Speciál pro páry: Manuál na sexy večer

Svátek zamilovaných neboli svatý Valentýn je sice už za námi, ale proč si hezké chvíle ve dvou nevychutnat častěji. Koupel, povzbuzující jídlo a masáž! To je to pravé pro únorovou lásku!

Kdy si udělat čas na něhu?

Prvotně vyberte ten správný den, a to nejlépe sobotu nebo neděli. Všední den není zrovna uvolněným obdobím, během něhož muži myslí na romantiku.  Je tedy lepší nijak se nestresovat, nepospíchat do práce nebo z práce a soustředit se právě na sobotu nebo neděli. A co pak?

1.    krok: Navoďte sexy sváteční atmosféru

Výjimečná událost je taková, která se neopakuje každý den. Proto vpodvečer ztlumte světla, pusťte příjemnou hudbu a provoňte byt afrodiziakálními vonnými výtažky. Použijte olejíčky z pelargonie, ylang-ylang, jalovce, jasmínu, levandule, pačule, růže či šalvěje. Pokud vám z Vánoc zbyly františky, neváhejte je vypálit. I ty patří k aktivátorům sexuální touhy!

2.    krok: Připravte smyslnou koupel

Rozdělejte lahvinku vína, které vás oba uvolní, napusťte vanu, přidejte do ní deset kapek vonného oleje nebo pěny a hezky do ní svého miláčka naložte. (Pokud to rozměry vany dovolí, lehněte si k němu.) Umyjte se navzájem – či jen vy jeho. Masírujte mu šamponem pokožku hlavy a vlasy, neboť tam se nachází jedno z jeho erotogenních míst. Nezapomeňte na důkladné osušení a župan po ruce. Bude ho potřebovat, až přiloží ruce k dílu při přípravě jídelní tabule. (Čtěte také: Tak trochu jiný orgasmus. Mužský bod G)

3.    krok: Uvařte si hříšně vášnivé jídlo

Společné vaření může být příjemný způsob, jak si užít jeden druhého, i když není dobré se před plánovanými romantickými chvilkami hodně přejíst a přepít. Všeho tedy s mírou! Aby pokrmy vzbuzovaly touhu, musí dobře vypadat a vonět. Nemusíte však trávit hodiny u sporáku, aby to mělo očekávaný výsledek, gastronomická kámasútra si jen žádá správné ingredience. Skvělým tipem jsou ryby, červená masa, z koření kurkuma, pepř, skořice, šafrán, anýz, ovoce jako maliny, fíky, jahody, hrušky, hrozny, granátové jablko či afrodiziaka tekutá: káva, čaj, kakao, čokoláda, med.  
Zde máme důkaz, že se v jednom receptu může sejít opravdu hodně přírodních složek považovaných za libido startujících. Berte to jako inspiraci!
Palačinky s fíky
Ingredience: 6 palačinek, 2 šálky čerstvých oloupaných fíků, 4 lžíce moučkového cukru, 4 lžíce mletých oříšků, 2 lžičky koňaku, špetka muškátového oříšku
Postup: Rozmačkejte fíky vidličkou. Smíchejte s cukrem, oříšky, koňakem a muškátovým oříškem. Naneste tuto směs na palačinky, které složte na čtverce. V misce ohřejte jednu minutu v mikrovlnné troubě. Před podáváním můžete posypat kakaem nebo polít čokoládou. (Čtěte také: 7 věcí, na které si muži stěžují při milování)

4.    krok: Udělejte si dobře masáží

Ať už společně nachystáte biftek, opilou hrušku, těstoviny s chřestem a kaviárem, plněného pstruha nebo ohnivého lososa, omamná atmosféra vás přirozeně navede na hmatové uvolnění endorfinů – masáž. Lehké sekání hranou dlaně, tepání, dlouhé plynulé pohyby, válení a hnětení. Tímhle vším si dneska můžete vzájemně udělat radost!
Připravte si ručníky, na kterých budete ležet, i ty, jimiž zakryjete právě nemasírované části těla, použijte vonné masážní oleje a jděte na věc. Postupujte od krku, paží, přes záda, hýždě, popřípadě hrudník (bříško po jídle radši vynechte) až po dolní končetiny. Příjemný večer můžete završit i genitální masáží klína. Jak na ni, si můžete osvěžit zde

5.    krok: Vyslovte něžné vyznání

Ptáte se, kde je v tomto plánu místo pro sladká slovíčka? Kdykoliv. Jakmile pocítíte, že máte chuť vyslovit „miluji tě“, udělejte to.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat