Moře, nebo hory? Jak si užít dovolenou podle znamení?

04.03.2016 | Vztahy

Jaká dovolená se bude líbit třeba takovému Vodnáři? A kde nejlépe stráví prázdniny Panny? Napovíme vám!

Čas dovolených sice ještě tak docela nenastal, ale už se blíží doba, kdy bude výhodné dovolenou naplánovat nebo zaregistrovat. Nemůžete se rozhodnout, jak ji letos strávíte? Možná vám pomohou hvězdy!

Beran

Nejste žádní samotáři, a tak je pro vás nejlepší dovolenou, můžete-li trávit čas se svými nejbližšími nebo přáteli. Pasivní dovolená pro vás není to pravé, vy máte rádi dobrodružství! A tak se klidně vydáte do amazonského pralesa, ale nepohrdnete ani Vysokými Tatrami nebo Krkonoši!

Býk

Vydat se za velkým dobrodružstvím do neznáma vás příliš neláká. Raději zvolíte známé, nebo alespoň povědomé prostředí. I proto nemáte problém trávit dovolenou v Česku, nemusíte létat přes půl zeměkoule. Mimochodem, nepotřebujete ani velkou společnost, cestovat dokážete i sami.

Blíženci

Máte tolik energie, že jste přímo stvořeni pro cestování. Zůstávat dva týdny na jednom místě není nic pro vás, vy prostě rádi objevujete. A když vám začne být malá Evropa, klidně se vydáte dál. Cestování je vaší přirozeností.

Rak

Máte velké srdce a cit pro pomoc lidem v nouzi. Proto vám vůbec nevadí strávit dovolenou například jako dobrovolník tam, kde je zapotřebí přiložit ruku k dílu. A nezáleží na tom, zda si zvolíte nějaký dobrovolnický projekt v Česku, nebo v zahraničí.

Lev

Jste sebevědomí a máte rádi luxus. A tak jsou pro vás jako stvořena velkoměsta s neopakovatelnou atmosférou, jako je třeba Paříž, Řím nebo New York. Kavárny, restaurace, obchody… Takhle si představujete dokonalou dovolenou!

Panna

Milujete „nasávání“ informací a vědění, a tak rádi bádáte. Nejen v přírodě, ale i v oblasti kultury a historie. Jen tak se někde válet u rybníka není váš styl, chcete se dovědět něco nového, něco nového vidět a zažít. A tak cestujete za poznáním a nevynecháte jedinou příležitost se něco dovědět.

Váhy

Díky svému šarmu máte tu výhodu, že se spřátelíte prakticky s každým, prakticky kdekoli. A tak si klidně užijete dovolenou obklopeni lidmi. Na druhu stranu, abyste zachovali onu potřebnou rovnováhu, se klidně na týden dva od společnosti úplně odstřihnete a jen se svými nejbližšími strávíte chvíle klidu někde na samotě, obklopeni přírodou. Nezáleží na tom, zda tady v Česku nebo několik tisíc kilometrů daleko.

Štír

Vaše nezávislost je přímo pověstná. Ale i když jste schopní cestovat o samotě, dovolenou raději trávíte se svými nejbližšími. Máte rádi spoustu akce, a tak není výjimkou, pokud cestujete z místa na místo, lezete po horách nebo si dopřejete několikadenní cyklovýlet. Zkrátka žádná nuda!

Střelec

Máte rádi dobrodružství, ale zbytečně neriskujete. Nevyhledáváte prvoplánově adrenalin, ale na druhou stranu nejste přítelem rozsáhlých a podrobných plánů. Proto vám vyhovuje dovolená ve stylu „road trip“ - zkrátka sednete do auta a vyrazíte na cesty, aniž byste si přesně určili cíl. Prostě uvidíte, kam vás cesta zavede.

Kozoroh

Vždy dbáte na to, abyste se rozvíjeli, abyste zkrátka jen tak neseděli někde bez jakýchkoli stimulů pro svůj mozek. A tak rádi vyrazíte někam, kde mají galerie, muzea, památky… To je pro vás ten pravý odpočinek.

Vodnář

Spíše než okázalá velkoměsta vyhledáváte klidnější lokality, které se ještě pyšní krásnou přírodou a klidem. Nezapomínáte ale ani na „potravu“ pro svou duši – pokud má vámi vybraná destinace nějaké historické či kulturní památky, budete v sedmém nebi.

Ryby

Pro vás je důležité, abyste dovolenou trávili především ve společnosti svých nejbližších. Nelibujete si ve velkých dobrodružstvích, nepotřebujete adrenalin. Chcete mít především klid a podívat se na zajímavá místa. Klidně budete týden dva na jednom místě (v Česku i v zahraničí) – moc dobře víte, že i tak je co objevovat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat