Chce se k vám vrátit? Těchto 5 znamení ho prozradí!

27.06.2016 | Vztahy

Máte za sebou rozchod, ale vy máte pocit, že vašemu bývalému partnerovi to ještě nedošlo. Jak poznáte, že by se k vám rád vrátil? Třeba podle následujících indicií!

1. Volá/píše vám i kvůli úplným hloupostem

Denně pár telefonátů, několik SMS či mailů, o komunikaci prostřednictvím sociálních sítích ani nemluvě. Sice se to vše tváří jako přátelská konverzace, ale upřímně – lidé, kteří se rozejdou, spolu takhle intenzivně nebývají v kontaktu. Tedy pokud jeden z nich nemá touhu vrátit se.

2. Zajímá se o váš život

Jak žijete, jestli se vám daří, jestli je vaše rodina v pořádku, zda nejdete na sraz se společnými přáteli, co v práci, jak se daří rybičkám... Občas se ze slušnosti na něco takového optat může být normální i mezi bývalými partnery (tedy pokud se nerozešli za nějakých divokých okolností), ale pokud máte pocit, že se váš bývalý zajímá o vaši osobnost víc, než je obvyklé, zpozorněte.

3. „Náhodně“ se potkáváte

Jistě, existuje pravděpodobnost, že na sebe občas narazíte, zvláště bydlíte-li ve stejném městě nebo pracujete-li v jedné budově, ale pokud tyto „podmínky“ nesplňujete, a přesto máte pocit, že se potkáváte nějak často (a vždycky „úplnou náhodou“), o náhodu se nejspíš nejedná. Možná vás chce někdo zase vidět.

4. Romantika jako „zamlada“

Každý vztah projde několika fázemi, z nichž nejintenzivnější a nejromantičtější je hned ta první. Jenže i někteří bývalí partneři, pokud touží po návratu, opět spadnou do této fáze. A tak se může stát, že kdykoli se se svým bývalým setkáte, bude vám projevovat romantická gesta, využije příležitosti se vás dotknout, zkrátka si vás bude opět „namlouvat“. Pročpak asi...

5. „Změnil jsem se“

Jestliže v konverzaci váš bývalý několikrát zdůrazní, co a jak na sobě změnil (především věci, jež jste mu vždy vytýkala), dává vám tím najevo, že se „polepšil“ a chtěl by, abyste mu dala další šanci. Zda mu ji skutečně dáte, je jen a jen na vás!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat