Svátky bez stresu díky omalovánkám

28.11.2016 | Magazín

Stres a shon nás dnes provází na každém kroku. A tak není divu, že hledáme nejrůznější způsoby, jak si od něj na chvíli odpočinout a vyhnat všechny starosti z hlavy.

Inspirujte se u dětí! Snad každý z nás jako malé dítě miloval omalovánky. Obrázkům jsme s pomocí pastelek vdechli nový život a naše jediná "starost" byla, abychom nepřetáhli.

Byla by ale škoda myslet si, že omalovánky patří jen do dětského světa. Právě naopak! V posledních letech si velkou oblibu získaly omalovánky určené dospělým. Co za jejich úspěchem stojí? Je to jednoduché. Pastelky jako by odvály všechen stres, na chvíli se soustředíme jen na barvy a vzory, necháme naplno pracovat svou fantazii... A stres jako mávnutím kouzelného proutku mizí...

Jednou z nejúspěšnějších autorek antistresových omalovánek pro dospělé je Johanna Basfordová. Ta již u nakladatelství Grada vydala tituly Tajná zahrada, Čarovný les, Ztracený oceán a Magická džungle. Jejích omalovánek se ve světě prodalo víc než 20 milionů a s radostí je kupují milovníci a milovnice omalovánek v celé řadě zemí. Mimochodem, k nadšeným fanouškům Johanniných omalovánek patří i Kate Middleton, vévodkyně z Cambridge.

Vánoční pohoda

Zpříjemněte si sváteční čas a zimní večery omalovánkami Vánoce z pera Johanny Basfordové! Záplava křehkých sněhových vloček, zdobené perníčky a zářící skleněné ozdoby. Užijte si kouzelný vánoční čas! Je tak lákavé vzít si pastelky a v teple domova vybarvovat a krášlit vánoční motivy, které najdete v této knize.

Na stránkách se skrývá hejno nenápadných červenek – najdete je všechny?

V této knize je 37 obrázků, které můžete díky perforaci snadno vyjmout a jsou připravené k tomu, abyste je někomu darovali nebo si je zarámovali.

Vyhrajte jedny ze 3 omalovánek Vánoce!

Stačí, když odpovíte na otázku: Kdy jste si naposledy vybarvovali?

Svou odpověď spolu s kontaktními údaji (jméno, příjmení, adresa, telefon) zašlete do 25. prosince na e-mail: redakce@bety.cz

Do předmětu e-mailu napište heslo: PASTELKY

Vyhrává 100., 200. a 300. odpověď!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat