Komentáře k článku

Masunta nejosvícenější... 08.07.2022

Je dokázáno, že grilování, rožnění, pokrm připéká/připaluje, a vznikají rakovinné škodliviny. Nejškodlivější jsou připáleniny - produkty pyrolýzy. Stačí se podívat, jak si lidi připalují nad ohněm špekáčky. Když už, tak špekáček se má k ohni jen zboku opatrně přiblížit.

Siraellen 09.07.2022

Ano, hlavně sýry a zeleninu

Ladislav 12.07.2022

Výborné zpestření večeře.....

Pavel Šanda 17.07.2022

Je to nejlepší večeře.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat