Komentáře k článku

Dave 02.10.2011

Nikolka má očividně dost :D hlavně to vyjadřování stojí za to :D těch 500 km/h bych jí i odpustil , ale těch chyb :D:-P

domisz 14.09.2011

To že většinu nehod udělá muž je sice pravda, ale ženy méně řídi proto je menší šancš že budou mít nehodu.

fichynn 05.09.2011

ja myslim že ženský nejsou niak vyloženě lepší než chlapy za volantem, ja myslim že jsou obě pohlavý tak něak nastejno, jsou dobrý řidičky a špatný řidičky, stejně tak je to i u chlapů někteří řídí špatně a jiní zas dobře. Akorád chlapy jsou za tím volantem agresivnější a mladí řidiči mají tendenci se předvádět a machrovat a pak to tak dopadá s těma nehodama.

Lucka 18.08.2011

no koukam tady se dohadujete kdo je lepší za volanten jestli ženský nbo chlapy. Řeknu to jednoduše nezáleží na tom kdo je lepší nebo kdo jezdí opatrněji, záleží na tom jak si kdo za tim volantem věří. Prostě a jednoduše někdo jezdí hůř a někdo líp a nezáleží na tom jestli je to chlap nebo ženská!! :-)

Katrine 17.08.2011

Přiznám se,že i když jezdit s autem umim,tak řidičák zatim nemám a ani ho nijak neplánuju.Ač to vyzní pitomě a holky a ženy myslete si co chce,radši se spolehnu a počkám si na zkušeného muže.V mém případě na mého snoubnece,než př.jeho matku.

misa 15.08.2011

chachacha, 500km/h... XD tak to se povedlo. Mama lita :D

michala 15.08.2011

to jsou mi blaboly v tom clanku... *2*

Kubasks 15.08.2011

já sem k holkám měl vždycky respekt v hodně věcech sou lepší než muži nikdy jsem je nepodcenoval jako ostatní... :-)

Pája 06.08.2011

500 km/h? :D :D Copak to mate za auto? :-D

Tomik 05.08.2011

tak kdyz uz jsme u toho bodu, ze zeny jsou lepsi ridicky protoze min bouraj, fajn, protoze se misto nich vyboura chudak chlap, kterej je na ne nasranej ze jedou pomalu nebo buchvi jak silene. to jsou zase feministicke sracky...zeny jsou lepsi nez muzi rikate...dobre, tak misto fury kecu, to dokazte, ale tohle zacina zavanet diskriminaci muzskeho pohlavy... s temi financemi je to kus od kusu,takze ve finalnim meritku nemuze nikdo rict ze jedno pohlavy je lepsi nez druhy. co se vyzvidani tyce, vam musim dat za pravdu, ze v tom jste fakt jednicky, nadruhou stranu chudak chlap se muze sebevic snazit, ale z vas nic nedostane ani kdyby se zblaznil, a ze uz v nemalo pripadech k tomu nema daleko.

Margie 27.07.2011

Přesně - souhlasím *1*

nikolka 27.07.2011

jéé :D proč se tady dohadujete, to neni jestli ženská nebo chlap, to záleží na člověku :D vy se tu hádáte ale vy chlapi, co by jste dělali bez ženských a naopak ? :D já su sice ženská ale su na straně chlapů! :D

holka neurážet prosím 21.07.2011

i kdyš sem holka tak mně prosím neurážejte ,VÍte co mně někdy strašně zajímalo proč musí bít chlapi tak hádaví nabubřelí a musí se pořát jen z někím prát a prát stojí to zato to fakt nechápu ,ale kdyš uš tady mluvíte o tom kdo je lepší zavolantem tak vám řeknu ktomu jen pár vět je nahovno kdo je lepší v řízení a kdo je zase lepší v kráse nebo kdo je lepší v češtině nebo v anglině atd todel prostě nikdy nepochopím naco se otomdle dohadovat ,a stejnak jeto tam napsané že todle ještě není dokázáno a mohlo by se otom pořát a dokola hádat kdo a jak líp řídí třeba moje mamka má občas problém trochu zaparkovat ale zase není tak blbá nebo nemotorná že by to nedokázala akorrát si líp najede kdyt vi chlapi nejste onic lepší tak plácnu možná o nákých pár procen ste lepší aspon tak o 2 procenta ale neříkejte teda nepište sem prosim vás že vi ste nikdy nemněli žádnej problé občas za parkovat každej má občas problém zněčím ale kdyš ušs te tady psali že ženský jedou kdyš sou prič z vesnice nebo z mněsta tak že jedou 60km/h to je u některých žen které se třeba bojí atd ale moje máma a i ostatní ženy některé jezdí normal řeknu moje mamka jedí podálnici kdyš jede podálnici tak jezdí aspon 500km/h a toje docela dost nato kolik se má jezdit na dálnici a to nelžu ani se nechcu vitahovat ale i kdyš jede po normal silnici a je tam přikázaná 60 tak jede třeba 80km/h *4* a to máme co dělat aby sme se udrželi třeba moje mamka jezdí i hůř jak můj tatka kdyš jedeme poté dálnici tak tatka jí říká spomal spomal jedeš jak šílence a my vždycky ty nejsi onic lepší ale je pravda že mamka je jak chlap nesná ší se táhnout za nákíma autama ale některý ženský se bojí předíždět ale naša máma ne a mužete si myslet cokoli že se vitahuju že kecám cokoli prostě cokoli ale říkám pravdu a říkám pravdu takovou nato že sem holka a že sem čech a pokut by to pravda nebyla tak se klidně odstěhuju do ciziny a nebudu chodit na internet

Nikolka holka neurážet prosím 27.07.2011

tyvole! :D tak ta to zabila :D

Pája Nikolka 06.08.2011

500 km/h ? :D copak to mate za auto?:-D

Koity 13.07.2011

1. Divíte se, že muži mají o 77% větší nehodovost, když jim do řízení pořád kecá žena?! Nemluvě o tom, že jezdíme rychle. No není divu, že nám dojte trpělivost, když žena jede 40 Km/h mimo obec ještě k tomu, když jí štěstí přeje a nelze ji v klidu předjet. To poté vzniká velká časová ztráta :) 2. Žena = nic nevsadím, nic neprohraju. Muž = buď vše nebo nic. Žena se tudíž = malé výhry malé prohry (1 lízátko = 3 lízátka). Muž se tudíž = odjezd z casina ve ferrari nebo odchod v trenkách. 3. Schváleno - ukecanost a přetvářka je spolehlivou zbraní žen. 4. Schváleno - co ženy utratí na kravinkách, musí dohánět na jídle. 5. Schváleno - ženy jsou opravdu mistryně vyzvídání, to je ostatně i vidět na autorce slečně/paní Horákové, když si dokázala zjistit i statistiky vyzvídavosti špiónů v tajných službách. *1*

Dave Koity 02.10.2011

Dobře si jim to nandal :D :) plně souhlasím

Katie 13.07.2011

Nemyslím si, že ženy jsou lepší za volantem. :D Myslím, že tenhle bod bychom měli přenechat mužům..:D :)

Někdo 09.07.2011

Do nekonečna se budou ženský i chlapi hádat, kdo je lepší. Bože!:-O Ten je lepší v tom a ta je lepší v tom. A je to. :-P :-P

Někdo 09.07.2011

Do nekonečna se budou ženský i chlapi hádat, kdo je lepší. Bože!:-O Ten je lepší v tom a ta je lepší v tom. A je to. :-P :-P

marty 16.05.2011

Zas takový keci :-D prej lepší za volantem tak to je největší blbost světa :-D ,dejte ženskou do combika a at zaparkuje do řady stojicich vozidel a jsou v koncich,ani se smartem to nezvladnou :-D a v obci jedou 40km/h a mimo obec 60km/ tím pádem zdržují provoz a už tím vzniká nebezpečí vzniku nehody.Zrovna včera jela ženská s Fabií a měla roztrženou pneumatiku a jela po disku,uplně dutá hlava.

liška 16.05.2011

ale jak JEN o nehody!!To je přece to nejdůležitější!!!Chlapi moc dobře vědí že jsme lepší ale nikdy si to neřipustí!!Jsou na to moc ješitní a domýšliví!a i v tom jsme my lepší dokážeme si přznat vinu a i to že chlapi jsou lepší řidiči ale k čemu jim to je když svojí neukázněností způsobí nehodu!

Ubzed 16.05.2011

K bodu jedna se nebudu vyjadřovat. Body 2 až 5 jsou dané evolucí a odvěkou rolí žen jako hospodyněk, hostitelek a hospodářek. Vzhledem k trendu zmužštění ženy a zženštění muže očekávám, že do dvaceti let se srovnají.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat