Moc nepijte a přijďte včas. Jak bychom se podle mužů měly chovat na první schůzce

08.05.2017 | Vztahy

Jistý americký server oslovil skupinu mužů s jednoduchou otázkou: „Jak by se podle vás měla žena chovat na první schůzce?“ A jaké tipy pro nás pánové mají?

Pozor na alkohol

Každý je na první schůzce nervózní, ovšem řešit nervozitu alkoholem, by mohla být chyba. Muži většinou nechtějí strávit večer v přítomnosti opilé ženy, která nedokáže ani konverzovat či flirtovat.

Přirozenost se počítá

Jistě, když vyrážíme na schůzku, dáváme si záležet na svém vzhledu. Ovšem podle mužů bychom to neměly přehánět. Vsadit bychom měly spíše na přirozenost a upravenost.

Dbejte na témata

Konverzace je nejlepším způsobem, jak se poznat, zvláště vidíte-li se poprvé. Jenže ne všechna témata jsou na první schůzku vhodná. Tak například dlouhodobé plány v osobním životě (počet dětí, svatba do roka, koupě domku za městem…) mohou mít na muže – jak sami přiznávají – opačný efekt, než zamýšlíte.

Kdo platí

Dá se předpokládat, že útratu v restauraci či kavárně zaplatí muž. Ovšem dobrým zvykem je, že žena projeví o zaplacení svého podílu alespoň zájem. Že automaticky nepředpokládá, že její protějšek vytáhne peněženku a utratí za ni poslední zbytky výplaty.

Na jídle nezáleží

Už i muži si povšimli, že si spousta z nás na rande objednává salát. A začínají nás podle všeho podezírat, že to vždy neděláme jen proto, že na něj máme neodolatelnou chuť. A tak nám radí, abychom si zkrátka objednaly to, co nám chutná. Klidně i pořádný steak. Skrz prsty se kvůli tomu na nás koukat nebudou.

Komplexy stranou

Největší zbraní ženy je její sebevědomí. Jak potvrzují muži – jejich partnerka nemusí být kráskou z obálky časopisů, ale měla by si být vědoma svých předností a mít dostatečné sebevědomí. To je totiž opravdový základ přitažlivosti!

Dochvilnost se vyplácí

Pokud jste domluvení, že se sejdete v sedm, buďte na místě v sedm. Také mužům – podobně jako ženám – nedochvilnost vadí. A i těch pár minut může pořádně pokazit tolik důležitý první dojem!

Žádní bývalí

Upřímně, nic neodradí muže na první schůzce tak, jako když žena celý večer vypráví o svém bývalém partnerovi. Ať už ve zlém nebo v dobrém (což je možná ještě horší). Jistě, všichni máme nějakou tu minulost, ale není třeba prát špinavé prádlo hned na prvním rande.

Převzetí iniciativy

Cítila jste se na schůzce skvěle, máte pocit, že vše šlo jako na drátku a že mezi vámi funguje pořádná chemie? Pak si to nenechávejte pro sebe, a pokud víte, že byste ráda viděla svůj protějšek i na druhé schůzce, řekněte mu to. Nečekejte, až se vám ozve jako první – prostě převezměte iniciativu. Muži se rádi cítí žádaní!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat