Těchto 5 typů přátel si z Facebooku okamžitě vymažte! Proč?

Někteří lidé nám prostě nesednou a otravují nám život. Ať už v reálném životě nebo v tom virtuálním. Zde je 5 typů přátel, které byste měli vymazat ihned a bez milosti!

Ať už sociální sítí žijeme, nebo jsme jen pozorovatelé, je několik typů lidí, kteří nám vysloveně lezou na nervy. Buďme nemilosrdní a zbavme se jich!

1. Arogantní

Pořád něco řeší a komentuje. Zasypává vás jenom negacemi celého světa a blbostmi typu „zase jsem stál skoro hodinu ve frontě“, „ta uprchlická krize je hrozná“, „zase další přepadení“. Jednoduše nenechá si ujít žádnou příležitost něco komentovat, pořád si stěžuje a nic ho netěší.  Pryč s ním a Facebook hned bude přátelštějším.

2. Chvastoun

Nesdílí jednu, ale hned 10 fotek z dovolené na Maledivách, pyšně ukazuje své nové auto a drahé oblečení, které samozřejmě fotí nejlépe s cenovkou. Stále vám dává najevo, jak se má dobře, ale popravdě, „není všechno zlato, co se třpytí“. Takže nenechte se naštvat a pryč s ním!

3. Tajuplný

Ten život je takový hnusný…“, „Někteří lidé jsou tak falešní… „ nebo „Dnes jsem dostal dobrou zprávu… „. Kdo, co, jak a kdy?! Z takového sdělené není nikdo moudrý, takže musíte vypálit doplňující otázku a litovat, „co se chudáčkovi stalo“ a „co se děje“. S absolutní vážností dá na konec každé věty tři tečky a cíleně si žádá vaši reakci. Děkuji, NE! Je to opravdu velmi obtěžující a ztráta času.

4. Kritik

Je jedno, co zveřejníte. Vždy se ozve. A jeho slova tedy nejsou zrovna jemně zvolena. Kritizuje cokoliv, co uděláte nebo řeknete. Už z principu vidí všechno jinak než vy. Upřímně? Máme i lepší věci na práci. Vyřadit!

5. Závislák

Má díru v zubu, jde na záchod, chystá se ven, převléká se, tohle měl k obědu… To už by stačilo! Opravdu nemusíte vědět všechno a o všem. Samozřejmě, pokud vám to nevadí, v pohodě. Ale pro mnohé je to obtěžující a zabírá to opravdu zbytečně místo pro jiné příspěvky, které bychom si přečetli mnohem raději.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat