Komentáře k článku

Sabka včera 20:27

Zahušťuji většinou hraškou a do zelí jen nastrouhám jablíčko.

Edita 20.10.2020

Ano, díky složení je to plnohodnotná náhrada zahušťovadla ;) a hlavně tuhle verzi tělo mnohem lépe zpracovává . Nene, pachuť žádnou ti to nezanechá, pokud hrašku dobře provaříš ;) což znamená dvacet minutek po přidání a je to.

Silva 18.10.2020

A to se dá zařadit do zdravé výživy ? Opravdu to nezanechá žádnou pachuť ?

Edita 16.10.2020

Záleží co zvolíš, těch možností je fakt dost. Jesti nechceš, aby se to podepsalo na chuti, tak vyzkoušej na zahuštění hrašku ;).

Silva 13.10.2020

Hledala jsem nějakou zdravější verzi, ale přišlo mi, že ta chuť už nebyla ono :/.

Teo 18.01.2020

Rozmixované

Teo 18.01.2020

Co takhle rozkódované ověřené vločky?

Zdena 17.01.2020

Polévky moc nezahušťuji,ale omáčky ano.Nemám ráda omáčky jako vodu*5*

Standa 17.01.2020

Jano suohlasím.

lida 17.01.2020

nejlepší je mouka*19*

Petr 17.01.2020

Já teda omáčky jíškou nezahušťuji ,ty patří do polévek!!

Hana 17.01.2020

Jedině HRAŠKA!

Jana 17.01.2020

Tyhle nudné a trapné články píšou fakt jen dementi..

Lscratte 17.01.2020

Pomletými ovesnymi vločkami. Polévky , kuře na paprice, svíčkovou a tu jen pokud vařím pro syna, jinak ničím.

Laďa 17.01.2020

Už vidím tu svíčkovou s chia semínky.Nedělejte z lidí blbce jako Babica.

yva Laďa 17.01.2020

Ahoj, jsem celiak, svíčkovou zahušťuji jedině zeleninou, použiji tolik, aby po rozmixování, měla konzistenci klasické svíčkové, celá rodina si zvykla a moc jim přírodní svíčková chutná,nepotřebuji ani deko mouky, stačí, že ji mají v knedlících, já si dělám rýži. nebo noky s rýžové mouky.

P yva 17.01.2020

Zahušťuje se jen zeleninou.

P Laďa 17.01.2020

Zahušťuje se jen zeleninou.

Jarka 17.01.2020

Jako Marko...strouhanou bramboru;-)

Zdeňka Jarka 18.01.2020

Ano, tedy pokud se týká zahuštění zelí.také zahuštuji strouhanou bramborou.

Lidi Zdeňka 18.01.2020

Zahušťovat zelí není vůbec nutné, patřičně ochucené s kmínem je lehké a vůbec žádná šlichta není potřeba.

masuma 16.01.2020

...i.chlebovou.střídkou....

vera 16.01.2020

Svíčkovou, křenovou, koprovou zahušťuji smetanou s hladkou moukou. Znojemskou zahušťuji jíškou. Polévky nezahušťuji. Zelí strouhaným bramborem. Rajskou nezahušťuji, protože ji připravuji jen z rajčat s minimem vody. Když se zahustí guláš chlebem, brzy kvasí. Guláš také nezahušťuji. Kdo chce jíst dietně, ať tato jídla nejí. A nemusí zahušťovat vůbec nic a ničím.

JanaBa vera 17.01.2020

tak tohle je jediný normální komentář. Kdo chce jíst dietně, ať tahle jídla nejí..

Marko 16.01.2020

Na jemno strouhaná brambora...

Venka 16.01.2020

Používám rýžovou hladkou mouku.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Bety.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat