TESTOVÁNÍ: Bylinný doplněk stravy pro ženy na podporu sexuálního zdraví a menopauzální komfort

26.10.2021 | Testování

Častá únava, nechuť plnit manželské povinnosti, nesoustředěnost i prudké výkyvy nálad. Nejen s tímhle ženy před i po menopauze bojují! Bylinný doplněk stravy Proerecta WOMEN s macou peruánskou vás ale vrátí zpátky do sedla. Chcete ho vyzkoušet? Testování začíná!


Celkové hodnocení: 88%

Hodnocení: 55 testerek


Nositel Nobelovy ceny za literaturu William Golding kdysi řekl: „Cokoli ženě dáš, vždy udělá lepším. Dáš-li jí spermii, ona ti dá dítě. Dáš-li jí dům, ona ti dá domov. Dáš-li jí potraviny, ona ti udělá jídlo. Dáš-li jí úsměv, ona ti dá své srdce.“ Ano, tento muž měl pravdu, protože něžné pohlaví dokáže všechno znásobit a vylepšit. A to i přes to, že se oproti tomu silnějšímu leckdy necítí ve své kůži. Důvod? Tím jsou hormonální výkyvy, problematická menstruace, premenstruační syndrom nebo menopauza. Kdo nezažil, ten nepochopí…

Těžký úděl s následky

Tyto přirozené a nevyhnutelné procesy ženám ubírají energii a způsobují výkyvy nálad, kvůli kterým se samy nepoznávají. A co hůř – také oslabují libido, což se negativně odráží na milostném životě i vztahu mezi partnery. S vyčerpáním a méně častým sexem se dostavují nepříjemné stavy a pocity, pro něž má jen málokdo pochopení.

Nejčastější příznaky hormonální nerovnováhy

Tyto projevy jsou nepříjemné. Hormonální nerovnováha bohužel nezpůsobuje žádné příjemné stavy:

  • nepravidelná menstruace, vynechávání menstruace, problematická menstruace – zmatené hormony posouvají cyklus
  • růst nechtěného ochlupení
  • tloustnutí – hormony nutí organismus ukládat více tuku
  • tukový hrb na zádech za krkem – organismus zvyšuje zásoby tuku
  • náhlá ztráta váhy i bez přičinění – zmatené tělo naopak rychle spaluje tuky
  • únava – v nerovnováze jsou i energetické hladiny a jejich využití
  • slabé svaly, bolest a ztuhlost – tělo je kompletně vyčerpané
  • bušení srdce, nepravidelný tep
  • pocení během dne i noci
  • citlivost na změny teploty
  • migrény a bolesti hlavy
  • problémy se zažíváním – hormony ovlivňují proces trávení
  • častější hlad a žízeň, dehydratace
  • snížené sexuální libido – hormony do sexu ženu nenutí
  • vaginální suchost (atrofie)
  • psychické komplikace – úzkost, stres, deprese, sebelítost, pocit vyhoření, strach a úzkost
  • náhlé problémy se zrakem
  • problémy s plodností až neplodnost
  • řídnutí, vypadávání a ztráta kvality vlasů
  • předčasné stárnutí pokožky, vznik vrásek a akné
  • otékání obličeje a končetin, zadržování vody
  • změna barvy pokožky, zarudnutí

Pokud se u vás objevuje hned několik příznaků, je zodpovědné nechat si hormonální hladiny změřit a cíleně postupovat podle doporučení lékaře. Dá se tomu všemu ale nějak zabránit? Představte si, že ano. Naštěstí existuje možnost, jak se těmto negativním změnám cíleně vyhnout.

Pomoc z lůna přírody

Bylinný doplněk stravy Proerecta WOMEN s hormonálními bouřemi počítá a pomůže vám se na ně připravit. Díky němu je přečkáte bez ztráty úsměvu, sebevědomí, sexuálního libida, touhy i celkové výkonnosti! Právě startujeme jeho testování. Je vám nad 35 let? Zdá se vám, že přestáváte být sama sebou? Jste ideální adeptkou. Hledáme hned 40 testerek, které si tohoto spojence v ceně 599 Kč vyzkoušejí. Proč vám bude skvěle rozumět?

Složky v souladu s ženskostí

Tobolky Proerecta WOMEN obsahují macu peruánskou. Tato rostlina udržuje plodnost a sexualitu, přičemž podporuje hormonální systém, což je důležité při menopauze. Ovšem nejen tuto léčivku oceníte. Zmíněný doplněk stravy vás obohatí také o hořčík, tedy minerál snižující míru únavy, jež zároveň přispívá k elektrolytické rovnováze, činnosti nervové soustavy, syntéze bílkovin, aktivitě svalů, dělení buněk i zdraví kostí.

V tomto doplňku stravy naleznete i ženšen pravý, který příznivě ovlivňuje duševní výkon, koncentraci, bdělost, imunitní systém a krevní oběh. Zprostředkujte vám rovněž zinek. Ten zachová ostrý zrak, kvalitní pokožku, pevné nehty a lesklé vlasy, zatímco chrání před oxidačním stresem. Vaše tělo potěší i přítomnost extraktu získaného z drmku obecného, jež jako silný antioxidant podpoří nejen menstruační a premenstruační, ale i menopauzální komfort. Blahodárné účinky Proerecty WOMEN podle statistik potvrzuje 88 procent žen! Budete další? Nezapomeňte se přihlásit do našeho testování a ukažte hormonům, že na vás si nepřijdou!

Cena produktu: 599 Kč

Doporučení: Užívají se 2 tablety denně po dobu 15 dní.

Další informace nalezeznete na stránkách www.proerecta.cz

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 40 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, zda jim příznaky menopauzy doslova otravují život?  
HLASTE SE DO 8. 11. 2021.
Vybrané testerky získají 1ks balení Proerecta WOMAN.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

Podmínka účasti na testování:

Testerka musí být registrovaná na serveru Bety.cz a ve svém profilu mít vyplněné tyto údaje: fotografie, jméno a příjmení, adresa, telefonní číslo a e-mail. Tyto údaje může mít ve stavu "neveřejné". Jsou však nutné pro rychlejší komunikaci s vybranými testerkami.

vybraná testerka | 22.11.2021

Vyhovuje mi přírodní složení přípravku, ale doba užívání je zatím příliš krátká, tak se očekávané výsledky zatím nedostavily. Doufám, že nebudu zklamaná a konečně mi bude lépe, bez častých návalů pocení ve dne i v noci. Plodnost již testovat nehodlám, ale vitalita by byla v těchto pochmurných dnech báječná

Cena je dost vysoká

vybraná testerka | 22.11.2021

Bylinný doplněk Proeresta Women mne opravdu podpořil při mých výkyvech nálad premenstruačních a menstruačních stavech. Cítila jsem se méně unavená byla jsem veselejší. Vitalitu i sexuální zdravím jsem také nadmíru překypovala. Plodnostt a reprodukční schopností v mém věku už raději testovat nebudu.

Nic.

vybraná testerka | 22.11.2021

Vyhovuje mi u přípravku přírodní složení, pozoruji menší únavu i zvýšení libida.Tobolky se polykání dobře a bez problémů, zapíjela jsem trochou vody po snídani. . Přípravek hodnotím kladně. Pokud bude opravdu účinkovat, zvažuji koupení a užívání dál ke zmírnění projevů menopauzy, případně doporučím dal.

Příliš krátká doba k hodnocení, tím pádem i k zhodnocení všech účinků

vybraná testerka | 22.11.2021

Na přípravek jsem byla velmi zvědavá. Na první pohled se mi líbilo balení a po přečtení i složení. Účinky po tak krátké době užívání zatím výrazně nepozoruji, ale jelikož je to bylinný přípravek, očekávám, že nastoupí až po delší době. Nicméně podle použitých složek si myslím, že přípravek je kvalitní a určitě stojí za vyzkoušení.

Záporem může pro některé uživatelky být velikost kapslí, která je oproti běžným lékům o něco větší.

vybraná testerka | 22.11.2021

Vyhovuje mi přírodní složení. Jinak za 10 dni testování jsem zatím žádné účinky nezaznamenala, myslím, že je to velmi krátká doba tak snad po delším užívání se účinky dostavi. Velké tobolky mi nevadí jsem zvyklá :-) Cena je celkem vysoká asi bych nekoupila. Pouze kdybych opravdu cítila nějaké účinky.

vybraná testerka | 22.11.2021

Líbí se mi přírodní složení tobolek,bohužel mi nevyhovuje velikost,jsou až moc velké. Premenstruační syndrom byl tento měsíc mírnější,cítím se méně unavená a menstruace nebyla tak bolestivá. Další poznatky jsem zatím nezaznamenala beru teprve krátce. Tobolky je třeba brát pravidelně delší dobu. Na měsíční balení se mi cena zdá příliš vysoká.

Velké kapsle Cena

vybraná testerka | 22.11.2021

Jsem velice vděčná za možnost testovat tyto kapsle. Je to pouze přírodní produkt bylinky v kombinaci s minerály. Dávkování 2 kapsle po jídle mi vyhovuje. I když jsem měla obavy ohledně velikosti kapslí, tak se mi polykají dobře, jen se musí zapít min. sklenicí vody. Je to český výrobek a vybrané složení tablet dle určení. Po týdnu užívání musím říct, že se mi lépe spí, bez buzení a nočního pocení a také mám i více energie přes den. Budu užívat dále a doufám, že je k mému prospěchu budou další pozitivní účinky.

Zatím krátká doba užívání.

vybraná testerka | 22.11.2021

složení je více než zajímavé doba zkoušení krátká, ale celková doba, kdy se má přípravek užívat je omezen na 14 dní, takže 10 dni by nemělo být úplně málo při menstruaci jsem nepociťovala téměř žádnou bolest zad týden před menstruací jsem neměla přehnanou chuť na sladké menstruaci jsem dostala přesně po 28 dnech praktické balení

cítila jsem se prvních pár dní nafouklá a v intimní partiích pálení, svědění tobolky jsou poměrně veliké nenašla jsem po jaké době mohu znovu užívat

vybraná testerka | 22.11.2021

testování probíhá příliš krátce na to, aby bylo vidět moc změn. Vzhledem k tomu, že své dny teprve čekám, tak nevím, jestli to nějak zmírní příznaky. Myslím, že po měsíci by to bylo přínosnější a více vypovídající. zpozorovala jsem jen o něco více energie, trošku zvýšenou chuť na sex a zvýšené zvlhčení, které ocenil partner. oceňuji, že tobolky nemají žádnou pachuť.

krátká doba testu, velké tobolky, které se hůře polykají

vybraná testerka | 22.11.2021

Výrobek jsem pro testování obdržela teprve před 10 dny. Bohužel je to velmi krátká doba na to, aby se účinky nějak výrazně projevily. Jsem přesvědčena, že po měsíci užívání už bude situace jiná. I když je pravda, že ohledně libida nepatrnou změnu pozoruji. Přijde mi, že mám také více energie. A ta se vždycky hodí 😊.

Kapsle jsou docela velké, špatně se polykaji.

vybraná testerka | 22.11.2021

Bylinný doplněk stravy pro ženy má perfektní přírodní složení, což mě moc potěšilo. V tomto přípravku je použita energie přímo z přírody. Po pár dnech používání mohu říct, že opravdu cítím více energie a také se cítím více vyrovnaná. Na větší hodnocení je ještě málo času, ale zatím jsem moc spokojená. Víc energie a psychická pohoda je totiž k nezaplacení. Kapsle nedráždí žaludek a snadno se polykají. Spokojenost :-)

vybraná testerka | 22.11.2021

Děkuji za možnost vyzkoušet doplněk zdarma. Myslím, že termín na testování je krátký a věřím, že se nějaké plusy ještě objeví, než doberu zbytek obsahu. + Zatím si myslím, že největší plus bylo více energie po celý den. Pocítila jsem to hlavně večer, kdy jsem ani jednou neusnula u televize. + Co mě překvapilo, že jsem měla pocit jasnějšího myšlení, v práci jsem se lépe soustředila. + Také nálada byla lepší.

- Asi týden před nasazením mi začaly návaly. S těmi mi přípravek nepomohl. Nevím, jestli by nebyly horší, nemůžu porovnat, měla jsem je před tím krátkou dobu. Je možné, že než doberu měsíční dávku, tak se to zlepší. - Bohužel se mi také nezlepšilo libido. - Asi jsou tablety větší než obvyklé doplňky. I když nemám většinou s polykáním doplňků problém, dvakrát se mi stalo, že se mi nějak divně zpříičila v krku.

vybraná testerka | 21.11.2021

Jsem moc ráda, že jsem mohla tento bylinný doplněk vyzkoušet. Škoda, že možnost testování nebyla delší.Za tak krátkou dobu nemohu posoudit všechny výhody přípravku.Ale i teď věřím tomu, že pomáhá. Už po týdnu jsem zaregistrovala, že mě daleko míň bolí hlava a méně se potím a to je co říct.Ani úzkost v těle nebyla taková jako vždy.Mohu říct, že tenhle přípravek zareagoval na tělo rychleji než to co mi doporučila lékařka.To jsem užívala zatím 3 měsíce a žádnou změnu jsem vůbec nezaznamenala.Za mě je tento bylinný přípravek super. Určitě ho vyměním za to co beru vlastně zbytečně na doporučení lékařky.

Velké kapsle Vyšší cena

vybraná testerka | 21.11.2021

Myslím, že vzhledem ke krátké době testování ještě zcela nemohu zaznamenat všechny benefity tohoto přípravku. Každopádně lépe usínám, lépe spím a jsem klidnější, ne tak vnitřně napnutá jako dřív. Mám lepší náladu a pomalu se začíná zlepšovat i vaginální suchost. Velmi oceňuji přírodní složení. Polykání tablet mi nedělá žádné potíže

krátká doba testování

vybraná testerka | 21.11.2021

Tento doplněk stravy užívám týden,za mě mohu říct, že se cítím lépe,nejsem unavená mám i větší chuť do života. Jinak lahvička s tobolkami je praktická, průhledná s kovovým uzávěrem. Tak že krásně vidím kolik tobolek mám. Tobolky nemají žádnou chuť ani zápach, což je docela přínos. Jsou docela velké, musí se zapít dostatečným množstvím tekutiny

Tento produkt užívám týden a nemohu úplně hodnotit, určitě chci užívat déle abych mohla posoudit více. Kapsle se hůře polykají

vybraná testerka | 21.11.2021

Těžko hodnotit po tak krátké době, tyto přípravky potřebují opravdu delší čas testování. Jedno balení je dost nevypovídající. Ale musím říct, že se trošku zlepšily návaly pocení a náladovost, to ostatní chce prostě čas. Malinko lépe se mi spí, ale to taky nevím, jestli to přisoudit tomuto přípravku.

-

vybraná testerka | 21.11.2021

U přípravku kvituji přírodní složení, větší kapsle mi nevadí. Užívám teprve pár dní (hned po doručení), lépe spím a tím pádem vstávám odpočatá, celkově se cítím lépe. Postupně vymizely návaly a špatné depresivní nálady. Pokud je to vážně po tomto přípravku, tak je vážně TOP👍. Škoda, že se není možnost testovat delší dobu, hodnocení by více odpovídalo realitě. Díky ceně ale koupím pouze občas. Snad mi pozitivní účinky vydrží co nejdéle.

Krátká doba testování - proto ubírám 1 hvězdičku.

vybraná testerka | 21.11.2021

Proerecta women určitě splňuje to, co slibuje. Pociťuji velký příliv energie i vitality. Jako bonus jsem zaznamenala zlepšení pleti a vlasů. Navíc se mi vyhýbá podzimní deprese. Na testování nebylo mnoho času. Při dlouhodobém užívání se pozitivní účinky pravděpodobně znásobí. Oceňuji také praktické a designově pěkné balení. Všem doporučuji.

Žádné jsem nezaznamenala.

vybraná testerka | 21.11.2021

Díky krátké době testování nemohu podat 100% hodnocení, ale už teď můžu s jistotou napsat, že výkyvy nálady nejsou tak zřetelné, cítím se i tomto šeredném počasí klidnější a vyrovnanější. Cítím se víc ženský a přitažlivější, víc si užívám sexu 😉👀 manžel je spokojený a já samozřejmě taky, takže za mě doporučuji

Nevím

vybraná testerka | 21.11.2021

Vzhledem ke krátkému užívání nemohu hodnotit mnoho faktorů, na které má působit. Pouze sleduji mírnější průběh migrén, a to rozhodne není málo! Kdo má migrény, chápe, ze mírnější průběh znamená výraznou úlevu 👌🏻 V ostatních oblastech změnu nepozoruji, ale při dlouhodobém užívání si myslím, ze by výsledky byly. Budu pokračovat a uvidím ☺️

Špatne polykatelne velké tablety

vybraná testerka | 21.11.2021

Proerecta WOMEN užívám dvanáctý den, je to krátká doba abych zaznamenala všechny jeho účinky, ale již se nebudím propocená, což mi výrazně zlepšuje spánek a snižuje únavu, otoky obličeje po vyspání jsou jen mírné, což je velká úleva, celkově se snížily otoky těla. Pociťuji i zvýšení libida. Užívám dál a tento přípravek vřele doporučuji.

Vyšší cena

vybraná testerka | 21.11.2021

Děkuji za možnost testování Proerekta Women. Jako první mě moc oslovilo složení, hořčík, řeřicha, kotvičník, D, vitamíny skupiny B... samé dobré věci :) Na testování nebyla dlouhá doba, ale i tak jsem stihla na sobě účinek sledovat, a to zklidnění. Nejsem tolik podrážděná, v situacích, kdy bych jindy byla ve stresu cítím, že to zvládám lépe a s větším klidem a nadhledem. Za což jsem opravdu vděčná. Spím krásně, nebudím se tolik v průběhu noci, obecně mám pocit, že spánek je kvalitnější. Tento přípravek ráda doporučím.

Nenašla jsem žádné.

vybraná testerka | 21.11.2021

Byla jsem mile překvapena účinky tohoto doplňku , vzhledem ke krátké době jeho použití mohu hodnotit jeho pozitiva, jak po stránce složení které je čistě přírodní. Tak celkovému přínosu. Také balení je atraktivní a velmi snadno lze pochopit pro koho je tento přípravek určený. Pocituji zlepšení jak psychické stránce , tak došlo i ke zmírnění problémů se spánkem které mě trápily opravdu dlouhou dobu ale také mě přestal zlobit nepravidelný tep a také pociťuji nyní více energie než dosud. Ráda zakoupím nové balení tohoto produktu.

Možná o trochu vyšší cena.

vybraná testerka | 20.11.2021

I přesto, že testuji zatím krátkou dobu a beru něco přes týden, tak už pozoruji změny. Výkyvy nálad, nadměrné pocení zmizelo a zlepšil se mi i spánek. Mám víc energie, nejsem tak nervózní a cítím se víc v pohodě, což pozoruje a oceňuje i okolí 😉 Líbí se mi i přírodní složení a krabička je plná, takže se ani neplýtvá obalem.

na mě moc velké tabletky

vybraná testerka | 20.11.2021

Proerecta women mě mile překvapila. Přírodní složení a snadné užívání 2x denně. Po dobrání 1 balení jsem doznala velké změny. Noční návaly a pocení téměř nepociťuji. Migrény a bolesti hlavy mám minimálně. Mám více energie - jsem méně unavena. Přestala mě bolet prsa. A pokožku nemám tak suchou. Lépe usínám a déle spím.

cena je vyšší, ale za ten účinek to stojí

vybraná testerka | 20.11.2021

I když je to velmi krátká doba na testování tohoto výrobku musím říci, že jsem velmi spokojená. Cítila jsem se v pohodě, v klidu , žádné návaly i spánek se zdá docela v pořádku. Doporučuji k dalšímu používání pro širokou ženskou veřejnost a přeji všem ženám radost s tímto bylinným doplňkem stravy.

Velmi velké tablety na polykání

vybraná testerka | 20.11.2021

Tak teď nevím jestli mám začít a, b, c nabo 1,2,3. Určitě můžu říct že po používání proerecta women únava už není tak výrazná. Obsahuje vitamíny a komponenty, které jsou super i pro vlasy, pokožku ( vrásky a nejen), no prostě tam je toho více. A hlavně taky ta postelova aktivita je lepší, jak? No to at si každý vyzkouší sám

Žádné nejsou. Brala bych aspoň 4 baleni a ne jen jedno 😊

vybraná testerka | 20.11.2021

S ohledem na příliš krátkou dobu pro presnejsi hodnocení jsem zaznamenala pouze zmírnění až postupné vymizení nočního pocení a absenci bolestí hlavy, na které bohužel trpím i několikrát za týden. Ostatní potíže jako úprava či zmírnění menstruace, zvýšení energie nebo náladovost nemůžu za tak krátkou dobu potvrdit.

Nezaznamenány.

vybraná testerka | 20.11.2021

Dosud jsem žádný přípravek na menopauzu nepoužívala a tento jím teprve asi 10 dní, ale musím přiznat, že jsem ve větší pohodě a cítím více energie. Dříve jsem byla unavená a potrážděna, což teď opravdu nejsem. Žádné výkyvy nálad a snížilo se i pocení. Pokud to tak bude i nadále, rozhodně budu v užívání pokračovat. Doufám, že mě čekají ještě další pozitivní změny :-)

Žádné

vybraná testerka | 20.11.2021

Ocenuji bylinne slozeni, verim, ze je ucinne, nicmene za tak krátkou dobu nelze rict, jak moc pozitivni prinos tbl maji, jelikož, jak je obecne znamo, tak byliny jsou super, ale jejich vliv na organismus se projevi az po delsim uzivani. Resume za me je pozitivní, ale konkretni ucinky nedokazi posoudit. Dekuji za moznost vyrobek poznat.

Kratka doba na vyzkouseni.

vybraná testerka | 19.11.2021

úžasná věc při menopauze.Zlepšila se mi menstruace,zmírnila únava,poruchy nálad a celková pohoda jsem méně náladová, lépe se mi spí,nejsem nervózní.Užívání taky mi velice vyhovuje dvě tablety denně.Má celková pohoda a klid se dostali do normálu.Jsem velice ráda že jsem mohla tyto tablety vyzkoušet a jsem s nimi maximálně spokojená

žádné

vybraná testerka | 19.11.2021

Bylinný přípravek pro ženy jím 10 dnů, za tu dobu se mi o něco zlepšil spánek a omezilo noční pocení. Pociťuji také více energie a celkově mám lepší náladu a jsem méně unavená. Přípravek také o něco snížil potíže před menstruací. Užívají se dvě tablety po jídle, bohužel jsou dost velké a trochu mi dráždí žaludek.

velké tablety

vybraná testerka | 18.11.2021

Bylinný doplněk pro ženy jím teprve pár dnů. První dny jsem měla problém se žaludkem, ale už se to ustálilo. Jsem ve větší pohodě a cítím více energie. Uvidím, jaké další příznivé změny přijdou po ukončení tohoto balení. V tuto chvíli doporučuji všem, které mají pocity únavy. Věřím, že tento produkt pomůže všem, které si ho zakoupí.

příliš velké tablety

vybraná testerka | 17.11.2021

Po pár dnech se výrazně omezilo noční pocení a bušení srdce,začínám být i v klidu .Zatím je to příliš krátká doba na vyzkoušení.Ale co mě opravdu hodně vadí,to jsou veliké tabletky .Špatně se polykají.Budu brát dál a doufám,že se zlepší i moje spaní a dalších několik problémů.Děkuji za možnost vyzkoušení

velké tablety

vybraná testerka | 17.11.2021

Bylinný doplněk stravy Proerecta WOMEN s macou peruánskou opravdu zklidnil moji mysl, opadla i fyzická únava, mé povinnosti opět patří mezi příjemné povinnosti. Svůj věk a vše co k němu patří, beru velmi pozitivně, opět se cítím tak, jak by se chtěla a měla cítit každá žena v nejen v mém věku. Soukromé, ale i pracovní starosti zvládám s Proerectou WOMEN lépe.

Patřím mezi uživatele, kterým celkově vadí polykací tablety, obzvláště pokud jich je více (tedy i dvě :-().

vybraná testerka | 15.11.2021

Bylinný doplněk doporučuji, i když na vyzkoušení bylo docela málo času.Zatim mi nedráždí žaludek , budu brát dál a pak se uvidí.Líbí se mi hezké průhledné balení,ale tablety jsou docela velké na polknutí 😀 Ještě čekám jak na mě budou celkově působit a co všechno se mi zlepší a později vás budu informovat.

11.10.2023

Toto si pořídila moje mamka při menopauze a opravdu jí to pomohlo

25.05.2023

Přírodní a účinný pomocník pro ženy v citlivém přechodovém období. Významně pomáhá v boji proti hormonální nerovnováze. Potlačuje návaly horka, výkyvy nálad, únavu a další nepříjemné stavy. Snadné užívání, žádné vedlejší účinky.

20.02.2023

Super doporučuji. Nemám s tím žádný problém doporučuju

15.02.2023

Používá moje maminka v období menopauzy. Používá krátce, tak zatím úplně nevím.

18.01.2023

Tento doplněk užívá moje mamka a chválí si ho je s ním spokojená

20.12.2022

Chutný doplněk stravy, je výborný není ani moc drahý

20.11.2022

koupila jsem sestře a mohu jen doporučit

žádné nemá

28.10.2022

Přírodní složení, již po krátkém užívání jsou znát změny

27.10.2022

Doporučuji dobrý doplněk stravy. Mamka používá a je moc spokojená

také používá spousta známých q velmi chválí. mají jemnější pleť.

10.10.2022

Bojuji s hormonání nerovnováhou, trochu mi pomohly :)

10.10.2022

Velice skvělí pro ženy starších věku , zcela přírodní

16.09.2022

Vyzkoušela jsem používám par týdnu jsem velmi spokojena

12.09.2022

vyzkouseno. me naprosto nevyhovovali. po tydnu uzivani preruseno. nrcitila jsem se po nich moc dobre

16.03.2022

Dobrý pomocník při menopauze. Usnadní každodenní problémy v přechodu.

23.11.2021

jsou to bylinný doplňky pro ženu na podporu sexuálního zdraví

jsou to prášky na sex

21.11.2021

menopauzu sice nemám 😅 ale má to vynikající podpora 👌

21.11.2021

Zatím nepociťuji na sobě žádné změny

Moc velké tablety.

10.11.2021

Bylinný přípravek je skutečně účinný a všem ho doporučuji..

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat