9 typů milenek. Poznejte, s jakou spí ten váš!

Je vaše manželství v ohrožení? Připletla se vám do života milenka, se kterou se partner schází? Chmury odhoďte stranou a vyhlaste o něj válku! V první řadě zjistěte, kdo je ta neznámá!

Tedy jestli pořád trvá vaše přesvědčení, že k němu i po tom všem chováte vlahé city, a chcete manželství nebo partnerství zachránit. Jinak to snad ani nemá cenu. K trochu většímu zapálení pro věc vám snad pomůžou body navíc, kterými disponujete. Milenka je sice pro vašeho partnera nová, a jak se říká: nové koště dobře mete, ale vy jste zase byla v rozkvětu vašeho vztahu velmi důležitou osobou jeho života. A to se může vrátit. Jen je třeba okolnostem trochu pomoct.
 

Velmi důležitým bodem na vašem seznamu je zjištění totožnosti té, která vám ho krade. Logicky a pravděpodobně to může být jedna z těchto devíti variant:
 

1. Bývalá přítelkyně nebo manželka: Nikdy nevíte, co se expartnerům zrodí v hlavě. Jestli ji někdy opravdu miloval, mohla mu to připomenout. I pokud se tváří, že ji partner nenávidí, není nebezpečí zažehnáno. Od vzteku k vášni je to jen přes jedny dveře! Co když je to tedy ona?
 

2. Kolegyně z práce či sekretářka: Tráví spolu tolik času, že se stali blízkými. Navíc je spojuje stejné pracovní zaměření. Vztah tedy vzniká poměrně často. Podle některých výsledků průzkumů až polovina obyvatel naší republiky někdy v minulosti zahořela touhou po svému kolegovi!
 

3. Nedobytná: Další kategorií ženy, která vám může ohrožovat partnerství, je osoba, u které váš milý v minulosti pohořel. Mohlo se to stát ještě předtím, než vás potkal. Je vlastně jedno kdy. On si jen pamatuje, že o ni měl zájem, ale ona ho odmítla. Jeho lovecké pudy mu nedovolí jen tak ji nechat jít, když už mu ji zase osud přihrál do cesty.

TIP: Bety.cz pro ty z vás, které mají hořkou zkušenost s nevěrou, připravila speciál "Podvedená", kde najdete články, diskuse a další potřebné informace, které vám pomohou se s touto bolestivou životní situací vyrovnat.

4. Příbuzná: Sokyně se může nacházet i v některé z příbuzenských větví. Žena bratrance? Strýce? Kromě jeho vlastní sestry si nikdy nemůžete být jistá, že teta Elen nemá kvality, které se vašemu partnerovi líbí. Dokonce existují i případy, kdy jeden muž kromě své partnerky udržuje poměr i s její sestrou.
 

5. Sousedka: I když se vám to může zdát absurdní, ani sousedka se ze seznamu hříšnic vyloučit nedá! Jen si to představte. Partner jí jednou pomůže s nákupem, za což ho ona pozve na kávu. Zanedlouho se potkají znovu a situace se opakuje. Přejdou k tykání a postěžují si na své momentální partnery (jestli vůbec ona nějakého má).
 

6. Vysněná v mládí: Menší hrozbou pro váš vztah je jistá iluze, kterou si muž vysní na střední nebo vysoké škole, kde již má jasno, jaké typy žen se mu líbí. Z těchto dob si nese cejch, mustr, podle kterého vybírá ženy. Jakmile pak v dospělosti spatří vysokou blondýnku s vlasy až pod zadek, vzpomene si na staré dobré časy, kdy dobýval Marušku Horákovou – školní krásku s tělem bohyně. Zahoří touhou po svému vzoru. Ale naštěstí brzy dochází k procitnutí.
 

7. Barmanka, servírka, obsluha benzinky: Takové to špičkování mezi hostem, klientem a obsluhou jistého zařízení je na denním pořádku. Partner se před ní může předvádět, dávat jí vysoké spropitné a nakonec pozvat na večeři „za dobré služby, které pro něj vykonává“. Je-li ona dotyčná mladá a atraktivní, o to hůř.
 

8. Nezvyklá: Mezi adeptky na milenky zadaných pánů samozřejmě nepatří jen málokterá žena. Partner se může nechat okouzlit i protikladem toho, co má doma, protože chce podlehnout exotickému zážitku. Proto sbalí (třeba i přes internet) naprostý opak vaší povahy a vzhledu. Někdy mu stačí pouhý flirt a „vypuštění páry“ přes sladké dopisování, jindy hned přejde ke schůzce. Tento vztah je ale cílený, většinou za účelem jednorázového sexu.
 

9. Pomocnice v samotě: Nebyl v minulých měsících na služební cestě? Neležel s nějakým problémem v nemocnici? Nelehké situace nebo úkoly sbližují. Když jste u toho nebyla, mohl se sblížit se ženou, která se o něj starala nebo mu pomáhala s projektem.
 

Co teď?
 

Prověřte si všechny možnosti, i kdybyste se měla náhodou objevit v baru poblíž jeho práce nebo přijít domů ze zaměstnání dřív a vnímat vrkání sousedky. Chcete snad zjistit, kdo je onou neznámou, ne?

Vezměte to vylučovací metodou. Sedí večer u počítače? Má možnost připojení na internet, když je v práci? Pak tam mohl někoho potkat! Nebo snad tráví hodně času se svojí sekretářkou nebo kolegyní? Máte šanci ji objevit! Už jen proto, že z minulých dílů seriálu máte přehled o jeho denním harmonogramu.
 

Jestli je to „nezvyklá“ nebo „vysněná v mládí“, oddechněte si. Nejhorší sokyně totiž vypadá úplně jinak! Kdo je to? To je tématem dalšího dílu tohoto rozsáhlého seriálu o nevěře!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden může být plný intenzivních emocí a hlubokého uvědomění. Pokud jste ve vztahu, možná budete cítit potřebu vyjádřit své pocity a touhy otevřeně. Nebojte se sdílet své myšlenky a snažte se pochopit i pohled svého partnera. To může po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
67 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat