5 typů žen, od kterých každý chlap raději uteče

09.10.2015 | Vztahy

Ne všechny ženy jsou jako stvořené pro soužití s muži. I když to o sobě nevědí, mnohé si svým chováním zavírají dveře ke spokojenému vztahu. Protože s nimi prostě žádný zástupce „silnějšího pohlaví“ nedokáže vydržet.

A které že to jsou?

Typ č. 1: Generálka

Nad vztahem má absolutní kontrolu. To ona rozhoduje, co se bude dělat a jak se to bude dělat. Neustále kritizuje partnerovy postupy (pokud se liší od těch jejích) s dovětkem, že ona by to udělala líp a příště už ho k té které činnosti radši ani nepustí, protože by to stejně zase zkazil. Nejenže podceňuje svého partnera, ale zpochybňuje i jeho mužnost. A to snese málokterý chlap.

Typ č. 2: Maminka

Dělá přesně to, co napovídá název. Plete si partnera s dítětem, vychová ho, ale také se o něj přehnaně stará, zasahuje mu do všech oblastí života, rozmazluje ho nad únosnou mez – prostě s ním zachází jako se svým potomkem, nikoli jako s dospělým mužem, který by jí měl být oporou a rovnocenným partnerem. K těmto rolím se muž ani nedostane. Ona to svou láskou a péčí nedovolí. A upřímně – který chlap si chce celý život připadat jako malé děcko?

Typ č. 3: Dáma v nesnázích

Známe to z romantických příběhů – žena se dostane do těžké situace, přižene se princ na bílém koni a zachrání ji, společně pak žijí, dokud je smrt nerozdělí. Ano, muži mají vůči ženám ochranitelské sklony, ale jsou ženy, které toho zneužívají a tváří se jako bezmocné chudinky, jen aby si partnera připoutaly a přilákaly jeho pozornost. A to nelze dělat na věky, pro muže je to vyčerpávající role a popravdě řečeno – brzy jim nedobrovolné hraní si na hrdinu začne lézt krkem.

Typ č. 4: Počtářka

Partnerství bere trochu jako byznys – všechno rovným dílem, naprostá rovnost a vyváženost, kvantita převažuje nad kvalitou. Jenže vztahy nejsou obchodní dohody, vztahy jsou založeny na emocích. Neustálé sledování a porovnávání skóre je vyčerpá. A počtářka počítá a porovnává všechno – od výše platů přes utracené peníze až po oblast milování a drobných partnerských radostí. Časem je z ní vlastně chladný stroj, ne žena z masa a kostí.

Typ č. 5: Princeznička

Za každou cenu chce být obletována, obdivována, vynášena do nebes, postavena na piedestal, rozmazována, zahrnována dárky i pozorností. Soužití s ní je pro muže vyčerpávající. Ano, chvíli je to baví (podobně jako u dámy v nesnázích), ale po čase se takováhle partnerka přejí. A navíc hrozně „leze do peněz“.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat