Horká novinka v ložnicích: BIO sex!

Znamená výraz BIO SEX milování mezi traktory a zelenými loukami či snad ve sterilním prostředí? Ne. Takový „zelený“ sex odmítá chemické přísady. Ale jak to vlastně v praxi vypadá?

Výraz „BIO“ nebo také „EKO“ by se dal přeložit jako návrat k přírodě. Týká se potravin, oblečení, kosmetického průmyslu, ale i sexu! Jedná se o přirozený vývoj doby. Proč by taky „přírodní“ lidé měli mezi bio stravou a bio kosmetikou hřešit erotickými pomůckami vyrobenými z chemie? Na této filozofii vzniklo pár obchodů, které jdou na ruku osobám říkajícím STOP neekologicky a neeticky vyrobenému zboží, jenž je navíc příčinou alergií, astmatu a neplodnosti (i kvůli své toxitidě). Nabízejí pouze „zelené“ výrobky, a to včetně erotických pomůcek.

Nový trend zvedá tržby obchodníkům

V síti obchodů Organic Pleasure lze zakoupit mnoho sexy hraček označených jako „zelené“ čili ekologicky nezávadné, a tudíž bezpečné. A že jsou v kurzu! EKO hračky se stávají fenoménem, což naznačují narůstající tržby obchodníků. K tomuto původnímu a průkopnickému „zakladateli“ se přidává například i Coco de Mer či londýnský butik Sh! Všechny se orientují na EKO výrobky bez ftalátů (druh změkčovadla umělé hmoty, které se u dětských hraček zakázalo, nicméně v erotickém průmyslu nikoliv).


Je vám nevěrný?
Chcete to zjistit? Citlivé poradenství! Kartářka Terezie

Čechy v tomto směru zaostávají

Kromě vibrátorů z tvrzeného skla přicházejí na trh i organické stimulující lubrikanty, balené v recyklovaných obalech určených pro vícero použití. Bonusem je jejich biologická odbouratelnost. Guma na bičíky zase pochází od indických farmářů… Na konzumenty se toho valí čím dál víc.

Ale Česká republika zatím v tomto směru zaostává. U žádného ze současných top prodejců erotických pomůcek zatím neseženete výrobek s označením BIO, i když při troše pátrání jakožto milovník EKO sexu můžete vzít za vděk dildem ze speciální tvrzené keramiky s porcelánovým povrchem, jehož jediným minusem je silikonový uzávěr pro napuštění vody (cena 1 000 korun).  (Čtěte také: Tak trochu jiný orgasmus. Mužský bod G)

Přírodní afrodiziaka nesmějí chybět

Nicméně o erotických pomůckách filozofie bio sexu zdaleka není! Jelikož je základem používat všechno na přírodní bázi, je třeba zapomenout na veškeré podpůrné prostředky na erekci, povzbuzovadla libida a podobně. Náhražkami je třeba mák, který zastoupí afrodiziakum (stačí pojídat), nebo třeba ženšen podporující touhu.

V obchodech se zdravou výživou se určitě objeví různé poklady: přírodní aroma olejíčky pro navození atmosféry, masážní oleje a ingredience do afrodiziakálních jídel, které jsou koneckonců k sehnání i v každém větším marketu (kaviár, chřest, losos, směs medu a mletých mandlí, koření jako anýz, šafrán či zázvor, který se již na dvoře Ludvíka XV. míchal s vaječnými žloutky pro zvýšení vášně místních kurtizán).

I hygiena musí být „zelená

Zapomenout se nesmí ani na bio sprchové gely pro hygienu před a po sexu. Vyberte ten ze šalvěje nebo heřmánku či jiných bylinných extraktů. Kosmetické firmy jich nabízí spousty. A pokud nerazíte liberálnější přístup i ke svému pubickému ochlupení a pravidelně se, nejen pro svého partnera, zkrášlujete, věřte, sehnat se dají i bio pěny na holení. (Čtěte také: Vrže vám při milování postel? Zasmějte se, ale nepřestávejte!)

Antikoncepci ještě nikdo nevymyslel

Jediné, s čím si ale příznivci „zeleného sexu“ jen tak neporadí, je ochrana proti početí. Kondomy přírodní rozhodně nejsou, antikoncepce v pilulkách už vůbec ne, takže jedinou možností je spoléhat se na metodu plodných a neplodných dní nebo přerušovanou soulož. Obě varianty jsou ale poměrně riskantní.

A co vy? Nadchl vás BIO SEX? Nebo u vás v ložnici zůstane všechno při starém?

TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat