V čem jsme lepší než muži

21.03.2011 | Vztahy

Že jsme zkrátka krásnější, chytřejší a lepší než muži po všech stránkách, víme my ženy už dlouho. Přinášíme vám 5 vědecky potvrzených oblastí, v nichž muže s přehledem porážíme.

1.    Za volantem

Nekonečné spory, kdo je lepší řidič, se asi nikdy nevyřeší. Co je však statisticky potvrzeno, je, že ženy jezdí mnohem bezpečněji! U muže je riziko, že zemře za volantem, o 77 % vyšší než u ženy (důvodem je především větší agresivita při jízdě), navíc 80 % aut, které způsobily dopravní nehody s následkem smrti, řídili právě muži. A protože lidský život je to nejcennější, jsme my ženy z tohoto pohledu rozhodně lepší řidičky.

2.    Hazard

Ačkoli hazardní hry jsou doménou především mužské části populace, ženské hráčky bývají úspěšnější. Dokážou lépe odhadnout situaci a ve vhodnou chvíli zariskovat při sázkách.

3.    Společnost

Konverzace s lidmi, které třeba vidíme poprvé, je doménou žen. Například na večírku jsou navíc díky lepší schopnosti pamatovat si jména a tváře (je to dáno evolucí) lepšími hostitelkami, dokážou se věnovat každému příchozímu.


Hledáte pro své děti náhradního tatínka?
Společně se nám to podaří! Kartářka Elena

4.    Finance

Spravování rodinného rozpočtu jde lépe ženám. Ano, jsou skvělé v utrácení peněz, ale když je třeba, umějí stejně dobře peníze šetřit. Dokonce lépe než muži.

5.    Vyzvídání

Klepy milují ženy i muži stejně. Ale když přijde na dolování tajemství, jsou ženy mistryně. Tajným službám se při vyzvídání a špionáži osvědčily mnohem více než muži.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

45 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:42
55 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:39
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:38

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat