Jak spolehlivě zazdít první rande: Ve 3 krocích

09.06.2011 | Vztahy

Užíváte si první schůzku se svým protějškem, skvěle se bavíte a pak najednou, z ničeho nic (a kdyby se vás někdo zeptal proč, asi byste nedokázala odpovědět) změníte téma hovoru, kterým muže totálně otrávíte. O čem na prvním rande nikdy nemluvit?

Existují témata, která by se při prvním setkání neměla probírat. Tedy pokud chcete, aby po něm následovala i nějaká další schůzka. Nikdy při první setkání tedy nemluvte o následujících třech oblastech.

1.    To můj bývalý přítel…

Mluvení o expatrnerovi může vašemu protějšku naznačovat, že jste se přes minulý rozchod ještě tak docela nepřenesla. Navíc žádný muž neposlouchá rád o svém předchůdci, zvláště pokud ho po celou dobu konverzace v každé druhé větě vychvalujete, nebo naopak urážíte. Neuzavřená minulost nepůsobí právě přitažlivě.

Pokud se vás váš společník na předchozí vztah zeptá, odpovězte krátce a neutrálně. A pokud už se nějak dostanete k tématu zkrachovalých vztahů, nepoužívejte příliš příkladů ze své vlastní minulosti. Raději si vypůjčete příběh někoho z vašeho okolí (samozřejmě není dobré propírat cizí špinavé prádlo, ale alespoň získáte čas na hledání způsobů jak z nepříjemné konverzace vybruslit).

2.    A co tvoje bejvalka?

Přílišné vyptávání na jeho expartnerku vám také příliš neprospěje. Jednak si bude váš protějšek připadat trochu jako u výslechu, jednak mu zasahujete do velmi intimní oblasti, do které vám vlastně na první schůzce nic není. Navíc, kdo se moc ptá, moc se doví. Nakonec sama u sebe vzbudíte pocit žárlivosti na jeho bývalou přítelkyni a vypěstujete si v sobě dojem, že se jí asi nemůžete nikdy rovnat.

Nikdy proto o jeho expartnerce nezačínejte. A když už na ni přijde řeč, buďte opatrná. Příliš se nevyptávejte a převeďte řeč na jiné téma. Mimochodem, i pro něho platí to, co pro vás v bodě jedna – jestliže celý večer neslyšíte nic jiného než „Alenka tohle, Alenka tamto“, zamyslete se, jestli to není znak toho, že v něm Alenka stále přetrvává víc, než by se vám líbilo.

3.    Strašně jsem teď přibrala…

Nářky nad vlastním tělem v muži mnoho sympatií nevzbudíte. Stěžovat si na silnější boky nebo větší bříško je hloupost. Ukážete tím pouze svou nejistotu a neexistující sebevědomí. A to není nijak přitažlivé. Takže na takové řeči úplně zapomeňte.
Mimochodem, když vás pozval na schůzku, tak si jistě myslí, že jste atraktivní!
TIP Bety: Podvedl vás partner, máte tušení, že má milenku? Nevíte, co dál? Máte se rozvést, nebo mu odpustit? Pomůžeme se v této těžké situaci zorientovat a najít ztracenou sebedůvěru - speciál Podvedená.cz






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat