Komentáře k článku

Hanyna 30.07.2017

Něco na tom bude. Oni to myslí 100% dobře, ale my to tak nebereme a vadí nám to...

Moje tchýně mi do života kecal.Vyslechla jsem jedním uchem,pro klid v rodině a druhým pustila ven.Stejně jsem si udělala vše po svém.A proto se dětem do života nepletu a snad jsem i dobrá tcyně.To musí posoudit oni.*5**5*

helus 27.07.2017

Mám velmi hodnou tchýni.

evaave 27.07.2017

Má tchýně byla nemocná,snažila jsem se pomoci,o vměšování nebyla řeč.Má maminka-vzácně moudrá žena -její krédo bylo-mladí mají bydlet sami.Přišla.pomohla,nenápadně se vypařila fakt jak pára zmizela..Ale v dnešní době vidím spoustu vychytralých mladých žen,synovi jsme do vztahu nemluvili,věřil slepě,my jsme věděli že již je patrně opět s předchozím partnerem,ale musel na to přijít sám..Vypočítavost,přetvářka Respektovali jsme jeho výběr,byt bylo jasné o jakou dívku jde.Příště mu rozhodně řeknem na rovinu náš názor..ale věřím že najde dívku svých snů*5*

Bela 27.07.2017

Bydleli jsme v jednom domě. Byla vdova, přisátá na svém synovi jak pijavice. Chodila nám až do ložnice, prošmejdila všechno, mluvila do výchovy dětí, nikdy jsem nic neudělala dobře....Navíc syna podporovala v alkoholismu - jen, aby byl s ní, kupovala mu vínko i tvrdý chlast. Nepřála bych takový život ani svému úhlavnímu nepříteli. Vydržela jsem to 23 let a poté se s nervy na hromadě odstěhovala.... Z bývalého manžela je vypitá troska, maminka ho má konečně sama pro sebe a já jsem sice sama, ale spokojená. Jediné pozitivum, co jsem si z tohoto vztahu odnesla je, že než bych svým dětem kafrala do života, raději se kousnu do jazyka. :-)

glady 27.07.2017

to je věčný problém

Nedám se. 27.07.2017

Tchýně, až do své smrti nás chtěla rozeštvat. Nepovedlo se. Po její smrti se toho pevně ujala manželova sestra , také se jí nedaří. Bohužel, už 48 let vedu zbytečný a vyčerpávající boj a není síla, která by ji zastavila. Nepřetržitě si vymýšlí nesmyslné pomluvy a nepřetržitě zasévá semínka zla. Dělá to tak, že se před manželem tváří jako nejlepší milující sestra, jen v pravou chvíli vypustí proti mně jed. Totálně ji ignoruji, ale ona "pláče" u všech sousedů. Umíte si představit, jak mi tím ztrpčuje život?

Irena 26.07.2017

Nedá mi to a připojuji svůj komentář. Na úvod, moje tchýně byla úžasná žena a za mnohé jí dodnes děkuji. Dnes jsem sama tchýně a nikdy bych si nedovolila udělovat " mladým nevyžádané rady". Nyní jsme s manželem oba již v důchodu a žijeme s mojí matkou ve společné domácnosti, protože o ní pečujeme, sama toho není již schopná.Můj manžel má svatozář, protože ty "tchyniny řeči" někdy vydržet je nadlidský výkon. Takže mládeži, bude jenom hůř, na to se připravte a současné rozmíšky berte jako přípravku na daleko horší časy. Nevíte, co vám život ještě přichystá. Ne nadarmo se říká "miluj bližního svého" a pak je ještě "člověk míní a Bůh mění"

Stáňa 26.07.2017

Ne tchýně, ale bohužel moje vlastní matka. A dělá to pořád, neustále musí do všeho krafat a všechno ví nejlíp. Strašně mně to mrzí. Je to moje máma, mám jí ráda. Ale závidím jiným, kteří můžou mluvit o krásném vztahu s maminkou.Dnes je mi padesát a je mi líto, že jsem si k ní nikdy nemohla najít tuhle cestu. Nejde to.

Blanche721 Stáňa 27.07.2017

Dobrý den, chápu Vás, tchýně se dá ještě skousnout, ale když rozeštvává vlastní matka, je to děs. Pro tu mou jsem snad stále malé děcko, které se musí říkat co a hlavně JAK dělat. A vzhledem k tomu, že to nedělám a neposlouchám, tak jsem ta nejhorší dcera, matka a manželka na světě... Takže dcera už nejsem rok ( nemluvíme spolu) a manželka dva měsíce... utekl a vylévá se u mojí matky

Milena 26.07.2017

Ale někdy je potřeba upozornit na 1/ když je tam moc alkoholu denně 2/ nešetří a přitom nemají svoje bydlení 3/ moc se honí v práci, což taky není zdravé 4/ mluví mezi sebou sprostě. Návštěvy já neberu, to není nikdy moc zdravé, stačí 4x do roka.Na den. Není třeba osobní návštěva, dnes se pořád pracuje, lidi potřebují mít volno a užít si je podle svého.Dříve byla jiná doba, moc možností nebylo,, chodilo se k rodičům často, ale dnes si myslím že to není tak potřeba, v době mobilů, PC.

konatovka 26.07.2017

Jsem moc ráda, že toto máš už za sebou, zkusila jsem si jak s tchyní a i mými rodiči.:-O

Jindra 26.07.2017

Tchyně byla u nás furt a myslela si,že sežrala všechnu moudrost,až jsme se s exmanželkou rozvedli a mám klid

Zdenka Jindra 26.07.2017

Též nás rozvedla!

Zdenka Zdenka 26.07.2017

P.Jindro trpěla jsem vse 12 let,nyni si řikam škoda promarněnych.Byla jsem mladá a blbá.

Zdenka Zdenka 26.07.2017

P.Jindro trpěla jsem vse 12 let,nyni si řikam škoda promarněnych.Byla jsem mladá a blbá.

Zdenka Zdenka 26.07.2017

P.Jindro trpěla jsem vse 12 let,nyni si řikam škoda promarněnych.Byla jsem mladá a blbá.

olča 26.07.2017

I tchán může být dost otravný*21*

elicha 26.07.2017

nám bohužel radí, škodí a vměšují se dospělé děti... taky to rozeštvává.

vivi11 26.07.2017

s tím souhlasím

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat