Komentáře k článku

deeana 15.01.2017

a určitě by se našly další důvody

MUDr. Hausmanová 14.01.2017

Něco, co jim aspoň trošku může zpříjemnit život, i když už jsou staří, postatraktivní, impotentní, dementní, mají rakovinu a nikdo je nemiluje. I když zachránit je to samozřejmě nemůže.

MUDr. Hausmanová 14.01.2017

To si člověk musí rozmyslet, jestli bude ubohé lidi lákat do slibů, které z podstaty nejde splnit, nebo jim nabídne čestné, vyrovnané přátelství. Koho byste přednostně zachránili před utopením? Svého dlouholetého nejlepšího kamaráda, nebo holku, do které jste rok po uši zamilovaní? Láska je opravdu jenom momentální vzedmutí citů a má stabilitu v řádu minut maximálně hodin. Nic, co bych se odvážila nabídnou těm, na kterých mi aspoň trochu záleží. Lásku si nechávám pro borce, kteří můžou jít klidně do prdele. Pro svou rodinu, která je pro mě nejvíc a pro své přátele, mám něco jiného. Co nemusí odejít s celulitidou na břiše.

kamila76 13.01.2017

Lásce se nedá poroučet.

annahb 13.01.2017

každý rozchod je těžký

Nerozkvetlá 10.01.2017

Tak třeba já a můj nejlepší kamarád. Mockrát jsme se chtěli přestat kamarádit. Hlavně on. Zdálo se, že to myslí fakt vážně. Až jsem cítila velkou hořkost a říkala jsem si, že mě nechal jít samotnou údolím stínu smrti. Ale ta hořkost dlouho nevydržela, protože dobře vím, že zase tak sama v tom údolí nejsem a nejsem si jistá, jestli jsem spíš nenechala jít údolím stínu smrti samotného já jeho. Je to snadné zrušit vazbu, když víte, že ten druhý přibouchl dveře. Je to ale téměř nemožné, když víte, že jsou dveře na obou stranách otevřené. A tyhle dveře přátelství nejde zavřít vůlí. Pokud jsou otevřené, jsou prostě otevřené. A kdykoliv je možné vystrčit z nich nos a zamávat si.

Xena Nerozkvetlá 10.01.2017

Nerozkvetlá, vy ho milujete.

Nerozkvetlá Xena 10.01.2017

Ano. Takže všechno znova?

Rady a porady Vodičkova 20 Nerozkvetlá 11.01.2017

Neviděla bych to tak černě. Mezi přáteli opačného pohlaví je vždycky přitažlivost, ať už v kladných nebo záporných hodnotách. Tenhle atribut je oběma stranama vždycky vnímán a neustále vyhodnocován. Bylo by pro vás lepší, kdyby vás sexuálně odpuzoval? Když kamarádíte s holkou, taky to není jenom čisté kamarádství. Ale taky řevnivost. Navíc nekonzumovaná přitažlivost každodenním omíláním klesá. Nechte dva zamilované pár let každý den spát nahé vedle sebe v jedné posteli aniž by měli dovoleno se jakkoliv dotknout a za pár let budou jako bratr a sestra.

Rady a porady Vodičkova 20 10.01.2017

Asi záleží, co ty dva drží pohromadě. Jestli rozum, strach, nebo biochemické vlákno. S tím vláknem je to asi nejhorší. Protože jistá část mozku dobře ví, co potřebujeme, narozdíl od té části, ktrá myslí, nebo která se bojí. Myslím, že je to jako když držíme dietu a přitom jsme se přejídali, protože nám něco chybělo. Tak si navíc k tomu co nám chybí odepřeme ještě i jídlo. A čekáme, že dlouhodobě zhubneme. Napřed musíme něco zaplnit, než si něco nepostradatelného odepřeme. Aneb vězeň v koncentráku má jednou týdně možnost zůstat sám v přeplněné spižírně. A strašně se diví, že si to nedovede odepřít. To proto, že dlouhodobě ignoruje svoje potřeby, aby byl takový, jaký si myslí, že by měl být.

glady 09.01.2017

rozchod je vždy náročný

snegurka 09.01.2017

Každý rozchod je nepříjemný.

konatovka 09.01.2017

Je to velké životní dilema, jak se správně rozhodnout.:-O

heenna 09.01.2017

kazdy si musime spocitat pro a proti

vivi11 09.01.2017

je to těžké...

helus 09.01.2017

Každý rozchod je moc těžký.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat