Objednejte si na rande stejné jídlo. Tohle se pak stane...

19.07.2016 | Vztahy

Pokud chcete na rande uspět a udělat velmi dobrý dojem, počkejte, co si protějšek vybere k večeři a objednejte si to samé. Vytváří to velmi silný dojem blízkosti, spolupráce a důvěry, což posiluje jiskření mezi nově se poznávajícími osobami.

V psychologických experimentech provedených na Chicagské univerzitě vědci prokázali, že sdílení jídla zvyšuje obecně ochotu spolupracovat a shodnout se na společném stanovisku. Krom toho ale také lidi sbližuje fyzicky a dvojice, která sdílí stejné jídlo, si přijde vzájemně přitažlivější.

„Lidé mají tendenci myslet si, že používají logické uvažování při rozhodování, ale většinou si vůbec neuvědomují, jak může působit výběr jídla na jejich myšlení. Na velmi základní úrovni může být jídlo užito strategicky tak, že pomáhá lidem spolupracovat a vytváří důvěru,“ tvrdí profesorka Ayelet Fishbachová z University of Chicago.

Mezi další tipy na zvýšení úspěchu při randění patří: nezačínejte konverzaci hovorem o sobě, nepřiznávejte moc, že visíte na sociálních sítích, nezpovídejte druhého jako u pohovoru do zaměstnání, chovejte se galantně a velkoryse, nestyďte se za nervozitu, chladný přístup nedělá dobrý dojem a působí nelidsky, vnímejte druhou osobu a buďte pozorní k tomu, co říká, nemluvte o politice, není to sexy, nemluvte ale ani hned o sexu, nepijte moc alkoholu a nevysílejte protichůdné signály.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat