje nehrozí. Sice jsem cítila mravenčení, ovšem pokožka mi nezrudla 👍 ba naopak. Suchá místa se krásně promazala a olej o ně pečoval. Výhodou také je, že se rychle vstřebává, takže děti mohu po namazání ihned obléct do pyžámek.

vybraná testerka | 11.11.2019

Děkuji za možnost otestovat výrobky Linteo. Tuto kosmetiku moc ráda doma používám. Malému vůbec na pokožku nevadí a vždycky nám pomohla když jsme měli nějaký problém. Malý vždycky říká, že jde spinkat celý voňavý. Vůni má opravdu příjemnou. Ubrousky jsou taky skvělé a hlavně mi vyhovuje praktické zavírání aby nevyschli, to opravdu oceňuji. Běžná cena je taky super. 😊😊😊😊

Nic

vybraná testerka | 10.11.2019

Se znackou Linteo jsem spokojena uz dlouho. Produkty jsou setrnne, hezky voni. U Olejicku me zaujala zpusob otvoru, nikde nic netece bokem. Ubrousky jsou, ty kupujeme bezne. Krem na opruzeniny funguje. Takze u nas spokojenost. Doporucejeme

Vadi mi trosku vune mesicku lekarskeho, ale to je osobne muj problem.

vybraná testerka | 10.11.2019

Děkuji za možnost otestovat kosmetiku Linteo. Musím říct, že mně i malému sedla. Nejvíce jsem nadšená z vlhčených ubrousků, protože se netrhají a vlhké jsou tak akorát. Olej je také super, pokožka vydržela krásně vláčná až do druhého dne. V neposlední řadě se mně líbí i jemný design obalů.

01.09.2023

příjemně voní, hezky pění, nedráždí, bio, hezká buclatá lahev

19.01.2023

S kosmetikou jsem moc spokojená. Krásně voní a nedráždí dětskou pokožku

20.12.2022

Je to super, rozhodně všichni vyzkoušejte, moc doporučuji

20.11.2022

skvělá volba pro dětskou pokožku mohu jedině doporučit je šetrná, krásně voní

10.11.2022

Super kosmetika pro děti je hlavně kvalitní hezká vůně

27.10.2022

Linteo kosmetika je skvělá a šetrná k dětské pokožce

19.10.2022

Tato kosmetika nádherně a jemně voní. Pokožku hezky hydratuje a zanechává hebkou a svěží

06.03.2022

Linteo kosmetiku pro děti máme doma rádi, jelikož za danou cenu je skutečně příjemná. Syn je s ní spokojený, ale musím říct, že občas na střídačku koupíme i jinou značku. Od této máme vyzkoušenou pěnu a šampon a naprostá spokojenost.

04.02.2022

Různé druhy. Kvalitní značka. Dobré ceny. Po použití příjemné. Dostupné.

Nevím

21.12.2021

Dětská kosmetika od Linteo je velmi kvalitní a krásně voní

09.12.2021

Linteo Baby je skvělá kosmetika pro děti, výrobky jsou kvalitní a hlavně hodně praktické.

13.03.2021

linteo baby je skvělá kosmetika pro mimča, u nás velka spokojenost, heboučka pokožka po ní

03.02.2021

dětská kosmetika od Linteo je super. Krásná vůně veškerých výrobků. Vlhčené ubrousky jsou jemné a vůbec nedráždí pokožku. Olejíček se krásně roztírá i vstřebává zanechává pokožku jemnou a nevysušuje. Krém na zadeček se také krásně roztírá a ošetřuje. Celkově jsme byli moc spokojený s výrobky. Cenově jsou dostupné rozhodně pro každého

30.12.2020

Vyzkoušeli jsme plno kosmetiky od nejdražší přírodní po ty levnější, Linteo je zlatá střední cesta. Cena dostupná, balení vydrží delší dobu.

21.12.2020

jemná vůně všech výrobků, ubrousky jsou bez alkoholu, nedráždí pokožku, ochranný krém má viditelný výsledek už po jednom použití

vlhčené ubrousky s měsíčkem lékařským mají jen folii na zavírání, pak rychleji vyschnou než s plastovým uzávěrem

21.12.2020

Linteo výrobky pro děti jsou perfektní. Používáme Pěnu do koupele, ochranný krém na zadeček, olejíček i ubrousky. Mohu doporučit nejen pro miminka a větší děti, ale i pro nás maminky a babičky :-)

žádné

04.12.2020

Používáme doma , osvědčila se nám tato značka a naše miminko krásné voní 🤗

30.11.2020

ubrousky linteo:pouzivala jsem celych 5 let co byli deti male a i dnes je sebou vozime na ocisteni rucicek. prijemne voni a deti se po nich neosypavali meli jsme i penu do koupele a muzu znacku jen doporucit.

27.11.2020

kosmetika je skvělá. mam rada tuhle značku, hezky se vstřebává, hydratuje.

27.11.2020

Vše ok. Linteo mne zatím jako značka nezklamala. Vždy je příjemná a jemná

05.08.2020

Cenově dostupná kosmetika pro děti. Příjemná aplikace i příjemná vůně.

Moc se mi nelíbí složení výrobků, takže takovou kosmetiku s přítelkyní pro děti nevyhledavame.

09.07.2020

Kosmetika Linteo je velmi šetrná k jemné dětské pokožce.

21.03.2020

Vlhčené ubrousky od značky Linteo jsou jedny z nejlepších. Mají praktický uzávěr, hezky se vytahují z balíčku, jsou optimálně vlhké a nijak extra převoněné. Krém má příjemnou vůni a vyrážka na zadečku rychle zmizela. Olej taky krásně voní a hezky se vstřebá.

13.01.2020

Vcelku dobrá kosmetika za dobrý peníz, nízké pH , voní prijemne.

nic

17.12.2019

Tato dětská řada se Linteo velmi povedla a překvapila. Líbí se mi i roztomilé designy lahviček, složení je jemné, šetrné k dětské pokožce a voní velice příjemně a nijak neruší. Příznivá cena, což ocení každá maminka.

08.12.2019

Dětskou kosmetiku linteo používáme téměř celá rodina. Mám ráda příjemnou vůni výrobku, šetrné šložení, které je vhodné i pro alergiky a atopiky. Je fain, že se dá i v obchodech snadno sehnat a pořizovací cena není také přehnaná

04.12.2019

Je jemná, příjemně voní a nevadí nám ani na ekzém.

28.11.2019

Tuto kosmetiku používám už delší dobu a jsem s ní velmi spokojená. Hlavně vlhčené ubrousky jsou jemné a netrhají se. Olejíček se dobře roztírá a krásně voní. Pokožka je po něm velmi hebká. Určitě doporučuji.

27.11.2019

Od doby, co používáme tuto kosmetiku, mohli jsme se rozloučit s problémovými partiemi od opruzenin. Navíc miminko krásně voní.

27.11.2019

Kosmetiku Linteo mám ráda.Hlavne díky vůní a kvalitě.Predevsim mám rada dětské olejicky,které dobře hydratují a jsou příjemné voňavé.Vyhovuji podle mě nejen dětské ale i dospělé pleti.Ja tuto značku jednoznačně doporučuji.

23.11.2019

Pouzivame a jsme naprosto spokojeni vune setrnost k pokozce

19.11.2019

Do testování jsem se nehlásila jelikož vnučka už je větší. Ale na této kosmetice vyrostla, používali jsme ji k velké spokojenosti tenkrát miminka. Je účinná, šetrná a spolehlivě chrání dětskou pokožku. Vlhčené ubrousky kupujeme stále. Můžu jen doporučit.

žádné

18.11.2019

Olej po koupelny a krém na zadeček, příjemně voní, dobře se roztira. Ubrousky Linteo patri mezi naše oblíbene vlhčené ubrousky, hezký voni. Oceňují především praktické zavírání, které je ideální na cestování.

17.11.2019

Dětská kosmetika Linteo bych všem doporučila, protože je jemný, pro citlivou pleť, lze použít i pro celou rodinu, zvláště kdo má nějaké problémy s pletí, protože je velice příjemný na celé tělo i na dotek.

žádné jsem neshledala

16.11.2019

Dětská kosmetika Linteo Baby je podlemě kvaltní dětská kosmetika za velmi píjmenou cenu. Když jsem ubrousky ppoužívala, tak jsme s nimi nikdy problém neměla a dítě samozřejmě taky ne. Vyhovují nám, jsou velmi praktické

15.11.2019

Kosmetiku linteo tolik nepoužíváme i když jsme již jejich výrobky měli, ale mám radši kosmetiku od jiných značek. Ale ochranný krém na zadeček je dobrý, pomáhá když je potřeba a je i příjemný. Vlhčené ubrousky jsou také fajn i když raději mám ty bez parfemace, přijdou mi šetrnější. Cena výrobků Linteo je ovšem bezkonkurenční.

14.11.2019

Linteo, česká značka kosmetiky je u nás hojně používána. Krom ubrousků, které máme doma stále se nám na dětskou pokožku moc osvědčil olej po koupeli. Krásně pleť zvlhčí, zklidní. Jemně voní a nechává pokožku hladkou, nepodrážděnou. Pěkné balené a přijatelná cena. Výrobek je bez zbytečných chemických přísad a nedráždí.

12.11.2019

Vlhčené ubrousky Linteo Baby Pure and Fresh Jsou snad nejlepší ubrousky co kdy byli. Za mě tyto modré Linteo jsou úplně nejlepší. Příliš nevoní, dají se hezky uzavřít.

Asi žádné. Snad jen to, že jsem nevyzkousela více z řady Linteo, ale to není chyba jejich nýbrž moje😂

12.11.2019

Dětská kosmetika Linteo Baby je pro mě nedostatečná, absolutně mě zaráží složení sice se pyšní bio a přirodními ingrediencemi ale když si člověk přečte složení nci přirodního tam není a jen samé chemické srágory, vlhčené ubrousky tak maximálně na kamna-perfektně odstranní mastnotu ale dítěti byhc nikdo s nima nic neutřela

složení šílené, opravdu chemický koktejl

11.11.2019

kosmetika české značky s příjemnou vůní a s výtažkem z BIO měsíčku lékařského, který obsahuje vitamin E, má protizánětlivé, hojivé, regenerační účinky a chrání pokožku před vnějšími vlivy. Produkty jsou cenově dostupné. Jsem spokojena

11.11.2019

Zkoušela jsem, respektive moje dcerka vlhčené ubrousky. Výhodou je určitě znovu uzavíratelné balení s víčkem, díky kterému ubrousky nevysychají. Nejsou parfemované a jsou natolik vlhké, že dobře stírají zadeček. Jen při nadměrném používání (období růstu zubů) dcerce sdírají pokožku. Takže pokud je možnost, vždy volíme sprchu. Ale za nás nejlepší vlhčené ubrousky na trhu. Kupujeme pravidelně!

Neosvědčilo se non stop používání v období růstu zubů.

10.11.2019

S dětskou kosmetikou Linteo mám tu nejlepší zkušenost! Produkty krásné voní, nedráždí pokožku a mají výbornou cenu. Strčí do kapsy mnohem dražší konkurenční výrobky, kde hlavní roli hraje značka nikoli funkčnost.

Nic

09.11.2019

S výrobky z řady Linteo baby mám výborné zkušenosti.Obsahují kvalitní složky,které jemně pečují o děstkou pokožku,dobře pění a příjemně voní.Doporučuji všem na vyzkoušení,jsou cenově dostupné a dají koupit skoro v každé drogerii.

09.11.2019

Já tyto výrobky používám osobně, protože mám citlivou pokožku a značka Lintea je zárukovou výborné kvality. Mále děti už doma nemám, ale tyto dětské výrobky kupuji pro příbuzné, tímto je vždy tímto potěším, hlavně jejich dětičky. Mají výborné vlastnosti, dobře sají, jsou jemné a velice praktické balení uvítá každá maminka.

U této značky jsem zatím žádné nezjistila.

06.11.2019

Pooužívám pro syna od jeho narození. Musím se přiznat, že na vůni jsem si musela nejdřív zvyknout, ale důležité je, že kosmetika nevysušuje kůži a synovi vyhovuje i přes jeho atopický ekzém. Stále se k ní vracím, protože krém krásně promastí, mycí emulze nevysuší a vlhčené ubrousky jsou potřeba neustále v celém batolecím období.

06.11.2019

Kosmetika Linteo Baby šetrně ošetřuje pleť miminka, pěkně voní. Mohou jí používat i těhotné a čerstvé maminky a malá miminka.Kosmetika má zklidňující účinky. Jemná vůně je pro miminko příjemná. Je to velmi užitečný výrobk pro maminky.

05.11.2019

Linteo je moje srdcovka, používám ji stále, ikdyž děti mi už odrostly, ale vlhčené ubrousky ty nikdo jiný nepřekoná a jejich další výrobky jsou skvělé, šetrné nejen k dětské pokožce. takže za mně "jednička"

05.11.2019

Na vlhčené ubrousky Linteo nedám dopustit, jsou výborným pomocníkem nejen doma, ale i na cesty. Výborná je i kosmetika, kterou používáme již několik let. Vše krásně voní a vůbec nedráždí pokožku. Rozhodně všem doporučuji.

nemám

04.11.2019

Znám a používám mnoho výrobků značky linteo. Také dětská řada se moc povedla. Moc nám vyhovuje olejíček po koupeli. Krásně se roztírá, jemně, nedráždivě voní, dokonale se vstřebává. Nechává pokožku jemnou, hebkou. Také vlhčené ubrousky jsou skvělé. Mají mnohé využití u všech členů domácnosti. Kvalitní česká kosmetika za slušnou cenu.

04.11.2019

Linteo je skvělá kosmetika pro děti, bez parfemace. Ubrousky ani mokré ani suché, tak akorát. Do koupele bez dráždění pokožky, pěna lehká,příjemná. Olej vstřebatelny, kůže hebká. Všechny výrobky jsme ještě nestihli otestovat.

Možná bych uvítala i větší balení, když je doma více dětí.

04.11.2019

Kosmetika Linteo Baby je užasná,používám několik let,neustále mám po ruce modré uzavíratelné ubrousky,krásně voní,používáme po koupeli tělové mléko,zvláční a chrání pokožku našich nejmenších,doporučuji všem maminkám.

03.11.2019

Podle mně je lineto nejlepší na trhu.Snacha nic jiného nekupuje a já nejvíce používám vlhčené ubrousky.Mám je neustále u sebe.Poslouží na procházce,když se děti umažou,poslouží mi když nemám odličovací tampony..Vřele doporučuji

02.11.2019

Značka Linteo je především česká značka, tudíž se sluší ji podporovat a výrobky kupovat. U nás se především kupuje toaletní papír, utěrky, vatové tyčinky. Vlhčené ubrousky používáme na otírání zadečku našeho vnoučka. Zároveň i na otírání rukou a obličeje. Nedráždí, je příjemný svou vůní, svůj účel plní na 100%. V praktickém balení se hodí jak doma, tak i na cesty.

01.11.2019

Vyrobky firmy Linteo znám a spoustu jsem již vyzkoušela.Nejčastěji používáme vlhčené ubrousky.Používáme je na zadeček miminka a na utírání ručiček.Díky tomu,že jsou napuštěné mlékem a obsahují extrakt z léčivého měsíčku,tak pokožku miminka nedráždí.

někdy máme trošku problém s uzávěrem

31.10.2019

Dětská kosmetika Linteo Baby je kvalitní a v této řadě produktů nejlepší. Ubrousky Linteo baby jsou vlhké tak akorát a velmi pohodlné na cesty. Hodí se na otírání zadečku, tak i na obličej nebo si maminka může otřít ruce.

31.10.2019

Výrobky značky Linteo kupuji pravidelně, jsou cenově dostupné a vyhovují mému 2 letému synovi i svým složením, vyzkoušela jsem i výrobky jiných značek pro děti a po některých se mu vyskytla alergická reakce. Krásně voní.

Žádné jsem nezaznamenala.

30.10.2019

S ubrousky Linteo baby jsem velmi spokojená. Jsou vlhké tak akorát a velmi pohodlné na cesty. Hosí sejak na otírání zadečku, tak i n aobličej nebo špinavé ručičky Žádné špatné reakce jsem nezaregistrovala a doporučuji

30.10.2019

Vlhcene ubrousky od Lintea pouzivam od narozeni obou dcer. Jsou uzasne. Krasne voni a nikdy s nimi nebyl zadny problem. Nikdy se mi nestalo, ze by se dcera osypala nebo mela nejakou jinou vyrazku. Jako napriklad u jinych ubrousku. Opravdu moc jen vrele doporucit

28.10.2019

Olejicek po koupeli krásné voní, dobře se vstřebává a nezanechává mastný film na kůži. Ochranný krém na kuzi pod plenky se mi úplně neosvědčil. Dcerce používání nezabránilo aby se ji oprudila pokožka. Vlhcene ubrousky jsou super pomocník. Netrhaji se, rada je pouzivam

Jediné minus ma ten ochranný krém.

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:36
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat