8 věcí, které muže sexuálně odpuzují

Je zajímavé, že věci, které muži nenávidí na ženách, zdánlivě nemají se sexem nic společného. Ale opravdu jen zdánlivě! Je třeba jim věnovat velkou pozornost, protože signalizují, že svým chováním od sebe pozornost mužů odháníte! Čeho byste se tedy neměla na svém partnerovi dopouštět?

Co muže odpuzuje od sexu:

1. Žena, která si plete milování s mučením

Sex je okamžik, kdy se muž projeví odhalený, citlivý, možná i zranitelný, a to v celé svojí kráse. Když se budete chovat opovrženíhodně, bude si připadat špatný a nedoceněný. Podlehne depresi, že se vám nezavděčí, takže si po příštím romantickém zážitku a něžném přístupu z jeho strany nechte jenom zdát!

Co s tím? Dávejte mu najevo, že po něm toužíte a že vás jeho snažení vzrušuje.

2. Žena, která nikdy není iniciativní

Ale no tak. Dobám, kdy ženy nemohly ani cudně odhalit koleno, odzvonilo. Dnes jsou ženy ve 40 % případů aktivnější než muži, kterým se takový přístup líbí. Buďte jednou z nich – aspoň občas. Partner ucítí zájem a spadne z něj zodpovědnost za vás sexuální život, což nesnáší.

Co s tím? Je to stejné jako v předchozím případě. Toužebně ho sveďte, probuďte v sobě kurtizánu (pro začátek jednou měsíčně) a vyjeďte po něm jako kdysi! I kdyby vás odmítl, jako že se to často nestává, bude na sebe hrdý, že vás vzrušuje. A příště vám to oplatí!


Odpustit mu nevěru, nebo ne?
Citlivě vám v této nelehké situaci poradím! Astroložka Stela

3. Žena, která pořád něco svádí na druhé

„Neměla jsem orgasmus. Tak se snaž, sakra!“ Obviňování partnera z něčeho, co máte v režii i vy sama, je pošetilé. Muž se cítí pod nátlakem a jako pitomec, protože navíc se nikdy nedozví, jak to vlastně máte ráda, a co od něj očekáváte. Proč? Protože na tohle téma nehodláte ani pípnout.

Co s tím? Ukažte, naznačte, zahrajte si hru na pravdu, nebo tahejte lístky z klobouku, pokud se bojíte vyjádřit se přímo. Hlavně se už ale přiznejte, že něco se vám líbí víc, něco míň.

4. Žena, která o sebe nepečuje

Nikoho nepřitahuje zápach z úst, rozmazaná rtěnka, oka na punčochách nebo nepříjemný zápach z rozkroku. V posledním jmenovaném případě by si dotyčný radši ukousl jazyk, než provedl orální sex!

Co dělat? I kdyby čert na koze jel, udržujte v čistotě podpaží, starejte se o čistotu úst, zdraví pleti a vlasů, věnujte pozornost tělesnému pachu a nenoste oprýskaný lak na nehtech. I po dvaceti letech manželství se vyhněte nošení potrhaných triček a vytahaných tepláků…

5. Žena, která sebevědomí nechala v čistírně, a už si ho nikdy nevyzvedla

Sebelítostivé ženy patří mezi odpuzovadla číslo 1. Takové ty životní fňukny, které obviňují politiky, domovníka, rodiče, sestry, bratry, učitelky, špatnou dobu, špatné místo, špatný čas, nevhodnou dietu, počasí a bůhvíco ještě, že jim šlapou po štěstí. Ruku na srdce. Sex-appeal je postaven na sebevědomí. Když si nebudete každý den před zrcadlem stěžovat, že máte pár kilo navíc, nehanit svoji osobu a nepodceňovat se, ani muži nebudou mít důvod ve vás vidět neatraktivní ženu.

Co dělat? Nelitovat se, protože muži si berou k srdci to, co od vás uslyší. A mohli by vás vzít za slovo. Pokud máte celoživotní problém se sebedůvěrou, poohlédněte se po některém z motivačních kurzů nebo se obraťte na kouče partnerských vztahů či psychoterapeuta.

6. Žena, která vidí smysl krásy v přehnaném líčení a extrémním oblečení

Muži chtějí vidět vaši tvář, vás samotnou, ne jaký používáte make-up. Oni jeho matující kvality opravdu nedocení! Platí, že všeho s mírou. Stejně jako u oblečení. Pánové v extremismu vidí posedlost a touhu za každou cenu se prosadit. Když ještě svému partnerovi odmrštíte ruku se slovy, že jste si lakovala účes dvě hodiny, tak ať vám do něj laskavě nesahá, bude si myslet něco o fifleně a partnerce nepoužitelné pro život.

Co dělat? Buďte víc svá, protože takovou vás má rád.

7. Žena upjatá a vážná – připomínající mu vlastní matku

Chovat se jako paní učitelka čili autoritativně, odmítavě, káravě a „sucharsky“ je cestou do partnerských pekel, protože tohle z vás žádnou sexy bytost neudělá. Připomínáte mu matku a vztah s vámi se dá přirovnat k sestersko-bratrskému soužití, kdy starší ségra kárá mladšího bráchu. Na to jsou muži vysazení!

Co dělat? Neberte se tak vážně, zvolněte, nadechněte se a udělejte si srandu ze sebe i okolí. Veselá partnerka je dobrá partnerka!
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!

8. Žena, která je na muži emočně i jinak závislá

Děláte z partnera svého rodiče zodpovědného za každý váš krok. To, že se bojíte ztráty partnera je jedna věc, jeho uzurpování, sledování a psychické vydírání druhá. Být se ženou ze soucitu je pro muže noční můrou!

Co dělat? Snažte se zachovat si důstojnost, navštivte zkušeného terapeuta, který vás vašeho strachu zbaví. Není to jednoduché, ale přece se nechcete cítit nemilovaná až do smrti. I vy máte právo na lásku a štěstí. Tak si svým přáním jděte!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat