Jídla, která si na prvním rande raději nedávejte

06.06.2018 | Vztahy

První schůzka se nejčastěji odehrává v restauraci. A nejlépe v čase večeře. Pokud nad jídelním lístkem pokaždé dumáte, co si objednat, my vám výběr usnadníme a poradíme vám, co si neobjednat!

Které pokrmy by mohly způsobit na prvním rande více škody než užitku?

Špagety

Romantická představa o tom, jak každý do úst vtahujete jeden konec špagety, až se nakonec vaše ústa dotknou v polibku, je sice krásná, ale patří do filmů (většinou ještě animovaných). V reálu s ní nepočítejte. Zato se spolehněte, že při té nervozitě nebudete schopní těstoviny elegantně navíjet ani nést do úst, navíc že více omáčky skončí na vašem oblečení než v žaludku. Zkrátka špagety jsou na první schůzku příliš nebezpečným jídlem.

Ostrá jídla

Vaše chuťové buňky určitě potěší, o tom žádná, ale pamatujte, že pokud si objednáte něco opravdu pálivého (případně kuchaři ujede ruka s chilli), můžete skončit jako slzící a dusící se hromádka neštěstí, která díky barvě obličeje připomíná pěkně zralé rajské jablíčko. Nic moc pro skvělý první dojem, co říkáte?

Polévka

Vypadá sice jako nevinný pokrm, ale také umí potrápit – všechno to srkání, ukapávání ze lžíce, vyškrabávání talíře… O eleganci si nechte jen zdát…

Obří hamburger

Je restaurace, kam míříte, proslulá úžasnými hamburgery, které se nevejdou ani do pusy, jak jsou velké a štědré? Pak si dejte raději něco jiného… I když možná muže či ženu sedící naproti vám aspoň pobavíte, když se budete snažit zachovat při cpaní obří housky do úst nějaké to dekorum (a ne, opravdu to nejde). Jistě, vždycky můžete sáhnout po příboru, ale ruku na srdce – s vidličkou a nožem si hamburger tak nevychutnáte.

Luštěniny

Tady snad ani není třeba nějaké sáhodlouhé vysvětlení. Ano, jsou zdravé, ale nadýmají. A to chcete na první schůzce riskovat?

Špenát

Jen málokterá zelenina má takový talent zalézt do zubů a proměnit náš úsměv v zelený horor. Nikdo nechce jít na rande s někým, kdo připomíná vodníka…

Cokoli česnekového

Protože polibek na dobrou noc se nejspíš neuskuteční, pokud z vás potenciální partner či partnerka ucítí česnek, kdykoli se k vám přiblíží více než na dva metry.

Křidýlka, žebírka, neloupané krevety...

A vůbec cokoli, co je třeba nějak vydolovat nebo odervat od kosti a od čeho budete upatlaní až k loktům. Romantika s umaštěnými prsty? Zapomeňte!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat