TESTOVÁNÍ: Exkluzivní testování vlasové regenerační sady Yves Rocher

08.02.2023 | Testování

Toužíte mít vlasy jako z katalogu? Pak jim nejprve dopřejte odpovídající péči a regeneraci, jakou si zaslouží! Hledáme 35 testerek s unavenými vlasy bez života, které vyzkouší hýčkající řadu od Yves Rocher, která ještě není v prodeji. Tomu nelze odolat!


Celkové hodnocení: 96%

Hodnocení: 64 testerek


O kosmetické produkty z rostlinné říše, které obsahují maximální množství rostlinných látek, je v posledních letech nesmírný zájem. Jednou z takových řad, jež se těší popularitě a nově prošla významnou inovací, je vlasová regenerační sada od Yves Rocher. Její součástí je šampon, kondicionér, maska a bezoplachová péče s jojobovým olejem. Proč všechny tyto produkty nutně potřebujete?

Mytí vlasů má svůj scénář

Šampon Yves Rocher bez sulfátů a silikonů odstraňuje přebytečný maz, prach a pot z vlasů a pokožky hlavy. A pozor, nespěchejte na něj. Pokud šampon necháte na pokožce alespoň 3–5 minut, je tu velká šance, že aktivní složky stihnou zapůsobit, jinak to může být přesně naopak. Při správném postupu mytí vlasů se ve sprše krémová pěna rozprostře po pramenech a odstraní nežádoucí látky, aniž by vlasy vysušovala. Po čase se vlasy méně rychle mastí a jsou méně citlivé. Rovnováha vlasové pokožky je zachována, nedochází už k nadprodukci mazu. Navíc, v porovnání s klasickými šampony, jsou v tomto případě vlasy 18x odolnější. A jakou úlohu má kondicionér ze stejné řady?

Šamponem to jenom začíná

Díky kondicionéru se vlasy snadněji rozčesávají, zaceluje se vlasové vlákno a dochází tak k menšímu třepení konečků. Vlasy jsou po použití kondicionéru pružné a udržují si svoji přirozenou hydrataci a tím i lesk. Lámavost je o celých 94 procent nižší. Maska pak prameny vyživuje, posiluje a vyhlazuje je. Je to skvělý pomocník v péči o vlasy, který má příznivý vliv na kořínky vlasů, zlepšuje jejich prokrvení, hydrataci a výživu.

To nejlepší na konec?

Se svými znalostmi z rostlinného světa experti na přírodní kosmetiku vybrali organickou jojobu, která je známá pro svůj neuvěřitelně výživný olej s mnoha benefity pro vlasy, a použili ji pro bezoplachovou péči. Jojoba se může pochlubit bohatým obsahem mastných kyselin, jako jsou omega-6 a 9 – podobné složení jako má kožní maz.

Bezoplachová péče intenzivně vyživuje suché a lámavé vlasy, regeneruje jejich lesk a pružnost a dá se aplikovat na tři způsoby. V případě mokrých vlasů usnadňuje styling, při suchých pramenech zjemňuje a zmírňuje krepatění, a coby noční, osmihodinová kúra intenzivně obnovuje vlasy. Díky ní jsou prameny 30× odolnější.

Během prvních dnů nečekejte zázraky

Při přechodu z konvenčních šamponů na šampony bez sulfátů je však třeba počítat s jednou dočasnou nepříjemností. Během prvních dnů vaše vlasy mohou být méně lesklé a drsnější. Ale už po několika použitích si všimnete benefitů bezsulfátových produktů, jež prospívají každému typu vlasů a jsou 100% veganské.

Cena balíčku: 976 Kč.

Hledáme 35 testerek, které mají zájem o kosmetiku a používají nejen šampon, ale i další produkty vlasové kosmetiky.

Více informací najdete na www.yves-rocher.cz.

TESTOVACÍ KLÍČ: Vyhraje 35 testerek, které napíší níže do Rozstřelu testerek, zda by jim vlasová kosmetika Yves Rocher vhodně rozšířila jejich produktovou péči o vlasy.
HLASTE SE DO 21. ÚNORA 2023.
Vybrané testerky získají - šampon, kondicionér, masku a bezoplachovou péči s jojobovým olejem.

PŘIDEJTE SVŮJ KOMENTÁŘ JEŠTĚ DNES!

Co je testovací klíč, rozstřel testerek a testovací výzva? Odpovědi najdete ZDE

vybraná testerka | 07.03.2023

Snažím se i ve vlasové péči sahat po produktech přírodního původu, takže produkty sady Yves Rocher Reparation do mého výběru krásně zapadají. Šampon pění tak akorát, má jemnou vůni a dobře vlasy umyje. Kondicionér i maska mají příjemnou krémovou strukturu, nechávám vždy působit alespon pár minut, aby vlasy měly čas na hloubkovou regeneraci. S bezoplachovou péčí je rozčesávání mých dlouhých vlasů snazší, takže pro mne velký benefit. Je potřeba jej používat s rozumem, stačí opravdu malé množství. Na vlasech už začínají být vidět první výsledky používání sady, takže věřím, že v dlouhodobějším horizontu budou rozdíly markantní. Celá sada má moc pěkně zpracované lahvičky, vypadají velmi luxusně.

Kondicionér se hůře otevírá, ostatní produkty ok

vybraná testerka | 07.03.2023

Nová regenerační sada Yves Rocher. Regenerační šampon obohacený o bio jojobový olej. Šampón má skvělou konzistenci, která krásně pění, takže stačí opravdu malé množství. Po použití mi přišli vlasy spíše vysušený, ale to byl jen ten první dojem, takže nelze očekávat zázraky ihned po prvním použití. Po kondicionéru už byli vlasy velmi jemné a lesklé. Kondicionér s maskou, je za mě naprostý TOP, vlasy krásně zjemní a dodají jim lesk. Především, se vlasy dají bez potíží rozčesat, to je pro mě největší plus. Bezoplachová péče, tam doporučuji dávat opravdu hodně malé množství, neboť vlasy jsou pak mastné. Po prvním umytí, jsem nepostřehla žádný rozdíl, takže to chce opravdu více času. Za mě, je to velmi povedená řada. Vůně je velmi jemná a slabší, což by plno lidí mohlo ocenit. Design se též moc povedl. Tuto řadu mohu rozhodně doporučit, po několika umytí jsou vlasy výživené, lesklé a jemnější, dokonce i konečky nejsou tolik roztřepené. Na můj typ vlasů, je tato řada naprosto perfektní. Cena mi přijde také zcela odpovídající.

Jediné mínus, bezoplachová péče by byla lepší s pumpičkou, k vůli správnému množství. Při špatném množství, jsou vlasy dost mastné.

vybraná testerka | 07.03.2023

Tato vlasová kosmetika je úplně skvělá! Vlasy jsou hebké měkké a příjemné. Na pohled zdravější a lesklé. Šampon i kondicionér, vlastně i maska vše krásně a jemně voní. Šamponu stačí opravdu malé množství, pění hodně. Kondicionér je úžasný vlasy krásně obalí a oddělí. Jdou krásně rozcesat kolikrát nemusím ani česat stačí projet prsty vlasy se necuchají. Závěrečnou péči používám před tepelnou úpravou i po ní. Vlasy krásně vyhladí a nejsou krepaté.

Nenašla jsem žádný zápor. Vlastně možná uzavírání je příliš pevné, při mytí vlasů a mokrých rukách se špatně otevírá, což ale výrobku neubírá na kvalitě.

vybraná testerka | 07.03.2023

Skvělá kosmetika, děkuji za možnost vyzkoušet tuto řadu 🙂 vlasy mám po ní krásně nadýchané a hydratované. Přijde mi že jsou i jemnější. Šampon krásně pění a stačí ho nanést celkem malé množství, kondicionér také vydrží určitě dlouho, protože ho stačí dát jen do délek. Masku jsem vyzkoušela jen jednou a byla moc příjemná. A závěrečná regenerační péče naprosto úžasné voní.

Jediným nedostatkem je, že se mi mnohem více mastí vlasy. Mělo by to časem přejít, až si kůže zvykne na kosmetiku bez sulfátů...z toho důvodu bych příště uvítala delší čas na vyzkoušení.

vybraná testerka | 07.03.2023

Hrave barevne vyladeny a presto elegantni obal vsech produktu me zaujal na prvnim pohled, za to palec nahoru! Dalsim plusem byla prijemna nevtirava svezi vune, krasne pri pouzivani provoni celou koupelnu :) Produkty urcite potrebuji delsi testovani, ale po nekolika pouzitich kompletni pece jsem mela pocit, ze jsou vlasy silnejsi, vyzivene a zregenerovane, takze hlavni ucel byl splnen :)

Vlasy si na jiny typ pece bez silikonu a sulfatu zrejme musi zvyknout, jelikoz jsem je mela po prvnich pouzitich slepene a matne, skoro az zrale na dalsi umyti (z vizualniho hlediska). Dulezite ale je jak pece pusobi dlouhodobe a jak vlas vyzivi, verim ze pri delsim pouzivani se vzhled ustali :)

vybraná testerka | 07.03.2023

Předem děkuji za možnost testovat novou řadu Yves Rocher. 😍 První dojem: moc hezké balení výrobků, vůbec bych se nezdráhala vytvořit z nich krásný kosmetický balíček pro kamarádku. Oceňuji kompletní řadu, kterou v případě potřeby nemusím kombinovat s výrobky jiné řady nebo značky. Co mě naprosto uchvátilo, je vůně - úžasně květinová, jemná, přitom intenzivní, z vlasů jde cítit i dlouho po použití. ❤️ Šampon má příjemnou konzistenci, pění přesně akorát, jak mám ráda. Vlasy jsou po umytí sušší, člověk má ale opravdu pocit čistých vlasů. 👍 Kondicionér perfektně pokrývá všechny vlasy, hydratuje je, jsou pružné a lesklé. Vlasy se po jeho použití úplně jednoduše rozčesávají - testovala i má 10letá dcera s dlouhými, cuchajícími se vlasy a tento kondicionér vychválila do nebes. 🤩 Maska je hutnější, stačí jí velmi malé množství, takže balení vydrží opravdu dlouho. Poskytuje opravdu intenzivní výživu. 🧡 Bezoplachová péče mě překvapila svým všestranným použitím - nejvíce mi vyhovovalo použití na suché vlasy, vlasy byly jemné a hladké. 😉 Celkově je řada velmi povedená, krásně voní, pečuje, vyživuje, vlasy působí na první pohled pěstěnějším dojmem. Přírodní složení bez sulfátů nezatěžuje zbytečně vlasy a zaslouží potlesk! 👌

Bezoplachovou péči a masku bych nedoporučovala na mastné a rychle se mastící vlasy.

vybraná testerka | 07.03.2023

Na testování jsem měla málo času,ale můžu říct,že vlády jsou v lepším stavu,šampon, balzám i maska krásně voní ❤️ kondicionér mě moc nevyhovuje,přijde mi že je zkažený,cítím v tom něco žluklé,asi byl vadný kus ,cena je příznivá 🍀 líbí se mi složení,že nezatěžuje vlasy,moc hezky voní.Akorat moc mastí vlasy,musím si je mýt častěji.

Masti se mi strašně vlasy,myla jsem 2x týdně teď musím co dva dny

vybraná testerka | 07.03.2023

Všechny čtyři výrobky mají pěkné obaly a dobře se dávkují. Dají se i dobře otevírat - problém se měla pouze s otevíráním uzávěrou u regenerační masky. Výrobky jsem používala na vlasy které mám rovné, pevné a suché. Po jejich použití jsem měla příjemný pocit provzdušněných vlasů po celý týden. Všechny výrobky mají příjemnou konzistenci dobře se nanáší a celkem se dobře i smývají. Značka Yves Rocher je zárukou kvality složení.

- vzhledem k malému množství které se aplikuje by nevadila i menší varianta balení. - problém s otevíráním uzávěru u regenerační masky

vybraná testerka | 07.03.2023

Ještě jednou veliké díky za testování této výborné vlasové kosmetiky. Celou sadu jsem za dobu testování stihla zkusit celkem 4x. Opravdu mám pocit, že mám vlasy lesklejsi a hladší, že moje krepate konce teď nepůsobí tak unaveně. Velkým bonusem je přírodní složení přípravku a nádherná vůně, na které se člověk stane závislý. Jsem moc spokojená, s lehkostí jsem do mých hair procesu zařadila nové produkty, které jsem doposud neznala.

Možná vyšší pořizovací cena, ale já si za kvalitu ráda zaplatím. Bezoplachovou kůru doporučuji raději dávat méně, více totiž vlasy zmasti. Vlasový rituál je se všemi přípravky teď delší.

vybraná testerka | 06.03.2023

Šampon hezky pění, stačí ho proto použít jen malé množství. Šampon má výbornou konzistenci, krásně voní; moc pěkný obal. Vlasy se méně mastí. Kondicionér krásně voní, má příjemnou konzistenci, velké plus je krátká doba působení. Maska má velice pěknou vůni, příjemnou konzistenci a vlasy se krásně rozčesávají. Jojobový balzám je příjemný ve vlasech, lehké složení, není nutné oplachovat. Celkově jsem z celé sady nadšená a budu si ji kupovat i nadále. Moje vlasy opravdu prokoukly a vypadají mnohem zdravěji. Pokud můžu za tu krátkou dobu soudit, tak se i méně třepí a lámou.

Žádné

vybraná testerka | 06.03.2023

Super vlasová kosmetika. Příjemně voní. Vlasy jsou po kondicionéru hebké a lesklé. Masku jsem použila zatím pouze 1x ale je také 👌. Nechala jsem působit dle návodu. Myslím, že po delší době používání bude mít pozitivní vliv na suché vlasy bez lesku. Určitě doporučuji vyzkoušet i při poměrně vyšší ceně.

Neřekla bych, že je to přímo zápor. Spíše upozornění... s bezoplachovou péči opravdu opatrně. Dala jsem nepatrně větší množství a vlasy byly úplně mastné. Musela jsem znovu umýt. Stačí fakt malé množství vetřít do suchých vlasů.

vybraná testerka | 06.03.2023

Jsem velmi vděčná za to, že jsem mohla vyzkoušet novou řadu Yves Rocher. Co mě ihned mile překvapilo byla vůně, která byla cítit i přes zabalenou krabičku. Výrobky jsem poctivě testovala. Vlasy jsem hned po prvním umytí měla příjemně jemné, šli krásně rozčesat, byly lesklé a dlouho krásně voněly. Za mě teda naprostá spokojenost, akorát mě mrzí že na testování je tak málo času, abych mohla posoudit jak bude tato péče sedět vlasům po delší době...Moje hodnocení: šampon 100%, bezoplachová péče 100%, maska 100% a kondicionér 100%

vybraná testerka | 06.03.2023

Jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet novou řadu Yves Rocher. Již několik let používám kondicionér z předchozí regenerační řady, který mi naprosto vyhovoval a proto jsem měla strach z nového složení. Vlasy mám velmi jemné a citlivou pokožku, takže je u mne velký problém s vlasovou kosmetikou. Výrobky jsem poctivě testovala. Hlava mě nesvědila, vlasy víc nepadali, ale přišli mi trošku víc spláclé než jindy. Zkusila jsem použít můj vychytaný šampon a najednou byly vlasy úžasné. Hydratované, pevné a přišli mi i silnější. Zvýraznila se mi i barva na vlasech (henna). Škoda, že je na testování tak málo času. Myslím si, že bychom si nakonec sedli i se šamponem. Chystám se ho používat střídavě s mým starým. Moje hodnocení: šampon 90% (příliš pečující, ne na jemné vlasy, jinak asi výborný) bezoplachová péče 90% (trošku zatěžuje jemné vlasy) Kondicionér 100% (dokonalý, lepší jsem neměla) Maska 100%

některé výrobky příliš pečující na jemné vlasy

vybraná testerka | 05.03.2023

Značku YvesRocher mám ráda a opět mě nezklamala, vlasy jsou zregenerované, jemné a plné života. Šampón a condicionér krásně vlasy očistí, zjemní a zacelý konečky. Masku na vlasy budu používat cca 1 za týden, protože vlasy se pak rychle mastí. Veškeré kosmetické přípravky jsou super, je potřeba pouze malé množství, takže vydrží velmi dlouho.

Žádné

vybraná testerka | 05.03.2023

Z tohto testovania som nadšená. Výrobky od Yves Rocher sú luxusné. Moje vlasy sú hebké, ľahko sa rozčesávajú, sú lesklé a vyzerajú zdravšie. :) Produkty majú príjemnú vôňu. Som zvyknutá používať len šampón a kondicionér. Ale príjemne ma prekvapili aj ďalšie dva produkty. Regeneračnú masku som aplikovala len na dĺžky a končeky vlasov pred kondicionerom, ale úprimne nemám pocit, že je potrebné používať tento produkt naviac pred kondicionerom. Na končeky sa mi viac osvedčila bezoplachová regenerační péče v hnedé tubě.

Zápory nie sú len nabudúce si kúpim iba šampón a kondicioner. Masku nepotrebujem alebo minimálne zatiaľ nevidím výsledky.

vybraná testerka | 05.03.2023

Za testování jsem velmi vděčná, avšak bohužel moje hodnocení nebude tak pozitivní jako hodnocení ostatních. Značku YR mám moc ráda, ale tato řada mi bohužel nesedla, jsem zvyklá používat malé množství produktů, takže o množství to nebude. Super je, že balení vydrží vážně dlouho, protože úplně malinké množství stačí.

I přes to, že mám vlasy zničené odbarvováním tak po použití této řady, se mi vlasy začaly rychle mastit, jsou sice leskle, ale o to masteji působí. Další co mi vadí je vůně, avšak to bude čistě můj problém, vůně mi přijde hrozně těžká, ale veliký plus je, že vlasy voní hrozně dlouho.

vybraná testerka | 05.03.2023

Tato přírodní vlasová kosmetika, která obsahuje bio jojobový olej, je naprosto dokonalá a pro vlasy velkým přínosem. Vlasy lesklé, pevné a na první pohled zdravější, ne lámavé. Dokonce nemají takový ten zplihlý dojem. Po umytí krásně voní. Příjemné na první dotek. Budete moc spokojeni jako já. Děkuji

Žádné

vybraná testerka | 05.03.2023

Jsem ráda že mám možnost vyzkoušet tuto řadu. Kvůli ceně bych si jí asi jen tak nepořídila i když od téhle značky toho mám doma spousty. Šampon je hodně pěnivý tak není potřeba dávat ho hodně. Maska vlasy krásně zjemní a má příjemnou konzistenci. Kondicionér za mě také super dávám pouze na konečky. A bez oplachování kůra vlasy úplně zkrotí. Vlasy jsem měla z těhotenství hodně zničené a po umytí hned zase mastné a dělali se mi dredy teď si můžu vlasy mýt po delší době a už zase začínají vypadat dobře. Takže teď s klidem můžu říct že bych si tuto řadu koupila znovu. A vůně je opravdu skvělá

U šamponu mi trošku vadilo, že po umytí jsem měla jak kdyby vlasy vysušené a nešli rozčesat

vybraná testerka | 05.03.2023

Kosmetiku YR znám, ale vlasovou péči jsem vyzkoušela poprvé díky testování, za které děkuji, avšak si myslím, že by byla vhodná delší doba testování pro viditelnější výsledky. Nicméně zezačátku, první 2 až 3 mytí to nebylo ono, vlasy mi přišly takové nepoddajné, ale poté si to sedlo a nyní je mám krásně lesklé, necuchají se a maska krásně hydratuje. Bonusem je, že všechny výrobky krásně voní a také i design obalu (který také prodává :-) ) Mám jemné vlasy a stačí mi malé množství každého produktu, kondicionér dávám jen do délek, tudíž přípravky vydrží dostatečně dlouho. Co mě překvapilo a sedlo nejvíce je bezoplachová péče, takže rozhodně si myslím, že stojí za to jej vyzkoušet.

Možná by někoho, kdo je zvyklý na drogérkovou kosmetiku, mohla odradit cena, ale dle mého názoru, je zde skvělý poměr cena vs.kvalita.

vybraná testerka | 05.03.2023

toto testování se mi velmi líbilo. Musím říct že teda první umytí bylo docela zajímavé protože po prvním umytí jsem mela asi dva dny hrozně mastnou hlavu což lze vidět na poslední fotografii ale zase za ty dva týdny které jsem měla na toto otestovat Jsem si myla hlavu asi čtyřikrát a musím říct že po posledním umytí jsou vlasy opravdu jiný jsou zdravější vypadají líp je škoda že nemůžu mít na testování více času aby to člověk mohl otestovat opravdu jakože na 100% ale přesto bych řekla že tahle kosmetika je vážně skvělá a že za tu cenu Opravdu stojí si to koupit a nemůžu ne podotknout to že ten balzám na vlasy je naprosto skvělý protože už dlouho jsem neměla balzám po kterém bych si umyla vlasy a šlo by také jednoduše rozčesat

vybraná testerka | 04.03.2023

Krásně voní, balení je pěkné, ale především kladně hodnotím funkčnost produktů! Vlasy hned po prvním umytí krásné, lesklé, jemné. Hned po vyzkoušení produktů jsem vlasy vyfoukala a nakonec nanesla bezoplachovou péči. Za mě naprosto doporučuji klidně i pro denní použití, vlasy jsou regenerované a krásné.

Špatně se mi otevírá šampon a kondicioner, víčko je moc pevné a opravdu mám problém se do balení dostat.

vybraná testerka | 04.03.2023

Jelikož moje vlasy v létě i v zimě trpí, jsou vysušené, byla jsem zvědavá na regenerační sadu Yves Rocher. Hned po prvním použití šamponu, následné masky a kondicionéru jsem byla mile překvapena. Vlasy byly vyživené, hebké, šly krásně rozčesat. Fakt paráda. Kosmetika příjemně voní a vlasový olej je také bezvadný. Vlasy krásně hydratuje. Vlasy jsou po umytí a vysušení hebké, skvěle se upravují a drží tvar, neplihnou. Jsem s produkty moc spokojená. Budu doporučovat všem v okolí.

vybraná testerka | 04.03.2023

Děkuji Tryin za možnost zúčastnit se prvního testování! Značku Yves Rocher mám moc ráda už nejméně deset let a kdykoliv jedu do nákupního centra, kde je tento obchod, vždy tam zavítám. Líbí se mi, že je založená na rostlinné bázi a je přírodní a považuji ji za velmi kvalitní. Roky od nich používám šampon s kopřivou na mastné vlasy. Tyto regenerační produkty jsem ale vyzkoušela poprvé. Na první pohled mě zaujal krásný design všech čtyř výrobků, což není sice tak důležité, ale je to příjemný bonus :-) 1. místo u mě obsadil šampon na vlasy, akorát velké balení, krásná jemná vůně, vlasy voněly ještě druhý den po umytí, krásně pěnil a dobře se smýval 2. Bezoplachové péče o vlasy v hnědém obalu - za mě pecka, že se nemusí smývat, což mě potěšilo a ušetřilo pár minutek. Je poměrně řídká, konzistence je spíše krémovitá, ale stačí malé množství a vlasy jsou krásně hladké a konečky zacelené Na 3. místo bych umístila oplachový kondicionér, je krásně hustý, nelepivý a vlasy šly po něm rozčesat jako po másle, aniž by byly jakkoliv zacuchané Na posledním 4. místě se umístila maska. Je to jen můj osobní názor. Vnímám jí jako velmi prospěšnou, protože vlasy vyživuje, hydratuje a chrání. Jen nejsem zvyklá používat masky na vlasy, aplikovat je a pak čekat cca 5 minut, než se projeví jejich efekt. Za mě jsou všechny výrobky úplně super, mile mě překvapily a minimálně šampon + bezoplachový kondicionér budu používat i nadále.

Jediným záporem pro někoho může být vyšší cena, celá sada čtyř výrobku stojí bezmála 1000 kč, což pro někoho může být opravdu hodně. Ale vzhledem ke kvalitě se tato koupě dle mého názoru vyplatí a sada vydrží opravdu dlouho.

vybraná testerka | 01.03.2023

Všechny produkty krásně voní a mytí vlasů je tak příjemný zážitek, ne jen povinnost. U kondicionéru oceňuji hlavně hustotu, některé jiné kondicionéry jsou tak řídké, že se nedají na vlasy skoro nanést. V porovnání s ostatními šampony a produkty na vlasy musím říct, že mám vlasy opravdu pěknější, tolik nelítají a jsou jemnější, hladší a lesklejší. Také vydrží bez umytí delší dobu a nemastí se. Vřele doporučuji celou řadu těchto produktů.

vybraná testerka | 01.03.2023

Všechny čtyři výrobky nové vlasové péče opravdu plní, co slibují - vlasy šetrně zbavují stylingových přípravků, jsou bez sulfátů a dodávají jim živost. Mým favoritem se stal regenerační šampon, po němž vlasy září zdravím, jsou hebké, snadno se rozčesávají a příjemně voní. Radost mi dělá také bezoplachová regenerační péče. Stačí malé množství a konečky vlasů jsou zacelené i bez zastřihování. Vyzkoušejte.

Žádné nejsou.

vybraná testerka | 28.02.2023

Ihned po rozbalení balíčku mne produkty uchvátily svým nádherným designem a teď mi zdobí koupelnu👌🏼💚. Konzistence produktů není lepivá a dobře se nanáší a vstřebá. Už po krátkém užívání produktů mám vlasy více objemné s přirozeným leskem a méně se mi mastí. Velmi mne také těší, že po užívání těchto produktů jdou vlasy lépe rozčesávat, ikdyž je mám opravdu dlouhé a husté🤩.Vůně produktů je jemná, velmi příjemná, vydrží i několik dnů po použití a už několik lidí v okolí mi pochválili vůni vlasů 😍♥️. Po užívání kombinace těchto produktů uvidíte po čase opravdu celkové zlepšení vlasů. Velmi tyto produkty doporučuji, protože jsou opravdu kvalitní👌🏼💚.

Žádné jsem nezaznamenala

vybraná testerka | 28.02.2023

Zdravím. Zatím použita celá řada jen jednou. A hodnocení? Šampon skvělý, pěkně pění, vůně nevtíravá jak je u této značky zvykem. Regenerační maska i kondicioner 100 bodů. Jen opatrně s bezoplachovou regenerační péčí. Stačí opravdu jen malý hrášek a spíš do konečků vlasů. Použila jsem na celé od kořínků a nejsou tak nadýchané. Na kudrnaté vlasy nejspíš dost dobrý. Ale celkové hodnocení všech výrobků je na jedničku s hvězdičkou. Děkuji. :)

Zápory nejsou žádné Bohužel se mi vloudil obrázek , který neumím odstranit :(

vybraná testerka | 28.02.2023

Se všemi výrobky jsem velice spokojená, používám všechny přípravky dle doporučení na obale, vlasy se mi zdají jemnější, lehčí a hlavně lesklejší. Kombinují všechny čtyři přípravky spolu co druhý den, až na masku, kterou je doporučeno aplikovat pouze 2x týdně. Vlasy také pěkně voní i celý druhý den po umytí. Mohu vřele doporučit

vybraná testerka | 28.02.2023

Z vlasové sady jsem nadšená. Dodržela jsem doby působení šamponu i kondicionéru a rozdíl je značný. Šampon jemně voní, krásně pění a dobře se smývá. U kondicionéru je hned po nanesení patrné, že se vlasy dobře rozčešou. Vlasy jsou i čtvrtý den po umytí nadýchané a objemné, dobře se rozčesávají. bezoplachovou péči jsem použila za sucha pro úpravu účesu a skvěle funguje. a poslední, maska je také skvělá a stačí ji použít jen malé množství.

x

vybraná testerka | 27.02.2023

Moc mě potěšilo , když jsem balíček😊 otevřela a vyndala novou regenerační sadu od Yves Rocher . Už po prvním omytí jsem pocitovala takovou čistotu od zbavení vlasoveho mazu. Vlasy se mi rychleji mastí a jsou splihlé už během druhého dne . Po šampónu krásně voní vlasy a neskutečným pomocníkem je tedy ten rozčesávač. Žádné zacuchávání, takže za mě super . S Yves Rocher , tedy i s jinými výrobky jsem byla vždy spokojená , a jsem moc ráda ,že mám tu možnost teď vyzkoušet tuto novinku , která mé vlasy ještě posílí . Jelikož na ně musím být opatrnější , nejsem obdařena zrovna hustou kšticí.😔

Nemám co vytknout , jen samé plus . Snad jen vyšší cena výrobků ,ale zase za opravdovou kvalitu člověk toho nemusí litovat .

vybraná testerka | 27.02.2023

Tato vlasová řada od Yves Rocher je prostě báječná. Na přírodní bázi, bez silikonu a dalších nežádoucích přídavků, šetrný vůči lidskému organizmu i vůči přírodě. Šampon jemně, přirozeně voní, bohatě pění, zanechá vlasy čisté, svěží, lesklé. Kondicionér se díky tekuté konzistenci snadno aplikuje, dobře se oplachuje a vlasy jsou po jeho použití snadno rozčesat. Maska ji výborná. Vyživuje, hydratuje, ochraňuje. Vlasy jsou posílené, pevnější a zdravější po celé své délce. Bezoplachový balzám s jojobovým olejem uzavírá proces péče o vlasy. Posílí strukturu, pevnost a pružnost. Vhodné pro všechny typy vlasů. Zaceluje roztřepené konečky, nedráždí jemnou pokožku hlavy. Celá řada má krásné, elegantní balení. Výrobky mají ideálně tekutou konzistenci, takže se snadno a přesně aplikují. Vlasy mají přirozený vzhled, jsou na pohled i na omak pevnější, hladší zdravější. Výborné produkty od renomované značky. Jsem moc spokojená. Děkuji za možnost vyzkoušet a vřele doporučuji ostatním.

-

vybraná testerka | 26.02.2023

Tuto řadu projektů již používám a velmi kvalitní. Vlasy dobře regeneruje, hlavně poškozené, po trvalé a melírů. Také dobře ošetří konečky vlasů. Vlasy jsou lesklé. Jsem velice spokojena a budu si tuto vlasovou kosmetiku kupovat i do budoucna. Je to moje oblíbená značka Yves Rocher, kde pravidelně nakupuji.

Žádné jsem nezjistila.

vybraná testerka | 26.02.2023

Při otevření balíčku jsem byla velmi mile překvapená, popravdě nevím, co jsem čekala, ale vím, co jsem nečekala a to je celá řada produktů Yves Rocher a ještě bezoplachová péče navíc! Na první pohled balení produktů vypadá skutečně krásně, velikostně jsou produkty tzv akorát, nicméně se domnívám, že šampon (standardně) vypotřebuji rychleji než ostatní produkty, přes to, že výrobce na tuto skutečnost myslel, proto udělal šampon ve větším balení než zbytek řady, což považuji za velké plus. Jako další pozitivum bych ráda zmínila vůni, která působí velmi jemně a nevtíravě. Co se konzistence týče, zarazila jsem se u regeneračního kondicionéru, který jsem rozetřela po rukách, abych jej mohla nanést na vlhké vlasy a už na rukách působil jako krém - po smytí z rukou byly hebké i ruce, nemluvě o vlasech 😅. Jelikož používám kosmetiku na vlasy bez silikonů a sulfátů dlouhodobě, nemohu říci, zda se děje prvotní, slibované cuchání vlasů, nicméně vlasy jsou po použití jemné, hydratované a poddajné, přesně takové, jaké je po používání kvalitní kosmetiky očekávám. Těším se však na dlouhodobější užívání produktu pro viditelné výsledky.

Těžko říci, zda bezoplachová péče vzhledem k odlišné barvě balení, patří stále do této sady. (Nemá vliv na kvalitní působení produktu). Pro příště se ponaučím a budu používat ještě o něco méně produktu, aby vlasy nepůsobily "slepeným" dojmem (po vyfénování zcela do sucha, se tzv "slepení/pramínkování" eliminovalo). I tak mnohokrát děkuji za tuto zkušenost a produkty budu ráda používat i nadále.

vybraná testerka | 23.02.2023

Měla jsem možnost tuto krásnou regenerační sadu od Yves Rocher testovat...❤️❤️ Šampon Yves Rocher bez sulfátů a silikonů odstraňuje přebytečný maz, prach a pot z vlasů a pokožky hlavy.❤️Díky kondicionéru se vlasy snadněji rozčesávají, zaceluje se vlasové vlákno a dochází tak k menšímu třepení konečků. Vlasy jsou po použití kondicionéru pružné a 🌸udržují si svoji přirozenou hydrataci a tím i lesk. Maska pak prameny vyživuje, posiluje a vyhlazuje je. Je to skvělý pomocník v péči❤️ o vlasy, který má 🌸příznivý vliv na kořínky vlasů, zlepšuje jejich prokrvení, hydrataci a výživu.Bezoplachová péče intenzivně vyživuje suché a lámavé vlasy, regeneruje jejich lesk a pružnost a dá se aplikovat na tři způsoby. ❤️🌸 za mě tato sada je bomba protože mám nejen slabé a poškozené vlasy po porodu ale také si je často barovým, ale co mě nejvíc líbí je ta božská vůně ta vede na plný čáře, také tet bývám ve sprchovém koutě déle a užívám si tu vůni a hydrataci mých vlasů 🌸❤️❤️

vybraná testerka | 23.02.2023

Kosmetiku YR bych doporučovala vždy a všem i kdybych momentálně tuto kosmetiku neměla jako testerka možnost vyzkoušet❤️ Určitě dávám 10000/10 jelikož jsem s YR spokojená jelikož mi natolik vyĺepšil vlasy, že tahle regenerační sada bude skvělým pomocníkem k udržení 🍀. Rozhodně bych doporučila pro všechny typy vlasů. A určitě to bude další produkt v košíku v nákupu YR❤️.

23.04.2024

velice prijemne, vlasy vyzivene a leskle, jsem spokojena

21.04.2024

Za mě fajn sada, změnu jsem úplně nepozorovala, ale špatné produkty to nejsou

23.01.2024

vlasy jsou po ní hezky výživene a lesklé

nenašla jsem

22.01.2024

moc fajn značka Yves Rocher používáme pravidelně jenom ji

21.01.2024

Super vlasová sada a značka na vlasy regeneruje...

26.10.2023

Jedna z nejlepších vlasových řad na trhu. Po krátké době užívání jsou vlasy silné, pevné a zároveň hebké, zdravé na dotek i na pohled. Jemná vůně, žádné umělé složky, bohatá pěna. Nedráždí pokožku hlavy.

-

10.10.2023

Skvělá vlasová kosmetika. Tuto radu jsem si velmi oblíbila

10.10.2023

Kvalitní a účinný vlasová kosmetika od renomované značky. Přírodní složení nezatěžuje vlasy zbytečnou chemií. Přirozená neagresivní vůně. Vlasy jsou po použití dokonale čisté, hydratované. Působí zdravějším dojmem na dotek i na pohled.

28.08.2023

Sadu jsem dostala jako dárek, hezký voní a dobře regeneruje vlasy

27.08.2023

Přírodní kosmetika od Yves Rocher je perfektní,krásně jemné vlasy výživene máte pak

25.08.2023

Miluji tuhle přírodní kosmetiku. Partnerka používá tuto řadu a má krásné a voňavé vlasy. Jsou velmi hebké a jemné a navíc provoněné.

.

07.08.2023

Na tyto produkty nedám dopustit, nejlepší co jsem zkusila!

29.05.2023

Vlasy jsou krásně hebké a lesklé. Pěkné vypadající obal. Příjemná vůně

11.05.2023

Vynikající přípravky na posílení a regeneraci poškozených vlasů. Dodají pevnost, lesk i hydrataci. Osvědčená a kvalitní značka.

-

02.05.2023

Vlasy umeje a set udělá co má

Pokud vás zajímá slozeni, tahle věc nebude pro vás

02.05.2023

vyzkoušela jsem tyto produkty od Yves Rocher. Byla jsem lehce skeptická, protože na moje vlasy snad nic už nefunguje. Ale byla jsem mile překvapená. Vlasy jemné, ucelené a už od pohledu zdravější. Vřele doporučuji.

02.05.2023

regenerační sada Yves Rocher je opravdu luxusní péče, jemně čistí a skvělé je, že má přírodní složení - super

29.04.2023

Velmi oceňuji příjemnou vůni. Vlasy jsou po používaní příjemně hebké na dotek, lesklé a hydratované. Vlasy dostaly viditelnou vzpruhu

26.04.2023

S šamponem na vlasy z této řady jsem neskutečně spokojená. Upřímně mě velmi mile překvapil, protože takový rozdíl od běžných šamponů z drogérie jsem ani nečekala. Hned po prvním použití byl vidět znatelný rozdíl, protože vlasy po umytí byli krásně nadýchané, takové lehčí a jemnější na dotek. Naprostá spokojenost a rozhodně pořídím zas. Produkty od této značky miluju.

12.04.2023

vlasy jsou krásné hebké, hladké a lesklé.krasne vlasy voní dlouho po umýtí.

25.03.2023

Rychlá instantní polívka. Dobrá chuť, rychle připraveno.

Nic

13.03.2023

Zajímavá vůně , vysoká pěnivost , praktický obal..

06.03.2023

Úžasné šampony, jemná a příjemná vůně. Krásně pění. Poměr cena kvalita odpovídá

05.03.2023

po umytí mají vlasy objem a snadno se rozčesávají, lesk vydrží dlouho.

Maska vlasy víc zatěžuje a jsou zplihle.

27.02.2023

Tuto vlasovou kosmetiku jsem ještě neměla možnost vyzkoušet.Ale ráda bych vyzkoušela.Třeba by se mi podařilo dostat vlasy pod kontrolu

Žádné

27.02.2023

Tato značka nezklamala.....mohu jen doporučit.... :-)

22.02.2023

Celá řada této vlasové kosmetiky je moc příjemná a účinkuje.

Zadne

22.02.2023

Kvalitní značka, jsem spokojená s tímto balzámem a šamponem

22.02.2023

Kvalitní vlasová péče. Vhodná pro širokou škálu vlasových typů. Rozhodně doporučuji

Další hodnocení


Rozstřel testerek

Rozstřel testerek se vypíše kliknutím na tlačítko Zobrazit.

Zobrazit

Zdarma produkt k testování!

Ohodnoťte tento produkt

Reklama

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Jelikož Váš email je již na platformě Tryin.cz zaregistrován, prosíme, propojte si účty na základě informačního emailu, který Vám odešleme na Vámi zaregistrovaný email. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Propojit s TryIn.cz

Právě Vám odesíláme email, ve kterém naleznete odkaz k propojení Vašich testovacích účtů.

Email dorazil do Vaší emailové schránky. Prosím zkontrolujte ji a postupujte dle instrukcí.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Pouze potvrďte, prosím, vytvoření Vaší registrace v platformě Tryin. Vaše osobní informace uvedené v profilu Vám budou přeneseny do nové platformy. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Vaše registrace do platformy TryIn se právě vytváří. Za okamžik budete přesměrován/a do svého nového účtu.

Vaše oblíbené testování se nyní přesouvá na novou platformu TryIn. Nic se pro Vás z hlediska testování nemění. Stále budete mít možnost testovat, jako doposud. Věříme, že budete s novým uživatelským prostředím spokojeni.

Přejít na TryIn.cz

Chyba

Pro propojení účtu nemáte vyplněny všechny potřebné údaje, doplňte je prosím v administraci profilu a proveďte propojení znovu.



Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

42 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:19
21 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:17
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat