5 tipů pro dokonalý Valentýn pro rodiče

08.02.2017 | Vztahy

Vypadá to, že budete letos slavit svátek sv. Valentýna i se svými potomky, protože hlídací babička odjela na hory a těžko v takový den můžete chtít po kamarádce, aby se vzdala vlastního romantického večera jen proto, že si ho chcete užít vy? Hlavu vzhůru, jde to i s dětmi!

Ačkoli svátek sv. Valentýna není v našich končinách tradiční, díky úsilí obchodníků se dostal do našeho povědomí velmi brzy. Jeho odpůrci namítají, že přece máme pro oslavu zamilovaných 1. máj, ale upřímně řečeno – proč si odepírat další příležitost k oslavě a romantickému večeru, když se tak pěkně nabízí? Zamilovanosti a lásky je třeba si vážit. A oslavovat je třeba i několikrát do roka (na Valentýna i 1. května).

Jenže zatímco jste si představovali, jak si valentýnský večer zadáte s partnerem či partnerkou jen pro sebe, vypadá to, že vám bude dělat společnost celá rodina? Nevadí, i s dětmi si můžete užít pořádnou romantiku! Jak?

Společná večeře

Že vaše plány na večeři pro dva v romantické restauraci vzaly za své? No a co. Prostě vyrazte na nákup pro své oblíbené suroviny a s partnerem či partnerkou romantickou večeři uvařte. Pěkně společně (třeba když už děti spinkají v postýlkách)! Nejenže vám bude chutnat dvojnásob, ale je potvrzeno, že společné vaření dokáže pořádně sblížit.

Jídlo na zavolanou

Nechce se vám na Valentýna plahočit se u plotny? Pak využijte donáškovou službu, která vám vybraný pokrm pěkně přiveze až ke dveřím bytu. Stačí se porozhlédnout po internetu, které restaurace ji nabízejí, a pak už jen vybírat, na co máte chuť. Na vás je jen pěkně prostřít a zapálit svíčky.

Rodinka pohromadě

Proč vlastně z oslav sv. Valentýna vynechávat děti? Nejsou právě ony důkazem vaší lásky, když z ní vzešly? Tak pěkně sbalte rodinku a vyrazte na společnou večeři někam, kde to máte rádi. Většina restaurací má ten den valentýnské menu, ale také dosti plno, tak si místa rezervujte dostatečně dopředu. Zvlášť když vás přijde tolik…

Zamilovaná snídaně

A kdo vlastně říká, že se tenhle svátek slaví až večer? Začněte pěkně ráno, romantickou snídaní. Jistě, ve všední den je to trochu složitější, ale i tak můžete své drahé polovičce udělat snídani do postele. Komu by se s takovým překvapením od milované osoby nevstávalo i do obyčejného dne s lehkým srdcem?

Brzká večerka

Že vám večer nemá kdo pohlídat děti, neznamená, že si musíte s partnerem/partnerkou odpustit nějakou tu romantiku nebo čekat do půlnoci, než se k něčemu dostanete. Pěkně dítka pošlete do postelí o něco dříve! Pro jednou to vydrží. A za chvíli budou v limbu stejně, jako kdyby šla spát ve svou obvyklou hodinu. A vy budete mít víc času na sebe, respektive jeden pro druhého.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat