3 originální tipy na vánoční dárky

30.11.2017 | Vánoce

Také každý rok tápete, čím potěšit babičku s dědou, kolegy v práci, nebo vám chybí pro manžela ještě pomyslná „třešnička na dortu“? Máme pro vás tipy – a to hned 3! Nejen, že si s vašimi blízkými užijete chvilku napětí, ale také se spolu s nimi můžete radovat z výhry. A ne malé.

I letos pro vás Sazka připravila hned několik originálních vánoční tipů na dárek pro vaše blízké.

Adventní kalendář jinak

Drží vaše nejlepší kamarádka zase dietu? Potěšte ji dárkem, ze kterého určitě nepřibere, a navíc ji může potěšit až milionová výhra. Originální adventní kalendář všem zkrátí čekání na Vánoce a je tak ideálním dárkem. Zkusíte štěstí?

Netradiční překvapení

Jestli už pro své blízké máte hlavní dárek, ale rádi byste k němu přidali ještě nějakou maličkost pro radost, zkuste to se stíracím losem Štědré Vánoce. Netradiční dárek zajistí pod stromečkem momenty překvapení a pobaví celou rodinu. Obdarovaný může pod stromečkem vyhrát například jednu z tisíce desetitisícových výher, či hlavní výhru až 10 milionů korun.

Stírací Vánoční přání

Papírová vánoční přání jsou tradiční a krásnou připomínkou pro vaše blízké. Zkuste jim letos popřát ve velkém stylu. Stírací los Vánoční přání od Sazky můžete poslat poštou, přiložit k dárku, věnovat osobně, tajně vložit do kapsy kabátu, nebo… Je to jen na vás. Ať už to uděláte jakkoliv, s Vánočním přáním od Sazky určitě zabodujete.

Osobní přání můžete vepsat přímo do losu Vánoční přání a až jej obdarovaní pak setřou, možná na něm objeví až milion korun.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat