Návnady mužského těla! Tímhle nás vždy dostanou

2. díl. Uhrančivé oči, plná ústa, vypracované svaly? Je to to, po čem ženy opravdu touží? Proč milují pánské pozadí a husté vlasy? Během evoluce se toho moc nezměnilo, ale proč jsou třeba na výsluní tmavá mužská kukadla? Exkurze po návnadách pánského těla začíná!

Návnada první: atletická postava

Síla, zdraví, schopnost ubránit partnerku a případné potomky… Tohle všechno symbolizuje mužská postava tvarem připomínající véčko. I když to de facto k ničemu není, dobře se na to dívá – jako buchty na břiše, na opření se o široký hrudník také není nic praktického… Ale prostě to chceme!

Návnada druhá: široká ramena a hrudník, ruce samý sval

Když něco mít nemůžeme, láká nás to. Ženské tělo je v ramenou úzké, ale rozšiřuje se v oblasti boků. Mužská postava je zpravidla široká v horní polovině těla, avšak směrem dolů se zužuje (silní, zdraví lovci nosili na ramenou kořist), široký mužský hrudník má s lovem taktéž spojitost – poukazuje na velké plíce respektive fyzickou výdrž… Vypracované svaly na rukou opět signalizují dobrou kondici a zdatnost, i když čeho je moc, toho je příliš. Závodníci v kulturistice jsou považováni za sebestředné. Podle žen sami o sebe pečují víc než o partnerku, a proto se u nich netěší příliš velkému zájmu.


Diskrétní poradenství!
Výklad karet! Naživo! Nyní! Volejte kartářku Ivonu!

Návnada třetí: zadek k nakousnutí

Víte, proč je vlastně jedním ze znaků mužské atraktivity? Protože s malými pevnými hýžděmi se při sexu lépe pohybuje pánví, takže jeho majitelé mají ty nejlepší předpoklady pro uspokojivý pohlavní styk a snazší oplodnění své milenky. Netřeba komentáře….

Návnada čtvrtá: sexy kštice

I když už se na husté vlasy neklade takový důraz jako v dějinách, kdy se různé lektvary neobešly bez pramínků vlasů dané oběti, nebo se jednoduše považovaly za symbol moci, jsou stále v kurzu. Nicméně poslední dobou se objevuje stále více žen, které upřednostňují mozkovny holé, a vědí proč. Plešatí muži mají více testosteronu, což předjímá větší sexuální aktivitu. A to je na tom všem nejspíš to
nejatraktivnější….(Čtěte také: Spontánní či plánovaný. Který sex je lepší?)

Návnada pátá: horká, dychtivá ústa

Různé fyzické rysy znamenají pro protějšek odlišné emoce a řadí svého nositele do jiného šuplíku. Říká se, že za vším hledej ženu. Ona sama se zase snaží přijít na nějakou vlastnost či partnerův postoj, díky kterému má ten či onen tak plná nebo vlhká ústa… Určitě je to proto, že má rád sex, myslí si její podvědomí. (Ženy se prostě do všeho snaží zavrtat do hloubky a hlavně touží výzvu vyzkoušet. K tomu jsou mužské rty jako stvořené.) A ještě když si je umí tak něžně olíznout – paráda!
TIP Bety:
Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!

Návnada šestá: uhrančivé oči a smyslný pohled

Zde asi není nutné cokoliv vysvětlovat. Když má oči tak hluboké, že by se v nich člověk nejradši dobrovolně utopil, jsou dvě možnosti: Buď je má tak upřímné a laskavé, že v ženě vzbudí ochranitelský dojem, nebo jí sexy ohníčky uvnitř nastartují sexuální touhu. A když jsou ty kukadla navíc ještě tmavá, čokoládová, vše jde snáze. Podle výzkumů prý světlé mužské oči na ženy působí méně dospěle než ty tmavé.

Tím však výčet žádaných atributů nekončí! Do konečné jedenáctky nám chybí pět neméně důležitých vábících prvků! Proč jsou ženy přitahovány ostrými rysy v obličeji, vyrýsovaným břichem či mužným strništěm? Dozvíte se v konečném pokračovaní našeho třídílného seriálu!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat