Komentáře k článku

vera 16.01.2020

Svíčkovou, křenovou, koprovou zahušťuji smetanou s hladkou moukou. Znojemskou zahušťuji jíškou. Polévky nezahušťuji. Zelí strouhaným bramborem. Rajskou nezahušťuji, protože ji připravuji jen z rajčat s minimem vody. Když se zahustí guláš chlebem, brzy kvasí. Guláš také nezahušťuji. Kdo chce jíst dietně, ať tato jídla nejí. A nemusí zahušťovat vůbec nic a ničím.

JanaBa vera 17.01.2020

tak tohle je jediný normální komentář. Kdo chce jíst dietně, ať tahle jídla nejí..

Marko 16.01.2020

Na jemno strouhaná brambora...

Venka 16.01.2020

Používám rýžovou hladkou mouku.

vlasta 16.01.2020

čirokem

myrys 16.01.2020

já zahušťuju karfiólem

koumes 16.01.2020

chleba je též dobrý

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat