Po čem ženy touží?

George Clooney, Russell Crow, Bruce Willis, Brad Pitt a další hezouni… Co je na nich tak sexy, že lámou ženská srdce na počkání? Čím lákají a vzrušují lidské samičky? A co vlastně ženy na mužích považují za atraktivní? Schválně, jestli se vejdete do statistik!

Začalo to už v dávných časech, ve kterých ženy toužily po silných mužích, kteří byli schopni sehnat nějaký ten dlabanec „pod žebro“ a zároveň se postarat o ochranu rodiny. Tento model zůstává zachován, nicméně dnešní žena toho chce ještě víc – mužnost i citlivost zároveň. Potřebuje vědět, že se na svého partnera může kdykoliv a kdekoliv spolehnout, ale také že ji ve všem pochopí – a bude starostlivý. To máte jako ve filmu Smrtonosná past. Bruce Willis zachraňuje svoji ženu před teroristy v mrakodrapu, pak zase z letištní ranveje… Projevuje odvahu, vymlátí všechny zloduchy, ale v závěru se projeví jako velmi citlivý hrdina – naměkko. Objímá svoji manželku křehce, ale přesto mužně. Tak tohle lidské samičky potřebují? (Čtěte také: Co dělat, když vás milování s partnerem omrzí?)

Rebel s křehkou duší? Žádaný!

Tvrdost je totiž dávno zakódovaný požadavek, že žena vyhledává silné genetické vlastnosti, aby její děti měly vyšší šanci na přežití. O tom, že je to ten Pan Zachránce, Idol všech žen svědčí jeho tělesné proporce respektive symetrie, jak píší Allan a Barbara Perseovi v knize Proč muži lžou a ženy pláčou. Zatímco muže láká symetrická tvář ženy, dámy prahnou po stejně dlouhých končetinách pravé a levé strany těla. A jizvy vůbec nevadí – stopy po boji mužskému tělu přidávají na sex-appealu, takže i zmalovaný kixboxer s monoklem na tváři se ženám zdá vzrušující. Symetrická tvář je důležitější než tělo, a vyjadřuje zdraví a svěžest. Logicky tedy vzbuzuje u něžnějšího pohlaví touhu po sblížení, avšak s přihlédnutím na menstruační cyklus. V jeho polovině jsou více žádoucí muži s ostrými rysy (typ Russella Crowa), kdežto při probíhající menstruaci žena prahne po jemnějších tvářích (např. Leonardo DiCaprio).


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Mužské tělo taktéž podléhá důkladnému hodnocení – jako to ženské – a některé jeho oblasti jsou stavěné na první příčky. To je ale ovšem velmi individuální, které místo ta či ona žena upřednostňuje. Jedna miluje mužská pozadí, druhá si potrpí na určitou barvu očí... Podle výše zmíněné knihy a obrovském množství studií jsou však největšími mužskými lákadly následující body:

Co ženy milují na mužích?

•    postava atletického typu
•    široká ramena a hrudník, svalnaté paže
•    pevný zadek menších rozměrů
•    husté vlasy
•    plná či jinak vyzývavá, smyslná ústa
•    uhrančivé oči
•    výrazné rysy tváře – vystouplá čelist, ostrá brada, nápadný nos
•    úzké boky v kombinaci se svalnatými nohami
•    pevné, ploché břicho
•    větší penis (ale ne zas tak moc – prostě akorát)
•    mužné strniště (druhý, třetí den bez žiletky)

Takže vlastně všechno! Nit na pánech nezůstala suchá! Pojďme se ale podívat více do hloubky a odhalit tak pravé důvody, které působí na ženskou touhu! Bod po bodu probereme mužské tělo! Která jejich návnada zrovna na vás působí nejvíce?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Uzená polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat