6 tipů, jak být ve vztahu lepší partnerkou

11.01.2017 | Vztahy

Říkáte si, že by váš vztah s partnerem potřeboval nějakou tu vzpruhu? Pak zkuste následujících 6 kroků, které vás promění v (téměř) dokonalou partnerku. Mimochodem, tato předsevzetí se úplně stejně hodí i pro muže, tak se, milí pánové, nestyďte inspirovat!

1. Budu více projevovat své city

To je přeci jasné, že ho/ji i po těch letech pořád miluji, ale co když to neprojevuji a neříkám nahlas tak často, jak bych mohla? Budu se snažit, aby partner/partnerka jasně věděli, že jsou pro mě jedni z nejdůležitějších bytostí na světě.

2. Budu největším fanouškem

A budu svou drahou polovičku více podporovat – v práci, při rozhodování, v případných sporech s příbuznými apod. Pokud se dostane do těžké situace, budu první, kdo se mu postaví po boku. A společně vše zvládneme. Když to ovšem bude potřeba a já to tak budu cítit, postavím se do role opatrného kritika a poskytnu důležitý pohled z druhé strany.

3. Najdu víc času pro nás oba

Co na tom, že máme za sebou už několik let společného soužití – zkusím rozbít rutinu tím, že se budu snažit vyšetřit čas na partnerské aktivity. Procházky, večeře ve dvou, návštěvy kina či divadla, romantický víkend pro dva… Kdo říká, že po těch letech ještě nemůžeme být zamilovaní!

4. Zjistím, po čem partner/partnerka touží

To, že spolu žijeme, ještě neznamená, že se navzájem děláme šťastnými. A tak se zkusím zaměřit na to, po čem moje druhá polovička vlastně touží, co ji baví a co by chtěla objevovat či vyzkoušet. Její dobrá nálada dost podstatně ovlivní tu mou.

5. Naučím se lépe naslouchat

Zkusím zavést pravidlo, že si každý večer společně najdeme chvilku, kdy budeme probírat svůj den a navzájem si naslouchat.

6. Budu trpělivější…

…a nebudu se při každé maličkosti rozčilovat a trápit. Dám i druhé straně prostor vysvětlit její motivy a neztratím hned nervy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat