11 důkazů, že ho už nezajímáte

Milujete ho? Chcete s ním být, žít, sdílet dobré i zlé, ale on se v poslední době chová nějak divně? Možná uvažuje o rozchodu, protože o vás ztratil zájem! Jak poznat, že už vás nechce?

Stát se to může. Z lásky je najednou smutek, prázdnota, hádky, nebo naopak tiché partnerské bezvětří. Trvá-li to pár dní, nic to neznamená, ovšem týdny či měsíce jsou na pováženou. Hlava vám pracuje. Chcete radu? V první řadě se poctivě zamyslete nad následujícími ukázkovými situacemi, které odhalí jeho úmysly. Stačí pouze přitakat jednoduchým ANO.

Test lásky: Kdy už po vás netouží?

1.    Máte pocit, že jste pro něj vzduch. Možná by byl nejradši, kdybyste měla křídla a létala okolo něj potichu, aby se náhodou nerozčílil.
2.    Když svého partnera o něco žádáte, tváří se odtažitě. Někdy se i cítíte provinile, že jste vůbec měla odvahu něco po něm chtít.
3.    Cítíte, že vás váš vztah stojí mnohem více úsilí než jeho.
4.    Máte čím dál větší problém, abyste s partnerem trávila čas o samotě, protože on je mnohem méně doma. Navíc se vám vyhýbá.
5.    Často před přáteli omlouváte jeho chování, které se vůči vám v očích druhých změnilo.
6.    Domníváte se, že se k vám partner nechová s úctou.
7.    Momentálně se často setkáváte se situacemi, ve kterých se k vám protějšek chová hůř než vy k němu.
8.    Přátelé se vás často ptají, zda se mezi vámi něco neděje, protože se k sobě vůbec nemáte.
9.    Partner trpí chronickým nedostatkem času, neustále se na něco vymlouvá, je tajemný.
10.  Sexuální život mezi vámi se zastavil, ba přímo skončil.
11.  Dočkala jste se vyčítání a chladnosti, naopak vám chybí něha a prosté obejmutí.


Diskrétní poradenství! Výklad karet! Naživo! Nyní! Volejte kartářku Ivonu!

Příčina? Kariéra, finance, třetí osoba

Pokud je vaše odpověď minimálně 6x ANO (a to z dlouhodobého hlediska – a v porovnání s běžným, předchozím chováním vašeho partnera), pravděpodobně dotyčný opravdu zápolí s faktem, že jste pro něj ztratila punc atraktivity. Co teď? Nejprve je třeba se ujistit, zda partner nemá nějaké problémy v práci, se vztahy s kamarády, penězi… Jeho rozčílený, smutný nebo rezignovaný stav totiž může být zapříčiněn právě těmito faktory, které jsou pro něj neméně důležité jako vy.

Za všechno můžeš ty?!

Ovšem ani tehdy, když se to záhy potvrdí, by miláček neměl mít právo jednat s vámi bezohledně. Rozhodně si s ním o tom promluvte, že nejste hromosvod všeho jeho trápení a potřebujete cítit, že i když se cítí mizerně, má vás rád. V případě, že nebude ochoten o něčem takovém slyšet, nebude mít zájem cokoliv řešit, natožpak ustoupit, nejspíš rezignoval. Jeho zájem o vás se rovná nule. Co teď? (Čtěte také: Co dělat, když vás milování s partnerem omrzí?)

Nedělejte nic proti své vůli

 „Buď je v partnerském vztahu více toho, co mě těší a pozitivně nabíjí, nebo převládá to druhé. A hranice, kdy to ještě uneseme, a kdy je třeba odejít, je pro každého jiná,“ upozorňuje psycholožka a traumatoložka Olga Kučerová z webu tamarapolanski.cz. A dodává, že nikdo nemá právo po nás chtít, abychom se pro kohokoliv obětovali a trpěli, když se pro to my sami nerozhodneme dobrovolně! „Řešení znám jediné. Udělat změny v sobě, uvnitř svých pocitů, energií, a pak vás i lidé okolo začnou vnímat jinak. Budete si totiž v podvědomí projektovat růžovější vztahy a potom je také prožívat,“ uzavírá Kučerová.

Každopádně pouvažujte. Už vás nemiluje? Chová se odtažitě a hrubě? Rozmyslete si, zda zůstat, nebo odejít. Nový vztah si můžete najít poměrně brzy, když budete chtít, kdežto pošramocená důstojnost se navrací velmi těžko. Jestli je tedy partnerův stav dlouhodobý a neměnný, nechte ho jít – nezaslouží si vás.
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat