Opravdu chcete nevěrníka zpátky? Tak tady máte návod!

Má cenu bojovat, když si partner našel jinou? Bude snaha o opětovné obnovení vztahu nebo přímo manželství vůbec k něčemu? Na takové otázky si můžete odpovědět jen vy sama – teď hned!

Když přijde chvíle žalu a sebelítosti

Možná se dostanete do stavu, kdy necháte věcem volný průběh, možná se do opětovného získávání svého partnera vrhnete jako rozzuřený pes, ale jednou z možností je i podlehnutí splínu a stavu podobnému depresi. „Proč bych se měla snažit? K čemu mi bude, když se vrhnu do války?“ říkáte si. První šok z nevěry partnera pomalu přechází v každodenní bolest a uvažování typu: „Však já mu ukážu, o co přišel! Ať si za ní jde, když chce! Tady u mě mu už pšenka nepokvete. Je konec se sexem, praním, vařením!“

Takový postoj sice chrání vaše vlastní sebevědomí, ale partnerství tím zpátky nevrátí. Akorát protějšku pomůžete v rozhodování a on tak bude mít volnější cestu za tou, která mu nic neodpírá.

Na co se zeptat svědomí a srdce?

Proto si položte otázky a snažte se na ně upřímně odpovědět:

• Mám ho ráda?
• Dokážu si představit s ním dál žít?
• Vážím si na něm i nadále nějakých vlastností?
• Chci opravdu manželství – vztah zachránit?
• Trápím se a to mi není lhostejné?

(Pokud odpovíte aspoň čtyřikrát ano, má smysl rezignaci hodit za hlavu a vyhlásit milence válku. Rozchod nebo rozvod je přece jenom závažné rozhodnutí, které ovlivní život váš, jeho nebo dětí. Proto se nevyplácí jednat s horkou hlavou.)


Má cenu o něj bojovat?
Prozradím vám, zda zůstat nebo jít dál! Astroložka Anna

Nevzdám to. Jenže co dál?

Jestliže se tedy rozhodnete, že stojí za to pokusit se partnera vrátit do své náruče, máme pro vás dobrou zprávu. Nejste tak bezradná, jak si možná myslíte. Všechno, co uděláte a řeknete, se posléze probírá mezi milenkou a vaším partnerem. Oni dva proto nemají tak růžový vztah, jak se tváří, protože spoustu svého času tráví tím, že mluví o vás. Nepříjemné? Jak pro koho, že?

Snažte se nebýt protivná, abyste od sebe partnera neodrazovala víc, než je nezbytně nutné. A uvědomte si jednu věc. Jedinou cestou, jak vyhrát, je poštvat je proti sobě. Zásadně je ale nepovažujte za pár, protože milenka v koutku duše čeká, že si vašeho partnera přitáhne vlastními zbraněmi, tomu zase vyhovuje, že má dvě ženy najednou, a do rozhodování, kterou z nich upřednostní, se příliš nepožene.

Jak docílit toho, aby u nich v ráji nastala bouře?

Pečujte o své psychické zdraví a zevnějšek. Oživte barvu vlasů i šatník. Buďte nezávislá, ale zároveň partnerovi dejte najevo, že ho postrádáte a stále o něj máte zájem. Tahle taktika zachránila už nejeden vztah! Osvojte si slovo „potřebuji“… „Karle, potřebuji tě k výchově našeho syna.“ Nebo: „Milane, víš, já se s tebou potřebuji pomilovat. Ty jediný víš, jak se mi to líbí.“

TIP: Bety.cz pro ty z vás, které mají hořkou zkušenost s nevěrou, připravila speciál "Podvedená", kde najdete články, diskuse a další potřebné informace, které vám pomohou se s touto bolestivou životní situací vyrovnat.

Dál ho překvapujte svojí nevypočitatelností. Zavolejte mu v době, kdy to normálně neděláte, přijďte domů pozdě večer, nebo vůbec, což u vás absolutně není zvykem, odjeďte s kamarádkou na víkend mimo město… Neustále měňte své plány a pokuste se dostat ho sexem. No ano! Jednoduše mu erotikou vymýt mozek z hlavy den předem, než zavítá k ní.

My víme. Nejradši byste to neudělala a partnera i s milenkou poslala k šípku. Jenže to si pak vystřílíte veškerou munici, kterou máte! Radši použijte trik, který jsme zmiňovali nedávno: přesvědčte ji, že vy dvě nejste jediné, co Milanovi, Karlovi nebo Pepovi zpříjemňuje život. Zanechávejte vlasy v autě, rtěnku na jeho košili apod. Tohle všechno jsou super vhodné strategie!

Ty naprosto nevhodné, nepoužitelné a absurdní si popíšeme v dalším, již 11. díle našeho velkého seriálu o nevěře, který vyjde již příští týden.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

14 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:00
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:56
218 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat