9 typů milenek. Poznejte, s jakou spí ten váš!

Je vaše manželství v ohrožení? Připletla se vám do života milenka, se kterou se partner schází? Chmury odhoďte stranou a vyhlaste o něj válku! V první řadě zjistěte, kdo je ta neznámá!

Tedy jestli pořád trvá vaše přesvědčení, že k němu i po tom všem chováte vlahé city, a chcete manželství nebo partnerství zachránit. Jinak to snad ani nemá cenu. K trochu většímu zapálení pro věc vám snad pomůžou body navíc, kterými disponujete. Milenka je sice pro vašeho partnera nová, a jak se říká: nové koště dobře mete, ale vy jste zase byla v rozkvětu vašeho vztahu velmi důležitou osobou jeho života. A to se může vrátit. Jen je třeba okolnostem trochu pomoct.
 

Velmi důležitým bodem na vašem seznamu je zjištění totožnosti té, která vám ho krade. Logicky a pravděpodobně to může být jedna z těchto devíti variant:
 

1. Bývalá přítelkyně nebo manželka: Nikdy nevíte, co se expartnerům zrodí v hlavě. Jestli ji někdy opravdu miloval, mohla mu to připomenout. I pokud se tváří, že ji partner nenávidí, není nebezpečí zažehnáno. Od vzteku k vášni je to jen přes jedny dveře! Co když je to tedy ona?
 

2. Kolegyně z práce či sekretářka: Tráví spolu tolik času, že se stali blízkými. Navíc je spojuje stejné pracovní zaměření. Vztah tedy vzniká poměrně často. Podle některých výsledků průzkumů až polovina obyvatel naší republiky někdy v minulosti zahořela touhou po svému kolegovi!
 

3. Nedobytná: Další kategorií ženy, která vám může ohrožovat partnerství, je osoba, u které váš milý v minulosti pohořel. Mohlo se to stát ještě předtím, než vás potkal. Je vlastně jedno kdy. On si jen pamatuje, že o ni měl zájem, ale ona ho odmítla. Jeho lovecké pudy mu nedovolí jen tak ji nechat jít, když už mu ji zase osud přihrál do cesty.

TIP: Bety.cz pro ty z vás, které mají hořkou zkušenost s nevěrou, připravila speciál "Podvedená", kde najdete články, diskuse a další potřebné informace, které vám pomohou se s touto bolestivou životní situací vyrovnat.

4. Příbuzná: Sokyně se může nacházet i v některé z příbuzenských větví. Žena bratrance? Strýce? Kromě jeho vlastní sestry si nikdy nemůžete být jistá, že teta Elen nemá kvality, které se vašemu partnerovi líbí. Dokonce existují i případy, kdy jeden muž kromě své partnerky udržuje poměr i s její sestrou.
 

5. Sousedka: I když se vám to může zdát absurdní, ani sousedka se ze seznamu hříšnic vyloučit nedá! Jen si to představte. Partner jí jednou pomůže s nákupem, za což ho ona pozve na kávu. Zanedlouho se potkají znovu a situace se opakuje. Přejdou k tykání a postěžují si na své momentální partnery (jestli vůbec ona nějakého má).
 

6. Vysněná v mládí: Menší hrozbou pro váš vztah je jistá iluze, kterou si muž vysní na střední nebo vysoké škole, kde již má jasno, jaké typy žen se mu líbí. Z těchto dob si nese cejch, mustr, podle kterého vybírá ženy. Jakmile pak v dospělosti spatří vysokou blondýnku s vlasy až pod zadek, vzpomene si na staré dobré časy, kdy dobýval Marušku Horákovou – školní krásku s tělem bohyně. Zahoří touhou po svému vzoru. Ale naštěstí brzy dochází k procitnutí.
 

7. Barmanka, servírka, obsluha benzinky: Takové to špičkování mezi hostem, klientem a obsluhou jistého zařízení je na denním pořádku. Partner se před ní může předvádět, dávat jí vysoké spropitné a nakonec pozvat na večeři „za dobré služby, které pro něj vykonává“. Je-li ona dotyčná mladá a atraktivní, o to hůř.
 

8. Nezvyklá: Mezi adeptky na milenky zadaných pánů samozřejmě nepatří jen málokterá žena. Partner se může nechat okouzlit i protikladem toho, co má doma, protože chce podlehnout exotickému zážitku. Proto sbalí (třeba i přes internet) naprostý opak vaší povahy a vzhledu. Někdy mu stačí pouhý flirt a „vypuštění páry“ přes sladké dopisování, jindy hned přejde ke schůzce. Tento vztah je ale cílený, většinou za účelem jednorázového sexu.
 

9. Pomocnice v samotě: Nebyl v minulých měsících na služební cestě? Neležel s nějakým problémem v nemocnici? Nelehké situace nebo úkoly sbližují. Když jste u toho nebyla, mohl se sblížit se ženou, která se o něj starala nebo mu pomáhala s projektem.
 

Co teď?
 

Prověřte si všechny možnosti, i kdybyste se měla náhodou objevit v baru poblíž jeho práce nebo přijít domů ze zaměstnání dřív a vnímat vrkání sousedky. Chcete snad zjistit, kdo je onou neznámou, ne?

Vezměte to vylučovací metodou. Sedí večer u počítače? Má možnost připojení na internet, když je v práci? Pak tam mohl někoho potkat! Nebo snad tráví hodně času se svojí sekretářkou nebo kolegyní? Máte šanci ji objevit! Už jen proto, že z minulých dílů seriálu máte přehled o jeho denním harmonogramu.
 

Jestli je to „nezvyklá“ nebo „vysněná v mládí“, oddechněte si. Nejhorší sokyně totiž vypadá úplně jinak! Kdo je to? To je tématem dalšího dílu tohoto rozsáhlého seriálu o nevěře!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat