Dámy, pozor! Tyto situace ho rajcují

Přiznejte to. Chcete být pro muže sexy. Tak zjistěte, co je pro něj atraktivní, a kdy mu připadáte neodolatelná. Nechte promluvit své tělo!

I když je každý muž jiný, a tudíž se názory na svůdnost a sex-appeal žen mírně rozcházejí (rudé rty v Mirkovi evokují vášeň, kdežto v Pavlovi odpor), existují jistá všeobecná měřítka platná u většiny pánské populace. Která to jsou? Kdy pánům připadají rodačky z Venuše neodolatelně krásné a žádoucí?

Feromony hýbou touhou

V první řadě v období ovulace neboli plodných dní. Výzkumníci ze zahraničí dali za úkol několika desítkám mužů, aby očichali dámská trička. Ta, která ženy nosily v období svých plodných dní, byla muži obdivována – začala se u nich podporovat tvorba testosteronu. Závěr tedy zní jasně: v této fázi svého měsíčního cyklu působíte na muže jako magnet, aniž byste pro to cokoliv udělala. (Čtěte také: Vrže vám při milování postel? Zasmějte se, ale nepřestávejte!)

Některé ženy se nebojí experimentovat a nosí vlastní a jedinečnou značku parfému. Je to sice celkem osvědčený způsob, ale jen pro otrlé. Vše je postaveno na feromonech, které jsou něco jako otisky prstů každého z nás. Teď už ale k samotnému tipu. Vsuňte si prst do vaginy a naneste sekret tam, kam se normálně vníte parfémem. Budete svému vyvolenému připadat božská, i když vlastně nebude vědět proč.


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Ústa? Ne vagina!

Jelikož je člověk tvor sexuální, to by v tom byl čert, aby v plných, lesklých rtech podvědomě neviděl něco úplně jiného. Co? Vaginu, která se při vzrušení zvlhčí a ztmavne, čili napodobí tak ústa. Proto nešetřete leskem na rty a občas je náležitě vyšpulte světu vstříc.

Vitalita není jen slovo

Dalším lákadlem pro muže je mladistvě a svěže vypadající žena. To je taková, která se kromě jemného pohupování boky vyznačuje pružnou chůzí, čistou pletí a lesklými a upravenými vlasy. (Čtěte také: Spontánní či plánovaný. Který sex je lepší?)

Noste podpatky

Stejně silný sexuálně přitažlivý efekt má i vystrčená zadnice. To je pořád řečí, že ta vaše neodpovídá současným „trendům“ vyzáblých modelek! Oni ale žádný nemají, což jim u pánů ubírá body. Kulatý zadeček je ceněná deviza. Tak přeneste váhu na jeden bok, dejte si ruku do pasu a zadívejte se mu do očí. Budete pro něj vyzývavá. Velkou zásluhu na atraktivnosti hýždí mají i vysoké podpatky. Možná jste to nevěděla, ale na jehlách se ženská zadnice vyklene v průměru o 25 procent, což prodlužuje nohy a tvaruje zadní partie. No, není to fajn?

Afrodiziakum: sebevědomí

Kromě směle vystrčených půlek jsou žádané sebevědomé ženy, které se za sebe nestydí. Kdo myslíte, že je z následujících dvou příkladů v centru pozornosti přítomných mužů? Hana, která vypadá jako herečka z katalogu, ale sedí v koutě v upnutém roláku a nepřítomně se dívá do zdi, nebo průměrná Žaneta, jenž se svému objektu zadívala do očí, a pak si svůdně a laškovně odložila svetr? Proto, že se druhá jmenovaná nebála odhalit trochu své pokožky, a dále si naoko muže před sebou nevšímala, vysloužila si drink. Zkrátka dala najevo, že se ve svém těle cítí dobře. Udělejte to taky a už se ho nezbavíte!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat