Komentáře k článku

nea 17.11.2019

Tohle mám dávno za sebou.

aster 16.11.2019

Měla jsem skvělou tchyni, a to jsme si zpočátku moc nesedly - prostě si svou snachu představovala jinak, ale časem si zvykla. Rozuměla jsem si s ní nakonec víc, než s vlastní matkou. Tchán je taky fajn. V tomto jsem měla štěstí.

Jura aster 16.11.2019

Moje manželka si s "mamá" taky zprvu moc nesedla, přecejen byla ta která mohla za můj rozchod s její favoritkou, ale dnes docela vpoho, dokonce pohlídá i naše autistické dítě což nedá každý. Moje první seznámení bylo v duchu, to je ten co se kuli němu naše holčička rozvedla a je v jiném stavu. Takže trošku dusnější atmosféra, ale s druhým potomkem to taky opadlo.

aster Jura 17.11.2019

Tak já jsem na svou snachu taky pohlížela zpočátku s jistými rozpaky, ale pak jsem si uvědomila, že je to synova věc a když to vyhovuje jemu, mně do toho nic není. Dneska už vím, že udělal dobře a těší mě to - je to hodná holka a o oba chlapy se skvěle stará - a hlavně neblbne, jako většina dnešních matek <3

Siraellen 16.11.2019

zatím jsem spokojená

ovace 16.11.2019

nemám na co si stěžovat

helus 16.11.2019

Mám úžasnou tchýni i tchána.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat