Komentáře k článku

Marek 13.12.2022

Tohle svinstvo by se mělo zakázat prodávat protože lidem je to jedno

Lukáš 18.11.2022

Jen chci upozornit že z hlediska zákona je šíření poplašných a lživých zpráv TRESTNÉ!!!

Ivan 19.05.2022

Výrobci nejsou hloupí ale hloupí jsou ti co to používají.jde jen o peníze vůbec ne o zdraví.

Iris 19.05.2022

Používám tablety finish,doufám že jsou kvalitní

Marcela 19.05.2022

A co prášek na praní a jiné mycí prostředky. Co šampóny a tekuté mýdla. Tak že lidi klid. Nejhorší je smrt z vyděšení 😂😉

Mita 19.05.2022

Nevim, to jsou vyrobci tak hloupi, nebo Ti co to pouzivaji tak hloupi? Centrem pozornosti se staly tablety do mycky , tentokrat. Ukazte mi tedy, co je normalni? Ani jedna potravina, sama podivna hnojiva u zeleniny a ovoce, zviratum se davaji antibiotika a to cemu se chce prodlouzit trvanlivost ,radeji ani nemluve….. Co tedy jist, jak co myt, co dychat, co pit a jaky toaletni papir pouzivat???

Jíťa 19.05.2022

Přesně z tohoto důvodu myčku nechci.

Jarka 19.05.2022

Mycku mam,ale vubec ji nepouzivam,protoze vim daaavno co za svinstvo obsahuji tablety do mycek.Staci si jen precist co obsahuji.Lituji male deti maminek ktere toto svnstvo na nadobi pouzivaji.Neni divu,ze jsou lide nemocni,ale ksef je preci dulezity,nekdo na zdravi lidi musi vydelavat.

Michaela 19.05.2022

KONEČNĚ SE TO TU ŘEŠÍ CO ZA SVINSTVO SE DOSTÁVÁ DO ODPADNÍCH VOD A ZAMOŘUJE NAŠE VODY. A CO MAME NA TALÍŘÍCH. AKORÁT BY NA TO MĚLA BÝT VELKÁ MEDIÁLNÍ KAMPAŇ ,TOHLE SI PŘEČTE MÁLO LIDÍ :-(

Lukáš Michaela 18.11.2022

To těžko, když tento článek porušuje zákon ohledně šíření poplašných zpráv. Je totiž celý pouze snůška hloupostí, a lží. A mít zapnutý caps lock je vrchol neslušnosti !

diego 19.05.2022

takovou hovadinu už jsem léta nečetl. Běž se zahrabat do jeskyně a myj tam svoje misky v bahně.

Siraellen 18.05.2022

Vůbec nepoužívám

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat