Sníte o randění s někým jiným?

14.02.2017 | Vztahy

Uznávaný londýnský expert na seznamování a vztahy tvrdí, že lidé často přehlížejí první znaky toho, že jsou ve špatném vztahu, z něhož by měli raději odejít. Podle Jamese Preece je to už pouhé snění o tom, jaké by bylo randit s někým jiným. Britský psycholog tvrdí, že pokud člověka něco takového napadne a začne tuto představu živit, pak by měl partnera ihned opustit.

„Pokud opakovaně uvažujete o tom, jaké by to mohlo být, kdybyste randili s někým jiným, pak je čas ze vztahu odejít. Ačkoli je v pořádku fantazírovat o celebritách, pokud se poohlížíte po okolí pořád dokola, pak byste si měli odpovědět na to, proč tomu tak je,“ tvrdí Preece v rozhovoru pro deník The Mail.

Lidé často závidí svým nezadaným kamarádům, že si randí, mnohdy si říkají, že možná o něco přicházejí, a cestující v hromadné dopravě si prohlížejí v představě, jaké by bylo s nimi chodit.

„Tohle vše jsou už obrovská varování, že je něco se vztahem v nepořádku. Pokud stále více myslíte na jiné lidi, kteří nejsou vaším partnerem, pak je to nejčastěji kvůli nudě. Jakmile se tohle začne dít, kouzlo může rychle opadnout a přestanete se snažit, aby věci klapaly,“ tvrdí Preece.

Nudě ve vztahu se musí aktivně předcházet od počátku.

„Je ale vždy lepší odejít z mrtvého vztahu, než v něm zůstávat jen proto, že bude člověk sám,“ míní Preece.

Máte rádi drama? Dejte si pozor...

U některých párů je pravděpodobnost, že jim společný vztah nevydrží "až do smrti", poměrně vysoká už krátce po seznámení. Často se to týká partnerů, kteří mají oba rádi drama. Jejich vztah je plný zvratů. Oba věří, že jim tato divokost vztah pomáhá oživovat a udržet. Víc se ale mýlit nemohou. Dramatické páry totiž nejčastěji končí rozchodem. Zanikají dvakrát častěji než všechny ostatní typy vztahů. Přičemž největší šanci na úspěch mají vztahy, v nichž se partneři orientují primárně na svůj protějšek či na společné společenské kruhy.

Dramatické páry mají časté vzlety a pády. Chvíli svou láskou a dokonalostí souznění můžou vyletět do nebes, ale za pár dní se chtějí vzájemně přizabít. Tak jako se mění počasí, mění se také oddanost této dvojice jeden druhému. Trvanlivost tohoto typu vztahu je v řádech měsíců. Pokud se tedy nevyvine v jiný typ.

Nejtrvanlivější vztahy tvoří naopak páry zaměřené na partnera. Oba se velmi zajímají jeden o druhého a zahrnují se do většiny svých aktivit. Sdílené události pak používají k prohloubení svého vztahu. Jsou to lidé velmi svědomití, kteří jsou pečliví a jednají promyšleně. Ačkoli také mohou sdílet přátele a sociální kruhy, většinou pro vzájemnou oddanost nejsou tyto kruhy důležité.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat