Tipy na úžasné podzimní rande

18.10.2021 | Vztahy

Přemýšlíte, kam se svým miláčkem vyrazit za romantikou a jak z příjemných podzimních dnů dostat maximum? Poradíme vám!

Pokud si lámete hlavu, jak si užít (ne)tradiční schůzku či romantický zážitek se svou drahou polovičkou, můžete zkusit některý z následujících tipů.

Proleťte se balonem

Máte-li rádi adrenalin a nebojíte-li se výšek, zkuste se proletět nad barevnou podzimní krajinou v balonu.

Vyrazte na bleší trh

Že to není žádná romantika? Omyl! Bleší trhy mají své kouzlo a navíc se na nich dají „ulovit“ třeba starodávné (plus minus) hrníčky, ze kterých večer budete usrkávat horkou čokoládu (nebo punč) zabalení do deky u televize.

Navštivte vinobraní

Romantika a ještě dobré víno. Co dodat?

Uspořádejte poslední piknik

Že meteorologové slibují krásné sobotní odpoledne? Pak toho využijte a vyrazte na poslední piknik sezóny. Deka, dobré jídlo a pití...

Zajděte na zápas

Vesnické fotbalové zápasy jsou něco úplně jiného než ty ligové – i pro „nefanoušky“ mají neopakovatelné kouzlo, dokonce i pro ženy. A tak zkuste jeden zažít.

Vyrazte na výlet

Už není vedro, ale ještě není zima. A to je skvělé počasí na pěší výlety. Česko je pro ně ideální zemí, tak toho využijte. Sbalte mapu a svačinu a poznávejte krásy podzimní přírody či památek!

Navštivte farmářský trh

Právě teď jsou na trzích druhy zeleniny a ovoce, které se hodí na uskladnění (jablka, cibule, brambory apod.). Navíc mají trhy neopakovatelnou atmosféru, která rozhodně nepostrádá romantiku. Tak proč nespojit příjemné s užitečným?

Zabalte se do deky

Podzimní večery mohou být studené, a tak se může hodit velká deka, do které se oba zabalíte na gauči, horký čaj nebo dobré víno, oblíbený film a spousta mazlení. Na takovou romantiku bývá v létě moc horko, tak s chutí do ní!

Zdroj: https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a29389616/best-date-ideas-for-fall/, https://www.whowhatwear.co.uk/first-date-outfits-for-fall






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat