Nudí vás čokoláda? Překvapte partnera na Valentýna jinak

14.02.2017 | Vztahy

Valentýn je za dveřmi a vy stále přemýšlíte, čím potěšit partnera nebo partnerku? Nudí vás nabídka obchodů v podobě tun bonboniér ve tvaru srdíček, více či méně (většinou spíš méně) vkusných plyšových medvídků a rádoby vtipného či sexy spodního prádla? Zkuste to jinak!

Kdo říká, že svou drahou polovičku nemůžete překvapit na únorový svátek zamilovaných i jinak! Co dělat, chcete-li se vyhnout klišé?

Zábava jen pro něj/pro ni

Zapřemýšlejte, co váš partner rád dělá, ale k vašim oblíbeným činnostem právě tato nepatří? Miluje tanec, ale vy máte obě nohy levé, takže plesům se vyhýbáte jako čert kříži? Fandí svému týmu, ale vás by na stadion nedostal ani buldozer? Na poutích se vždy rozzáří jako malé dítě, ale vám se z pomyšlení na kolotoč (nebo nedej bože centrifugu) motá hlava? Pak zkuste překonat sebe sama a naplánujte právě takový večer! Nejenže partner či partnerka ocení, že jste nesobecky mysleli na jejich zájmy, ale ještě získáte body navíc za statečnost.

Pokoj plný balónků

Balónky k Valentýnu také patří. Ale namísto jediného přivázaného k lahvi šampaňského zkuste letos naplnit ložnici záplavou balónků. A na každý z nich napište nějaký romantický vzkaz. Třeba citát nebo věci, které na partnerovi/partnerce milujete. Do některých pak můžete i ukrýt zamilovanou zprávu!

Večer plný potěšení

A teď nemáme na mysli jídlo nebo sex (i když ty k romantickému večeru bezesporu patří). Proměňte se alespoň na část večera v takového osobního maséra či masérku. Pěkně napusťte vanu (nebo hupněte do sprchy), partnera či partnerku rozmazlete voňavou pěnou a mýdlem a pak mu (jí) dopřejte příjemnou uvolňující masáž. Zvolte nějaký smyslný masážní olej. Zpočátku se vyhýbejte erotogenním zónám, ale jak bude masáž gradovat, můžete být stále odvážnější a odvážnější. Jak večer skončí, je víceméně jasné.

Milostný dopis

V dnešní době plné elektronické komunikace už se vytrácí i kouzlo psaní dopisů. Ovšem díky tomu získávají papír a pero na romantičnosti! Takže si pěkně sedněte a napište svému drahému/své drahé nefalšovaný milostný dopis. Vypište v něm své srdce, své city. Snažte se, aby z každého slova bylo vidět, jak moc je pro vás důležitý. Po pár řádcích to půjde úplně samo! Zjistíte totiž, že některé věci se dokonce píší snáz, než se říkají!

Viditelné vzpomínky

Co takhle koupit album, projít všechny ty společné snímky, co máte uložené v počítači nebo mobilu, vybrat z nich ty nejpovedenější a nechat je vytisknout? Pak už jen fotky nalepíte do alba, můžete přidat i nějaký komentář ke každé z nich, a úžasný dárek je na světě!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat