REDAKČNÍ TESTOVÁNÍ: Modulární styler MY PRO TWIST & STYLE značky Bellissima

07.12.2020 | Testování

Zvlněné vlasy jsou svobodomyslné, ženské a nesmírně atraktivní. Nikdy nevyjdou z módy. Vytvořit si vlny a kudrliny, které vydrží a odolají rozmarům počasí, je však tak trochu oříšek. Jestli si mokré vlasy zaplétáte a chodíte s nimi spát, přestaňte s tím, jsou i jiné metody! A tyto metody vyzkouší naše 3 redaktorky.


Celkové hodnocení: 93%

Hodnocení: 41 testerek


Zapletení mokrých vlasů po večerním koupání je poměrně snadná, rychlá a ano, zároveň i levná, záležitost. Ráno sundáte gumičky, vlasy od sebe oddělíte prsty, přelakujete je a můžete jít. Ačkoli se jedná o poměrně účinnou metodu, dermatologové před takovým postupem varují. Trpíte-li na ekzémy nebo jiné kožní problémy, spát s mokrou hlavou, navíc pravidelně, rozhodně nechoďte. Vlasy se kvůli tomu mohou i lámat, vlhké a teplé prostředí nahrává bakteriím a lupům. Naštěstí existují i jiné metody, které z rovných vlasů vytvoří nádherné obliny a „zatáčky“. Postará se o to italská značka Bellissima.

Rozhoduje potřebný čas a námaha

Která žena netouží po dokonalém účesu, z pohodlí domova, jako by právě vyšla od kadeřníka? Není problém díky italské značce Bellissima, která přichází na trh s jednoduchými a profesionálními pomocníky pro úpravu vlasů. Vlasy se dají natočit  žehličkou a pochopitelně kulmou, jenže s tou se to musí trochu umět, navíc platí, že co nástavec, to jiná velikost, tvar a styl vln a kudrlin. Na trh přichází modulární styler 11749 My Pro Twist & Style GT22 100, se kterými vytvoříte až 4 druhy různých vln. Stačí si jen k němu dokoupit nástavec, který sedne právě vám. Lea byla z produktu nadšená: "Kulma My Pro Twist & Style me na prvni pohled nadchla, jelikoz diky ni lze pripravit vlnky na nekolik zpusobu👩🏼‍🦱. To jsem doposud s jinou kulmou nemela sanci docilit. Od lehce notocenych po naproste kudrlinky, zkratka moznost vykouzlit 4 druhy ucesu s jednim produktem. Kazdy si zkratka vytvori ve vlasech to, co ma rad. Provedeni je opravdu kvalitni a velmi moderni. Nastavce se snadno meni a kulma se rychle nahriva. S rukavickou mate jistotu ze se o nastavec nespalite. U kratsich vlasu a kor vzadu vyuzijete i polohu o 90 stupnu zkosenou, coz jsem zatim nikdy nevidela a je to vice nez jen prakticke. Ocenila jsem jeji lehkost, po navlneni cele hlavy me vubec nebolela ruka. Myslim si, ze tento nastroj potesi kazdou zenu, ktera miluje vlnite vlasy a po kazde se rada ukaze v jinem svetle. Skvely tip na vanocni darek ci narozeniny." Nicol využívala hlavně dva nástavce: "Kulma mě nadchla, protože jsem mohla vyzkoušet 4 druhy nástavců. Po vyzkoušení jsem zjistila, že všechny 4 nástavce bych asi nevyužila, ale dva bych si na 100% vybrala. U nástavce oceňuji otočný kabel a otočnou hlavici, díky které se dostanete i na problémová místa dozadu hlavy. Moc se mi líbí myšlenka výměnných nástavců na kulmu, protože to může ušetřit hodně místa a ve výsledku je to i lepší vůči životnímu prostředí. Cena hlavice a nástavců je velmi příznivá, o kvalitu se určitě nemusíte obávat. Kulma je lehká a teplotu nahřátí má nastavenou dle určitého nástavce. Dále jsem ocenila příjemný keramický povrch a žáruvzdornou rukavici. Nejvíce mě potěšil tenoučký nástavec, díky kterému jsem měla nádherné vlasové prstýnky. Určitě doporučuji 😊"

Kup si rukojeť, vyber nástavec a vytvoř svůj styl !

Modulární styler Bellissima 11749 MY PRO TWIST & STYLE GT22 200, pro který jsou čtyři požadavky na úpravu účesu naprosto přirozenou a splnitelnou záležitostí. Díky němu si rychle, šetrně a v pohodlí domova vytvoříte dokonalý účes, který vám bude každý závidět! Tak jako Nele: "Opravdu oceňuji šikovnou rukavičku, díky které si i začátečník nespálí prsty. Otočný systém hlavice je velmi nápomocný, hlavně při natáčení zadních těžko dosažitelných partií na zátylku. Oceňuji taky inteligentní řešení kabelu, který se vám přizpůsobí a nemotá se, i když já bych ocenila klidně i delší. :) Samotný proces úpravy účesu byl snadný. Stačilo vlasy rozčesat, rozdělit prameny a postupovat dle jednoduchého návodu. Každý nástavec umí vykouzlit jiný moderní účes. Nástavec Loose Waves mi upravil vlasy do decentních vln na běžné každodenní nošení. Nástavec Soft Curles nastyloval krásné rovnoměrné vetší vlny na slavnostnější příležitost. Nejvíc se mi líbil nástavec Sculpted Curles, který vyčaroval krásné ruličky jak pro princeznu z pohádky a pak, když se účes rozčesal, staly se z něho bláznivé vlny pro divošku. Styling s posledním nástavcem Glamour Waves se zas nejvíc líbil kolegyním v práci. Každá žena má mnoho tváří, se stylerem od značky Bellissima jsem objevila svoje další 😊. Pochvala od okolí a přítele na sebe nenechala dlouho čekat, tuhle vychytávku budu ráda používat i nadále!"

Pro ještě lepší výsledky můžete kombinovat 4 různé typy nástavců, které jsou kompatibilní se základnou kulmy Bellissima 11749 MY PRO TWIST & STYLE GT22 200. Veškeré nástavce lze pořídit samostatně, díky čemuž si vyberete přesně ten, který vám bude vyhovovat. Nástavec poté připevníte jednoduchým nacvaknutím. Výměna je stejně tak snadná jako připevnění. Stisknutím tlačítka na boku kulmy jej uvolníte. 

Jak moc je natáčení vlasů náročné?

Benefitem styleru na vlasy je flexibilita základny. Snadno tak dosáhnete na každé místo na hlavě. Kulmu lze použít dvěma směry, svisle nebo v úhlu 90 °, tak aby bylo tvarování vlasů i v zadní části hlavy co nejjednodušší.  Samozřejmostí je samoregulace teploty, která se automaticky přizpůsobí zvolenému nástavci. Součástí je také praktická rukavice proti popálení. Manipulace s kulmou je opravdu snadná. Přístroj zapnete a vyčkáte, až se nahřeje. Poté kulmu podržíte špičkou dolů, ovinete pramen podél celé vyhřívané části a takto vyčkáte několik sekund. Sexy i rozverný vzhled hotov!

A právě tento výrobek budou testovat naše 3 redaktorky. Každá obdrží jednu základnu: Bellissima 11749 My Pro Twist & Style GT22 200 z(maloobchodní cena 799,-) a k tomu 4 nástavce SOFT CURLS, SCULPTED CURLS, LOOSE WAVES  a GLAMOUR WAVES  (maloobchodní cena 699,-).

Video s postupem zde.  

Produkt zakoupíte na: alza.cz, notino.cz a mall.cz

Více informací najdete na: www.bellssima.com

11.10.2023

Vždy se mi povedly moc pěkné vlny, ale na mých extra rovných, jemných vlasech moc nevydrží.

11.10.2023

S tímto stylerem jdou vykouzlit opravdu nadherne ucesy

25.05.2023

Rychlý, spolehlivý a snadný způsob, jak si vykouzlit nedbale elegantně upravené vlasy. Multifunkční pomocník si poradí s několika duhy účesů. Ovládání je snadné, práce s ním bezpečná. Údržba jednoduchá.

12.05.2023

Toužíte po dokonalém produktu? Pak je toto je přímo pro vás. Díky němu mám dokonalý účast každý den. Ať už na běžné nošení tak na akci.

19.01.2023

Kulma je parádní a snadná na manipulaci.Doporučuji

12.01.2023

Super vychytávka, jsem s tímto produktem spokojená

07.01.2023

Je to úžasný stroj, moc ho doporucuji vyzkoušet všem, je to velký pomocník

19.12.2022

Tohle je skvělý, zvládám si díky tomu dělat boží účesy

20.11.2022

Kulma je opravdu skvělá. Mohu jí jen doporučit.

Žádné

15.11.2022

Tento modulární styler MY PRO TWIST & STYLE od značky Bellissima je velmi dokonalý pro ženskou vlasovou hygienu používám ho každý den 11/10

02.11.2022

Super doporučuji všem takzvaně bez práce dobrá manipulace

28.10.2022

Kulma vlasy krásně natočí a natočení vydrží opravdu dlouho

23.10.2022

Tuhle kultu miluju dělají mi krásné vlny a nádherný objem vřele doporučuji.

23.10.2022

tento produkt je super svůj účel plní mám i žehličku na vlasy značky bellissima

Mohu určitě doporučit má skvělé nástavce a je šetrný na vlasy.

21.10.2022

Super praktická kulma. Možnost udělat vlnky na vícero způsobů.

10.10.2022

Velmi dobrý dělají se s nim nádherné účely, nenici vlasy

07.10.2022

Rychle se nahřeje a dobře se drží. Skvěle se s ní pracuje.

24.09.2022

vyzkousela jsem. prijemne se s produkty pracuje. urco zakoupim.

03.08.2022

Z pohledu kadeřnice nic moc, ale na rychlé domácí natočení postačí.

Vlny dlouho nevydrží

20.12.2021

Dokonalá kulma na vlasy, krásně je natočí a dlouho vydrží

13.03.2021

Jednoduchá práce, krásný design

dlouho mi nevydrží natočené

25.02.2021

Kdo ji má, tak zvolil skvěle. Sice je dražší, ale naprosto skvělá, kvalitní a hlavně praktická. Dobře se drží, to dávám jako velké plus. Neničí vlasy a snadno se s ní manipuluje.

cena

22.02.2021

dokonalá kulma na vlasy, udělá skvělé lokny, vhodná pro domácí použití

18.02.2021

Mám již několik měsíců na doporučení kadeřnice a nemůžu si vynachválit. Na to, jaké jsem v tomhle kopyto, mi jdou natočit vlasy jedna báseň.

07.02.2021

Měla jsem možnost vyzkoušet u kamarádky. Na pohled pěkná. Pro mne není moc pohodlné si tak dělat vlasy sama. Hrozí mi popálení 😂😂. Vlasy pak držely super.

Držák a rukavice

22.01.2021

U kamarádky jsem vyzkoušela a asi si ji pořídím. Vlasy natočí a drží dlouho... Jako jedna z mála kulem...

05.01.2021

Velmi zajímavý variabilní výrobek, který určitě brzy vyzkouším, protože kulmu používám pravidelně.

Zatím žádné nezjištěné.

05.01.2021

Pres Vanoce jsem mela moznost se segrou vyzkouset tuto kulmu. Pracuje se s ni opravdu lehce, jelikoz pouze vyberete nastavec, ktery vas zaujal a vlasy vlnite. Ja vyuzila nastavce na mensi vlnky, jelikoz mam vlasy kratsi, segra naopak na sirsi vlnky, jelikoz ma vlasy delsi. Vlnky vypadaji moc pekne, neni nutno delat pro prirozeny look uplne od hlavy. Po rozcesani pusobi naprosto prirozene. Lepe se nam manipulovalo s kulmou bez pootoceni o 90stupnu. Asi sila zvyku😁. Kulma mi prijde prakticka, ze ma mnohem vice vyuziti a vy mate diky ni vice tvari😊. Ale cenim si napadu, s kterym Bellisima prisla, ze jedna hlavice je vhodna pro nekolik nastavcu. Rozhodne muze usporit soustu mista v supliku.

Bez rukavice se muzete spalit. Drzacek na polozeni.

26.12.2020

Parádní vychytávka. Rychle nahráti. Dokonalý výsledek.

20.12.2020

Kulma My Pro Twist & Style me na prvni pohled nadchla, jelikoz diky ni lze pripravit vlnky na nekolik zpusobu👩🏼‍🦱. To jsem doposud s jinou kulmou nemela sanci docilit. Od lehce notocenych po naproste kudrlinky, zkratka moznost vykouzlit 4 druhy ucesu s jednim produktem. Kazdy si zkratka vytvori ve vlasech to, co ma rad. Provedeni je opravdu kvalitni a velmi moderni. Nastavce se snadno meni a kulma se rychle nahriva. S rukavickou mate jistotu ze se o nastavec nespalite. U kratsich vlasu a kor vzadu vyuzijete i polohu o 90 stupnu zkosenou, coz jsem zatim nikdy nevidela a je to vice nez jen prakticke. Ocenila jsem jeji lehkost, po navlneni cele hlavy me vubec nebolela ruka. Myslim si, ze tento nastroj potesi kazdou zenu, ktera miluje vlnite vlasy a po kazde se rada ukaze v jinem svetle. Skvely tip na vanocni darek ci narozeniny.

Casto menim v prubehu vlneni ruce (prava a leva strana), a proto jsem menila i rukavicku😁. Ocenila bych pouzdro, do ktere bych vsechny nastavce mohla ulozit.

20.12.2020

Měla jsem možnost otestovat Modulární styler MY PRO TWIST & STYLE značky Bellissima a jsem nadšená. S mojí předešlou kulmou s automatickým navíjecím systémem jsme se bohužel neskamarádily, ale tohle byla láska „od první lokny“. Použití styleru je jednoduché a intuitivní. Produkt má krásný italský design, já miluji všechno italské, a myslím, že s výběrem tolika nástavců je možné vlasy upravit na jakoukoliv příležitost za krátký čas. Hlavice je jednoduchá na ovládání, má jen jedno tlačítko, kterým se styler zapne a vypne, takže žádné složité sledování nahřátí. Jednotlivé nástavce se nasadí jedním klikem a jejich výměna je snadná. Styler MY PRO TWIST & STYLE se překvapivě rychle zahřívá a dobře drží teplotu. Opravdu oceňuji šikovnou rukavičku, díky které si i začátečník nespálí prsty. Otočný systém hlavice je velmi nápomocný, hlavně při natáčení zadních těžko dosažitelných partií na zátylku. Oceňuji taky inteligentní řešení kabelu, který se vám přizpůsobí a nemotá se, i když já bych ocenila klidně i delší. :) Samotný proces úpravy účesu byl snadný. Stačilo vlasy rozčesat, rozdělit prameny a postupovat dle jednoduchého návodu. Každý nástavec umí vykouzlit jiný moderní účes. Nástavec Loose Waves mi upravil vlasy do decentních vln na běžné každodenní nošení. Nástavec Soft Curles nastyloval krásné rovnoměrné vetší vlny na slavnostnější příležitost. Nejvíc se mi líbil nástavec Sculpted Curles, který vyčaroval krásné ruličky jak pro princeznu z pohádky a pak, když se účes rozčesal, staly se z něho bláznivé vlny pro divošku. Styling s posledním nástavcem Glamour Waves se zas nejvíc líbil kolegyním v práci. Každá žena má mnoho tváří, se stylerem od značky Bellissima jsem objevila svoje další 😊. Pochvala od okolí a přítele na sebe nenechala dlouho čekat, tuhle vychytávku budu ráda používat i nadále!

19.12.2020

Líbí se mi vzhledově a zaujalo mě kolik má nástavců(velikostí). Navíc má jednoduché ovládání .

18.12.2020

Kulma mě nadchla, protože jsem mohla vyzkoušet 4 druhy nástavců. Po vyzkoušení jsem zjistila, že všechny 4 nástavce bych asi nevyužila, ale dva bych si na 100% vybrala. U nástavce oceňuji otočný kabel a otočnou hlavici, díky které se dostanete i na problémová místa dozadu hlavy. Moc se mi líbí myšlenka výměnných nástavců na kulmu, protože to může ušetřit hodně místa a ve výsledku je to i lepší vůči životnímu prostředí. Cena hlavice a nástavců je velmi příznivá, o kvalitu se určitě nemusíte obávat. Kulma je lehká a teplotu nahřátí má nastavenou dle určitého nástavce. Dále jsem ocenila příjemný keramický povrch a žáruvzdornou rukavici. Nejvíce mě potěšil tenoučký nástavec, díky kterému jsem měla nádherné vlasové prstýnky. Určitě doporučuji 😊

Chviličku trvá, než zvládnete natočit vlásky v problémových místech, po čase si ale na manipulaci zvyknete a funkci otočné hlavice oceníte. Uvítala bych nějaký signál, že je již kulma nahřátá.

15.12.2020

Značka super, je to kvalita ale produkt mi nevyhovuje

Špatne se s ni manipuluje

12.12.2020

Má ho moje dcera.Používá ho každý den a je velmi spokojena.

11.12.2020

Znacka Bellissima mi prinesla pred pul rokem prvni produkt a to zehlicku na vlasy, se kterou jsem velmi spokojena. U modularniho styleru jsem pri objeveni teto novinky diky Bety.cz nevahala ani minutu. Objednala jsem si dva nastavce na velmi male vlnky coz je pracnejsi diky mnozstvi vlasu vytvorit, ale efekt vydrzi velmi dlouho. A druhy na loose waves pro prirozenejsi vzhled. Ocenila jsem rukavici v baleni diky ktere jsem se ani jednou nespalila jako jsem to mela u sve stare kulmy. Velkou vyhodou je i moznost manipulace s rukojeti do dvou poloh. Opravdu prakticke ze nastavec je mozne vyuzit na vic druhu vlasovych uprav. Treba do budoucna zakoupim i nektery z dalsich nabizenych.

Mirne drazsi produkty.

10.12.2020

Měla jsem možnost vyzkoušet kulmu u kamarádky, moc pěkně se mi sní pracovalo, lokny vydržely dlouho natočené.

použití rukavic.

07.12.2020

úžasný modulární styler, dela úžasný vlny, nastavce se dají měnit. na to co chcete. není na tom nic těžkého. je to lehké a rychle. vlasy jsou pak krasne. teplotu si sama nastavite. za mě super. a I cenově dostupné.

nemam

07.12.2020

Mám doma a miluji! Lepší než klasická kulma. Vlny jsou krásné a vydrží. Doporučuji

07.12.2020

Skvělý výrobek pro super vlny.Ja ho doporučuji všem .

Další hodnocení


Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat