První setkání s JEHO rodinou. Jak se obléci?

06.04.2016 | Vztahy

Jste spolu už nějaký ten čas, a tak nastane den D – tedy první pozvání od jeho rodičů, kteří již umírají touhou vás poznat. Ačkoli se snažíte nepodlehnout panice, stejně vás dříve či později napadne zásadní otázka: „Co si mám vzít na sebe?“

A je to otázce zcela legitimní – první dojem je totiž první dojem. Ať chceme nebo ne, oblečení k němu přispívá velkou měrou.

Jak se tedy na setkání s jeho rodiči obléci?

1. Jdete k rodičům, ne módním kritikům

Tedy ke kritikům vlastně jdete, ale ne těm, co posuzují nejnovější trendy, které danou sezónu vládnou přehlídkovým molům. Takže nějaké výstřelky, co jsou sice in, ale jeho maminka je nepochopí, nejsou nejlepší volbou (to samé platí třeba pro tzv. harémky, které jsou pro takové příležitosti tabu).

2. Když nevíte, zvolte konzervativnější verzi

Pro první návštěvu je vždy lepší vypadat spíše konzervativněji. Dokud nepoznáte, jaký styl je pro jeho rodiče přijatelný. Vadí jim hluboké výstřihy nebo ultra krátké sukně, které vám tak sluší? A jak by se tvářili na to tetování na vaší ruce? Mají smysl pro alternativní styl, který vyznáváte? Nemusíte jít proti svému vkusu, jen vždy zvolte od daného kousku jakousi konzervativnější verzi. Je to jen jedno odpoledne, to vydržíte.

3. Nezapomínejte na pohodlí

Ačkoli vy plánujete dorazit například jen na oběd, co když se návštěva trochu protáhne a vy se třeba s jeho rodiči všichni po odpolední kávě vydáte na krátkou procházku? Co když vám jeho maminka bude chtít ukázat zahradu? Co když budete s jeho malým bratříčkem stavět na zemi z lega? I proto je dobré nedorazit na osmicentimetrových jehlových podpatcích nebo v uplutých šatech, ve kterých se můžete tak maximálně vzpřímeně posadit na židli. Navíc při takové návštěvě oceníte, když nebudete muset celou dobu myslet na to, zda vám někde něco neleze nebo nekouká či jak dlouho ještě vydržíte s tím puchýřem na patě, než se rozpláčete bolestí.

4. Pokud přespáváte, žádná sexy košilka

Jestliže je naplánována návštěva s přespáním, rozhodně si s sebou neberte krajkovou košilku těsně pod zadek s průhledným dekoltem! Ačkoli platí, že na snídani už musíte přijít převlečení, stejně není dobré, když vás budoucí (možná) tchán či tchyně potkají uprostřed noci při cestě na toaletu. Do rozpaků upadnete všichni. A je po dobrém dojmu.

5. Žádná ňadra nad polévkou

Aneb zapomeňte na hluboké výstřihy při nedělním (a jiném) obědě. Není třeba, aby se jeho maminka naštvala ještě dřív, než dojíte polévku, protože jeho tatík nedokáže odtrhnout oči od vašeho napěchovaného dekoltu. Ne že by to byl nějaký „zpustlík“, ale je to chlap. A ti se rádi podívají na pěkný výstřih. Takže všechno pěkně spíš krku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat